Ce înseamnă atunci când vezi persoane moarte care trăiesc în visele tale?

La un moment dat, majoritatea dintre noi au renunțat la visarea unei persoane moarte. S-ar putea să fi fost un iubit care a decedat recent, un prieten pe care l-am avut în dragul nostru în inimile noastre care au plecat demult, sau poate chiar o figură publică care a părăsit acest pământ și acum pare să ne viziteze în visele noastre.

Acest fenomen de vise despre o persoană decedată poate merge în două moduri, sau poate în același timp. În primul rând, vă veți teme de entuziasm, mai ales dacă vedeți un iubit pe care l-ați crezut că nu va mai trece vreodată cu voi. S-ar putea să vă simțiți, de asemenea, un pic de frică - de ce este această persoană mortă apărută în visele mele, în viață? Ce ar putea însemna asta? Să ne aruncăm cu capul înăuntru?

Ce Do Dreams About Dead People Mean

Le-ai dorit

Poate că cel mai evident motiv pentru care ați putea ajunge să visezi despre o persoană moartă este pur și simplu pentru că îi lipsește; de fapt, probabil că le pierdeți teribil. Și dacă nu credeai niciodată că le vei vedea din nou în viața ta, arătându-le în visele tale este următorul cel mai bun lucru - și te vei simți fericit și că ai ajuns la un punct de "pace" văzându-și fața sau ascultând ultima dată vocea.

S-ar putea să te gândești de multe ori la această persoană și să te gândești la lucruri lasă o "pată" în subconștientul tău, care cel mai probabil va apărea în timp ce dormi. Dar, indiferent dacă au fost sau nu în mintea voastră, acestea apar în visul vostru vă vor oferi o ultima șansă de a vă spune la revedere sau pur și simplu să vă petreceți timpul cu ei încă o dată.

Ei au un mesaj pentru tine

Unii oameni (și unele culturi) cred cu adevărat că o persoană moartă care vizitează visul tău are un mesaj specific pentru tine și trebuie să o urmezi. 

Se crede că o persoană mortă care se întoarce cu un mesaj este ceva ce trebuie cu adevărat să auziți, dar nu o veți face singur. De exemplu, dacă această persoană vă spune că trebuie să treceți de la un prieten / prietena sau poate o carieră și nu o veți face pentru dvs., îndrumarea dvs. vă poate determina să faceți în cele din urmă această schimbare.

În timp ce nu e neapărat avea pentru a asculta acest individ decedat, unele culturi cred că nu ascultarea vă va aduce o mulțime de suferință și durere în viitor. Cu toate acestea, fiecare caz este diferit și trebuie să vă decideți dacă vreți să îi ascultați sfatul sau avertismentul sau să mergeți în viața de zi cu zi așa cum doriți.

Ești în Disbelief, Stuck în trecut

Când o persoană trece, este cu adevărat un lucru teribil. Este una dintre cele mai dureroase și torturoase situații pe care o persoană le poate trece și nu putem face nimic în acest sens. De aceea nu este neobișnuit sau nemaiauzit ca cineva să fie în totală necredință în legătură cu moartea și să refuze să o accepte. 

Dacă nu accepți soarta acestei persoane, deschideți o lume de chin pentru tine. Această stare de șoc și de necredință nu vă va ajuta în viața de zi cu zi, așa că văzându-vă în visele voastre, acest om mort vă poate da un pic de închidere. După vizita lor, ați putea fi în cele din urmă în stare să credeți că este real, dar veți vedea din nou această persoană o zi.

ce does it mean when you dream about someone who is already dead

Un semn de bună avere

Mulți oameni cred, de asemenea, că văzând o persoană moartă în visele tale este un semn de mare noroc! Poate inseamna ca se intampla ceva minunat care va schimba viata pentru totdeauna, cum ar fi o casatorie, un nou copil in familie, o promovare in slujba ta sau altceva care iti va aduce o mare fericire. 

Fiecare vis este diferit

Este important să ne amintim că fiecare vis este diferit. Dacă aveți un vis despre o persoană moartă, trebuie să țineți cont de ceea ce vă spune persoana, de ceea ce vă duc cel mai mult și dacă această persoană este fericită sau tristă. Amintirea visului dvs. și a tot ceea ce a avut loc cu acest individ vă va ajuta să stabiliți dacă aceasta a fost doar o vizită distractivă sau dacă aveți un avertisment sau un tip de sfat pentru dvs..

Ai avut vreodată un vis despre o persoană moartă? Ce sa întâmplat în visul tău? Au avut vreun sfat uimitor sau lucruri distractive de discutat? Ne-ar plăcea să vă auzim toate visele și să vedem dacă putem ajuta la determinarea a ceea ce a fost vorba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2