Ai ghimbir, Slab, Splitting, Peeling cuie? Produsul care mi-a schimbat viața

Ca persoană care este blestemată genetic cu cei mai moi, cei mai slabi, cu unghii proaste și cu un chip ciudat (împreună cu părul fin, drept și de culoare galbenă, scurtă) I'sigur că toți trebuie să fie în vreun fel legați), eu'am fost întotdeauna gelos de oameni ale căror unghii sunt grele ca roci. Aceasta'e un lucru economic, într-adevăr. Pentru că unghiile lor nu cip niciodată, înseamnă manichiură ultimul și ultimul ... în timp ce eu rareori le iau pentru că eu pot't justifica plata de $ 30 + pentru ceva ce jetoane într-o zi. Aceasta'e enervant.

Știu totul despre Shellac. Așa cum am menționat în recenzie, NU având jetoane timp de două săptămâni a fost un vis, dar știi ce? Mi-a lăsat unghiile într-o stare chiar mai scârbă după aceea. (Mai multe despre asta mai târziu'eu voi fi testarea tratamentului polonez de lungă durată rival OPI Axxium foarte curând ... care se pare că ar trebui să fie mai bine pentru unghiile uimitoare.)

Dar, uneori, din adversitate vine măreția "și"'exact ceea ce sa întâmplat când îmi îngrijesc bolile proaste înapoi la viață și am descoperit acest produs.

Nailtiques Protein pentru unghii Formula 2 Plus

Atâta timp cât îmi amintesc, eu'a fost un OPI Nail Envy utilizator. Am crezut că este cel mai bun dintre cei mai buni, dar nu este ofensă, OPI Nailtiques te-ai bătut.

Pentru că eu intră în categoria "Excesiv, Cuie de probleme" (descrierea lor, nu a mea), eu'm un candidat pentru nailtiques' cea mai mare formula de proteine ​​de bază, care este Formula 2 Plus. Se pare că ar trebui să utilizați Formula 2 puțin mai intensă timp de șase săptămâni, sans orice alt polonez, și dacă nu'obtine rezultate THEN muta pana la 2 Plus. Dar unghiile mele trebuie sa fie foarte rau, pentru ca una dintre femeile minunate care fac pedisul meu lunar la Concepts din Toronto (unde poti cumpara acest lucru) mi-a recomandat sa merg imediat in 2 Plus.

Puteți observa o temă aici, pentru că și eu am făcut-o'• urmați instrucțiunile pe care trebuie să le aplicați zilnic. eu'am folosit-o doar de două ori sau de trei ori pe săptămână timp de aproximativ o lună acum, dar sunt încă încântat "încântat de rezultatele".

Nu am nici o idee despre ceea ce face Nailtiques diferit de Envy Nail în termeni de formula. Aceasta'este un amestec de keratină, proteine, calciu și gelatină care leagă straturile unghiilor împreună pentru a vă oferi unghii puternice, dar flexibile, care rezistă la peeling, chipping și despicare.

Tot ce știu este că pare să rămână pe unghiile mea mult mai mult decât face Naiv Envy și le-a schimbat de la ceva asemănător cu acest lucru (bine, poate că nu-i așa)...

la ceva mai mult ca acesta...

NU bendy, nu moale, NU scârțâind și înțepeni, etc. Și ele cresc! Trebuie să o utilizați din ce în ce mai puțin, pe măsură ce unghiile răspund tratamentului și apoi se duc la Formula 2 pentru întreținere.

Alte câteva lucruri care ajută unghiile slabe:

Spune-mi:

Sunt unghiile voastre la fel de slabe și îngrozitoare?

Sunteți de acord că manichiura, pentru cei care ne plac, sunt o mare cantitate de grăsime din timp / bani?

Ai încercat Nailtiques?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 71 =