Anna Sui lui La Nuit de Bohème este un Fruity-Floral, veți dori de fapt

De obicei, cu mirosuri de masă, le plac, dar nu'le iubesc. Stii ce vreau sa zic? Doar dacă nu'e ceva cu adevărat ofensator pentru mine, ca o notă de patchouli pronunțată, găsesc cele mai generice parfumuri de la magazinul universitar destul de plăcut ... eu doar nu'Te simt ca ei'este suficient de memorabil pentru a deveni o parte permanentă a colecției mele. (I'm mai mult în lucrurile mele ciudate de nișă puțin ca asta, asta și asta.)

Sosurile Anna Sui sunt excepția. 

Poate fi vândută la mall, dar lucrurile ei sunt diferit. Nu ciudat - diferit, dar mai bine diferit. Putem chiar să-i numim mainstream-ul? M-am întâlnit în ultima lună în persoană și ea'e mult mai răcoros decât asta. eu'mi-am colectat parfumurile încă de când am descoperit (în stare proaspătă, efervescentă) o dorință secretă de aproape 10 ani în urmă. 

Și acum am un alt portar în La Nuit de Bohème, cel mai recent (și flanker la La Vie de Bohème anterioare). La Nuit mă interesează mai mult decât La Vie, pentru că pare o plecare pentru Anna, ale cărei mirosuri tind să fie mai "în timp" în natură. Am menționat La Nuit în ghidul nostru pentru cadouri de parfumare, dar probabil nu't comunica cât de minunat este.

Deci acum o voi face! Cred că semnătura mirosurilor Anna Sui este calitatea lor aerisită, strălucitoare și tinerească. La Nuit de Bohème păstrează acest lucru, dar cu o fructate mai pronunțată și o surpriză de o lemnoasă caldă (notele de oud este QUITE neobișnuită). Aici'Lista completa:

Bine, acolo'e o mulțime de marketing BS în aceste descrieri, dar nu't materie. Ceea ce se întâmplă este un parfum frumos amestecat, plin de corp, cremoasă'e perfect pentru seara. Pe mine, primesc jumătate de fructe de pădure, jumătate de săpun, cu o bâzâitură a acelui oud care vine să-i aducă pe sexy. Aceasta'e superbă și chiar dacă nu'De obicei, ca florale de fructe, cred că ar trebui să-i dai un miros!

În cazul în care să cumpere

Găsiți Anna Sui La Nuit de Bohème la următorii comercianți:

Spune-ți părerea

Ai verificat La Nuit de Bohème? Sau au încercat orice alte mirosuri de Anna Sui?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 45