Editorul Pick: Mineral Fusion Tint pentru buze, o strălucire naturală de buze pe care o veți dori în fiecare umbră

Găsirea unei bune străluciri a buzelor naturale nu este ușoară.

Săptămâna trecută, am vorbit despre cum îmi place să plasez RMS Beauty Lip2Cheek în Curious under Fusion Mineral's nuante de umezeală în smoală.

BINE. Lemme vă spun mai multe despre acele nuanțe pentru buze. 

Chiar dacă arătau ca niște creioane încremenite, care sunt toate furie chiar acum, textura este mai mult o luciu. O lucioasă cu adevărat grozavă, cu o cantitate mai mare de pigment total și decente.

Culorile în sine sunt excelente și se pot dubla cu ușurință și în roșu.

Deci nu'nu trebuie să fii dependent de frumusețea naturală pentru a se îndrăgosti de ele.

Știu că nu sunt noi, dar ei're nou pentru mine.

Mărturisire: În urmă cu câteva săptămâni am găsit doar mostra mea (nedeschisă) de Smolder, după o curățare profundă primăvară / vară. Compania mi-a trimis câteva produse pentru a încerca înapoi în 2013, când am ajuns la interviu cu purtătorul de cuvânt al lor, Emmanuelle Chriqui, dar acesta trebuie'ați rulat în spatele unei bucăți de mobilier greu, pe care nu o mișc, doar pentru a fi găsit doi ani mai târziu. Hopa!

Dar eu'M-am bucurat că l-am găsit, pentru că îmi place atât de mult acest produs, m-am dus la Loblaws și am luat încă cinci nuanțe. 

Acum am șase. Ei vin în opt culori, dar am omis cele două cele mai întunecate, cel puțin pentru moment. Nu au fost'Nu-mi vorbi atât de mult, dar pot't garanție am câștigat'Du-te și să le iei și tu, vino să cadă.

Aici's scădere în jos pe selecție umbra:

În ceea ce privește formula, este incredibil de hidratantă și non-uscare, ceea ce pot't spune este norma pentru prodz lip natural. 

Îmi place foarte mult și lista ingredientelor, care conține ulei de jojoba, ceară de albine, unt de cacao și vitamina E - toate lucrurile bune! Plus câteva peptide pentru un lil' acțiunea de întărire a buzelor.

Ulei de semințe de Ricinus Communis (Castor), hidroxistearat de etilhexil, ulei de semințe de Jojoba (Simmondsia Chinensis), ceară de albine, ceară Euphorbia Cerifera (Candelilla), ceară Copernicia Cerifera (Carnauba), palmitat de izopropil, alcool cetilic, acid ascorbic ), Ulei de semințe de Theobroma Cacao, Aloe Barbadensis, Acetat de tocoferil (Vitamina E), Tripeptidă-5 de palmitoil, Extract de frunze Olea Europaea, Extract de frunze Eupatorium Rebaudianum, Extract de frunze Origanum Vulgare (Oregano), Thymus Vulgarus Tămâie), ulei de cocos Nucifera (nucă de cocos) și mentă din Vanilie naturală. Poate conține: Oxid de fier roșu, Oxid de fier galben, Oxid de fier negru, Dioxid de titan, Mica.

Deși sunt fără parfum, există o aromă slabă de vanilie-menta, care este atât de delicioasă. (Sună-mă nebun, dar nu'ca niște glossuri de buze. Vanilia face acest lucru mult mai bine!)

Sunteți gata să le vedeți pe buze? Începem:

pâlpâire

Flicker este o boabe. Eu nu'Nu cred'e fructul tipic, deși eu'd o descrie mai mult ca un roșu dezactivat. Acest lucru ar arăta bine pentru oricine!

licărire

Shimmer este o strălucire a coralului și preferatul meu de ciorchine. Aceasta'ca o versiune naturală de luciu de buze de NARS Orgasm, un piersic roz, cu un luciu metalic subtil, care'e foarte trendy.

Strălucire

Glow este un roz roz, și cu siguranță cea mai distractivă nuanță în selecție. De obicei, bomboanele răcoroase nu au'Îmi place culoarea mea, dar ușurința șiretenței face ca aceasta să funcționeze.

luci

Glisten este o strălucire de caramel. Eu pot'de fapt, detectează multă strălucire atunci când este's, dar îmi place cum îmi potrivește culoarea parului. Noul meu nud preferat!

Sclipire

Twinkle este roz roz. Acest lucru albește puțin din tonul meu de buze mai întunecat, ceea ce este impresionant, iar rezultatul este o preluare modernă a unui 'Anii 60 ai roz. Este mult mai purtativ decât rujurile obișnuite de vapori de acolo!

Mocni

Smolder este un roșu de cireș. Aceasta'este luminos, dar nu greu, și ar putea fi doar cea mai perfectă lucioasă roșie'ați găsit vreodată. Iubire iubire iubire!

În cazul în care să cumpere

Găsiți tentele de umiditate a buzelor minerale de fuziune minerală la:

Ai încercat încă aceste nuanțe pentru buze? Ce'este umbra ta preferata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 58