Adele, pred in po

jaz'Seveda'ne edini, ki je opazil, kako Adele'se je po prvem vstopu v središče pozornosti v letu 2007 razvil. 

Z njenim tretjim albumom in prihajajočo svetovno turnejo'je popoln čas, da preuči njeno lepoto retrospektiva.

Naj'potopite v:

Adele leta 2007

Naše potovanje se začne leta 2007, ko je Adele stara 19 let. Baby bangs, ne-pinceta in naravne barve las … Všeč mi je! Toda večinoma zato, ker izgleda z veseljem, da je na odru.

Adele v letu 2008

Do leta 2008 so se pojavile ščurke … toda preostala frizura je bila zelo “bedeck chic”. Tukaj lahko vidimo tudi začetke fiksiranja očesa mačk, čeprav na koži brez osnove in brez kože.

Zdaj postopoma postane bolj polirana: temnejša, toplejša, srednje rjavkaste lase s tremi, ki pasejo pašo. Vzgojni uhani. Težji rdečilo in podloga. In napačne trepalnice. Crikey, ali ta ženska ljubi svoje lažne trepalnice!

Ali si vedel? V eni točki je Adele delal dolg pogled brunette. Ne'Ne vem, če je ta las resnična ali ponaredek, vendar ima veliko tega! Počutim se, da je to preveč taborišče, kot da bi bila še dodatna 'Lak za lase'.

Moja najljubša v tem času je bila, ko bi naredila te prevelike posodobitve. Tako ljubek, kajne? Biti večja dama (v vsakem trenutku), je velika paša v popolni ravnotežju tukaj: “Pravzaprav mislim'ki imajo učinek hujšanja. Prav tako mi je všeč modna lična očesa proti sveži koži in utišane ustnice. Kljub temu je njene obrve dobivale veliko tanjšanje…

Adele v letu 2011

To's 'Barbarella' lasje! jaz'm izčrpan ravno razmišljam o tem, koliko dela je bilo vključenih v pridobivanje te vrste volumna, debeline in curl. Ampak to izgleda super glam, še posebej v bleščeči barvi, s popolnejšimi obrvmi in bolj prefinjenim ličenjem. Skoraj zbeži z lažnimi trepalnicami. Skoraj.

Adele'Vibes iz šestdesetih let se je nadaljeval s tem bouffant updo. Na koga drugega, jaz'Recimo, da je bila ta frizura tudi “storjena”. Všeč mi je'je dobesedno naravnost iz '60-ih, niti ni posodobljen. Toda te frizure so nekako postale Adele'za nekaj časa, in mislim, da jih je dobro prenašala, vse, kar je bilo upoštevano. Za ličenje, imam enake misli, pa se nekako približa več nosi. To je dejalo, da'preveč rdečica in trepalnice so pretežke.

Adele v letu 2012

Do leta 2012 je bila njena blondinka popolna. To lažjo barvo mi je res všeč s tonom kože; ima tudi več “zvezdne moči”, če veste, kaj mislim. Njen stil je dobil še eno nadgradnjo, saj so lase in ličila zdaj bolj klasična. Kdo ne'Ali dobro izgledaš v velikem valovitem lobu, dolgih trepalnicah in rdečem šminku? To je tako Marilyn Monroe. 

Tudi ta videz je zlekla, vendar z roza ustnicami in licami. Zdi se mi, da se je do zdaj nekaj zgodilo njenemu nosu, tako kot v kirurškem posegu, ali vsaj o špekulacijah o tem. To'je težko reči, ker je uporabljala toliko konture in ličila na splošno!

Adele v letu 2013

Prekleto … nazaj na poldnevno '60s updos! Dejstvo, da so njeni poudarki tako debeli in črtasti, ne pomaga. Toda tam's čudovito izboljšavo na rjavi bliskavici. 

Potem je naredila to mehko updo. Všeč mi je, da to ni'T tako popolna. Ampak tisti velikanski insekti podobni lažni trepalnici, ne smem videti!

Za Oskarja je pustila lase navzdol. Pretty darn krasen, tudi z velikim bouffant ukrepom! Medtem ko jaz'm še vedno ni oboževalec barvnega dela (izgleda malo suha), všeč mi je, da so njeni lasje tako bruseni in dotikljivi na koncih. Njena rdečica, ustnice in obrvi ter vsi ljubki in mehki tukaj. Žal, samo lahko'ne prenehajte z napadi.

Zdaj, tukaj'je presenečenje, ki ste ga verjetno videli'ne pričakujete “grdo kremo za mleko!” To mi je zelo všeč “zelo osvežujoče in brez napora po njeni močni podelitvi nagrade. Mehka ličila so tudi lepa, s čudovito izjemo trepalnic. Nekaj ​​posameznih vžigalnikov je na zunanjih vogalih, toda gre le predaleč!

Torej po tem, Adele je bilo nekaj časa zunaj javnosti, dokler ni…

Adele v letu 2015

Hitro naprej do jeseni 2015 in znova je imela popolnoma nov videz. Odpuščeni in privlačni; oni'zamenjal ga je z zamegljenim dolgim ​​robom v globokem stranskem delu. Brows se je pojačala in trepalnice so zrušile. jaz'Všeč mi je to! Zdaj, jaz'Ne 100% prepričan o njenem nosu, ampak njen nasmeh je enak kot vedno … brez furnirja.

Vau, kajne? Še enkrat jo ne bi prepoznala. Teksturirane dlake so celoten odhod sloga, prav tako pa je lažja roka na ličilu. Moje drugo opazovanje? Browsi lahko res spremenijo obraz.

Sveto čudovito! Ne'Ne vem o tebi, toda tako sem izpuščen. Všeč mi je vse, kar se tukaj dogaja, od frizure in barve do mehke rožnate tanke lupine, obokanih obrvi in ​​črne podloge. 

Posodobitev: Adele leta 2016

Ljubim to! Sproščene lase so sodobnejše, mehka ličila pa kažejo njeno neverjetno kožo in bleščeče oči.

Posodobitev: Adele leta 2017

Torej, očitno je bil viharen bob't Adele'je stvar. To'da je bila ta fotografija dejansko že od leta 2017!). Ličila so tudi težja, še posebej kontura, zaradi česar je videti starejša kot njena 29 let.

Zaključek

Očitno je, da je v Adeleu prišlo do določene izgube teže'preoblikovanje. Če je sedaj zdaj bolj zdravo in čudovito, potem to pravim's super! Ampak všeč mi je, da je poštena glede ničelne velikosti, ki ni resnična prednostna naloga “'Ne, ne, preskakovanje v f-kralj telovadnici, “je rekla Rolling Stone.” Ne'Uživaj. In če se ne obrnem, me boste spravili nazaj na kitajsko! ” 

Toda to preoblikovanje ni't skoraj izgubo teže. Pre-2015, Adele'Rdeči preprogi so bili precej težki, previsoki in kostumični. Nosili so jo in ne obratno. Zdi se, da je bolj sproščena in udobna v svoji koži; Jaz, za eno, cenim njeno naravno lepoto. 

Kar se tiče plastičnih operacij … vprašam, če se je spremenila, je njen nos. Zdi se, da je malo tanjši in bolj izdelan, toda to'je težko reči zagotovo glede na njeno izgubo teže in konture stvari. Plastični kirurg Renato Calabria je povedal Hollywood Life: “Konica Adelijevega nosu je definitivno bolj definirana, kar bi nakazovalo, da ima tip rinoplastika.” Dr. Ramtin Kassir je dejal: “Resnično izgleda, kot da bi Adele imela rinoplastiko. Cel nos je videti manjši, konica je bolj oblikovana in manj droopirna, celotna oblika nosu pa teče gladko.”

Sporočite mi, kaj mislite!

Kako se počutiš Adele'evolucija lepote?
Kateri od teh pogledov je vaš najljubši?
Kaj “lepoto dela” misliš, da je ona'je storila?