Ryan Gosling, pred in po

Doslej so bili pred in po temi sami ženske, a kot mamljiv bralec že zgodaj opozarjamo, da so tudi moški v Hollywoodu deležni sprememb v videzu. (Razlika je, da so moški običajno manj očitni. Razen če mi ne'Govorim o Bruce Jennerju.) Vedel sem, da sem'Moral bi izbrati nekoga z velikim srcem, da bo naš prvi moški v tem stolpcu in v Kanadi'Ryan Gosling je bil očitno zmagovalec.

Najprej obstajajo veliko stvari, ki so manj obdavčene, kot da bi morali poriniti na desetine fotografij Ryan Goslinga. Lahko'Recimo, da sem sploh delal to delo. In drugič, lahko'Ne morete pa se spraševati, ali se je s tem tipom kaj spremenilo. (In z “nekaj,” mislim na njegov nos.) Odšel je iz majhnih filmov Vernik da bi nenadoma postala gospodinjsko ime Zvezek, in potem je bil povsod. Vključno z več pokrovi GQ, ki je videti kot velika hottie.

Bi lahko imel kakšno pomoč pri tem? Naj'da si natančneje ogledate:

Prej

Torej, mislim, da vsi vemo, da se je Ryan začel Mickey Mouse Club, po katerem je šel naprej Breaker High in potem Mladi Hercules pozno '90. let. Bilo je v tej dobi, da je bil eden tistih fantov s sanjarljivimi lasmi Bop:

Ha! To nima nič opraviti s svojim obrazom, tako da'Nadaljeval bom zdaj. Naslednji pic je iz leta 1996 Hercules in Xena konvencije.

Tu vidimo, da je bil v beljenju njegovih las in tweezing obrvi (in morebiti sončenje postelj?). In tam je ta značilen schnoz, za katerega menim, da ima rahlo upad, kot tudi, da ne omenjam očarljivega izraza. Eeks, veš točno kaj je on'Všeč mi je. Lahko si predstavljam svojo pot romantičnega uničenja v preteklih letih.

Naslednji je Ryan leta 2001, starost 20:

Zelo lep! Še posebej po obrezovanju njegovih las, dihanje blondinka in tan, in raste v obrvi. Očitno je tudi Sandra Bullock mislila tako, ker je bila to v dobi njihovega odnosa. Obvestite širino njegovih nosnic in dolge vrh.

Naslednji pic je od leta 2004, na premieri Združene države Leland:

To je bilo še pred tem-Zvezek. Rad imam obrazne dlake, vendar mislim, da je ta hipster brada senca manj negovana v primerjavi s tem, kako on'Zdaj se prikažite na rdečo preprogo. Še enkrat, poglejte njegovo nosnico.

Zdaj smo'leta 2007, pri kritiki' Choice nagrade, in Ryan je pridobil malo teže za svojo vlogo v Lars in prava deklica:

On'vroč, ampak on's tem zagotovo še vedno hipster 'stache (kako je on edini človek na zemlji, ki dejansko dobro izgleda z enim?). Njegove nosnice so precej široke, a fotoaparat pa ga je lahko uničil. Most pa izgleda bolj strastno, tako da'da je morda že imel “delo”, ki ga je opravila ta točka. Ali so imeli ponavljajoča dela na nosu.

Po

In zdaj se preselimo v velike lige. To je Ryan na premieri Vozite, v letu 2011 (starost 30 let):

On'je izgubil nekaj teže, brada pa je še dlje, tako da samodejno spremeni njegov videz. Ali menite, da je njegov nos nekoliko tanjši, krajši, bolj strasten in manj projiciran?

Naslednja je druga premiera, kasneje leta 2011:

Tukaj, njegova brada'je zelo kratka, on'da si vzamete ta “vodilni izraz” in dobite bolj pogled na njegov nos. Jaz pravim'je bila odstranjena konica in nozdrvi so bili rafinirani, a mi'govori majhen, majhen.

Zadnji pic je od zgodnjega leta, na Tolpa premiera:

Rajan je bil 32 let (v novembru je pravkar obrnil 33) in videl si njegov obraz iz rahlo nagnjenega kota. Meni se zdi, da njegov nos v primerjavi s prvimi dnevi izgleda precej drugačen. In jaz'm ni edini, ki bi špekuliral, da je imel Ryan rinoplastiko. Tukaj'kaj je rekel eden plastični kirurg:

“Ryan Gosling je sprejel odločno odločitev, da se znebite njegovega zaskočenega nosu, vendar izgleda, da stvari ne bi bile boljše za Goslinga, rinoplastika pa bo odprla nove karierne obrise za njega. , s povišanim nosom in odstranjenim grlom, se je igralec spremenil v klasičen hollywoodski vroči fant! Ryan Gosling se je od poznega časa hitro uveljavil kot vodilni mož v Hollywoodu in je brez dvoma zaradi njegovega čudovitega izgleda in njegovega Toda ta neverjetno iskani moški se morda ne bi rodil s tem prepletenim profilom, od pogleda teh pred in po slikah je imel zgodaj v svoji karieri službo za nos. Postopek rinoplastike, ki ga je imel, je bil strokovno izveden, kar je povzročilo manj zaskočen nos, ki mu daje mladost bolj mladosten videz. “

Spodnja črta

No, rekel je. Zato'ne samo ženske celebs, ki gredo pod nož, da bi dosegli naslednjo stopnjo'tudi fantje. Objektivno, Ryan'kariero verjetno nikoli ne bi prišel tako daleč, če bi ga imel'tega nisem naredil.

Ampak še preden je bil še vedno super-čeden in da bi bil brutalno iskren, mislim, da je bil njegov stari obraz krepak. Tam's skoraj popolno popolnostjo Kenove lutke do Rajana; on'Samo tako lepa. (In želim biti lepa!) Mislim, da je partner, ki se počutiš čudovito, najpomembnejši in bi se verjetno počutil samozaveden in ne dovolj lep v svoji prisotnosti.

Premislite, to'ne kot jaz'm kdaj se bo srečal “ali datum” Ryan Gosling. Upam le njemu'bralci iz daleč:

Povejte svoje mnenje

Kaj menite, da se je spremenilo (če karkoli) o Ryanu?

Ali vam je ljubša “pred” ali “po”?

Kako mislite, da ste s partnerjem, ki je “lepši” od vas?