30 čokoladnih rjavih barvnih idej

Čokolado rjave barve ideje so brezčasne, barve in sence, ki je resnično stala test časa. Senca se prav tako vrača z maščevanjem, še posebej s podobo Kate Middletona, ki ziblje videz. S širokim izborom tonov, ki jih lahko izberete, in veliko različnih stilov, da jih nosijo, so ti rjavi lasje dovolj dobri, da bi jedli, čeprav ne priporočamo.

1 – mehka, bakrena čokolada z dolgimi rokavi

Ne pozabite, da bodo vaši lasje krajši, ko boste dodali valove, zato bi bil ta videz dejansko pod ramensko dolžino, če bi se izravnali. Če želite dodati strožje zavihke, se odločite za nekoliko daljše rezanje na vaše čokoladne rjave ključavnice.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 30

2 – mehka, svilena in čudovita čokolada rjava

Delajte z naravnimi valovi v vaših laseh, da boste resnično prinesli čokoladno rjavo odtenek v življenje. Uporaba vašega sušilnika za sušenje in okrogle krtače vam bo z lahkoto pomagal ustvariti ta videz relativno hitro zjutraj brez potrebe po likanju. Morda celo ugotovite, da vam bodo vaši lasje, ki so v neporavnani pečici čez noč, pustili podoben videz, s katerim lahko s prstom prenehate s prstom, ko se zjutraj zbudite.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 29

3 – Lahke čokolade rjave barve

Ni vam treba super temno, če želite iskati čokoladno rjave barve. Niti vam ni treba izrezati naravnih rdečih las, če imate dovolj sreče, da bi lahko posedovali te ognjene rdeče ključavnice. Ujemite svoje tone čokoladne rjave barve z rdečimi in bakrenimi odtenki, da boste lahko opazili padec, ki vas bo zlahka videla skozi zimo in spomladi.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 28

4 – Čokolada in bež Blondina mešanica

Bež plavuše so preprost način za plavušo, če ne želite, da je nekaj preveč svetlo ali sivko. Bolj subtilen in prefinjen od bolj rumene barve odtenkov, pepel in blazinastih odtenkov v prahu zelo dobro delujejo z odtenki navzdol čokoladne odtenke proti koreninam.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 13

5 – High Contrast & dobro meša čokolado do blondinka

Mešanje naravnega z nenaravnim je odličen način, da oživite sicer “redno” senco in si lahko ogledate z uporabo trajnih ali poltrajnih barvil, če imate že dodane svetlejše odtenke. Prav tako se lahko odločite za bolj začasno, umivanje / pranje konča z lasmi krede.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 6

6 – Kratka, sladka in curly Chocolate Brown A-Line Bob

Mislite, da ne morete biti srčkan in zakrivljen s čokoladnimi rjavimi lasmi? Pomisli še enkrat! Ta ljubek in kovrčljiv videz je enostavno doseči tako z ravnimi likalniki kot z laserskimi gumbi! Če nimate ustreznih orodij za roko, se naučite, kako ravnati z ravnimi železnimi ključavnicami, da boste lahko dali več uporab, ki jih imate že v rokah.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 1

7 – Praline & Milk Chocolate Mix

V teh zapletenih zapahih z dolgimi rokavi so združeni čudoviti tonovi pralina in mlečne čokolade skupaj z videzom, ki združuje vse naše najljubše jesenske barve. To je ognjeno, to je zagotovo, ampak ali plava vaš čoln?

Čokolada Brown Hair Color Ideas 7

8 – Čokoladno rjava s Peekaboo karamelnimi vretenci

Obstaja veliko koristi, da gredo nekoliko temnejši, če ste imeli svetlobe blond lase za nekaj časa. Vsa ta razsvetljava bo imela sušenje in škodljiv učinek na vaše lase in vam ne bo treba iti skozi vse, če se držite nečesa blizu vašega naravnega lasnega odtenka ali celo rahlo temnejšega od tega.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 19

9 – Dodane dimenzije čokoladnih vrtincev

Če želite dodati več dimenzij, dodajte nekaj različnih svetlobnih in temnih tonov s svojimi valovi in ​​plasti. Vse tri stvari skupaj so kot nalašč za pomoč pri dodajanju volumna in oompha v tanke in ravne lase.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 20

10 – Čokoladna tkanina

Dolga bobica ali lob je kot nalašč za te čokoladne tone, ki prinašajo odtenke rahlo jagodne plavuše in rjavkasto v mešanico. Obstajajo številne prednosti tudi pri krajših ključavnicah, vključno s porabo manj časa za pranje, sušenje in styling vaših las vsak dan. Ta videz bo veliko lažje upravljati in vzdrževati kot nekateri od daljših ključavnic, in za to smo popolnoma všeč!

Čokolada Brown Hair Color Ideas 17

11 – Rdeče barve zamišljene barve pepela po čokoladi

S tem čudovitim čokoladnim rjavim videzom peljemo stvari v pepel. To je romantično in elegantno, vse v enem, kot nalašč za klasično poroko, računamo. Odtenki v tem videzu so resnično presenetljivi, in obožujemo, da je bil vsak od njih prikazan s tem, da je to ohlapno pleteno vrv nazaj v svoboden pecivo.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 12

12 – Kratki čokoladni rjav Bob z visoko in nizko lučjo

Razmišljate o tem, kako premagati stvari na kratko? Kaj pa ta kratka čokoladna rjava bob z visoko in nizko luči? Složeni sloj na hrbtu pomaga zgraditi gibanje in teksturo, in to raztresene mešane tone resnično prinesejo celoten pogled v življenje. Bi rekli, da so bili ti lasje vihra in brez življenja? Ne, niti ne bi.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 16

13 – Temnejše čokoladne melodije za padec

Globoka, bogata čokoladna senca, ki je vse rjava in brez rdeče ali brassiness, sofisticiran in sultry temno rjave videz je kot nalašč za tiste z rahlo temnejšimi toni kože. Posebej dobro deluje pri tistih z oljčnimi lasmi, kot je igralska lepota, Zoe Saldana. Vsak lažji od tega in videz lahko zlahka pogledate. Na srečo, tiste temnejše tone resnično pomagajo, da ga vrnejo nazaj iz mrtvih.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 21

14 – Subtilna brez bleščeče balajeve nad čokoladno rjavo

Hladi toni kože, kot so tisti, ki so jih zmešali Kate Middleton, so kot nalašč za bogate, rjave in čokoladne tone, pri čemer ne puščajo medeninastih, rdečih in kobaričnih odtenkov. Če imate zelene oči, kamor želite stati z vašimi dolgimi, rjavimi ključavnicami, namig rdeče dodaja popolno stvar, da jih pop, vendar je dodatna dodatna.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 27

15 – Long & Chocolate Brown s podaljški

Seveda, če nimate vrste čokolade rjave dolžine, ki jo želite, ga lahko vedno ponaredite z razširitvami. Barvno ujemanje omogoča lažje kot kdajkoli prej, da dobite prave tone in odtenke, ki jih lahko dodate v ključavnice, zato poskrbite za svoje raziskave in kupite prave odtenke za vas. Če to ni prava senca, lahko to barvate, ne da bi uničili vaše nove lase?

Čokolada Brown Hair Color Ideas 26

16 – Mehki, medeni in čokoladni odtenki

Lepi in mehki tonovi v tem videzu so kot nalašč za to, ko želite no-muss, no-fuss videz s čisto linijami in enostavno styling. Izdelki za lase, ki se prilegajo glajenju, vam bodo pomagali doseči sijajni premaz, ko boste sušili.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 22

17 – Čokoladna rjava in sijajna dolga ključavnica

Ohranite stvari lažje na nizko navzdol in bi lahko na koncu z videzom, kot je ta, kot nalašč za dekleta, ki so blagoslovljeni z res dolgo dolge ključavnice. Imate toliko dolžine, da se lahko igrate, se zdi tako sramota, da jo izgubite. Še posebej, če bi lahko imeli zapleteno mešanico barv, kot je prikazano tukaj.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 11

18 – Črkovne rumene barve za rumeno barvo

Padec je torej, da je sezono bučke začinilo vse. Ali ni čas, ko ste dodali, da je vaš čokoladni rjavi barvi ideja o barvi začinjena? Ne? Pojdite na spodnjo sliko … Ali vas ne želi spremeniti??

Čokolada Brown Hair Color Ideas 5

19 – Naravni koreni, mešanica čokolade rjave do blonde Balayage

Lily Aldridge je velik ljubitelj čokoladnih rjavih barv, kot je ta, temnejša na vrhu in lažja na dnu. Dober ombre je klasičen in brezčasen videz, ki bo resnično preskočil čas. Temnejši koreni omogočajo še več tednov med imenovanji salona!

Čokolada Brown Hair Color Ideas 10

20 – Čokoladni tonik z dolgimi rokavi

Če imate temnejše niansirane naravne lase, so čokoladne rjave barve ideje, kot je ta, popolne. Tvoje naravne, temne korenine lahko rastejo skozi nekaj tednov, preden bo vaš videz treba dotakniti. Pravzaprav, če iščete način, kako izžareti lažji pogled v temnejši, bi to moral biti vaš skupni navdih.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 23

21 – Awesome čokoladna rjava mehka A-linija

Ohranjanje stvari mehek in A-line je kot nalašč za to, ko ste zaposlena mama, delovna ženska in vsestranska čudežna ženska, in z videzom, kot je ta, boste morali rezervirati zelo malo časa za upravljanje in vzdrževanje. Temnejše in bolj naravne korenine znova omogočajo, da se med imenovanjem malo podaljša.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 15

22 – Čokoladna mešanica Balayage

Za tiste, ki želijo ostati temni, držite lažje tone takoj od obraza. To pomeni, da jih dodate na konca las, ali v naključno progaste in poudarjene obliže čez zgornje plasti las. Večja lahnost, ki jo dodate las, ki obdaja vaš obraz, je lahko bolj oprana vaš obraz. Ohranite stvari na temnejši strani, še posebej, če je to vaša naravna senca, in to bo veliko lažje nositi.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 4

23 – Teksturirani čokoladni valoviti Bob

Teksturirane kurci v tem valovitem, čokoladnem rjavem videzu so si vzeli dih, prozorno konico z nekaj zrnatimi plasti. Ljubezen smo imeli sami, toda čokoladne rjave barve resnično pomagajo, da jih izklopimo.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 24

24 – Cute & Stacked Chocolate Wedge Bob

Obložene in zložene bobs imajo tiste plasti na hrbtu, ki delajo, da pametno prinese teksturo. To je kot nalašč za ženske, ki imajo lase ali dlake, ki jih sploh ne želijo storiti, kot je bilo povedano.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 25

25 – sveža balayaža čokolada temno do svetlobo

Seveda vam ni treba iti po čokoladni rjavi videz. Namesto tega se lahko odločite, da v mešanico dodate tone nenavadnega sence, kar kaže ta sijajna in svetla balayaža.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 9

26 – Čokoladne rjave balajeve Glam valovi

Uporabite svoje ravne likalke, da se pomaknete in dlaka odlepite od obraza, da si ogledate čas, ki traja deset minut in izgleda prekleto blago. Ta čokoladni rjavi videz je ostal relativno naravno in puhasto, le s tem, da je vrže velike valove, da bi preprečili, da je videti preveč razveljavljeno.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 3

27 – Chocobrown Long Wave Bob

Za slog, ki izgleda dovolj dobro, da bi jedel, kaj pa ta chocobrown lob? Ti valovi so bajen za glam in eleganten občutek, in ta barva je tako bogata, vsi bodo spraševali, kje ste naredili svoje lase!

Čokolada Brown Hair Color Ideas 18

28 – Dream Chocolate Caramel

Dodajte namige karamela na konce naravnih in čokoladnih rjavih ključavnic za lažji, svetlejši videz, ki na vaš obraz doda sončni žarek sonca. Ni vam treba vsiliti, da bi imeli velik vpliv.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 14

29 – Dolge in sijajne Rich Chocolate rjave barve zamišljene barve

Za lase kot sijajni videz las, poskrbite, da bodo lasje že v dobrem stanju. Ne boste dobili pravega barvnega konca s suhimi in poškodovanimi lasmi, zato preden odidete v salon, poskrbite, da boste dopolnjevali vaše zdravljenje s kondicioniranjem.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 8

30 – Blondinka do čokoladne rjave preobrazbe

Pred in po so ogromne kontraste, vendar gre samo za prikaz, kaj lahko resnično dober kolorit naredi vašim ključavnicam. Prepričajte se, da delate s pravo osebo za delo, da dobite videz, ki ga resnično želite, ko se odpravite iz salona.

Čokolada Brown Hair Color Ideas 2