12 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a merge la platină Blondă

În cele două luni de când mi-am decojit platina de păr acasă, am învățat multe despre viața din partea mai ușoară și'un sac mixt, cel puțin. Going super-blonda afectează multe aspecte ale vieții tale, mai ales dacă ești superficial și obsedat de păr ca și mine!

Luând în considerare scăderea platinei? Aici'Ce trebuie să știți:

1. Bleachul este un stil de viață și acesta'e dependență

Odata ce tu're platină, începeți să observați despre calea părului, prea mult. O mare parte a timpului meu este acum preluat gândindu-mă când trebuie să-mi ton mai târziu părul sau să-l repet, și planificând când să cumpăr de fapt bleașul care îmi potrivește în mod practic viața'. Îmi plac literalmente rădăcinile de rădăcini; furnicatul pe scalpul meu și chiar mirosul sunt atât de dependenți.

Lucrul ciudat este că înălbitorul mă sperie încă, chiar acum. Bleach este atât de gros și de acțiune rapidă, și dacă nu sunteți foarte rapid cu aplicația puteți obține o mishmash de tonuri de alb, galben și aur. Încă mai am panică când o aplic "absolut necesară pentru a avea pe cineva care să mă ajute sau aș avea o defalcare completă la jumătatea cererii. Ar fi jalnic dacă nu-l iubesc atât de mult. Dar eu fac, așa că nebunia continuă!

2. Coafura trebuie să fie la punct 24/7

Parul de platină poate traversa cu ușurință linia de la un traseu extrem de chic până la parcare. eu'ați învățat că trebuie să fie întotdeauna stil, altfel va arăta ieftin. Pentru fete, mi se pare că părul de platină arată cel mai bine atunci când stilul este un pic imperfect, cum ar fi elegant și ușor tors. Pentru baieti, un pic de cap de fund este calea de parcurs; te uiți la surferi și mergi de acolo.

Ca regulă generală, dacă este'e prea perfect, va arăta ciudat dacă nu ești un model. Trebuie să îmi formez parul în ziarul meu zilnic, care, din fericire, nu este prea intensă pentru muncă, însă ia în considerare cât de mult timp ai pentru styling înainte de a face trecerea.

3. Șamponul purpuriu va fi noul dvs. prieten cel mai bun

Am o obsesie cu șampon purpuriu. Am un harp despre asta destul de puțin, dar este cu adevărat esențial. Viața în general dorește să vă lovească părul alb în fund, deci trebuie să fiți pe el! O regulă bună este să folosiți șampon purpuriu la fiecare spălare secundară. Lasă-l puțin timp în duș pentru a-și lucra magia, apoi condiția ca de obicei.

Pentru un exces de alungare din alamă, amestecați un șampon purpuriu cu un balsam alb și lăsați-l timp de 15 minute ca tratament de mască tonifiantă. Ceea ce mă conduce la următorul punct al meu & # x2026;

4. Hair Conditioned Platinum = Hair Platinum Chic

În afară de șamponul purpuriu, un balsam de restaurare adecvat este un must-have pentru fiecare arsenal de blonda faux. Acum, eu sunt un colorist de păr de origine pentru un motiv, și acest motiv este că am fonduri foarte limitate. Chiar și așa, nu pot justifica cheltuieli de peste 5 £ ($ 9) pentru un balsam. Atâta timp cât îmi face părul să arate și să se simtă grozav, nu mă deranjează deloc'doar ascund problema.

Îmi place Masca de reîncarnare Bleach din Londra pentru că primești încărcături cu Total Bleach Kit sau asta'6 lire sterline pentru ao cumpara separat. Și simt cu adevărat că repară daunele, fie că sunt cauzate de albire sau căldură.

Pentru o opțiune mai ieftină, îmi place și gama de reparații intensive Dove.

5. Vă veți simți diferit ... dar probabil că vă place

Părul cu platină are un efect ciudat asupra modului în care vă simțiți. Poate'e tot ce strălucește în jurul meu, sau faptul că știu că stau afară, dar fiind platină mă face să mă simt mai fericit și mai încrezător. Oamenii privesc de două ori pentru că'nu este un aspect natural "'e complet natural, dar în cel mai bun mod posibil. Atenția este destul de dependentă! Platina nu este pentru flori de perete; aceasta's pentru extrovertiți, deci gândiți-vă dacă doriți sau nu să vă simțiți confortabil.

6. Platina este polarizată

Oamenii din viața ta vor avea păreri foarte puternice despre părul tău de platină pentru că'un aspect atât de dramatic. Prima dată când m-am întors la locul de muncă după colecție, colegii mei mi-au zis să-mi zic o bombă blondă; la facultate, am fost Silver Fox! Prietenii mi-au surprins atât pe mine, cât și pe ei înșiși, preferând-o, dar unii nu și-au ascuns disprețul, unul în special a cerut să-l schimb imediat, cu o dezgust de boot.

Dar nu'Nu puneți prea mult în ceea ce spun ceilalți. La sfârșitul zilei, dacă te face să te simți bine, și tu vei arăta bine!

7. Stilul dvs. va evolua din necesitate

Un lucru în special am găsit cu părul de platină este că este'nu este deosebit de versatil. Când alegeți ce să purtați, probabil veți gravita mult mai mult spre îmbrăcămintea elegantă, ascuțită și neagră. Ceva despre contrastul dintre părul alb și hainele negre pare atât de ușor de elegant. Când mi-am purtat confecționarea casuală (blugi ripți și cămașă roșie), părul mi sa părut puțin în loc, ca și cum combo-ul nu avea sens. Aparatele luminoase de culoare cu negru sau alb funcționează bine, dar și blugi cu un top negru sau alb. Joaca-te cu el si distreaza-te. Veți da seama ce arată bine și ce nu continuați.

8. Bleach Creează o pânză neagră pentru alte culori

Un alt lucru minunat despre faptul că aveți părul albăstrui-blond este că aveți în mod efectiv o pânză neagră pe capul dvs. UTILIZAȚI-L. Poate fi la fel de subtilă ca alegerea unei spălări de liliac argintiu, alb de zăpadă sau pastel, dar vă puteți răsfăța cu orice capriciu pentru a vă schimba culoarea într-o clipă'cu preaviz. Vrei să fii roz pentru o săptămână? Fă-o!

Dacă, la fel ca mine, slujba ta te împiedică să tragi o Nicole Richie, cel puțin face alegerea mai ușoară de a rămâne platină de gheață!

9. Platină ar putea fi mai bună pentru tonul tău de piele decât crezi

Prima mea preocupare în ceea ce privește platinul a fost că mă va spăla mult timp, dar m-am înșelat! În orice caz, mi-a îmbunătățit tonul pielii și funcționează foarte bine cu sprâncenele întunecate (mine sunt în mod natural aproape negre). Am avut complimente că mă face să par mai strălucitoare și bronzată, poate din cauza contrastului dintre albul înghețat și culoarea pielii mele neutră. În plus, platina face cu adevărat ochii mei albastri în comparație cu blonda mea anterioară.

10. Rădăcinile nu pot fi inamice în cele din urmă

Vendetta împotriva rădăcinilor industriei de frumusețe a scăzut puțin în ultimii ani odată cu apariția Ombré și, în unele cazuri, ele devin o alegere de stil "puteți plăti pentru a avea rădăcini pictate IN mai degrabă decât vopsite departe!

eu'am descoperit personal că îmi place foarte mult să am o regrowth întuneric. În același timp, îmi place aspectul ciudat al blondei nordice complet albă pe care o obțineți imediat după albire, așa că'este într-adevăr până la preferințele dumneavoastră.

Singurul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este că atunci când vă înroșiți rădăcinile, căldura de pe scalpul dumneavoastră accelerează procesul de iluminare, obținând un alb mai pur. Dacă vă lăsați prea mult timp între touch-up-uri, rădăcinile dvs. vor fi albe, restul părului va fi alb, dar în mijloc veți obține o bandă galbenă în care nu există căldură naturală pentru a accelera dezvoltare. Voi spune că o lună până la șase săptămâni este maximă.

11. Probabil că aveți nevoie de machiaj nou (și mai mult din el)

Acum, nu port personal nici un machiaj, cu excepția un pic de concealer din când în când, dar un prieten de-al meu, care a fost de platină de aproape un an are unele cuvinte de alegere despre acest lucru.

"Părul de platină este fără îndoială singura modalitate de a merge dacă doriți o schimbare, dar machiajul devine foarte dificil", spune Heather. "Există deja o linie fină între 'bronzed' și 'portocale', și această linie devine și mai subțire. Cel mai bun pariu este să mergeți la un machiaj de machiaj și să întrebați ce fundație de culoare / pulbere / bronzer ar trebui să utilizați. pentru ca'e foarte ușor să-l înșel cu încuietori de platină și o opinie profesională este întotdeauna de ajutor. eu'd recomandăm să cumpărați o fundație care este ușor prea ușoară pentru piele, dar nu atât de mult încât pare ciudat. O mulțime de hassle, știu, dar merită în totalitate. "

Apropo, buzele roșii și părul alb sunt un meci făcut în cer! Heather recomandă Rimmel Lasting Finish Matte Lipstick de Kate Moss în cel mai strălucitor roșu pe care îl puteți găsi!

12. Când este o blonda platină, este doar o blonda de platină

Lucru despre a fi platină este că, odată ce te duci acolo, chiar se simt așa'este singura culoare pe care ai putea-o avea. Aceasta'o transă ciudată și cât durează până la sfârșit variază complet. Așa cum a spus Erika Bearman la Vogue.com, ea a durat doar câteva luni: "Mi-a plăcut, și apoi într-o zi sa terminat pentru mine. Are părul întunecat din nou, aproape că nu sa întâmplat niciodată.

eu'Te voi tine postat cand ajung la acea scena!

Spune-ți părerea

Te gândești la blonda de platină?

Sau ai fost deja acolo?

Crezi că viața de platină ți-ar fi de acord?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 86