Cum să începeți tratamentul cu lumină roșie la domiciliu: Alegerea dispozitivului potrivit, timpii de tratament și multe altele

Imaginați-vă că ați reușit să îmbunătățiți orice preocupare posibilă a pielii, de la acnee la riduri, împreună cu pierderea părului, rănirea și infecțiile “cu zero timpi de întrerupere, efecte secundare sau probleme de siguranță.

Credeți sau nu, puteți, cu terapia cu lumină roșie!

În partea a 1 a acestui interviu cu expertul în lumină Joe Hollins-Gibson, am vorbit despre ce terapie cu lumină roșie implică și despre pielea cheie, despre păr și despre condițiile de sănătate pe care le poate trata. 

Joe este fondatorul firmei Red Light Man, comerciant cu amănuntul specializat în dispozitive puternice de lumină de ultimă generație. Dacă ați pierdut Partea 1, verificați-l aici.

Deci, acum că știm de ce să folosim lumină roșie, lasă-ne'vorbim despre CUM. 

La sfârșitul pieței se află Masca cu LED-uri de 2 000 de dolari + Deesse Pro, utilizată de zeci de celebrități și esteticienii lor (Shani Darden și Georgia Louise, de exemplu, atât vindeți-o pentru uz personal și încorporați-o în faciala lor).

Există, de asemenea, paturi luminoase cu LED-uri în diferite spa-uri. Joanna Vargas a fost unul dintre primii estheticieni care au investit într-unul, pe care îl puteți petrece pentru 300 de dolari pe sesiune de 75 de minute. Nu și ieftin!

Apoi, există gadget-uri lumina de mână de la branduri cum ar fi Baby Quasar, LightStim, Silk'n, Skin Inc. și NuFace, care sunt mai accesibile, dar consumatoare de timp.

Toate aceste opțiuni sunt bune … dar dacă mă întrebi, puteți face și mai bine. 

Vă sugerez să căutați o lumină roșie care să furnizeze lungimi de undă dovedite științific de lumină; la o densitate mare de putere (astfel încât tratamentele să dureze doar câteva minute); pe care le puteți folosi acasă cât de des doriți.

Acea'de ce eu'vă spun despre Omul de Lumină Roșie. (Nu sunt sponsorizate, cred cu adevărat în aceste dispozitive și Joe'expertiza!) 

În partea 2, de mai jos, tu'Voi afla:

  • Diferența dintre lumina roșie și cea infraroșie și care dintre ele trebuie aleasă
  • Modul în care lumina roșie se compară cu alte culori ale luminii (inclusiv albastru) și IPL
  • De ce majoritatea dispozitivelor cu lumină roșie și chiar Deesse!'t foarte eficient
  • Ce să caute într-o lumină roșie și cele mai bune dispozitive pentru tratarea diferitelor probleme de piele și păr
  • Cum să utilizați dispozitivul la domiciliu pentru rezultate optime
  • Cum să obțineți 10% la Red Light Man!

Lumină roșie vs. lumină infraroșie

Vindem atât dispozitive de lumină roșie cât și infraroșu. Ce'e diferența?

Cea mai evidentă diferență este că lumina roșie (600 până la 700 nm) este vizibilă și luminată, în timp ce lumina infraroșie sau infraroșu (700 până la 900 nm) nu este vizibilă și poate fi percepută ca o căldură slabă pe piele.

În ceea ce privește proprietățile terapeutice, lumina roșie este absorbită foarte bine de piele, ceea ce îl face util pentru orice tratament acolo, precum și tratamentul părului.

Infraroșu lumina este mai penetrant. Are un potențial mai mare de a trata țesutul sub piele, articulații, oase, mușchi etc., deși este încă absorbit în piele într-o măsură semnificativă și oferă beneficii acolo.

Este unul mai bun decât celălalt?

Aceasta'nu că unul este mai bun decât celălalt, poate chiar mai potrivit pentru anumite condiții și părți ale corpului.

Teoretic, poți folosi oricare dintre cele trei tipuri de piele. 

Lumina roșie pare a fi favorizată pentru lucruri cum ar fi arsuri solare, acnee, căderea părului, vindecarea rănilor, infecții cu drojdie, anti-îmbătrânire generală și așa mai departe. Studiile care compară cele două tipuri de lumină par să prezinte rezultate similare.

Ar fi benefic să utilizați atât lumină roșie, cât și lumină infraroșie pentru a obține rezultate maxime?

Aceasta'e cu siguranta utile pentru a avea ambele disponibile. 

Aceasta'este important să știți că lumina infraroșie aproape pătrunde mult mai bine decât lumina roșie, poate de aproximativ de trei ori mai bună pentru țesutul mai profund.

daca tu're interesat doar de piele, atunci vei fi bine cu o lumină roșie.

Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de alte beneficii pentru țesuturile mai adânci cum ar fi mușchii, articulațiile și oasele, atunci ar trebui să luați în considerare obținerea unei lumini infraroșii sau a ambelor.

Lumina roșie vs. alte culori

Ați menționat că lumina roșie poate ajuta cu acnee. Dar eu'ați văzut vreodată vreodată dispozitive de lumină albastră vândute în acest scop (cum ar fi Foreo Espada). De ce?

Lumina puternică albastră are un efect sterilizator asupra bacteriilor, inclusiv acneei.

Totuși, vine la un cost, pentru că lumina albastră ne-a rănit și propriile noastre celule. Studiile arată că aceasta este eficientă împotriva acneei pe termen scurt, dar, de asemenea, mărește rata de îmbătrânire și ne dăunează vederii, printre alte efecte negative.

Deci, ați sugera să evitați lumina albastră?

Consider că lumina albastră este oarecum periculoasă pentru sănătate. Aceasta'nu sunt la fel de dăunătoare dacă sunt utilizate în combinație cu lumina roșie sau ca parte a luminii solare, dar nu aș recomanda o sursă izolată de lumină albastră pentru orice tratament la domiciliu.

Lumina rosie se dovedeste a fi eficienta impotriva acneei si nu are efecte secundare negative, facandu-i o alegere mai buna.

Dar alte culori ale luminii, cum ar fi verde și chihlimbar? Dispozitivele precum Deesse prezintă toate aceste nuanțe diferite.

Verdele și chihlimbarul nu sunt la fel de bine studiate ca roșu și albastru și nu'lucrează la aceleași mecanisme, deși există o mulțime de date. Acestea au o gamă largă de efecte asupra diferitelor părți ale corpului datorită modului în care reacționează cu pigmenții din celulele noastre. Cu toate acestea, ele nu au efectul de stimulare a energiei și de vindecare a terapiei cu lumină roșie.

Melanina din piele, de exemplu, are un spectru larg de absorbție (500 până la 1100 nm), absorbind lumină verde, galbenă, portocalie, roșie și aproape infraroșie. Astfel, verde și chihlimbar pot fi utile în lucruri precum hiperpigmentarea, dar pot roși și roșu să penetreze mai bine.

Toate aceste culori sunt folosite în alte terapii, cum ar fi colorpunctura și terapia de culoare, dar nu't au aceleași beneficii directe pentru piele ca și lumina roșie și infraroșu.

Cealaltă gamă de lungimi de undă care oferă beneficii sistemice directe este ultraviolete B (UVB), care ajută la producerea de vitamina D și reduce răspunsurile imune la nivelul pielii pentru lucruri precum psoriazisul. Cu toate acestea, lumina UV poate provoca leziuni ale pielii.

Ce'e opinia ta despre tratamentele luminoase, cum ar fi IPL (lumină pulsată intensă)? Ar putea obține rezultate comparabile la domiciliu cu terapia cu lumină roșie?

Eu nu't consideră că IPL este un tip comparabil de tratament pentru terapia cu lumină roșie – ambele utilizează lumină, dar sunt foarte diferite în mecanism. Dar IPL este un tratament eficient pentru lucruri precum pigmentarea pielii și îndepărtarea părului. Lumina roșie a câștigat't eliminați părul nedorit.

Pentru cele mai multe alte probleme, IPL este o metodă destul de brutală pentru a realiza ceea ce terapia cu lumină roșie sau infraroșu se va realiza într-un mod mai natural.

Dacă sunteți pe un curs de tratament IPL, acesta'e bine să utilizați lumină roșie sau aproape infraroșie înainte și / sau după tratamente pentru a ajuta la reducerea efectelor secundare și vindecarea vitezei.

Cum de a alege un dispozitiv de terapie cu lumină roșie

Există o gamă optimă de lumină roșie pe care oamenii ar trebui să o caute într-un dispozitiv?

Gama generală de lumină utilizată în terapia cu lumină roșie este între 600 și 900 nm, uneori mai mare. Puteți beneficia de orice lungime de undă între aceste valori.

Trecând prin studiile privind eficacitatea lungimii de undă (T. Karu și colab.), Celulele noastre absorb și utilizează 4 “vârfuri” de lumină mai bune decât celelalte: 620 nm, 670 nm, 760 nm și 830 nm, +/- 15 nm. Acestea sunt lungimile de undă pe care ar trebui să le încercați să le obțineți.

Valorile dintre aceste valori ale vârfului, cum ar fi 645 nm sau 720 nm, pot fi mai puțin de 50% la fel de eficiente, deși sunt totuși utile. 

Liniile de undă apropiate, dar nu perfecte, cum ar fi 660 nm, 810 nm și altele, s-au dovedit utile.

Cât de importantă este intensitatea luminii?

Gama care pare a fi eficientă în studii este între 20 și 200 mW / cm², cu 100 până la 200 mW / cm² fiind mai mult pentru tratarea luminii în infraroșu pe țesuturi mai adânci și de la 20 la 100 mW / cm² pentru lumina roșie pe piele.

Sunt cele mai multe dispozitive luminoase de pe piață care oferă aceste valori?

Cele mai multe alte produse de terapie cu lumină de pe piață utilizează doar cele mai ieftine și cele mai ușor disponibile lungimi de undă, cum ar fi 660 nm sau 850 nm. Sau chiar mai rău, utilizează lungimi de undă mai puțin eficiente, cum ar fi 650 nm sau 880 nm.

Multe dintre dispozitivele pe care le-am văzut sunt, de asemenea, extrem de slabe, cu densități maxime de putere în jurul valorii de 10 mW / cm² sau mai rău, ceea ce înseamnă că acestea nu ar putea fi niciodată eficiente sau trebuie să le utilizați pentru perioade de sesiune foarte lungi, direct pe piele.

Ceea ce face aparatele dvs. Red Light Man mai bune?

Noi'folosind lungimile de undă exactă găsite a fi cele mai eficiente la stimularea celulelor noastre: 620 nm, 670 nm, 760 nm și 830 nm.

Dispozitivele noastre toate produc până la cel puțin 200 mW / cm², astfel încât puteți doar să ajustați distanța pentru a vă schimba timpul de tratament “mai departe pentru intensitatea luminii mai mici și sesiuni mai lungi (acoperind o suprafață mai mare).

Aparatele roșii de lumină

Care dintre dispozitivele dvs. ați recomanda pentru cineva care începe doar cu terapia cu lumină?

Cred că farurile combinate pe care le oferim, inclusiv LED-urile roșii și apropiate cu infraroșu, sunt cea mai bună alegere pentru a începe. 

Puteți să le folosiți în orice condiții, fie adânc în corp, fie adânc în piele. 

Mini-ul roșu infraroșu Combo este cel mai popular produs al nostru.

De asemenea, vindem Lumina Combo, care este mai intensă.

Lumina Combo ar fi la fel de puternică ca și folosirea luminilor roșii și infraroșu separat?

Principala noastră lumină Combo este cam aceeași putere ca și principalele noastre unități roșii sau infraroșu, da. Puteți vedea valorile densității aici:

Deci, puteți vedea că Combo este mai slab în termeni de putere absolută, dar unghiul mai strâns al fasciculului permite intensitatea luminii să transporte o distanță suplimentară. 200 mW / cm² este, în general, limita superioară a densității de putere'veți vedea în studii, astfel încât toate modelele sunt ușor de puternic suficient pentru a se potrivi cu orice protocol de studiu. 

Combo este, bineînțeles, un amestec de jumătate de roșu și jumătate de infraroșu, dar, deoarece toate acționează asupra aceluiași mecanism mitocondrial, totul contează ca fiind același (pe lângă diferențele de penetrare). 

Cred că densitățile mai mari sunt utile pentru o penetrare mai profundă, pentru a vedea efecte în articulații, mușchi etc..

Dacă vă puteți permite să investiți în dispozitive separate roșii și infraroșii, ar fi chiar mai bine?

Cred că Combo este cea mai bună alegere dacă cineva își poate permite doar o singură lumină, dar dispozitivele separate sunt mai optimale în ansamblu.

De exemplu, dacă utilizați lumina Combo pentru articulații, lumina roșie pe care o emite este aproape epuizată, doar absorbită de piele, în timp ce infraroșu va ajunge la țesutul comun. Chiar dacă Combo va funcționa în continuare, ar fi mai bine și mai eficient să folosiți o infraroșu pură pentru asta.

Eu nu'Cred că Combo este esențial dacă îți poți permite cele două dispozitive separate roșii și infraroșii. 

Care sunt cele mai bune opțiuni dacă doriți în mod special să tratați suprafața pielii?

Pentru îmbătrânirea și pigmentarea pielii, căutați lungimi de undă apropiate fie de 610 până la 630 nm, fie de 670 nm.

Red Mini 670 este cea mai populară lumină pentru tratamentul pielii. 

Pentru pigmentare, aș folosi ceva de genul Mini Light Device Mini, care emite 610 nm, 630 nm și 670 nm.

Pentru acnee, aș folosi un produs puternic precum dispozitivul de lumină roșie.

Ce zici de cineva care dorește să obțină rezultate maxime la ce ar trebui să investească?

Tratamentul cu tot corpul este cu siguranță modul de a merge dacă doriți rezultate maxime. Lumina noastră completă a corpului este atât de puternică încât poate fi folosită de până la doi metri distanță.

Terapie cu lumină roșie pentru căderea părului

Ați menționat că terapia cu lumină roșie poate ajuta la pierderea părului. Ce părere aveți despre capacele laser sau căștile de pe piață în acest scop??

Un cap laser sau casca pare la început ca un produs frumos convenabil și ușor de utilizat pentru acel singur scop. 

Dar aceste companii au investit în mod evident în vânzări și marketing mai mult decât orice altceva. Se pare că este adecvat doar ca oamenii cu bani să ardă. eu'le-ați văzut pentru mai mult de 2.000 de dolari, marcajul este nebun. Diode laser nu sunt atât de scumpe. 

Una dintre cele mai importante companii' cele mai puternice capace laser folosesc un total de 1 watt de energie. Cred că trebuie să fie slab pentru a fi alimentat de la baterie, peste 3.000 de dolari pentru 1 watt de energie? Aceasta'este atât de slab și că energia este răspândită pe o suprafață destul de mare. Ei nu't menționează densitatea puterii, desigur. 

Doar dacă nu'cu totul chel, tu'Nu veți obține niciodată o doză bună de lumină pe scalp într-un interval de timp rezonabil, folosind acest lucru, deoarece părul blochează sau reflectă cea mai mare parte a luminii. 

Majoritatea capacelor de cadere a părului utilizează doar diode de 650 nm, care este probabil cea mai gravă lungime de undă din intervalul roșu, care merge de la T. Karu et al. studii privind absorbția lungimii de undă. Această lungime de undă pare să fi surprins în lumea căderii părului datorită unor studii preliminare, dar acolo'nici un motiv pentru a crede că este o lungime de undă de sănătate a părului magic.

Ce ați recomanda în schimb pentru tratarea căderii părului?

Îmi place ideea capului pe cap pentru căderea părului, dar cred că este o abordare reductivistă a tratamentului pentru căderea părului și ar trebui să folosiți lumina pe alte zone, cum ar fi tiroida, de exemplu, precum și scalp. 

De asemenea, trebuie să utilizați densități de putere destul de mari, de la 50 la 100 mW / cm² sau mai mult, pe care le estimez la aproximativ 15 ori mai puternice decât cele mai scumpe capace laser. 

Ideea capului la acele intervale mai adecvate ar putea fi o problemă din cauza CEM (câmpurile electromagnetice) deși, așadar, în mod ideal ar trebui să fie împământată. 

Se pare că există o piață pentru aceste capace, dar prefer un dispozitiv multifuncțional, de uz general.

Ar fi aceasta lumină roșie, lumină infraroșie sau ambele?

Cred că atât lumina infraroșie roșie cât și cea apropiată sunt bune pentru creșterea părului.

Problema dacă aveți în continuare păr destul de gros sau întunecat este că cea mai mare parte a luminii este reflectată și nu lovește scalpul. În această situație, în cazul în care doar o mică doză de lumină trece prin, o lumină infraroșie este probabil mai bună, deoarece mai mult va ajunge la folicul.

Roșul este bine dacă sunteți chel sau aveți păr subțire gri sau blond.

Astfel ei'sunt atât de eficiente în opinia mea, depinde doar cum le folosiți. O lumină combinată ar funcționa bine.

Cum să utilizați un dispozitiv de terapie cu lumină roșie la domiciliu

Cât de aproape ar trebui să fie lumina de la pielea ta pentru cele mai bune rezultate?

Depinde de lumina pe care o ai. Trebuie să o poziționați astfel încât lumina care atinge pielea să fie între 20 mW / cm² și 200 mW / cm². Nu aveți tendința de a vedea studii de piele care prezintă rezultate bune de peste 100 mW / cm².

Cu dispozitive precum dispozitivul nostru de lumină roșie, acest lucru înseamnă că îl țineți la cel puțin 10 cm distanță și la o distanță maximă de aproximativ 40 cm distanță. 

Cu alte produse pe care le-am văzut online, sunt atât de slabe încât ar trebui să le apăsați pe piele pentru tot timpul pentru a obține chiar și o mică doză.

Cât timp trebuie să fie fiecare tratament?

Tratamente mai strânse și mai lungi sunt mai bune în anumite condiții, cum ar fi infecțiile, dar, altfel, o doză mai moderată este mai bună. Cinci până la 15 minute sunt de obicei necesare.

Dispozitivele mai slabe de acolo ar putea avea nevoie de 20-30 de minute sau mai mult. Dacă puteți'găsiți informații despre un dispozitiv'în mW / cm2 și cum se schimbă în funcție de distanță, aș fi sceptic dacă este util la toate.

Ar trebui să fiți mai aproape de lumină pentru tratarea acneei?

Acneea este o excepție de la protocolul “intensitate mai mică și mai lungă” pentru piele. 

O intensitate ușor mai ridicată a luminii roșii pare mai potrivită pentru cazurile severe de acnee, timp de până la 10 minute în fiecare zi.

Aceasta ar fi de la o distanță de aproximativ 10 cm sau mai puțin, cu una dintre cele mai puternice unități, cum ar fi dispozitivul de lumină roșie.

Acest lucru se datorează faptului că tratamentul acneei nu implică numai ameliorarea inflamației pielii, ci și sterilizarea bacteriilor acneice. Lumina roșie are un efect bactericid fotodinamic asupra anumitor bacterii, inclusiv a bacteriilor acnee, datorită unui pigment fotosensibil pe care îl au. Efectul fotodinamic este dependent de doză, ceea ce înseamnă că mai mult este mai bine.

Pentru îmbătrânirea generală a pielii sau pentru pigmentare, ce ați sugera?

Majoritatea studiilor par să indice faptul că o expunere relativ moderată a intensității luminii, dar pentru o perioadă mai lungă de timp, este optimă pentru piele. Aș folosi o intensitate a luminii de 50 până la 100 mW / cm². Rezultatele tind să fie mai grave dacă mergi pentru sesiuni intense de scurtă durată. 

Cu luminile noastre, înseamnă în principiu utilizarea lor de la aproximativ 10 până la 30 cm de piele, timp de cinci până la 15 minute, de patru ori pe săptămână.

Același protocol este aplicabil atât hiperpigmentării, cât și hipopigmentării.

Aveți nevoie să purtați ochelari de protecție în timpul tratamentelor?

Eu nu'Cred că ochelarii sunt o necesitate, cel puțin nu pentru terapia cu lumină bazată pe LED-uri.

Cu lumini roșii puternice, viziunea dvs. de culoare va fi distorsionată timp de câteva minute după aceea – totul va apărea mai albastru / verde, pe măsură ce ochii dvs. re-sensibilizează la lumina roșie – dar'e.

Cu lumina infraroșie care nu este vizibilă, nu sunt necesare ochelari de protecție, așa cum nu se întâmplă't stimulează ochii – abia vezi nimic.

Se pare că, de fapt, lumina infraroșie roșie și apropiată poate fi bună pentru ochi, ajutând la viziunea generală și la condițiile cum ar fi degenerarea maculară legată de vârstă, cataracta, glaucomul etc..

Este posibil să te arzi? Există probleme de siguranță la toate?

Terapia corectă cu lumină roșie este la fel de sigură în ceea ce privește tratamentul pe care îl puteți găsi. 

A castigat'să faceți rău chiar și în doze foarte mari și acolo'nici o modalitate reală de a te răni cu asta. Puteți crea o hipertermie ușoară a pielii cu densități de putere mai mari, cum ar fi 250 mW / cm² de lumină roșie, dar'nu este o preocupare serioasă.

Unele becuri de tip lămpi cu căldură pe care oamenii încearcă să le utilizeze pentru terapia cu lumină, pe care nu le recomandăm, vă pot arde cu siguranță.

Cat timp va dura un dispozitiv? Va face ca facturile noastre de electricitate să crească?

Produsele pe bază de lumină bazate pe LED-uri durează, de obicei, peste 50.000 de ore. Decenii de utilizare, practic.

Este cea mai ieftină sursă de lumină, datorită tehnologiei de iluminare mai eficiente din punct de vedere energetic. 

Pe măsură ce veți folosi dispozitivul de terapie cu lumină numai câteva minute pe zi, acesta a câștigat't au un efect vizibil asupra facturii dvs. de energie electrică. Tot ce trebuie să vă uitați este consumul de watt al unui dispozitiv și orele de sesiune.

Concluzie 

Aceasta'nu e de mirare că nu eram'am văzut atât de mult din terapia cu lumină roșie până când am investit în dispozitivele mele de Red Light Man!

Înainte de asta, am încercat Baby Quasar, Quasar MD, LightStim pentru Wrinkles, Silk'n Titan și Tanda întreruptă acum, care mi-au fost trimise de-a lungul anilor. 

Acum eu'ați realizat că majoritatea au lungimi de undă non-optime, la o ieșire mai slabă. Deci, durează mult mai mult pentru a obține rezultate, mai ales când vă gândiți la cât de mici sunt capul de tratament! De asemenea, cine are timp să se deplaseze cu o baghetă în fiecare cvadrant al feței ei timp de 30 de minute în fiecare noapte?! 

Chiar dacă nu am încercat Deesse, simt același lucru în privința asta, acum că Joe ma învățat să comparăm specificațiile. Cred că aspectul mască este convenabil, dar pentru ceea ce ei'reîncărcare, aceasta'nu merită, în opinia mea.

Vreau să spun, orice lumină roșie este încă benefică, dar dacă tu're investesti timpul si banii pe care ti-ai petrecut, ai putea sa obtii cel mai mult bani pentru banii tai! 

Din nou, cele două dispozitive Red Light Man pe care le-am cumpărat sunt dispozitivul de lumină roșie și dispozitivul de lumină infraroșu. Până acum, eu'i-am folosit pentru piele, dar trebuie să încerc câteva dintre celelalte aplicații pe care mi le-a spus Joe! Am descoperit că dispozitivul de lumină roșie este uimitor pentru curățarea erupțiilor și accelerarea vindecării. Ambele fac ca pielea mea să se simtă mai fermă și să îmbunătățească tonul și fluxul de sânge. 

eu'm încântat să aud despre rezultatele dvs.!

Cum să obțineți 10% off!

Pentru a obține o reducere de 10% la Red Light Man, introduceți codul de cupon BEAUTYEDITOR la ​​checkout.

Aveți alte întrebări despre terapia cu lumină roșie?
!