Cum sa scapi de parul vopsit cu vopsea

Bine ați venit în coloana noastră de consultări pentru păr. Pentru a solicita o consultare online a părului de la coafura de celebritate Tony Chaar, urmați instrucțiunile de aici.

Î: Acum 18 luni, am avut părul îmbrăcat în baie. După cum puteți vedea, capetele sunt o blondă foarte galbenă și în mijloc, acolo'o culoare foarte alama.

Firește, eu'o blondă întunecată și eu'încercând să mă duc blondă din nou, dar mai ușoară decât culoarea mea naturală. Pe măsură ce rădăcinile mele au venit și brațul a crescut, eu'a fost subliniat. Am crezut că ar fi o modalitate mai puțin dăunătoare și mai naturală de a obține acea blondă.

Cu toate acestea, aceasta'am fost luni și eu'm obosit de toate culorile diferite și nemulțumit de așteptare în timp ce vopseaua de vopsea crește. E doar o stare completă și eu'm tentat să le taie tot (dar eu'm atât de fericit cu lungimea pe care eu'd într-adevăr nu).

eu'Îmi place să-mi înălbesc pur și simplu părul și să dau blonda cenușie, dar eu'Nu știu cum să obțin asta cu toate nuanțele blonde ale părului meu. De asemenea, am un inel de ghimbir / maroniu în jurul mijlocului în care vopseaua mea a fost “va fi verde? eu'M-am întrebat dacă ar trebui să folosesc tonuri sau înălbitori și ce mărci etc.'Nu vrei să mergi la coafor's, fiind singurele persoane decente din zona mea care percep prețuri ridicole și eu'Vei plăti deja sute pentru evidențierea mea pe parcursul lunilor. Deci eu'Îmi place foarte mult să o fac pentru mine. Sper că vă puteți ajuta, vă mulțumesc! & # X2014; Emma

A:Bine, Emma! Trebuie să hidratezi părul mai întâi. Utilizați o mască de adâncime la fiecare trei zile timp de nouă zile.

Apoi, trebuie să mergeți pe YouTube și să găsiți câteva videoclipuri despre tehnica de balayare a pictării părului, astfel încât să puteți învăța cum să o faceți singur acasă.

Obțineți 20 de volum și de lumină. Luați secțiunile și pictați părul de la arborele mijlociu până la capete. Lăsați unele nu vopsite (voi'o să aflu și pe YouTube!).

Păstrați-l timp de aproximativ 20 până la 35 de minute, până când veți vedea că se ridică la o blondă de aur ușor. NU este galben (acest lucru este important). Așteptați să se ridice; va trece prin tonurile alamatice, apoi va lumina aur.

Acest lucru ar trebui să anuleze majoritatea trupelor tale și să transforme greșeala într-o blondă dulce de aur Ombré!

Apoi se hidratează din nou și din nou. Așteptați trei luni și apoi repetați procesul.

Tony Chaar este unul din Canada'cu cei mai buni coafori de celebritate și cu proprietarul salonului Tony Chaar la 140 Avenue Road din Toronto. Apelați 416-920-9965 pentru a rezerva o întâlnire.