Lumina strălucitoare: Noua tendință de culoare a părului pe care trebuie să o cunoașteți

V-am văzut toate reclamele pentru sampon "genul în care femeile optimiste se îndreaptă spre o stradă sau un apartament luxos cu părul care'e ridicol de voluminoase și strălucitoare. Există întotdeauna acel pic de distracție la sfârșit, unde își aruncă ocazional părul peste umeri și o fascicul orbitos de cascade luminoase în jos pe acele tresări perfect stilizate ... spre deliciul maniacal al tuturor celor din jur.

Dar uita ce produse de par au'ceea ce se întâmplă dacă ați putea avea același păr super-strălucitor tot timpul?

Ei bine, o nouă tehnică de colorare a parului numită "splashlights" ar putea fi răspunsul tău. Creat prin aprinderea unei benzi orizontale pe tot parcursul părului, stropile luminoase simulează efectul fasciculului de lumină care lovește părul. Deci întotdeauna arată strălucitor, indiferent de vreme'cum ar fi, și dacă tu'în interior sau în exterior.

Conceptul a fost conceput de coloana Aura Friedman a salonului Sally Hershberger din NYC (lucrează cu MI, Jennifer Lawrence, Sky Ferreira și Lady Gaga fără biggie), iar cuvântul pe stradă este că's "noul Ombré".

Prin Aura's Instagram (unde a publicat mai multe exemple de clienți):

Copilul posterului pentru lumina stralucitoare este Aura's client, Caroline Polachek, cântăreață plumb pentru telescaun:

Aceasta'e de fapt destul de drăguț, nu? Are într-adevăr un efect de halou strălucitor, aproape angelic pe față. Cred ca se potriveste stilului ei exigent si formei fetei, iar apoi cu machiajul minim arata foarte dulce.

Jessica Biel a prezentat recent o interpretare mult mai puțin dramatică a tendinței, care ar fi o actualizare subtilă perfectă în ceea ce privește culorile standard sau Ombré pentru oricine nu'cred că ar putea scoate versiunea rockstar.

Și apoi acolo'o fata frumoasa, descoperita pe Pinterest:

Vom acoperi splash-urile?

Dacă doriți ca efectul cel mai dramatic al "fasciculului de lumină" să fie posibil, părul drept este cea mai bună textură pe care o aveți. Totuși, la fel ca la Ombré, aceasta înseamnă, de asemenea, că va trebui să fie executată culoarea perfect sau chiar cel mai mic defect în aplicare va fi mega-evident. Făcând-o pe părul curat sau ondulat oferă un aspect mai moale și mai frumos, după cum puteți vedea la fata de mai sus. (I'nu sunt sigur cine este acest model, dar seamana cu o combinatie de Cara Delevingne si Sienna Miller, sau chiar eu sunt?)

Un alt lucru pe care trebuie să-l iei la curent este că nu sunt't la fel de versatil ca Ombré și câștigat't potriveste fiecare forma a fetei. Femeile cu chipuri rotunde ar trebui probabil să fie atente cu acest aspect, în funcție de locul în care se lovește, banda orizontală vă poate face să apară mai largă. Pe de alta parte, fetele oblongi vor iubi acest aspect, deoarece vor scurta lungimea. Ovale, inimi și pătrate ar trebui să se potrivească, de asemenea, acest lucru perfect, deoarece accentuează structura osoasă.

Ce tip de tunsoare este cel mai potrivit pentru această tehnică de colorare? Evident, vrei suficientă lungime pentru a arăta banda de lumină și, în mod ideal, fără breton. În ceea ce privește culoarea, orice se întâmplă, cu excepția blondelor, doriți să fie cel puțin suficient de întunecat pentru ca contrastul să apară.

Cum să obțineți lumini strălucitoare

Asa cum am spus, acest look necesita o precizie completa sau pur si simplu arata ca un dezastru de colorare a parului. După cum știți voi, eu'm un avocat uriaș de colorare a părului de acasă, dar chiar aș sfătui să mergeți la un profesionist! Adu-ți pozele în acest articol pentru a te asigura că tu și coafura ta se află pe aceeași pagină.

Acestea fiind spuse, știu că unii dintre noi sunt pur și simplu prea nerăbdători să aștepte o întâlnire la salon și ar dori să o facă oricum (în general, sunt unul dintre acești oameni!). Dacă vă simțiți suficient de încrezător pentru a încerca acest lucru la domiciliu, angajează un prieten cu o mână stabilă pentru a vă ajuta.

  • Practicați mai întâi un substrat în loc de partea superioară, astfel încât să puteți vedea dacă vă place efectul înainte de a vă angaja la el și acesta va fi complet ascuns dacă nu faceți'T.
  • Folosiți-vă pomeții ca un ghid pentru unde să plasați culoarea - acesta este un loc minunat pentru aprinderea stropilor de lumină, deoarece vă va accentua structura osoasă și vă va oferi un pic de moale în jurul feței pentru acel angelic 'Aura' efect.
  • Obțineți-vă prietenului dvs. să perie foarte bine bleach peste secțiune, aproximativ 1-2 inci gros, lăsând capetele afară și asigurându-vă că'chiar și pe ambele părți.
  • Pentru a evita crearea unei linii prea aspre a unei linii, pene ușor marginile (vezi cum Caroline's isn't complet drept, dar încă are o formă orizontală definitivă?).
  • După procesare, clătiți și stil și verificați dacă vă place efectul. Dacă da, repetați pe straturile superioare ale părului.

Concluzie

Când am văzut pentru prima oară tehnica stropilor de lumină, am fost puțin șocat, dar acest stil crește cu totul peste mine. Cred că trebuie să fii cel mai potrivit mod de a citi: ai multă încredere pentru a scoate versiunea de modă a acestui look, dar dacă alegi culorile ton-on-tone, poți de asemenea să fie super-moale și subtil. Și spre deosebire de Ombré, tu'nu o să treci cu fiecare altă fată cu același păr pe care îl vei duce pe stradă. (Nu încă, cel puțin.) Acesta poate fi un aspect extraordinar dacă este executat cu timpul și îngrijirea necesară!

Cum vă simțiți în legătură cu această tehnică de culoare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =