De la Dewy Skin la Baby Bangs: 26 de cele mai bune frumusețe Celebrity arata în ultima vreme

daca tu'ești pregătit pentru o nouă inspirație nouă de frumusețe, eu'Te-am acoperit! 

Săptămâna aceasta'ediția include cele mai bune dintre cele 2023 MTV Movie & TV Awards, Ocean's 8 covor roșu, premiile Fundației Fragrance și multe altele.

Derulați în jos pentru a vă prinde toată acțiunea de păr și machiaj în ultima vreme și spuneți-mi ce arată!

Sienna Miller

Ce imi place: Sienna'o piele sănătoasă, naturală, cu riduri moi, un ruj crem de coral și o stropire de pistrui pe nas. Părul ei blond are textura sublimă pe aer, pe care o iubesc. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Shailene Woodley

Ce imi place: Shailene'e nou agitat, breton scurt și păr brunet de culoare închisă. A avut-o blondă înainte de a fi prea blondă, după părerea mea, așa că îmi place mai mult. Machiajul este super-subtil, doar sprâncenele texturate, umbra moale și un ruj roz roz. Ce eu'd schimbare: Sincer, mi-e dor de parul cel mai mult!

Sofia Boutella

Ce imi place: Sofia'cu banda de dantela neagra, boboasa ondulata, sprâncenele întunecate, ochii de pisica neagra si rujul roz. Un aspect atât de cool și unic! Ce eu'd schimbare: Poate o fundație puțin mai mică … și coșul ei se mișcă.

Emilia Clarke

Ce imi place: Emilia's ruj roz roz si fata potrivita cu un bob drept platina. Nu ai vrea'Credeți că acești roz cu această blonda albăstră ar putea funcționa, dar totul se întâmplă! Asta ar putea fi aspectul meu preferat'e purtat până acum cu acest păr. Ce eu'd schimbare: Singurul lucru pe care nu-l suport'dragostea sunt genele.

Olivia Munn

Ce imi place: Olivia'e super-loose, răsturnat perfect perfect cu rochie de catifea plunging. Se pare ca acolo'e un indiciu de potrivire a tealului pentru a-și liniști capacele, cu nuanțe nude oriunde altundeva. Ce eu'd schimbare: eu'Nu mă înnebunesc de culoarea buzelor.

Olivia poartă:Lip de buze în Stripdown & # x2023; Rujul în Nud 3

Zendaya

Ce imi place: Zendaya'cu sprâncenele pline și ochii călduți și căprui … pot'Nu te mai uita la fardul ei de ochi! Parul umed și natural este, de asemenea, o schimbare binevenită de la toate peruci. Ce eu'd schimbare: Nu o face't nevoie de genele false.

Bella Heathcote

Ce imi place: Bella'o umbra cenușie de fum gri, luată bine deasupra zonelor și îmbinată cu o căptușeală în aceeași nuanță. Aceasta'e minunat pentru asta'este aproape aceeași culoare ca și ochii ei. Pielea proaspătă, buzele roz și blonda blondă completează aspectul. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Rihanna

Ce imi place: Rihanna'cu ruj roșu glam, cu fard de aur și cu nodul superior (cine altcineva ar putea arăta atât de bine într-o coafură atât de neîncetată ?!). Ce eu'd schimbare: Cred că ar părea un pic mai proaspăt, cu o atingere mai ușoară pe piele și la genele.

Rihanna poartă:Primer & quot; Fundația în anul 340 ” Concealer în Peach & # x201; Contour în Mocha ” Blush în Ginger Binge / Moscow Mule & # x2023; Mărturisitor în Hu $ tla Baby & # x20; Pulbere & # x2023; Ruj din Ma'La naiba

Anne Hathaway

Ce imi place: Anne'sare, ruj luciu de trandafir, ochi stransi si finisaj natural al pielii. Îmi place că ea purta părul jos, pur și simplu ascuns în spatele ambelor urechi. Ce eu'd schimbare: Blushul are nevoie de o mână mai ușoară.

Anne poartă: Serul ” Serul ” Fundația & # x2023; Blush în Petal & quot; Marcatorul & # x2023; Contour & # x2023; Rimel

Rita Ora

Ce imi place: Rita'(fără îndoială) piele cu ochiuri înaripate, blush de piersic și luciu de buze, iar atingerea finală este un bun spumos și colorat. Eu nu'cred că a arătat vreodată acest frumos! Ce eu'd schimbare: Nimic.

Paris Berelc

Ce imi place: Paris' un bob nou-spate, ochi strălucitori și fumuri au naturel sprâncene. Îmi place cum arată rujul ei presat, fără margini precise. Ce eu'd schimbare: Ar fi mai răcoros fără genele false.

Cate Blanchett

Ce imi place: Cate'lobul ondulat, pielea de porțelan și machiajul roz. Observați cum umbra strălucitoare se ridică la fruntea ei, pe care a lăsat-o singură (cred că uneori asta'este mișcarea corectă, mai degrabă decât desenul într-o formă, care poate părea prea evidentă). Ce eu'd schimbare: Nimic.

Cate poartă: Serul ” Moisturizer & # x2023; Hidratant colorat în Nude Glow & Fundația nr. 2 ” Concealer în 2 ” Blush în 502 ” Contur / bronzer în 7 și 9 ” Pulbere în 1 ” Fard de ochi în 12 cenuși de aur (oasele din spate) & # x2023; Eyeshadow în 23 de fum Camel (capace) & # x2023; Mascara în negru ” Ruj de la a doua piele & quot; Ruj din Androgino

Gillian Jacobs

Ce imi place: Gillian'cu ruj roșu portocaliu-roșu, strălucire strălucitoare, piele naturală și margini de gene. Doar sclipirea rădăcinilor îi conferă părului drept un aspect interesant, lustruit. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Adriana Lima

Ce imi place: Adriana'o umbră cu aripi înaripate, linii de apă neagră și piele bronzată. Ca de obicei, ea arată ca o revistă de anunțuri să vină la viață (și asta nu este'chiar retușat!). Ce eu'd schimbare: Mai puțin contur … are deja o structură osoasă nebună!

Adriana poartă:Fundația & # x2023; Concealer & # x2023; Bronzant & # x2023; Eyeliner in Blackest Black & # x201; Culoarea buzelor la Venomous și Untamed (ca fard de ochi) & # x2023; Mascara în foarte negru ” Creionul perie & # x2023; Ruj de poet

Emmy Rossum

Ce imi place: Emmy'e linia brună în liniile sale de apă (ea'este mai moale decât negrul), cu umbra brunetă strălucitoare doar la fiecare crează. Ce eu'd schimbare: Fața ei are nevoie de mai multă culoare'd adăugați niște roșu roz roz.

Chanel Iman

Ce imi place: Chanel'parul drept și pata de buze de zmeură. Îmi place mereu să văd roz în pereche cu roșu! (Si ea'ești gravidă, apropo, în cazul în care ai crezut că trăsăturile ei păreau un pic mai gros.) Ce eu'd schimbare: Eu nu'Iubesc cozile picioarelor și îmi doresc genele'atât de rigid.

Katherine Langford

Ce imi place: Katherine's gigant sifon arc, piele superba si fard de obraz violet ca liner. Ea's deveni foarte bun la aceste machiaj ochi experimentale arată! Forma feline este ceea ce face acest lucru uimitor. Ce eu'd schimbare: Concealerul ei se încrețe, dar ea'Nu e mare lucru.

Katherine poartă: Marele marcator & # x2023; Eyeshadow in Purple Reign & # x2023; Eyeliner în Xtreme Black & # x201; Ruj de buze în 1995

Gigi Hadid

Ce imi place: Gigi'e bucle lungi, moi și uimitoare sprâncenele naturale (te uiți la acei fani ?!). Ce eu'd schimbare: Ceva'este puțin “oprit” aici. Este culoarea rujului neplacut, supraîncărcarea … sau i-a injectat fața?

Gigi poartă:Primer & # x2023; Concealer & # x2023; Pulbere & # x2023; Bronzant & # x2023; Highlighter în iridescent și aur & # x20; De Pleoape & # x2023; Eyeliner în Onyx Elegant & # x2023; Liner lichid în Black ” Mascara în foarte negru ” Creion creion în Soft Brown & # x2023; Gel de buze în Brown Brown & # x2023; Lip liner în Totally Toffee & # x2023; Ruj de rau in Nude Daringly & # x201; Luciu de buze în Unreal

Priyanka Chopra

Ce imi place: Priyanka'un ruj bogat de fructe de padure, cu un indiciu de irizare, echilibrat de un alb în culorile interioare ale ochilor. Îmi plac și ridurile scurte, ciudate. Ce eu'd schimbare: Găsesc tipul de updo de matronă.

Nina Dobrev

Ce imi place: Nina'este elegant, lob, ondulat, decorat într-o parte profundă, cu o buză roșie aprinsă. Aceasta'e atât de drăguț să o văd făcând culoare în loc de neutralii ei obișnuiți! Sprancenele și ochii sunt perfect subevaluate. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Liu Wen

Ce imi place: Liu's-au colorat buzele roșii adânci, lobul lateral despărțit și sprâncenele și pielea naturală. Ce eu'd schimbare: eu'dă-i doar un mic concealer sub nas pentru a acoperi roșeața.

Krysten Ritter

Ce imi place: Krysten'e mare, flippy valuri, flicked-up liner negru și ruj roz. Îmi place cum și-a definit genele inferioare pentru a-și juca ochii mari. Ce eu'd schimbare: Nu o face't nevoie de genele grele false.

Phoebe Tonkin

Ce imi place: Phoebe'cu parul de lungime medie și textura creată de umbra burgundă. Marginea este foarte ascuțită, dar culoarea este difuzată pe toată lungimea liniei genelor inferioare – cu rimelul pe genele ei, bineînțeles. Ce eu'd schimbare: Rujul ei a fost uzat.

Kate Mara

Ce imi place: Kate's-au imbracat, futurist, cu liner negru murdar si o lovitura de roz metalic la colturile sale interioare. Ea funcționează pentru că își menține buzele super-subevaluate, iar pielea și sprâncenele ei sunt naturale. Ce eu'd schimbare: Nimic, deși acest păr este atât de strâns, se pare că este așa'și-și trase fața!

Mandy Moore

Ce imi place: Mandy'cu coada lungă și cu umbra de metal de argint, în jurul ochilor ei, pentru a se potrivi cu rochia ei. Ce eu'd schimbare: Aceasta'este o nu pentru genele lungi, false false, precum și linia de buze neimportantă. Cred că această iluminare a fost extrem de dură pentru că ea'accentuând porii ei normal invizibili!

Mandy poartă:Primer & quot; Fundația în nisip ” Concealer & # x20; Pulbere ” Luminizator din semințe de galbenele ” Blush în Flush & # x20. Eyeliner & # x2023; Creion cu creion în Veneția

Bryce Dallas Howard

Ce imi place: Bryce'cu ochii negri din spațiul negativ, o idee distractivă pentru forma ei neobișnuită de ochi, care are tone de spațiu între linia genelor și creasta. Aceasta'e greu de spus aici, dar și-a tăiat părul la o lungime a claviculei! Ce eu'd schimbare: Cred că genele ei ar trebui definite mult mai mult.

Ceea ce aveau frumusețea preferată arată în ultima vreme?

  Poti purta buze rosii cu o rochie rosie? Megan Fox!