De la pielea strălucitoare la buzele de piersic: 11 dintre cele mai bune frumusețe de celebrități arată în ultima vreme

Pe măsură ce ne îndreptăm spre aprilie, se simte ca vibrațiile de frumusețe devin mai moi, cel puțin dacă acest grup de celebrități este vreun indiciu. eu'm cele mai luate de nudele moderne muted și texturi moi lucios pe care atât Elizabeth Olsen și Emmy Rossum sunt sportive pe buzele lor. Uimitor!

Acestea sunt toate privirile care mi-au prins ochii în această săptămână:

Elizabeth Olsen

Ce iubesc: Tot! Aceasta'a fost un timp de când Elizabeth se afla pe covorul roșu (nu se găsea undeva în timpul sezonului de premii), dar acum ea'în spate, arătând mult mai strălucitoare și mai bine odihnite. Paleta de culori a machiajului este atât de interesantă aici. Îmi place ochii plini de fum, care nu sunt'prea greu, cu obrajii roz-roz si roz rus bej. Aceasta'este o alegere neobișnuită cu o rochie roșie, dar se întâlnește foarte modernă. Părul ei este la fel de uimitor, cu o nouă culoare de grâu și cea mai frumoasă textura tangentă prin capăt. Evident, munca lui Mark Townsend, cine altcineva?Ce eu'd schimbare: Nimic.

Elizabeth poartă:Bronz în epoca bronzului // Fard de ochi în spumă de cupru // Eyeliner în negru / maro

Emmy Rossum

Ce iubesc: Piersicul și strălucirea, două dintre lucrurile mele preferate! Emmy se potrivea perfect pe cap și pe buze, iar efectul este foarte frumos pe tonul căldurii pielii. Machiajul ei se face tot mai bine și mai bine, nu? Păstrarea liniei de lumină și foarte amestecată a fost cheia, așa cum se concentraa rimelul numai asupra genelor superioare și răzuindu-și părul într-o coadă de cal. Ochii ei căprui deja pop (așa că nu't nevoie de o tonă de machiaj pentru ochi), iar arcele ei pline, rotunjite, își înconjoară fața. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Amy Adams

Ce iubesc: Amy are părul atât de uimitor'e nebun. Roșul ei arată foarte “proaspăt de la salon” de aici, și arată în mod frumos în partea laterală profundă și explozie netedă. Apreciez întotdeauna că ea își păstrează machiajul destul de simplu: sprâncenele ușor întunecate, rimelul, linerul moale pentru definiție, un indiciu de strălucire auriu de trandafir și o luciu suculent de fructe de padure. Ce eu'd schimbare: Blushul pare prea puternic, dar ar putea exacerba lumina.

Nicola Peltz

Ce iubesc: Doamne, m-am putut uita la Nicola'se confruntă toată ziua. Trebuie să fie un artist de machiaj'e vis! Aceste mișcări de precizie ale pisicii sunt mai puțin dramatice decât fardul ei de ochi, ultima dată când am văzut-o, dar la fel de răcoritoare, negrul grafic este un contrast deosebit față de piersicile și tenul ei crem. Cu înțelepciune, ea și-a menținut genele moi și definite, sprâncenele naturale și roșeața amestecate perfect. De asemenea, o culoare frumoasă a buzelor piersicilor! Ce eu'd schimbare:Parul ei. eu'Veți spus acest lucru înainte; ar arăta mai bine cu câțiva centimetri lăsat deoparte. În plus, se pare că se petrec multe culori … Cred că ar arăta grozav ca o blondă de căpșuni cu o singură tonă.

Mary Elizabeth Winstead

Ce iubesc: Acest aspect este asemănător cu ceea ce am văzut săptămâna trecută de la Mary, dar cred că îmi place chiar și mai bine. Diferența este că linia / umbra sunt acum în negru și ea a schimbat fardul și rujul răcoros pentru coralii de piersici mai calde. Planurile de apă neagră pot părea adesea dure, dar cred că acest lucru funcționează într-adevăr cu colorația ei și cu margini. Arată destul, dar cu un indiciu de rocă 'n' rolă margine. Ce eu'd schimbare: Poate falsii, dar cel puțin ei'reticulată de bretonul ei.

Amy Forsyth

Ce iubesc:Pistrui! eu'mereu mă bucur să le văd pe covorul roșu; într-adevăr bucuros că Amy nu'încercați să le ascundeți cu machiajul. Acest aspect îmi aminteste de 'A 80-a glamour în cel mai bun mod posibil. Aceasta'e sprâncenele sale dramatice, periate (care arată ca ele'nu am văzut niciodată pensete, femeie norocoasă) și faptul că ea a făcut ochi fumuri cu ruj roșu și contur. Aceasta'este un aspect puternic, dar pentru că părul ei este pe față, cred că funcționează. Ce eu'd schimbare: Nu o face't nevoie de genele false cu toate astea, și aș putea să cobor pe obraji.

Bella Hadid

Ce iubesc: Bella nu este cu adevărat'de la semnătura ei, nu-i așa? S-ar putea să crezi asta'e plictisitoare, dar ori de câte ori o văd aproape, eu încă mai mângâi. Pielea ei impecabilă este declarația și apreciez că nu o face't du-te peste bord cu linii evidente, contur etc.'toate sunt foarte delicate, de la culorile de la colțurile interioare ale ochilor până la sprâncenele moi până la fardul absolut fără sudură. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Maddie Hasson

Ce iubesc: Maddie's-au aflat pe acest blog de câteva ori înainte, dar s-ar putea să nu-l mai amintiți pentru că ea este chameleonul de frumusețe desăvârșit. (Aici, cu părul brun închis și aici ca o blondă luminată.) Acum, ea's-au dus lucrurile la nivelul următor, cu o sofisticată blonda blondă și un machiaj moale. Iubesc asta foarte mult! Observați lipsa de fard de obraz, a crescut aurul de ochi și pielea aproape mată: trei tendințe cred că noi'veți vedea din ce în ce mai des. Ea are, de asemenea, cei mai buni fanii fruntea! Ce eu'd schimbare: Nimic.

Kate Hudson

Ce iubesc: In cele din urma! Au trecut multe luni de când mi-a plăcut una dintre Kate'frumusetea lui arata. eu'm încă nu este 100 la sută la bord cu lob, dar acest stil impins-back este mult mai frumos decât blochează limpede ea a avut la petrecerile Oscaruri. Pielea ei se uită într-o stare mult mai bună aici, foarte netedă și luminată, iar buza roșie mată își trezește toată fața. Ce eu'd schimbare: Nu-mi place genele false (ugh, Kate, poți face mai bine) și cred că sprâncenele ei sunt pline de prea întuneric. Când aveți sprâncene subțiri în mod natural, aceasta'este mai bine să le păstrați moale “întunecat doar subliniază ceea ce nu't have.

Taylor Hill

Ce iubesc: Taylor este destul de drăguță, dar cred că și noi, civilii obișnuiți, ne putem inspira din nodul ei de top adorabil. (Și înfundați încă un altul 'Tendința de a face o revenire.) Cei doi lucrează în tandem, împreună cu pisica'cu ochii, pentru a face acest aspect foarte elegant, dar jucaus. Sprancenele ei sunt nebune și îmi place că ea și-a păstrat pielea naturală. Ce eu'd schimbare:Aceasta'e mereu perplexă atunci când modelele poartă genele false. De asemenea, nu'Lucrați pentru a vă extinde buzele cu luciu.

Kendall Jenner

Ce iubesc: Kendall'cu ochii furiosi. eu'm nu într-o mulțime de alte lucrurile se întâmplă cu acest aspect, dar machiajul ochiului singur este fascinant “da”, chiar dacă a folosit nuanțe tradiționale maro și negru. Spuneți ce veți face despre femeile Kardashian, dar toate au forma cea mai frumoasă a ochilor. Ce eu'd schimbare:Textura pielii trebuie să fie proaspătă pentru a compensa greutatea ochilor, dar ea'nu este “și, de asemenea, pare ușor gălbuie. Eu nu't ca părțile fine ale acestui tunsoare; părul ei arată mult mai puțin glam și voluminos. Sau poate tocmai a făcut rost de extensiile ei.

Cine a văzut frumusețea preferată în ultima vreme?