De la Ruj de Berry la Eyeliner alb: 18 dintre cele mai bune Frumusete celebritate arată în ultima vreme

Edgy, romantic, Mod sau clasic glam … acolo'e ceva pentru toată lumea în această ediție a celebrității frumuseții.

Ca de obicei, eu'ați colectat cel mai bun machiaj, pielea și părul de la ultimele evenimente de covor roșu. Gândiți-vă: Alicia Vikander'cu buzele de boabe și cu valurile mătăsite … Margot Robbie'cu ochiul alb și cu lobul drept … și cu Jennifer Lawrence'umbra cenușie gri și părul desfăcut.

Aruncă o privire!

Alicia Vikander

Ce imi place: Alicia'cu buzele lucioase de fructe de padure si cu creionul cu aripi … sa nu mai vorbim de valurile ei superbe fixate pe o parte. Potrivit artistului ei de make-up, ea'e purtând doar un pic de concealer “fără fundație. Cred că asta ar putea fi Alicia mea preferată să arate EVER! Ce eu'd schimbare: Nimic.

Alicia poartă:Răsărit în Crush 23

Margot Robbie

Ce imi place: Margot'cu buze de culori albe și lob super-drept într-o parte laterală adâncă. Aceasta'e puțin '60 de ani, dar modernizată cu piele proaspătă, sprâncenele și genele naturale. Observați conturul subtil pe buzele ei. Îmi place acest lucru chiar mai mult decât aspectul ei galben de fard de obraz (și mi-a plăcut foarte mult!). Ce eu'd schimbare: Nimic.

Margot poartă:Hidratant colorat în Hamptons & # x20; Contur, roșu, marcator și fard de ochi & # x2022; Eyeliner în Yeyo & # x201; Eyeliner in Cuff & quot; Mascara în negru

Jennifer Lawrence

Ce imi place: Jennifer'cu ochii incredibil de gri și fumatori “'re jumătate strălucitoare, jumătate mată, într-o formă orizontală orizontală. Ei se împerechează frumos cu rujul roz și pielea super-impecabilă. Prefer acest păr drept, dezbrăcat, până la aspectul ei curat recent. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Salma Hayek

Ce imi place: Salma'Păr blond! Aceasta'nu e real, dar asta'este una dintre cele mai realiste peruci noi'am vazut. (Rădăcinile întunecate sunt atât de deștepte.) Ca de obicei, pielea și machiajul ei sunt un pic de glam, dar nu sunt niciodată exagerate. Îmi plac umbra de cupru, genele flutter, rujul roz și sprâncenele pline. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Hailey Baldwin

Ce imi place: Hailey'ruj albastru-negru. Cum de fapt face această culoare să arate bine ?! Cred că'e pielea ei uimitoare, și asta'e echilibrat de sprâncenele ei întunecate. Ea a fost inteligent să lumineze pe genele “și fardul roz este o atingere atât de rece! Îmi place de asemenea părul ei încrețit și texturat.Ce eu'd schimbare:Cred că ar putea folosi un pieptene pentru a separa firele de păr.

Hailey poartă: Fundația din 6 și 8 ” Concealer în 4.0 & # x20; Bronzer în Hoola & quot; Bronzer în Hoola Light & # x201; Blush în Natural Flush și Pretty in Peach & # x2022; Mască pentru buze & # x2022; Ruj din Clapback

Katherine Langford

Ce imi place: Katherine'cu o piele luminoasă și distracție purpură cu aripi. În ciuda alegerii indraznete de culori, acest aspect este mai moale decât grafic, datorită evidențierii și amestecării. De asemenea, îi iubesc părul moale, ușor de înțeles. Ce eu'd schimbare:Nimic.

Lais Ribeiro

Ce imi place: Lais' frumos, zâmbet natural și piele nebun-strălucitoare! Acesta este un aspect mai casual decât cel pe care l-am arătat ultima oară, cu părul într-o coadă de cal și pielea aproape goală. Cât de frumoasă este această femeie?Ce eu'd schimbare: Blushul ei ar putea fi mai amestecat.

Ellie Bamber

Ce imi place: Ellie'cu rujul de piersic, cu roșeață și cu fardul de ochi – o astfel de culoare uimitoare, cu părul și pielea ultra-impecabilă! Genele și sprâncenele ei sunt perfect texturate și îmi place valul peste un ochi. Eu vă prezic'Voi vedea mult mai mult din Ellie în curând.Ce eu'd schimbare: Nimic.

Penelope Cruz

Ce imi place: Penélope'cu machiaj proaspăt și cu păr ondulat. Culoarea buzelor (dacă ea'chiar dacă purtați orice) este foarte “doar buzele tale mai bune”, și ea'e doar mascara si liner pe genele ei superioare. Freckles (nu sunt sigur dacă acestea're real sau faux!) completează aspectul. Ce eu'd schimbare: Acolo'o ușoară nepotrivire cu pulberea frunții la colțurile interioare.

Olivia Wilde

Ce imi place: Olivia'e înfundată în albastru, în jurul ochilor ei. Se îmbracă pe rochia ei, dar nu este'o potrivire exactă, ceea ce cred că o face mai rece. Îmi place și bobul ei, cu o parte laterală adâncă și o ușoară îndoire. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Kate Upton

Ce imi place: Kate'cu pielea naturală și sprâncenele întunecate. Machiajul ei are întotdeauna o prospețime pe care o apreciez cu adevărat! Îmi place contrastul de genele, linerul și umbra fumului, cu o piele curată și un păr spătar. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Krysten Ritter

Ce imi place: Krysten'o fard de ochi strălucitoare, o căptușeală înaripată și genele lungi. Aceasta'e o mulțime de machiaj, dar într-un fel nu'Te simti greu deloc (ajuta si ca rujul ei este curat si lucios). Ea este una dintre puținele persoane care pot chiar să tragă de pe bretele scurte!Ce eu'd schimbare: Nimic.

Sofia Vergara

Ce imi place: Sofia'parul lung, drept, centrat. Împreună cu buzele strălucitoare roșii și textura pielii mai ușoare, simt că aceasta îi oferă o vibrație mai curentă decât atunci când face o plină glamour de covor roșu. Ce eu'd schimbare: Îmi doresc ca rujul ei să fie mai curat. În timp ce fruntea ei nu'Chiar mă deranjează asta au naturel este tendința, eu încă cred că gelul de frunte oferă un finisaj mai îngrijit.

Tracee Ellis Ross

Ce imi place: Tracee'buzele roșii și linia neagră de culoare neagră. Două culori puternice, dar cred că acest lucru se datorează faptului că părul este înapoi, pielea ei este proaspătă și strălucitoare, iar genele și sprâncenele ei au rămas naturale. Aceasta'totul despre echilibru! Ce eu'd schimbare: Nimic.

Gillian Jacobs

Ce imi place: Gillian'părul moale, touchable, natural și maro. Acesta este un aspect pe care îl puteți lua oriunde. Observă genele ei, care au textură pufoasă corectă. Rujul roz este o culoare deosebită pentru ea. Ce eu'd schimbare: Nimic.

Paris Jackson

Ce imi place: Paris' minunatele frunze naturale “'re-au fost perfect perfecte și au trăit-în, buzele colorate cu fructe de padure. (Culoarea buzelor este presărată în afara liniei buzelor, dar nu'Ține minte asta.) Ea's poartă genele false, dar ele lucrează total pentru că textura lor nu este'greu la toate. Ce eu'd schimbare: eu'Nu mă înnebunesc de părul ei plin de păr, voluminos.

Paris poartă:Amorsa de iluminat (amestecată cu fundație) & # x2022; fundație

Camilla Belle

Ce imi place: Camilla'ochii pisicii. Ea are o formă cu glugă, ceea ce face ca această tehnică să fie dificilă, așa că a fost inteligent să plasați mișcările mai jos și să se extindă (în loc de sus). Pielea ei este uimitoare și, ca de obicei, îmi plac frunțile ei unice. Ce eu'd schimbare: eu'nu în această coafură rigidă, retro.

Amanda Seyfried

Ce imi place: Amanda'e valuri mari, pufoase și obrajii strălucitori. (Cred ca marcatorul este bine, pentru ca acest look are o atmosfera foarte eterica.) Ochiul pisicii este ceva diferit pentru ea, deoarece de obicei poarta o umbră fumoasă tot drumul. Ce eu'd schimbare: Chiar nu't ca barrettes de par (ea's poartă unul pe fiecare parte) și genele false sunt prea dramatic.

Amanda poartă:Esență & # x2022; Fundația în 012 și 013 (mixt) Concealer în 02 ” Pulbere & # x2022; Blush în roz ” Fard de ochi în călduț cald & # x20; Liner lichid în Black ” Mascara din Urushi Black & # x201; Creion creion în Brown & # x2020; Ruj de buze în BE403 ” Luciu de buze în PK303

Ceea ce a avut aspectul preferat în ultima vreme?

  Zlati globusi 2016: Najboljša lepotica je videti na kasnejših strankah