Jennifer Love Hewitt je obarvala njeno lasersko blond … Resnično blondinka

Včasih se počutite slabo, da ne izgledate kot popoln kot takšen in tako kot celeb [vstavite svoj najljubši tu.] Nato so trenutki, kot so zdaj, ko vidite fotografijo Jennifer Love Hewitt'nove barve las in uresničite celebs aren'Po vsem, tako popoln.

Slaba barva se zgodi, tudi slavnim ljudem! In to je res slabo:

Verjetno poznate JLH kot kurbo z zlatim srcem Seznam strank [ali izStranka petih, če ti'stari – Ed]. Verjetno jo poznate tudi kot brineta. Nazadnje se je pojavila Urednik lepote, razmišljali smo o njenem zlatem senčilu.

Slab Jen lahko'Zdi se, da ujamejo odmor. Nedavno je stopila v središče pozornosti po rojstvu njene hčerke, jeseni, v novembru, debutirala na novo blond lase za videz Ellen DeGeneres Show.

Medtem ko želim narediti spremembo, to samo ni bilo'T način, kako to storiti. Najprej tam'Tukaj gre tulec, rumenkasto-oranžni odtenek, ki ne ustreza njenemu tonu kože. Ko pogledaš na ta pogled, Jennifer'obraz postane rdeč, lasje pa postanejo rumene / oranžne. Neutrudljiva piščalka prinaša vso pordelost na koži. Toner je potreben ASAP! Na žalost, medenina toni ponavadi naredijo barvno delo videti umetno in poceni, kar se zgodi bolj lažje greste.

Ti'Opazili bom tudi nekaj temnih kosov. Od kod prihajajo? Ali je kolorist preprosto pozabil te dele? Na žalost je učinek manj tonsko (kar sem bil prepričan, da je bil namen), in bolj kot razširitve za posnetke, ki niso't tekmo.

Kar se tiče vrhuncev, se sprašujem, ali je Jennifer zahtevala, da bo izgledala kot navijačica srednjih šol okoli leta 2006? Zdi se, da se je tako končalo. Folijski poudarki so krivci; tone-on-tone balayage poudarkom na koncih nad bogato, temno blondinka bi bila veliko boljša možnost.

Ti'Prav tako bom opazil, kako se v tretji sliki, ki se začne okoli oči, lasje začnejo postajati oranžne barve. Ko obdelujete lase (z barvo ali belilom), morate upoštevati zgodovino las. Če je bila prej obarvana (kot je zagotovo imela Jennifer), bodo ta območja trajala dlje, kot bi bila dlaka, in vsak dober kolorist bi imel lastno rešitev za obravnavanje tega.

Dobra novica je, da je to povsem mogoče rešiti. Kot vidite, je Jennifer krasen; ona je preprosto žrtev slabega barvanja. Da bi jo popravil, bi rad videl bogato, temno, bež plavušo namesto rumene, ki je trenutno zibala. Prav tako želim, da vidim, da so ti skričici ščetkani in da so se konci osvetlili z nekaterimi otroškimi plavimi kosi. Ne potrebujemo več reverzne Ombré; to'resnično.

Povejte svoje mnenje

Kaj menite o JLH'Nova barva?

Naj sploh sploh ne bi bila blondinka?

Kakšno barvo bi raje videli na njej??