Naredite ali ne: Sophia Bush’s Cleopatra-Style Eyeliner

Takoj, ko si mislil, da ne more't morda bodite še en način, kako nositi svoj eyeliner, skupaj s Sofijo Bush z nekaj novega, drugačnega in razburljivega.

No, morda ni ravno novega. Očitno je Cleopatra na ta način nosila svoj eyeliner v 40. letih pred Kristusom, zato bi lahko rekli, da gre za prvotno tehniko uporabe za eyeliner. Ampak to'ki je bila sprejeta do leta 2014 (mislim), da se pokažejo na rdeči preprogi, zahvaljujoč Sophie'Tym Buacharern. Obožujem ličilca (in celeb), ki ni'Bojte se tvegati!

Tukaj's stranskim pogledom, kjer si lahko ogledate, kako se podloga podira v notranjosti vogalov v grafični obliki, otroka Vs. Nato sledi blizu linij za trepalnice, preden se razprostirajo na zunanjih robovih, ne tisti, ki je mačka, temveč suha krivulja, ki'drug klic do Kleopatre.

Stranska opomba: kako kruta je ta kamera ali osvetljevalna oseba? Vidite lahko, kako lahko celo najbolj brezhibno polt izgleda kot površina Lune.

Tukaj's polno čelno:

V tem slogu lahko bolj jasno vidite, kako bi se z risanjem teh notranjih linij premaknili, če bi si želeli ponoviti to, to je. (Ali bi se lahko?) Na solznih kanalih se podloga na zgornji meji trepalnice usmeri desno v notranji kot in nato sledi diagonalno navznoter od tam do nosu, da bi točko pred premikanjem navzgor navzgor dosegla nižje trepalnica.

Nobena beseda, na kateri je določena linija Tym uporabljala, ampak jaz'Verjetno si vzamete nekaj podobnega Chanel Stylo Yeux Waterproof. To'je ena od tistih oblog, ki jih zasukate, kar pomeni, da ga nikoli ne moraš izostriti in vedno ostane odlična točka. (Za razliko od debelejše, smudgier linije si'd dobite z vodotesnimi oblogami, recimo, MUFE ali Urban Decay.) Prav tako mi je všeč, da je Chanel nekoliko suh, namesto kremastega.'je idealen za vaše potrebe tukaj.

Če ste bili resnično samozavestni, si lahko ogledate s sledenjem s tekočo plastjo, ki nagiba k temu, da bi dala še bolj kožo linijo in je očitno najmanj nagnjena k vsem. Ampak to'tudi lažje je zmešati, zato nadaljujte previdno.

Če želite iti s podlogo, je Tym na Instagramu dejal, da je uporabil “moj najljubši # 104 in Double Up z # 120” od Ardella; “ljubi to kombinacijo”. To'veliko napačnih trepalnic … in jaz ne'Ne všeč jim. Tukaj je pogled na jug. Počutim se, kot bi bil podloga'Bila je kul, edgier, več vzletno-pristajalnih stez samo z maskarjem. Trepalnice ga povišujejo.

jaz'm tudi ne ljubim bazo (izgleda tako'ki sedijo na vrhu kože, čeprav je to lahko fotoaparat znova) ali rdečkasto-rjave obrvi. In ne nori o tej debeli, goli, sijajni ustnici … to počne '00s.

Potem še enkrat, ko ga povečate'veliko bolje:

Spodnja črta? Resnično imam idejo tega grafičnega eyelinerja, da prinese malo večerne drame, z lasmi se potegne nazaj in vse ostalo precej golo in nevtralno. (Preberite: brez falsijev.) To'kot naslednji korak po “360-stopinjskem očesu”, ki je bil lani v preteklosti velik linijski trend. Zdaj smo'ne samo, da gre za oblogo, temveč bi morali razmisliti o poudarjanju notranjih kotov, namesto običajnih pričakovanih zunanjih robov.

Kaj pravite, ali je to lepota ali ne?'t?

Nakup zgodbe

Povejte svoje mnenje

Kaj misliš o Sophie?'linijski videz?

Bi poskusili oko Cleopatra??

Kaj'vaš eyeliner, ki je najbolj zadržan?