Od rumene senčne svetlobe do retro valov: 17 najboljših lepih lepot je v zadnjem času

Vsake toliko časa, tam'lep izgled, ki obnavlja vašo hvaležnost svetovnim umetnikom ličenja in frizerskima, ki delajo s celebi. 

Za mene ta teden'Margot Robbie's. lahko'ne pomislite ničesar dlje od enobarvnega videoposnetka za YouTube / Instagram, katerega smo mi'vsi ostajajo utrujeni!

Poleg Margot me je navdušila tudi Emma Stone, Ana de Armas, Mandy Moore in toliko drugih vodilnih dame v zadnjem času. Tukaj'vaša sveža serija lepotnih navdiha:

Margot Robbie

Kar imam rad: Margot'seveda neon rumen senčnik! Pati Dubroff je naredila to ličenje in resnično si lahko ogledaš svojo umetnost na delu. Upoštevajte, da je bolj podmlajen oranžni odtenek, ki se spušča do obrvi; odsotnost napačnih trepalnic; in rdeče roza ustnice in lica. Ne'ne ustreza obleki, in to'je CELOTNA točka. Mokre lase je še bolj omamna. jaz'm v strahu! Kaj jaz'd spremembe: Nič.

Margot nosi: Senčilo za oči v kromu rumeno & # x2022; Senčilo za oči v št. 16 Jaune Aurora & # x2022; Lip liner v Baby Lips

Emma Stone

Kar imam rad: Emma'gladki retro valovi, pritrjeni nazaj na eni strani. To je med mojimi najljubšimi frizuro vseh časov! Ličenje je na težji strani, vendar je aplikacija brezhibna. Všeč mi je dramatična dimljena očesa in pernate bradavičke, in ta ščetina za šminko je super edinstvena. Kaj jaz'd spremembe: Nič. Ampak osebno, raje imam, da je en element svežine / bareness, kot so koža ali ustnice, samo zato, da je mladosten in uravnotežen. 

Ana de Armas

Kar imam rad: Ana'zdrav sijaj in visok konjski jopič (zavit s kosom las). Kdo bi'ne želite videti tega naravnega in sijočega ?! Obvestilo, kako je bronzer / rdečilo toplo, medtem ko so ustnice rožnato madež. Mačka ne vidi'njene moči in trepalnice imajo dobro teksturo. Všeč mi je tudi močno zatemnjene bradavice. Kaj jaz'd spremembe: Nič.

Mandy Moore

Kar imam rad: Mandy'vintage valovi, ki so popolnoma postavljeni, da bi na levi strani pokazali kul modre in cvetlične podrobnosti. jaz'm še vedno ljubi njeno obliko in teksturo v obliki črke in naravne trepalnice. Šminka je oranžna, vendar ni primerna. V zadnjem času je videti lepše kot kdajkoli prej! Kaj jaz'd spremembe: Nič.

Olivia Munn

Kar imam rad: Olivia'mint zeleni senčni senčnik, ki se ji diha pod njo. Celebi res postajajo bolj eksperimentalni! To'je natančno ujemanje s trakom na svoji obleki, vendar je preostala njena ličila gola. Dlake, ki se lepo širijo, vse zbledijo. Kaj jaz'd spremembe: Mislim, da je zelena moč'Veš bolje v tanjši črti ali v vodnih črtah.

Olivia nosi: Senčilo v ES10 Ocean Frost

Heather Graham

Kar imam rad: Heather'jagodne blond lase in črna podloga. Dovolite, da vas opomnim, da je zdaj 47 let! Mislim, da je njena koža fantastična (in ne preveč vbrizgana). S takšnimi očarljivimi očmi je vse, kar potrebuje, maskara in sijaj. Kaj jaz'd spremembe: Mislim, da kamera pod svojimi očmi vzame malo belega HD praška. 

Rihanna

Kar imam rad: Rihanna'peneče mavrične vijolične šminke in senčilo za oči. Rumen je tudi vijoličen, ampak mat! Jaz, za eno, bi izgledal kot tujec v tej barvni paleti, toda na njeni brezhibni toplejši koži'neverjetno. Visok ponijaj je še bolj dramatičen. Kaj jaz'd spremembe: Nič.

Rihanna nosi: Označevalec v Confetti

Alicia Vikander

Kar imam rad: Alicia's svežo eleganco. Zdi se, da je le malo rjave sence, da bi določila njeno zgubo, nekaj posameznih trepalnic in nekaj črnih linij, ki so jih zamazali, da bi ustvarili mačje oko. S potopnim izrezom in njenimi lasmi v visokem chignonu, to'absolutno dih! Kaj jaz'd spremembe: Nič.

Hailey Baldwin

Kar imam rad: Hailey's '60-kratni črni naglavni trak in povratne mačje oči. To seveda ni njena pravi lasje, ampak jo potegne. (JAZ'mama ti povem, res mi je vzgojila kot model!) Njena koža je čudovita, le z namenom kontura. Kaj jaz'd spremembe: Nič.

Nikki Reed

Kar imam rad: Nikki'pol-gor las in močne, debele bičeve. Naredila je mačko oko namesto popolnega mačjega očesa in odobravam trepalnice. Rjavi senčnik in topla šminka sta zelo podcenjeni. Kaj jaz'd spremembe: Nič.

Julianne Moore

Kar imam rad: Julianne'vijolične dimljene oči. Vedno daje prednost temu senci namesto tipičnim rjavim, kar bi se'T deluje skoraj tako kot njen ton kože. Da bi ji oči popale, tam'črne barve, ki kadi na robovih. Koža je sveža, razkrivajo ji pege, njene lase pa je v čistem navdušenju. Nikoli ne napne lepote! Kaj jaz'd spremembe: Nič.

Zendaya

Kar imam rad: Zendaya'čebelnjak. Samo ona bi lahko izgledala kul, ne preveč retro. Pomaga, da je tekstura mehka, skoraj prevlečena, ličila pa je precej moderna. Všeč mi je monokromatična breskova tema, zlasti na vekicah. Njena koža izgleda zelo sveža. Kaj jaz'd spremembe: Samo lahko'ne bova preveč. Oni'preveč utemeljen!

Evan Rachel Wood

Kar imam rad: Evan'lepa ličila in dolg bob. Tako izgleda … NORMALNO! (Zadnji njeni ogledi rdeče preproge so bili na gledališki strani.) Še srebrno ličilo za oči je še posebej lepo in ga sparanje z umirjeno rdečo ustnico bolj nepričakovano kot golo. Mislim, da bi v tem pogledu lahko videli nov trend! Kaj jaz'd spremembe: Nič.

Halston Sage

Kar imam rad: Halston'bogata, kremasto jagodičje za šminke. To'je natančno ujemanje z njeno obleko! Prav tako ji je všeč njen novi rez; srednja dolžina izgleda veliko bolj aktualna. Mislim, da trepalnice delujejo tukaj, ker je vse ostalo čisto in nevtralno. Kaj jaz'd spremembe: Njene repne odeje so videti previsoke.

Jennifer Lawrence

Kar imam rad: Jennifer'srebro senčilo za oči, ki je povezano s madežem vampy volkodlak. Osvetlitev na notranjih kotičkih njenih oči je resnično prinesla v življenje. To je zimski ličnik, in jaz'm pripravljen za to! Kaj jaz'd spremembe: jaz'm ne v željeno pompadour pričesko, in trepalnice so predolge in vreteno.

Lea Michele

Kar imam rad: Lea'sijoča ​​koža in biserno roza šminka. Ja, pravzaprav to všeč 'Šminka 80-ih! Dobro se ujema s suhimi črnimi vodnimi linijami, dolgimi, mehkimi trepalnicami in ravnimi lasmi, ki se razcepijo v sredini. Mislim, da je manj ličila vedno bolj na Lei. Kaj jaz'd spremembe: jaz'Žal mi je, da je skočila na vlak za injekcije!

Janez Jones

Kar imam rad: Januar'nove čudeže. Prav tako mi je všeč dolžina, ki jo je treba zajemati. Mogoče jaz'sem zaljubljen 'Jezen moški,' ampak jaz ne'Predolgo nimaš lase! Vroča rožnata šminka je odlična pri njeni koži. Kaj jaz'd spremembe: Tako želim, da ni hotela'ne kopirajte na vse to ličilo za oči ali rdečilo. To'preveč kruto s svojimi občutljivimi značilnostmi in barvanjem! Čudno, to je storila ista ličila Emma Stone uporabila “Rachel Goodwin.” Če šteje za kaj, to izgleda 1000-krat boljše na njenem Instagramu:

Januar nosi: Svinčnik za ustnice v 413 BLKR

Kdo je v zadnjem času imel tvojo najljubšo lepoto??