Rosamund Pike sa prezentat pe acest covor roșu

Rosamund Pike poartă îmbrăcămintea mea de bază, de zi cu zi, să mă machiez aici “, cu excepția mea'm purtând Lululemons și ea'mers pe jos covorul roșu pentru premiera LA Lumea's Sfârșitul.

Noi're atat de obisnuit sa vad celebritati sa scoata toate machiajul opreste pentru a ne atrage atentia (VMA, oricine?) ca'e aproape un covor roșu radical care se deplasează pentru a purta aproape orice machiaj deloc.

Ține minte, Rosamund și-a împerecheat privirea cu fața proaspătă, cu o rochie roșie și cu tocuri înalte:

Dar fața îi este înfundată?

Lăsa's zoom:

Ea'am o mascara si o anumita sclipire de nisip (vezi acest post pentru unele dintre reco-urile mele). Apoi, probabil, cea mai bună măturică de strălucire și luciu de buze clar (CLEAR!).

Ați văzut vreodată un astfel de minimalism pe un covor roșu?

Probabil a câștigat'A venit ca o surpriză pe care o iubesc. Acolo'este un factor de răcoare pentru a împerechea fața goală cu tinuta fantezie, care este un truc model vechi. Ea are, de asemenea, aceeași formă de ochi ca mine, în cazul în care majoritatea machiajelor ochilor tinde să dispară, așa că înțeleg de ce ea'e blocat doar la rimel și umbra luminii. (ACTUALIZAȚI: Acest aspect este realizat de artistul de machiaj Melanie Inglessis, care a făcut recent și Olivia Wilde. Adevărat talent!)

Dar, mai presus de toate, îmi place încrederea acestui aspect. eu'm frecvent deranjat când eu'm afară pe timp de noapte sau chiar în timpul zilei pentru a vedea câte femei poartă un machiaj atât de greu încât nu'nu chiar nevoie. Am scris chiar și un post despre asta. Fundament gros, elaborarea umbrelor de pleoapă multi-umbră, dermatograf întunecat / gros, ruj ruginit. Începe să devină un semn de insecuritate. Sigur, îmi place să joc cu tendințe de machiaj într-un mod subtil, dar punctul principal al machiajului este de a spori ceea ce tu'ai ajuns fără să te uiți ca tine'purtați orice!

Celălalt lucru pe care oamenii îl uită uneori este că mai puțin machiaj te poate face să arăți mult mai tânăr. eu'v scris despre trucul fără rimel pe piste, și se aplică cu siguranță și la viața reală. Încearcă să faci toată fața ta cândva și să îți curci genele, dar să lași rimelul … sau cel puțin să poarte în mod semnificativ Mai puțin rimel. Acolo'e ceva mai moale, mai rece și mai proaspăt. Rosamund are 34 de ani și cred că arată un heck mult mai tânăr decât mulți dintre colegii ei mai tineri:

ISN'ea este chiar mai frumoasă când zâmbește?

Eu nu'Știu despre tine, dar Rosamund tocmai ma inspirat să tonul lucrurilor de lângă data viitoare când trebuie să mă îmbrac. Spune-mi:

Îți place acest aspect fără machiaj?

Sau crezi că are nevoie de mai multă definiție?

Ați încerca vreodată acest lucru cu o rochie elegantă?