Vau! Camilla Belle nosi svetle, matte, vijolične šminke

Camilla Belle, a.k.a. dama najboljših obrvi, je že dolgo bila moja priljubljena lepotica in tvoja. Zadnjič, ko smo jo videli, je bila v osupljivi Galeriji nebesa Elysium, moja poizvedba po imenu bubblegum-roza šminka pa je bila neuspešna. (Sob!)

Toda dobra novica je, da sem ugotovila, kaj ona'tukaj nosi. Te slike so iz nedavne premiere Camille'nov film, Cavemen. Celebrity makeup artist Brett Freedman je bil človek za tem mat vijolično šminko (ki bi morda še bil boljši od roza). jaz'sem dobil zajemalko, preko svojega Instagrama, na polni videz.

Prvič, blizu:

Ta videz je v tem vijoličnem, tako da jaz'Začnem z ustnicami. Opomnik: Radiant Orchid je barva Pantona leta in se mi zdi, da je ta senat nagnjen k temu. To'je zelo natančno ujemanje:

Brett je najprej pripravil Camillo'ustnice z ustnim balzamom. Zelo pomembno je z matiranim šminko, saj vsaka luska takoj uniči konec. Potem je uporabil Kevyn Aucoin Matte Barva ustnic v obstojnosti:

Preveč krepko zate? Manj zastrašujoča izbira bi bila vizija v vijoličani od Maybelline New York'Nova linija Color Elixir.

To'še vedno dobijo tono pigmenta, vendar s sijajnim koncem in z občutkom balzama, tako's veliko bolj obrabljiv. Moraš se odjaviti!

Na Camili'oči so nevtralne sence iz kozmetike SauceBox Cosmetics Creme de la Creme:

“Kaj'je skrivnost glamuroznega nevtralnega / glodalnega očesa? «pravi Brett.« Okužil sem z vročimi nevtralnimi sesterami, nato 'zastekljena' preko vrha s šobo s kositrom z vlažno krtačo. Posuši svetlobno refleksijo / kremo senčne vibe. “

Zlasti rad imam svetlobo v notranjosti svojih oči. (Kar veste, v zadnjem času postaja trend mikro ličenja). Nekaj ​​možnosti poleg SauceBoxa je Urban Decay'Paleta palice: Naked Basics:

Preveč soočeni's Natural Eye Nevtralna senčila za oči:

In popolnoma imam rad videz Clinique All About Shadow 8-Pan Palette Limited Edition Pripomočki na nevtralnem ozemlju 2:

Brett je poudaril tiste morilske obrvi s svojim Brett Brow Duo-senčnim praškom v temno rjavem (kmalu na svoji spletni strani). Mislim, da temno in grafično čelo v prahu deluje na Camili, ker ona'je že temna črna “to je lahko preveč kruto za tiste, ki imajo poštene barve las. (V tem primeru moram priporočiti moj najljubši Gimme Brow v Light / Mediumju.)

Še ena zanimiva stvar v tem pogledu je, da Camilla ni'Ne nosi rdečilo. Namesto tega sem v podjetju Beauty Blitz ugotovil, da namesto da bi poudaril Lorac Perfectly Lit Oil-Free Luminizing Powder. (Z malo konture pod lupinami, tudi z uporabo matte taupe.)

BTW: ta izdelek je zdaj v prodaji!

Camillo najdem'koža je za moj okus nekoliko pretežka. Odkril sem, da je fundacija “Make Up For Ever HD Invisible Cover Foundation” ena od mojih idej. Mislim, da je videti le težko, ker na vrhu ni nobenega drugega, temveč dvakratnega prahu (MAC Blot Powder in Medium Dark, nato Laura Mercier Mineral Pressed Powder SPF 15 v Golden Suntanu). Zelo raje vidim konec dewierja, še posebej na čudoviti koži, kot je Camilla's. Torej ne'ne krivite te temelje; to'je res super!

Maskaro je bila dobra stara klasika L'Oréal Paris Voluminus maskara v karbonski črni barvi. Definitivno ličila za ličila fave “, moj prijatelj Andrea Claire ga je prvič predstavil kot enega izmed najboljših.

Tukaj's končnim videzom, še enkrat:

Mislim, da tam'tako popolno ravnotežje med krepko obrvmi in ustnicami, in tam'ni nič drugega, ki se bori za pozornost na njenem obrazu (kot so rdečila, podloga ali preveč močna senčila za oči). Lažje njeno lasje nosi v ravnem, dolgem bočnem delu, je bila odlična izbira.'Ne želim, da bi vaši lasje preveč “naredili” s to vrsto izjave o ustih.

Bi rad slišal, kaj misliš!

Pridobite izdelke

Povejte svoje mnenje

Ali ti je všeč ta videz Camille?

Bi si kdaj upal, da nosiš to barvo s šminko??

Si poskusil katerega od izdelkov, ki jih nosi??