9 Anklets Femei Frumos în diferite modele Stiluri de viață

Anklets sau lanțuri anklet sau bratari glezna sunt o tendință rapidă de prindere și accesoriu de moda în rândul bărbaților și femeilor. Atât bărbații, cât și femeile se răzvrătesc pentru a arăta aceste antene uimitoare. Cea mai bună parte a unei glezne este că poți purta asta mereu și în fiecare zi. Desenele, modelele, culorile și variațiile au dat oamenilor o multitudine de opțiuni de explorare în lumea ancotelor.

Ultimele Anklets Mens în noi stiluri:

Vom verifica cele 9 topuri pentru mens. Alege-ți cea mai bună și alege-o.

1. Anklets din piele:

A bărbaţilor Anklets

Accesorii din piele sunt intotdeauna un hit printre barbati. Deci, pielea într-o ancletă este doar accesoriu perfect pentru un bărbat. Aceste genți din piele sunt făcute într-un model împletit în două straturi închise cu o clemă. Acestea arata grozav cu adidași și haine casual ca chinos, cargos, pantaloni scurți etc.

2. Anklets Mens Golden:

De aur Anklets

Aceasta este o piesă de stil pentru bărbați. Acest lucru arată foarte trendy și super sexy la bărbați. Se pare un pic diferit de blingul de aur, dar oamenii pot încerca cu adevărat acest lucru pentru a obține un pic diferit și elegant. Un om poate obține acest lucru pentru accesoriul său actualizat.

3. Anklets Wheel Blue Ship:

Albastru Ship Wheel Anklets

Aceasta este o necesitate pentru bărbați. Acesta este un anklet cu fir de culoare albastră, cu farmecul navei, realizat din argint. Cablul albastru închis din ceară arată elegant și potrivește aproape orice echipament pentru un bărbat.

4. Macrame Mens Anklet Bijuterii:

macrameu Anklets

Macrame este o artă de înnodare practic. Este modul de a îmbinat șirul pentru a forma diferite modele. Aceste coji de macrame cu cranii de culoare aurie colorate în metal sunt doar perfecte pentru un bărbat. Acest lucru arată foarte masculin, greu și, în același timp, foarte sexy și la modă.

  9 Ultimele Anklet Lanț Design pentru bărbați și femei Stiluri de viață

Vezi mai mult: Anklet Chain

5. Ancale de cupru dublu fermecat:

Cupru Double Charmed Anklets

Acesta este un anclet elegant, realizat din cupru roșu, care are două farmece mici de designer de cupru atașate la acesta. Acest lucru este foarte minunat în căutarea de culoare rugină de cupru și nu este foarte greu. Anklet mens are un model înlănțuit.

6. Anchete pentru bărbați:

La modă Anklets

Acesta este un anklet din piele de îmbrăcăminte pentru bărbați. Ankletul are două șiruri și are margele și cercuri metalice goale și are un model abstract atașat la acesta. Acesta este un anklet grozav pentru a vă arăta în pantaloni scurți și picioarele de vară tăbăcite pentru acel aspect uimitor la un bărbat.

Vezi mai mult: Negru brățară gleznă

7. Mănuși țesute cu margele:

Beaded Woven Anklets

Aceasta este o brățară frumoasă pentru bărbați. Această gleznă este realizată în stil brățară, cu margele mici portocalii și verde țesute într-un model plat. Anklet-ul are o fantă și poate fi fixat cu un buton fixat de cealaltă parte.

8. Ancore de pește:

Fishbone Anklets

Aceasta este o lovitură absolută printre toți tinerii de acolo. Bărbații care iubesc moda vor iubi această bucată de bijuterie uimitoare, care este o ancletă din cordon brună, făcută din ceară, cu o osie de pește verde, atașată de anklet, ca un farmec. Acesta este un cadou excelent pentru bărbați.

Vezi mai mult: Cum sa faci Anklet cu fir negru

9. Anklets Infinity:

Infinit Anklets

Acesta este un anclanț minunat cu aspect maro de culoare maro, cu un farmec infinit, care arată foarte uimitor pe glezna unui bărbat. Aceasta este făcută din cordon brun din ceară.

  25 Ultimele modele anklet pentru fete în 2018 | Stiluri de viață

Pentru a da numeroase dimensiuni personajului și a crește popularitatea, aceste glezne uimitoare sunt accesoriu perfect pentru un bărbat. Fără a lua prea mult timp și energie, un bărbat poate obține cu adevărat un nou cu totul nou, jucându-se cu bărbați.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.