9 cele mai bune ghirlande în diferite stiluri Stiluri de viață

Anklets sunt acel accesoriu de moda purtat in jurul gleznei. Anklets sunt o parte din bijuterii de moda si exista tipuri formale de anklets care pot fi chiar purtat la birou. Anklets poate fi din orice metal, cum ar fi aur sau argint, poate fi funky cu margele sau farmece sau chiar ca un fel de bratara simplu de lucru prea.

Noile gume de margele in tendinta:

Vom analiza acum primele 9 glezne cu margele.

1. Anklet bărbați Knot bărbați:

margele anklets

Aceasta este o ancletă cu margele cu pietre de agat, inele antice, margele din lemn căptușite strălucitor într-un lanț antic. Acest lucru este ideal pentru un bărbat care iubește să se relaxeze și să se relaxeze pe plaje sau în weekend. Aceasta este o ancletă subtilă pe care orice om o poate stânca în stil.

2. Ancore din lemn cu margele pentru barbati:

De lemn Beaded Anklets for Men

Acesta este un anclet minunat cu margele de pin. Cel mai important lucru în acest anklet bărbați este Jasper piatră prețioasă, care este montat împreună cu margele din lemn de pin. Piatra prețioasă Jasper este un simbol al păcii, al forței fizice și al energiei care sunt calitățile atribuite unui om. Aceasta este o anchetă specială pentru un bărbat care conspiră să-și urmeze mereu visele.

3. Pantofi din piele pentru bărbați:

Piele Anklets for Men

Barbatii iubesc accesorii din piele. Deci, de ce să nu experimentați și cu glezne din piele. Acesta este un anklet pentru bărbați realizat cu Zak care este de fapt un aliaj de cupru, zinc, aluminiu și magneziu și piele realizată într-o panglică. Acest lucru are o rezistență ridicată la oxidare și arată mereu mereu.

  9 Ultimele Anklet Lanț Design pentru bărbați și femei Stiluri de viață

4. Boabe de terapie pentru bărbați:

Terapie Anklets for Men

Aceasta este o bucată unică de ancletă manuală pentru bărbați. Ankletul este realizat din margele magnetice de hematit care dau aspectul piesei puternice de terapie și are culoarea metalului pistolului. Ankletul este realizat din cupru cu o clemă magnetică. Cutia magnetică și Gauss în acest anklet dau acea valoare terapeutică.

Vedeți mai multe: picioarele cu picioarele

5. Ancore cu margele de mireasa:

De mireasă Beaded Anklets

Roșu este culoarea aleasă de mirele indian și arată strălucitor în roșu în ziua lor specială. Acest stil roșu colier stil anklet cu margele este doar cel potrivit pentru o mireasă. Acesta nu este ancletul obișnuit delicat, ci ancletul cu margele realizate ca un colier. Margelele roșii sunt legate în lanț și sunt niște picioare grele.

6. Anklets Pearl:

Beaded Pearl Anklets

Acestea sunt glezne din argint pentru femei într-un model de lanț. Ankletul are trei perle mici, la intervale echidistant, legate de lanțul de argint. Fiecare anklet are șapte din aceste seturi de perle. Ancletul trebuie închis cu un lanț S de argint. Acesta este ideal pentru o nuntă și poate fi purtat de o mireasă.

Vedeți mai multe: Picioare indiene Anklet

7.Anchizitii cu margele delicate:

înfricoșat Beaded Anklets

Acestea sunt frumoasele glezne făcute cu margele colorate în albastru deschis, realizate pe șnururi groase. Fete tinere și adolescenți și fete de facultate pot merge acest anklet cu blugi, fuste sau orice alt mod modern de îmbrăcăminte. Sfârșitul are o frunză ca un farmec pentru ancletă și o monedă metalică cu un trandafir în centru. Această ancletă funky poate fi de asemenea folosită pentru o modă ankle.

  9 Anklets Femei Frumos în diferite modele Stiluri de viață

8. Ancore cu mâna manuală:

lucrat manual Beaded Anklets

Orice lucrare manuală arată frumos și este cu adevărat fermecătoare. Această ancletă manuală din cristal maro este făcută din sârmă subțire și nu șiruri de caractere sunt perfecte pentru o femeie să se răsfețe la plajă, petrecere de vară sau doar pentru o plimbare ocazională. O femeie este sigur de a întoarce mai multe capete cu acest anklet cu margele pe picioarele ei.

Vedeți mai multe: Anklets Handcrafted

9. Anklets de cristal și de cupru:

Cristal and Copper Anklets

Acesta este un anklet de moda pentru femei cu piatra de nastere fixata in glezne delicate cu cristale Swarovski. Margelele de cupru rotunde sunt fixate echidistant, împreună cu cristalele și pietrele de naștere din inimi și diamante. Sfârșitul ancletului are o inimă cenușie care stăpânește pentru farmecul adăugat.

Cel mai elegant accesoriu și chiar elegantul pentru căutarea picioarelor sunt mănușile frumoase cu margele. Acestea vin în desene pe care nici nu le poți imagina. Design-ul și șabloanele cu ghirlande cu multe variații de culori în ceea ce privește margelele sunt ceea ce face ca aceste brățări de margele să fie uluitoare frumoase. Se poate alege de la platoul care este oferit și se pot potrivi aproape fiecărui costum cu unul cu anclet cu margele.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.