9 Design picioare frumoase picioare în moda 2018 | Stiluri de viață

Anklets sunt acel accesoriu de moda care este iubit sa fie purtat atat de barbati cat si de femei. Acum, în zilele noastre, toată lumea îi iubește pe micile lucruri sportive și pe micile decorațiuni într-un anclet frumos, fie pe ambele picioare, fie pe un singur picior, aspect elegant și trendy. Anklets arata grozav cu orice pantofi casual, adidași, sandale sau pantofi tăiate și șosete sau chiar desculți.
De obicei, ambele picioare sunt purtate în ambele picioare. Dar, după moda, gleznele sunt purtate chiar pe un picior. Aceste blugi cu un singur picior arată absolut uimitoare. Tendința unică anklet este foarte mult la modă, în special cu fuste, rochii și blugi.

Picioare populare picioare Designs pentru bărbați și femei în tendință:

Vom arunca o privire asupra picioarelor acum în acest articol. Vino să explorăm.

1. Anklet pentru barbati pentru barbati:

Barcă Charm Leg Anklet for Men

Acesta este un anclet răcoros pentru bărbați cu o temă minunată inspirată de navigatori. Ankletul piciorului este realizat în banda din piele albă și are un farmec de barcă realizat în placaj cu argint. Combinația dintre alb și argint arată foarte misto și splendidă. Aceasta poate fi o opțiune de gifting excelentă.

2. Anklet pentru frânghii torsadate pentru bărbați:

Răsucit Rope Leg Anklet for Men

Acesta este un design frumos în picioare pentru bărbați. Foarte asemănătoare cu modelele de brățări, aceste pantaloni sunt răsuciți cu picior în 18 carate. Acesta este cel mai bun cadou pentru băieții și bărbații tineri la ocazii sau festivaluri festive. Acesta poate fi și un cadou de nuntă.

3. Bratara lanț lanț pentru bărbați:

Lanţ Ankle bracelet for Men

Acesta este un anklet unic și cu adevărat rafinat pentru bărbați. Acest anklet este într-o manieră de brățară. Acest lucru este foarte trendy și a făcut din zinc în finisaj de aur. Acest lucru arata foarte simplu dar foarte elegant pentru finisaje este doar perfect.

4. Ancore pentru picioare de charm pentru bărbați:

Tub Charm Leg Anklets for Men

Acesta este un anklet frumos pentru picioare pentru bărbați, cu un farmec mic de tub. Farmecul tubului este placat cu argint, iar cordonul negru din ancletă este realizat din ceară. Acest anklet simplu este un cadou perfect pentru Ziua Îndrăgostiților pentru un bărbat.

Vezi mai multe: Anklets

5. Ansambluri pentru picioare negre pentru femei:

Negru Cross Leg Anklets for Women

Acestea sunt frumoasele pantofi de moda pentru femei. Acesta este un anclet negru cu margele neagră, cu o cruce în formă de ciucur. Elementele negre arata minunat si sunt minunate pentru a echipa acest anklet cu picior simplu, cu stilete si rochii scurte.

6. Mănuși tradiționale pentru femei:

Tradiţional Leg Anklets for Women

Anklets tradiționale arată absolut uimitoare și cerească. Acesta este, de asemenea, un anklet perfect pentru o mireasa. Femeile pot împerechea aceste pietre uimitoare, perle și kundan lucrează în straturi de ancletă de aur cu îmbrăcăminte tradițională pentru festivaluri și funcții.

Vedeți mai multe: Modele anclet cu margele

7. Anklets pentru femei:

Şir Anklets for Women

Acesta este un fel modern de genchete funky, la modă pentru femei. Acest lucru este unic, pentru că este minunat să încercați altceva decât cele obișnuite de aur și argint lanțuri lanț. Brățările cu șnururi sunt extrem de elegante. Doar puneți pe câteva margele colorate, farmece și înfrumusețări pentru a vă face șnururile de șireturi să arate minunate pentru dvs..

8. Mănuși de aur pentru femei:

De aur Leg Anklets for Women

Acesta este un accesoriu frumos pentru femei. Ancletul lanțului este realizat parțial din inimi deschise de aur într-o singură secțiune, cu șase înfrumusețări pline de inimă, care arată doar fabulos. Acesta este ankletul pentru picioare perfect pentru ocazii tradiționale și nunți.

Vezi mai multe: Designuri Anklet realizate manual

9. Anklet de argint pentru femei:

Argint Leg Anklet for Women

Aceasta este o bijuterie frumoasă făcută din argint, într-o ancletă delicată pentru femei. Ancletul este delicat într-un lanț cu patru inimi legate între ele pe anklet ca un farmec. Acest lucru este perfect pentru orice ocazie de a fi o nunta, festival etc sau poate fi purtat ca un accesoriu de birou.

Picioarele și mâinile sunt acea parte a corpului care se observă mai întâi în timp ce interacționează. Deci, este foarte important să menținem frumos mâinile și picioarele. Accessorizing picioare cu frumoase anklets în diferite metale, modele, forme, desene etc. sunt de fapt o tendință de prindere a grăsimilor în industria modei. Chiar și multe celebrități sunt de a atrage frumoase anklets în pantofi de atribuire, funcții, covor roșu etc.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 40