10 Divat és szépség tippek a nők 60 év felett

A hatvanas nők megküzdik a modern népi kultúra, amely dicséri a fiatalokat. De ezekkel az iránymutatásokkal a hatvanas nõ megtanulja használni korának és varázsainak hasznát, hogy jól nézzen ki és kifinomult.

  1. Keresse meg a személyes stílusát.

1

A hatvanas éveidben való részvétel csak egy dolgot jelent: itt az ideje, hogy megkapja a személyes aláírás stílusát, amely megkülönbözteti Önt több száz olyan nőtől, akikkel korodban él. A stílus a hajadból, a sminkből, a tartozékaidból, a pólóidnak, ahogyan mindenki másnak van, a testtartásod és a járásod. Írj le egy listát a tulajdonságokról és funkciókról, ami Önt és az Ön által személyesen létrehozott irányelveket követi.

  1. Fogadja el a testének megváltozását.

Diane Keaton

Diane Keaton

Ellentétben a közhiedelemmel, nincs ellentmondás a test elfogadása és a mások iránti jó megjelenés között. A test megváltozik, és valószínűleg sokat változott, mivel negyven vagy ötven éves voltál, de ez a folyamat természetes, és nincs kínos, hogy egy kifinomult női nő. Tanulj meg szeretni magad, ahogyan egyszer megteszed, mások vonzónak fogják találni magukat. A test elfogadásának lényeges eleme a hatvanas évek után a legjobbnak látszó.

  1. Magabiztosnak lenni.

Jane Seymour

Jane Seymour

A bizalom a legszebb dolog, amit viselhet. A legtöbb esetben a magatartásod a legfontosabb, de a viselkedésed fontos szerepet játszik a bizalom és az önbecsülés építésében.

  1. Kihívás sztereotípiák.

Susan Sarandon

Susan Sarandon

Élő élet szenvedéllyel. Keressen új hobbijait és érdeklődését. Hat élettel teli évtizedet éltél, így megszerzett a jogod arra, hogy bármit megtegyen a testednek, ami jól érzi magát. A 68 éves Susan Sarandon azt mondja, hogy kecsesen élvezi az öregedést. Annak ellenére, hogy nem volt műtéti műtéte, nem disszidálja azokat a nőket, akiknek van. Véleménye szerint ez egy esztétikai választás minden egyes ember számára.

  1. Szerezz egy szabót.

Susan Sullivan

Susan Sullivan

Hatékony lenne a ruhák megvásárlása a takarékpénztárban vagy az értékesítési szezon alatt, és személyre szabott legyen. Ezek közé tartozik egy ruha, egy nadrág, egy felső és egy kabát vagy egy kardigán, amely a karjaidat és a vállakat lefedi, ha szükséges. A legfontosabb az, hogy ezeket a tételeket tökéletesen szabják meg, mivel nincs határa a csodálatos ruhák számának, amelyeket a megfelelő kiegészítők és trendi elemek segítségével felépíthet. Ha úgy gondolja, hogy a szabás túl drága, gondolj mindent arra a pénzre, amelyet az öveken elpazarolsz, hogy megtartsd a rosszul illeszkedő nadrágodat, az olyan ingeket, amelyeket soha nem használtál, és olyan egyéb elemeket, amelyek csak helyet foglalnak el a szekrényben; akkor hirtelen a szabás tűnik, mint egy alku. A másik lehetőség az, hogy felidézzük azokat a varrási osztályokat, amelyek valószínűleg az iskolában voltak.

  1. Kövesse a trendeket.

Helen Mirren

Helen Mirren

Természetesen nem azt akarom mondani, hogy aktívan vásárolnod kell az összes divatlapot, és be kell öltözni mint modelleket. A szabály itt az, hogy ne viseljen elavult tárgyakat, amikor 30-40-50 éves volt. Azok voltak stílusban évekkel ezelőtt, és nem fogják jobban senkit, különösen a hatvanas évek nőit.

  1. Tervezze meg a központi szekrényedet.

7

A hatvanas évek után a szekrény alapja négy tökéletesen illeszkedő ruhák alapja. Az ön kötelessége, hogy egy ruhát, egy pár nadrágot, egy pólót és egy kabátot tartalmaz. Ha tökéletesen illeszkedik hozzá, akkor divatos tartozékokkal és tárgyakkal keveredhet.

  1. Készítse el személyre szabott szépségét.

8

Vigyázzon a hajára és arcodra. A hidratáló és a fényvédő két alapelem, amelyet rendszeresen el kell kezdeni, mivel a bőr érzékenyebbé és szárazabbá válik. Ezenkívül, hatvan év után megteheti, hogy megváltoztatja a smink használatát. Használjon puhább és világosabb színeket, mint a bézs, puha rózsaszín, rózsaszín barna és kihagyja a szemhéjformát. Lehet, hogy nem hajlandó halodni a hajadon, és egy jó réteges frizurával megy, amely inkább halkan fogja össze az arcodat. Mindig napszemüveget és kalapot viseljen.

  1. Jó cipő.

9

Ön megszerezte a joga kényelmesen viselni. Kényelmes cipők sokat jelentenek a hangulatra és a tapintásra.

  1. Bátorítsd.

Meryl Streep

Meryl Streep

Rengeteg blog van a hatvanas nők számára, segítenek annak megértésében, hogy az életkor csak egy szám, és stílusos és csípő is maradhat bármely életkorban. Szintén ihlette azokat a hírességeket, akik kecsesen és méltósággal járnak a 60-as évekbe.

A hatvanas nők különlegesek. Joguk van ahhoz, hogy egyidejűleg és ugyanakkor reálisak legyenek, arra számítanak, hogy az emberek tisztességesen beszélnek. Ez minden bizonnyal igaz a divat és a szépség tekintetében. Tehát, ha a 60-as években szeretne jobban megismerkedni, csak legyen valódi, igazságos és szereted magad.
(minden kép pinterestről származik)