30+ pitypang körömművészeti dizájn

Pitypang nail art-24

Egy csinos, fehér színű pitypang színes színátmenetekkel políroz. A szirmok szétszóródnak minden olyan körmön, amilyet a szél fúj.

A pitypang az egyik legszebb virág, amit ma látunk. Ez egy csodálatos színű és egyszerűen kiemelkedik a pályán. A világon sok gyönyörű virág van, tehát mi teszi a pitypangot egyedülállóvá és vonzóvá? A bonyolult szirmok vagy magvak, valamint a szél elfutásának természete gyakran kedvelt tárgya a művészeti munkának, beleértve a köröm művészi terveket.

Néhány mélyebb értelemben a pitypang

 • Sárga pitypang – A szín azt sugallja, hogy nyílt kommunikáció másokkal. A Dandelion ezen színe szimbolizálja az intelligenciát, a tisztaságot, a sugárzást, a vibrációt, a növekedést, az örömöt és a gyógyulást. Ha úgy érzed, hogy ezekbe a kategóriákba illik, akkor nagyszerű választás lenne, ha a körömre festett, sárga színű pitypang
 • Fehér pitypang (Puffball) – A fehér mindig a tisztaság jele volt, ezért a fehér pitypang is ugyanazt a dolgot említi. A színes fehér a tisztítást, a tisztaságot, a lelket vagy szellemet, az új kezdetek kezdetét és a hatalmas teret jelenti. Ha valaki olyan ember, aki értékeli a helyet, és szeret belsõ békében lelke lenni, akkor a fehér tökéletes szín lesz a pitypang körömlakkához.
 • Zöld pitypang (Szár és levelek) – A pitypang zöld része a szár és a levelek, ami az Anyatermészet. Ezek szintén jól megalapozottnak, növekedésnek, egészségesnek, természetnek, újjászületésnek és az élet ajándékainak. Ha szeretsz kommunálni a természettel és úgy érzed, mintha a vad mindig felhívna rád, a zöld a legjobb színed. Ez egy tökéletes árnyalat egy kalandos és szórakoztató szerető személy, mint te, aki szereti a termesztést a természettel és ünnepli az életet.

Az összes ilyen jelentést kombinálva azt mondhatjuk, hogy a pitypang az élet életére, tisztaságára és vitalitására emlékeztet. Ön egyszerűen kifejezi önmagát olyan emberként, aki nyílt gondolkodású, vokális, átváltoztató, értékeli a szellemi növekedést és szereteti az életet, ahogy van. A pitypangok nagyon pozitív és gyönyörű jelentést adnak ki, amely nem csak azt jelenti, hogy a virág kívülről szép, de belülről elegánsabb.

Pitypang körömlakk minták

Ha tervezed a pitypang köröm művészet mintákat, akkor elő kell készíteni néhány dolgot, különösen akkor, ha a designt saját magaddal csinálod. Ha van egy költségvetése, és inkább egy körömszalonban szeretne menni, akkor ez is remek ötlet. Ha elmész a szalonba, biztonságosabbá teheti a design eredményét, és szakemberrel is megteheti. Ha azonban bízol a művészi képességeidben, és személyre szabottabb köröm művészetet szeretne, akkor ne habozzon festeni a saját, szép Dandelion köröm művészetét!

Győződjön meg róla, hogy a következő szükségletek vannak:

 • Körömlakk / akril festék a kiválasztott színek közül
 • Körömlakklemosó
 • Clear Nail Polish (befejező)
 • Gyermekláncfű mintázat (a tervezés után követheti vagy alapozhatja meg)
 • Tiszta törölközőt
 • Speciális körömlakk tollak a szirmokra
 • Kis ecsetek (Ha nincsenek speciális tollak)
 • És maga a saját művészi képzelőereje

Legyen kéznél és többet készen állsz! Ha ez az első alkalom, a Dandelion tervezete, győződjön meg arról, hogy sok türelmed van rajtad. Talán nem megy tökéletesen az első próbálkozásnál, de a gyakorlat tökéletes!

Pitypang nail art-15

Kezdje el fehér alapszínnel ezt a kreatív és többszínű Dandelion köröm művészetet. A pitypangok színes és fading színekkel festettek, amelyek szálonként változóak és egyszerűen szemet gyönyörködtetnek.

Pitypang nail art-1

Egy egyszerű, két színű pitypang ihletett köröm művészet. A fehér színű alapszínt használva a pitypangok fekete sziluettjei tetején festettek, mintha a szél szaglászott volna fel, és a közeli körömre szállította volna őket.

Pitypang nail art-27

A körömművészet a pitypangmaggal repül madarakra. Fekete sziluettek festettek egy sima fehér fényű lengyel felületre a nagyobb hatás és hatás érdekében.

Elbűvölő nail art with dandelions outlined on the baby pink nails.

Csillogó köröm művészet pajzsmirigyekkel körvonalazva a baba rózsaszín körmökre.

Pitypang nail art-26

Ha Van Gogh rajongója, akkor ez a körömművészi stílus kissé hasonlít a művészek hírhedt műveire. A kék, zöld és bíbor színek alapként fekete polírozást használnak a pitypangok homályos rajzolására, és a szirmok a körmökön keresztül repülnek.

Pitypang nail art-12

Ragadd meg a körmödet matt dinnyefélékkel, és fekete pitypang alakot rajzolnak rajta. Egy olyan félelmetes megjelenésű festmény, amely egy embert fúj ki a Dandelion szirmoktól, ahogyan átmegy a körmön, szintén kreatívan hozzáadott.

Pitypang nail art-10

Fedezze körmöket a feltűnő, matt fehér polírozáshoz, amely a pitypang köröm művészetének alapja. A fekete sziluettje hölgy fúj egy pitypangvirág és szétszórja szirmokat a többi körmökön.

Pitypang nail art-9

Egy másik fehér háttér ihlette a pitypang köröm művészet. A fekete pitypangvirág akvarell stílusban festett, mivel szirmai egy körömtől a másikig repülnek.

Pitypang nail art-8

Matt színű olívaolajat használj alapszínként, hogy kiemelkedjen. A pitypang szárát fekete színben festették, míg a szirmok fehér színűek voltak, amelyek tökéletesen ellentétesek a háttérrel.

Pitypang nail art-2

Legyen más és festse a körmeit kék szürke alapszínnel. A pitypangok kék, fekete-fehér színben készültek, hogy tökéletesen illeszkedjenek a háttérbe, és ugyanakkor egymás színeit.

Pitypang Water Color Nail Art

Légy kreatív és próbáld ki ezt a színes és nyakkendő-festék ihletett pitypang köröm művészet. Az alapszín a rózsaszín, a narancssárga, a sárga, a zöld és a kék színek színeinek kombinációja, míg a pitypangok feltűnő és kontrasztos fekete színűek.

Pitypang nail art-7

Játssz fekete sziluett pitypangokkal egy matt fehér alapszíneken a körmeiden. A design illúzi azt a gondolatot, hogy a levegő kreatívan fújja fel a szirmokat a többi körömre.

Pitypang Nail Art -4

Kezdje kék szürke alapszínnel a Dandelion inspirált körömművészeti dizájnt. Festse a szirmokat fehéren, amikor egy körömből egy másikba utazik, míg a szál gyöngyözött fekete.

Pitypang nail

Élvezze az életet a körmével, ha zöld kék alapszínt használ a pitypang körömművészeti együttes számára. Festeni egy gyermekláncfű minden a körmeit fehér polírozás, mint a szirmai és a fekete a szárak a hatás.

Pitypang Nailz Craze NC01 Stamping plate

Legyen könnyű és sötét árnyalatú kreatív ebben a türkizkék körömlakkban. Kezdje el egy könnyű türkiz alapszínnel, és tegye le a sötétebb türkiz Pillangó sziluettek, kiegészítve a szirmokkal festett repülve a szél.

Levendula Dandelion

Fedezze fel a körmét matt fehérre, és gyengesse az alapszíneket, miközben árnyalatokat ad hozzá a dandelion levelek, szárak és szirmok.

Pitypang nail art

Klasszikus szürke és fehér szín kombinációval a gyönyörű pitypangos köröm művészetével. Szedje a körmét szürke alapszínekre, és hozzon létre egy gyönyörű fekete árnyalatot a pitypangcsövekhez és szerény fehér lökéseket lágy megjelenésű szirmokra.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG KAMERA KÉPEK

Szerelem kék? Akkor ez a világos kék matt alapszín biztosan elkapja a figyelmét, hozzáfűzve fekete körömlakkhoz a Dandelion sziluettek festésére apró, bíborvörös színű pöttyökkel, amelyek apró csillogóknak tűnnek.

Pitypang nail art-13

Ne féljen játszani a színekkel, mivel ez a mokka bázis inspirálta A pitypang köröm művészete megmutatja, milyen félelmetesnek tűnik a vastag sűrű ecsetvonások fehér pitypang szirmokkal, vastag fekete színű szárral.

Pitypang painted on the white shade with its seeds flying away, becoming free birds

A gyermekláncfű festett a fehér árnyékban, a magvak elrepülnek, szabadon szárnyasokká válnak. Szereted a csodálatos köröm művészetét.

Pitypang nail art-3

Lenyűgöző ez a meztelen alapszín inspirált pitypang köröm művészi design. Festse át az alapot egy feltűnő fekete polírozással, ahogy felhívja a Dandelion sziluetteket.

Pitypang nail art-20

Hagyja fantáziáját szélesen festeni egy részletes pitypang által inspirált köröm művészettel. Használjon egyszerű fehér hátteret, és tegye rá egy fekete körömlakkra, hogy rajzoljon egy embert, aki elfújja a pitypang szirmokat, amikor egy körömtől a másikig utazik.

Pitypang nail art-25

Egyszerűség a művészet. Használjon matt fehér hátteret ehhez az érdekes dizájnhoz, amely fekete gyapjúszalagot használ a pitypang szárai és szirmai számára, miközben a virág tetején piros színű festményt nyújt,.

Pitypang nail art-23

Aranyos és rövid körmök is megérdemlik az imádnivaló pitypang köröm művészeteket. Kezdje a bevonattal a körmeit rózsaszínű rózsaszínű körömlakkal, mint alapszínt, és tetején dolgozik a tetején fekete pálcikával a pitypang száron és fehér lengyelen a tollas szirmokra, amelyek szétszóródnak a körmökön.

Pitypang nail art-22

Hagyja, hogy gyönyörű gradiens színek átveszi a körmeit az ibolyaszínű és világoskék kombinációval az alapburkolat számára. A tetején a pitypangokat kreatívan festették egy fekete körömlakk használatával, hogy jobban kitűnjön.

Pitypang nail art-21

Próbálja meg a francia hegyet egy gyönyörű gyermekláncfűszeggel, és ez az, amit kap. Egy átlátszó bevonatot használnak alapszínként fehér fényezéssel a francia tippek és a Dandelion szirmok számára, míg a fekete polírozást használják a szárhoz.

Pitypang nail art -5

Nézzétek meg a csillogó arany és a meztelen matt színek csillogó kombinációját az alapburkolat számára. Fekete pitypang alakot rajzolnak át, hogy ábrázolják a virágot, és a szirmokat finoman felrobbantják a szél.

Akril Nails With Dandelion Nail Art

A fehér gyönyörű vásznak a minimalista festményekre és a köröm művészet is. Használjon fehér matt fényesítőt az alapbevonathoz, miközben vékony Dandelionszirmokat és virágokat rajzol rajta.

Pitypang nail art-11

Érdekes kombinációja francia tippek, pitypang és gyöngy. Használjon világos polírozást és matt fehér színt az alaphoz, miközben festeni lehet a sima fehér alapon fekete pitypangvirágokkal, és hozzáadhat ezüst gyöngyöket a hatás befejezéséhez.

Pitypang nail art-19

Legyetek merészek és erősek a tengerfenék alapszínével a pitypang által inspirált köröm művészetekhez. Festse a vastag vonalakat a Pitypang virágok teljes virágzásával egy fekete körömlakk segítségével, hogy könnyen kiugorjon a tervezésből.

Pitypang nail art-17

A menta zöld alapszínként frissítő megjelenést kölcsönöz a körömnek. A fekete színű pitypang alakú kis és vékony vonalak nagymértékben elégedettek a könnyebb háttérrel.

Pitypang nail art-16

Vessen egy pillantást a szórakoztató és furcsa megjelenésű designra. Sima fehér színű lencsét használjon az alapréteghez, miközben vastag fekete színeket ad hozzá a pitypang szárainak, és adj hozzá egy csepp sárga és kék fényezőt a Dandelion puffball hatásához.

Pitypang nail art-14

3Az egyszerűen átlátszó, átlátszó fehér háttérrel néz ki. A pitypangokat vékonyan rajzolják fekete bódéval ilyen bonyolult és érdekes részletekkel