Háromszög Tattoo Jelentés

Bár a háromszög tetoválás kezdetben egyszerűnek tűnhet, valójában a tetoválás tervének mögött nagy számban vannak jelentések. A háromszögek három oldalán vannak, ezért gyakran használják a kereszténység képviseletére. A Szentlélek, Atya és Fiú mindegyik pontot képviseli, így a háromszög tetoválásokat gyakran használják ennek a jelentésnek a jelölésére.

tetoválás-1

Háromszög Tattoo Jelentés

A szentháromságtól eltérően a háromszög tetoválás számos más trinitet ábrázol. Néhány legnépszerűbb példa a következők:

– Múlt, jelen és jövő
– Gondolat, érzés és érzelem
– Anya, lány és lány
– Az elme, a test és a szellem
– Teremtés, megőrzés és megsemmisítés
– Vákuum hold, nyári hold, telihold
– Anya, apám és gyermek

A kereszténységben a háromszög tetoválás jelentések felhasználhatók a Providence szemének ábrázolására. Ez az összes látó szem, és tipikusan egy háromszög belsejében, amelyet fény veszi körül. A görögök számára úgy gondolják, hogy a háromszögek egy ajtót képviselnek. Emiatt a háromszögeket gyakran arra használták fel, hogy szimbolizálják azokat a polaritásokat, amelyek megnyíltak egy magasabb bölcsesség elérési útját. Eközben a kelta kultúra a háromszöget használja a kelta csomók és a hármas formák számára.

A háromszög tetoválás misztikus jelentései

A számmisztika három misztikusan erőteljes szám. Az egyik erő, a kettő szimbolizálja a nyitást, míg a három a bölcsességet jelenti, amelyet egy-kettő teremt. A háromszögekről azt gondolják, hogy visszajöttek, még mielőtt írásos történet lenne. A természetben háromszögek találhatók állati formákban és a fák formáiban. Csak akkor van értelme, ha az előtörténeti ember elfogadta ezt a formát korai festményeihez és tetoválásaihoz.

Tattoo-2

A háromszög iránya

Miközben a háromszög kialakítása jelképezi jelentését, a tájolás azt is jelezheti, hogy mit jelent. Ha egy háromszög felfelé mutat, akkor a következőket jelentheti:

– Nap
– Aktív
– Fel
– férfiasság vagy férfi
– Atyám
– Shakta

Eközben egy lefelé mutató háromszög jelentheti:

– Nő vagy nőiesség
– Anya
– Barlang
– Passzivitás
– Le
– Lunar
– Shakti

Két háromszög együttes alkalmazásával fel lehet használni az emberiség bemutatására. Gyakran a háromszög tetoválás a kreativitás és az egyszerűség szimbóluma. A tetoválás egyéb jelentései közé tartozik a megvilágítás, az arány, a harmónia és az integráció. A létező legrégebbi szimbólumok egyikeként a háromszögeknek számos jelentése van, és szinte tetszőleges tetoválási stílusban alkalmazhatók.