12 oka annak, hogy unatkozik a kapcsolatoddal

Minden rendben volt, és dandy a kapcsolata, amíg egy nap felébredt, és azon töprengett, hogy ez a partnerség a helyes döntés. Ön megkérdőjelezi a partnere iránti szeretetedet, és úgy tűnik, hogy a vele járó napok ki vannak húzva és látszólag soha nem végződnek. Végül is rájössz, hogy unatkozik a kapcsolatoddal; de miért?

66d85b3c6c5b283c8fcc96a1a718a6b7
Az Ön kapcsolata túl rutin
Talán te ketten ugyanazt csinálod nap mint nap. Felébredsz, készen állsz a munkára, mondd békésen az arcán, hazaérkezel 8 órával később, és vacsorázz, miközben kedvenc televíziós sorozataidat nézed. Nincs szikra, nincs szórakozás. Ön szó szerint ugyanazt csinálja minden nap, és NINCS valaha változik. Ki nem fog unatkozni egy kapcsolatba, ami egy rutinban van?
Megoldás: Fűszerezze a dolgokat. Beszéljen partnerével a rutin felcserélésével és az izgalom hozzáadásával, hogy visszatérjen a pályára.

Az “Újság” elhasználódott
A kapcsolat kezdetén minden szórakoztató, új és izgalmas. Minden, amit mond, és mindent, amit csinál, teljesen új és pillangókat ad. De az idő múlásával ez az újszerűség elfogy. Elkezdesz egy tényleges kapcsolatot építeni és kényelmesebbé válsz egymással. Néhányan pedig ez azt jelentheti, hogy teljesen elfogy a kapcsolat.
Megoldás: Valóban nincs megoldás. Ha egyszerűen unatkozik, mert a kapcsolat nem új és izgalmas, akkor valószínűleg nem volt az.

Van egy Vándorló Szem
Nem tudsz segíteni, de észrevenni az összes körülöttünk lévő szegélyeket, még azt is megkérdeznéd, hogy milyen lehet velük kapcsolatban lenni. Nyilvánvaló, hogy ez NEM JÓ, és ha találsz magadnak egy kóbor szemet, akkor nagyon ajánlom a kapcsolat elvágását. Ez egy egyértelmű jel, hogy unatkozik, a partnered nem figyeli a figyelmedet, és valaki, aki elkötelezett kapcsolatban áll, nem szabad álmodozni más egyénekről.
Megoldás: Mozgás.

1eea789c167484accb4b5f36c48a9b79
Érdeklődsz valaki másra
Ha még egy lépést tettél, és valóban találkoztál valakivel, és elkezdett “beszélgetni” velük, még nagyobb probléma van. Nem csak vándorló szemed volt, mert a partnered nem kielégítette magát, de ez a másik személy az Ön által keresett szeretetet és figyelmet adja. Nyilvánvaló, hogy találkoztatok valakivel, aki boldoggá tesz, és kitöltötte magát, unatkozni fog a jelenlegi “kapcsolatában” – ha ezt a pontot még felhívhatjuk.
Megoldás: Mozgás.

Borzasztó a hálószobában
A pénzproblémák mellett az egyik legnagyobb ok, amiért a kapcsolat nem sikerül, az azért van, mert nincs láng a hálószobában. Talán ugyanabban az unalmas éjszakai rutinnál ragadtál éjszakára, nem hajlandó új dolgokat kipróbálni, hogy izgatasson, vagy egyszerűen nincs érzelemcsere, és még egy búcsút is reggel úgy tűnik, mint egy házimunka. Ha az Ön igényei nem teljesülnek, nem kétséges, hogy megunta a kapcsolata.
Megoldás: Beszélj a partnereddel a dolgok felfrissítésével és a láng visszaállításával a hálószobában!

29aa22e3a28628797eee8888b8a5d4c2
Nincs izgalom
Ez a fajta kéz a kézben jár rutinszerűen, de ha nincsen izgatottsága a kapcsolatodban, láttam, hogy miért unatkozni fogsz. Életünknek izgatottságra van szüksége; ez az, ami az életet érdemes élni! Most nem azt mondom, hogy minden hétvégén utazásokat terveznie kell a Bahama-szigetekre, hogy élvezze az izgalmat, de valamilyen izgalomra van szükség ahhoz, hogy időről-időre eltörje a rutint. Valami olyan egyszerű, mint amilyen meglepő vagy a párnánál rejtőzködő szerelmeslevél, vagy a meglepetésszerű piknik a parkban!
Megoldás: Beszéljétek meg ezt a problémát a partnerével, és nézzék meg, hajlandóak-e nagyobb izgalmat adni a kapcsolatnak.

Nincs kommunikáció
A kapcsolat kommunikációt igényel. Ha nincs kommunikáció, nincs kapcsolat; Ennyire egyszerű. Ha ketten nem tudsz tisztességes beszélgetést tartani, és ugyanúgy ragaszkodsz hozzá, mint a “Hé, hogy vagy?”, “Jó, hogy vagy” a rutin beszélgetés, nincs ingerlés, unatkozni fogsz; különösen azért, mert ketten nem leszek képes nagyobb problémákat vagy problémákat megvitatni anélkül, hogy kellemetlen vagy kényelmetlen lenne.
Megoldás: Mondja meg partnerének, hogy több kommunikációra van szüksége, és együtt kell dolgoznia vele, hogy többet beszéljen, és beszéljen a nagy és kicsi dolgokról.

Van egy másik célcsoportod
Ha halott lesz a vállalat elnöke lett, és New Yorkba költözött és költözött, miközben szeretne négy gyermeket és egy gyönyörű házat az országban, egyszerű életet jelenthet, akadályozhatja a kapcsolatát és az unatkozást. Miért? Mert a kettőnek teljesen más célja van, és nem szilárd alapot építesz össze. Folyamatosan aggódik a penthouse és az éjszakai élet New Yorkban, miközben a gyerekek óvodai dekorációját választja ki.
Megoldás: Keressen egy olyan célt, amivel ketten együtt dolgozhat, vagy pedig a kapcsolat meghiúsulhat.

7af6e170072e94d04d07d12b17db874a
Élvezed a különböző dolgokat
Mindenkinek különböző a szeretete és érdeke, ez teszi számunkra sokszínűséget, és a világot a csodálatos és érdekes helyre teszi. De ha kettőjüknek semmi közük sincs, és nem bírhatja el a partnere szeretteit és érdeklődését, akkor valószínűleg unatkozni fog. Valószínűleg nem tudod élvezni a partnereid által szeretett dolgokat, így kettőtök gyakrabban választja el egymástól, mint nem. A kapcsolat nem működhet így!
Megoldás: Lehet, hogy túlságosan különbözik egymástól, és jobb szerencséjük van valakivel. Ha folytatni szeretnéd a kapcsolatot, próbáld meg hozzáadni egy éjszakát, ahol mindketten olyan dolgot csinálsz, amit a másik személy szeret, még akkor is, ha utálod. Mosoljon az arcán, és ne nyögjen, és nyögés közben az egész idő!

 Hiányzik az Egyetlen Élet
Visszatekintve elmulasztod azokat az éjszakákat, amelyek a barátnőddel együtt mennek ki, nem pedig a világon. Kacsintott valakivel, akit akartál, a beérkező leveled tele volt olyan üzenetekkel, amelyeket az iskolában vagy a munkahelyen találkoztál, és te is megtetted a saját dolgaidat. Most már elakadtál ebben a kapcsolatban, és egyszerűen csak hiányolja az egy életet. Vannak, akik csak így vannak!
Megoldás: Ha hiányzik az egyetlen, nyilvánvalóan nem vagy boldog. Ne húzza végig a partneredet, zárja be és élvezze a szabadságát.

 Nem állhatod többé a partnereidet
Úgy tűnik, MINDEN, hogy a partnered bosszant? Nem úgy tűnhet, hogy több mint 5 percig ugyanabban a szobában van velük, anélkül, hogy sikoltozna? Nos, ha bosszantanak téged, és egyszerűen nem képesek elviselni őket, akkor te fogod unatkozni.
Megoldás: Nézze meg, hogy ki tud-e dolgozni a partnerével, és eltarthat-e egy kis időt. Ha a dolgok nem javulnak, akkor lehet, hogy elmegyünk.

 A szerelem elhalványult
Néha a szerelem egyszerűen elhalványul. Talán szereted azt a személyt, akivel együtt vagy, de már nem szereted őket. Ez több okból is megtörténhet, vagy egyáltalán nem valós ok.
Megoldás: Valóban nincs megoldás. Hacsak nem találsz módot arra, hogy visszanyeld a szeretetet és a szenvedélyedet a kapcsolatodhoz, akkor a legjobb, ha sétálsz.

Valaha is unatkozott egy kapcsolatban? Miért?