20 Jó Kérdések Kérdezd a Crush-ot

Szeretne még egy kicsit többet megtudni arról a különleges emberről, akiről zúzódsz? Milyen jobb módja annak, hogy mélyebbre ássanak, mint a felszínen, mint a kérdések felhasználásával. Összesen húsz nagyszerű kérdést vetettünk fel, hogy megkérdezzük az összetévesztését – az alapvető kérdéseket illetően, hogy érdeklődéseit érdekesebb kérdéseket feltárhassuk, amelyekből megtudhatjuk, hogy valóban az Ön számára.

6f381433364a71dc7e4a130a5c1d68c0 1. Látsz valakit?

szív

Kétségtelenül ez lesz az első, ha nem az első kérdés, amit a te zavarodnak. Miért? Mert nem akar túl sok időt tölteni ahhoz, hogy megismerkedjen valakivel, aki már elkötelezett kapcsolatban áll.

2. Mi a kedvenc filmed??

Romeo

Ez egy teljesen hátráltató kérdés, amelyet feltétlenül két okból kell feltenned. Az egyik, tudod, hogy ketten közös érdeked van a filmekben. Másodszor, egy kicsit többet megtud a személyiségéről. Tetszik a komédiák? Lehet, hogy nyugodt, komikus személyiség. Szereti a cselekvést? Talán egy kicsit a drámai oldalról.

3. Melyik a kedvenc zenéje??

zene

Egy másik könnyű kérdés, amely ugyanazokat az eredményeket kapja, mint a 2. kérdés.

4. Mi a leghosszabb kapcsolatod, amivel valaha is voltál??

kapcsolat

Ezzel a kérdéssel megtudhatja, hogy érdekli-e a hosszú távú vagy rövid távú kapcsolatokat – és bízzon bennem, ez a jövőre vonatkozó tudás.

5. Mi a leginkább zavaró dolog, amit valaha csináltál??

embara

Legyen nyugodt és buta a beszélgetésed ezzel a vicces kérdéssel – amely garantálja a nevetést. Ne felejtsd el, hogy a párbeszéd néhány saját kínos pillanattal folytatódjon!

6. Hol látja magad a jövőben??

confident2

Ki nem szeret beszélni a jövőről? Ez a téma, amit csak ad. Lehet, hogy kiderül, hogy törvényes iskolába jár, és halottnak tűnik, hogy népszerű, széles körben ismert ügyvédévé váljon, vagy csak azt szeretné látni a világot a szeretett nővel. Valóban nem kérdéses, mi lesz a válasz!

7. Hogyan jellemezné a tökéletes nőt??

tökéletes woman

Miért nem akarta ezt megkérdezni? Végül is, ha leír egy olyan nőt, aki teljesen ellentétes, akkor azt jelenti, hogy meg kell állítanod a zúzódásodat, amíg előre jár. Másrészről, ha tökéletes hölgye leír egy pólót, talán éppen találkozott a lelki társával.

8. Az egyetlen dolog, amelyben hiszünk?

katolikus

Csak egy szórakoztató kérdés, mert annyi különböző választ kaphat, amellyel fel tud jönni. Talán kihasználja ezt a lehetőséget, hogy beszéljen vallásáról, vagy talán úgy dönt, hogy a reinkarnációról beszél. Ki tudja, mire gondol? De határozottan meg kell találnod az idő előtt.

9. Hogyan fogják leírni a barátaidat három szóval??

igazán

Határozottan szórakoztató kérdés. Kíváncsi vagyok, hogyan fogják leírni a barátai? Vicces? Öntelt? Magabiztos? Bolondos? Bármi legyen is a válasz, biztosan sokat tanulni róla.

10. Ha bárhová utazhatna a világon, hol járna?

utazás

Egy másik szórakoztató és hátrányos kérdés, hogy biztos vagyok benne, hogy szereti válaszolni. Ha egy kalandos ember, aki a világ legnagyobb hegyére szeretne utazni, vagy inkább inni szeretne egy italt a tengerparton?

11. Mi a legkedvesebb emléke a múltnak??

játék with hair

Merüljünk bele egy kicsit a múltbeli történelmébe, és engedjék meg egy szép, nyugodt történetet, amely felmelegíti a szívét.

12. Ha egy hírességre tudna dátumozni, ki lenne?

jennifer

Ha azt mondja valaki, aki úgy néz ki, mint te, akkor lehet, hogy egy jel, amit szeret!

13. Ha egy személyből vacsorázhat a történelemből, ki választaná?

MJ

Egy másik félelmetes kérdés, amely többet mond róla személyiségéről. Kiválaszthatja Albert Einstein bölcsességét vagy Michael Jackson zenéjét?

14. Mi a legszebb dolog, amit valaha csináltál??

vicces

Mert mindenki szereti újra átélni a múlt legszebb pillanatait!

15. Mi az egyik legrosszabb szokása??

rossz habits

Nem valami, amit mindig akarunk válaszolni, de határozottan biztosan tudnod kell az idő előtt, nem pedig később a kapcsolatról.

16. Miért fejeződött be az utolsó kapcsolatod??

szakítás

Ez egy BIT személyes, de feltétlenül valami, amit egy ponton meg kell találnod.

17. Ki van valaki, akit felnézel?

Nézz fel

Ez a kérdés azért fontos, mert valóban meg fogja érteni a férfi típusát.

18. Mi a legvadabb dolog, amit valaha csináltál??

legijesztőbb

Mindig tudnia kell, hogy HOGY milyen vad az a személy, akit összetörtél. Bízz bennem, fontos!

19. Ha egy kívánságod megvalósulhatna most, akkor mit szeretne?

ferrari

Mindig érdekes kérdés. Csak győződjön meg arról, hogy elmondja neki, hogy nem kíván több kívánságot – ez csak egyenesen csal!

 20. Mit csinálsz péntek este?

party

Ja, teljesen elmentem. Kérdezd meg tőle!

Lát? A crush kérdéseinek feltárása nem feltétlenül lehet megrázni. Ezek csak néhány példa a teljesen szórakoztató, hűvös, és visszafogott kérdésekre, amelyek megkapják a válaszokat, amelyekre vágysz, anélkül, hogy túlságosan prered. Ha még mindig több kérdésre van szüksége, nézze meg a “20 csevegő kérdést, hogy megkérdezhesse a crush” blogbejegyzést!

Mit gondolsz, jó kérdés, hogy megkérdezed a zúzódást??