Top 100 Crush idézetek neki

Előző2/2Következő

Crush Idézet # 51

nagy-3

Lehet, hogy nem akarjuk bevallani, de mindannyian kívánságot kívánunk. Én nem hagyhatom el a szempillát anélkül, hogy rá kívánnék, és még mindig hiszek a csillagok és a születésnapi gyertyák mágiáján. Mindannyiunknak olyan tonna dologja van, amilyet szeretünk, de ha van valami összetörni, akkor valószínűleg az első dolog, ami az ember eszébe jut, amikor valaki azt mondja, hogy kíván.

Crush Idézet # 52

nagy-4

Soha ne hagyd abba gondolkodni a “mi ifs” -ról. Soha nem tudja, mi az életed az Ön számára, ezért győződjön meg arról, hogy soha nem adja fel, és nem folytatja az álmokat, hogy számítson rá.

Crush Idézet # 53

nagy-5

Néha az emberek, akikhez esünk, nincs értelme. Komolyan nincs logikus oka, hogy kedveljük őket, csak az egyszerű tény, hogy nem tudjuk kiszabadítani a fejünket, és egyre többet esünk naponta. A szív akar, amit akar, megmagyarázhatatlan, amilyen lehet.

Crush Idézet # 54

nagy-6

Oké, egyszer mondtam egyszer, és kétségtelenül sokszor mondom. Soha nem vagy túl fiatal ahhoz, hogy beleszeretjen, és bármelyik életkorban találkozhatsz vele. Amikor szerelmes vagy, szerelmes vagy, ez igazán egyszerű. Nem érdekel, hogy mások mit mondanak, ha szereted, hagyd, hogy legyen minden bátorságod és támogatásod, amire szükséged van.

Crush Idézet # 55

nagy-7

Ez az álmodozásod? Tudom, hogy ez az, amit egyesek gondolnak, amikor összetörik, bár nem mondhatom, hogy valaha is tettem. Az én álmodozásom nem olyan idézet volt, ami bonyolult volt. Ez azonban valami, amit most gondolok folyamatosan, és mindig elképzeltem engem és a menyasszonyomat.

Crush Idézet # 56

nagy-8

Ennek a képnek a listájába kellett tartozom, egyszerűen azért, mert annyira aranyos! Imádom ezt, hihetetlenül édes, és remélem, szereted is.

Crush Idézet # 57

nagy-9

Ha számolni kell valakivel fennálló kapcsolatról, akkor emlékezned kell arra, hogy a kapcsolat minden részét meg akarjuk követelni. A jó és a rossz, mindez számít. Nem csak a jó dolgokat veheted fel, hogy ne feledkezz meg, amikor valakit összetörsz. Legyen felkészülve mindennek, és kérdezd meg magadtól, hogy valóban mindezeket szeretné-e.

Crush Idézet # 58

nagy-10

Véleményem szerint ez egyike a legjobb idézeteknek annak összefoglalójához, hogy mit kell összetörni valakivel, vagy valakit szeretni. Ez magában foglalja mindazt, amit érzel, és megmutatja, hogyan változik a dolgok kilátása, ha egyszer többet látsz, mint egy barát.

Crush Idézet # 59

nagy-11

Ez az egyik legszörnyűbb érzés, amikor összeomlik. Plusz, úgy tűnik, hogy ez a helyzet gyakrabban, mint nem. Vagy még akkor is, ha igaza van a crush mellett, még mindig érzed ezt. Olyan, mintha van köztünk egy tér, fizikailag és metaforikusan, hogy nem vagy teljesen biztos benne, hogyan kell áthidalni.

Crush Idézet # 60

nagy-12

Ha reménytelennek érezzük magunkat, vagy azt gondoljuk, hogy semmi sem fog leesni a helyére, akkor emlékezz erre. Talán meglepődhetsz, de teljesen igaz. Ha a dolgok nem működnek a jelenlegi összeomlással, akkor ne veszítsd el magadat, csak azt jelenti, hogy nem az volt a célja, hogy valami ilyesmi még jobb legyen. Legyen erős, a boldogságod a legváratlanabb módon fog jönni.

Crush Idézet # 61

nagy-13

Ez is elkerülhetetlen, ha összezúzódik – a barátaid ezt később zavarba hozzák. Barátság szörnyű erre, de azt hiszem, ezért vannak a barátaink. Ott vannak, hogy zavarba hozzanak és felszálljanak, miközben szeretnek minket.

Crush Idézet # 62

nagy-14

Nem csak a legrosszabb dolog, amikor beszélni akarsz a zűrzavaroddal, vagy akár akkor is, amikor megcsinálod, aztán ránézel, és hirtelen úgy tűnik, hogy az egész szókincsed eltűnik? Olyan, mintha hirtelen némán vagy egyszerűen nem köthetsz egy értelmes mondatot. Ön elhagyja az érzést, mintha zavarba hozná magát, és azt gondolja, hogy soha nem fog tetszeni, de ne aggódjon, látja a szavak elvesztését, ami valójában.

Crush Idézet # 63

nagy-15

Ha csak ennyire egyszerű, hu Leonard? Sajnos nem tudod csak kikapcsolni az érzéseidet és hirtelen megállni valakit. Az élet egyszerűbb lenne, ha ez lenne a helyzet, de véleményem szerint nem olyan vicces, mint érdemes.

Crush Idézet # 64

nagy-16

Ez a régi történet, nem? Az összetörni mindent csak más. Különbözőnek érzed magad, inkább mosolyogsz, boldogabbnak tűnsz, mint egyszerűen könnyebbnek tűnik. Hírek van nektek hölgyeimnek, ez az érzés csak akkor erősödik, ha végül találkozol az “egy”, így bízik bennem, amikor azt mondom, hogy az elveszett zúzódások és az elveszett kapcsolatok nem érdemes sírni.

Crush Idézet # 65

nagy-17

Eddig még soha nem gondoltam a szerelemre és a zúzódásokra, de most úgy gondolom, hogy teljesen igaz. Minden kapcsolat megtanít valamit, és mindig valami jobbra épít. Ezért nem tekinthet vissza a múltbeli kapcsolatokra vagy zúzódásokra, amelyek nem működnek és szomorúak. Nem lennél az a személy, akivel most vagy, ha nem történt meg.

Crush Idézet # 66

nagy-18

A következő alkalommal, amikor álmodozva elmondja a bántalmazást, hogy érzi magát, de nem talál bátorságot, akkor emlékszel erre az idézetre. Ha nem mondod el nekik, hogy érzed magad, akkor mindig visszanézel, és csodálkozol, mi lehetett, és ez milliószor rosszabb lehet, mint amennyit nem mondtak el először. Mentsd el magad egy csomó elvesztegetett időben, azon tűnődve, hogy érzi magát, és csak kérdezi tőle.

Crush Idézet # 67

nagy-19

A következő alkalommal, amikor megpróbálja meggyőzni magát, emlékeztesse magát erre. Ez a tipp is érdemes megemlíteni, amikor elkapja magát. Lehet, hogy az emberek elkezdenek csodálni az érzéseidről, ha elkapják, hogy úgy nézel rá, mintha “ez”.

Crush Idézet # 68

nagy-20

Ez mindig így van, nem igaz? Kezdek azon gondolkodni, vajon csak ezek a szabályok vannak-e, mert ha összecsapunk, mindenki ugyanazokkal a problémákkal szembesül, és pontosan ugyanazok az érzések.

Crush Idézet # 69

nagy-21

Csak egyszer nem lenne jó, ha egyszer átjöhet és beszélni szeretne? Nem kell sokat mondania, csak ‘hi’ tenné, bármit, hogy tudassa veled, hogy észrevette. Jó változást hozna tőle, mindig beszélgetés közben.

Crush Idézet # 70

nagy-22

Ha van egy zúzódása, ami sehova megy, akkor nagyon valószínű, hogy valamikor meg fogod érezni magad. Találsz magadnak, hogy feladod, és lassan kényszeríted magad, hogy továbblépsz. Ha ez te vagy, ne szomorú. mindennek a végén a legjobbak lesznek. Lehet, hogy csak azt jelenti, hogy ez a fickó nem neked volt, de pozitívan tudom, hogy valaki jobb neked.

Crush Idézet # 71

nagy-23

Adja be, utálod, ha a bántód nem jön iskolába. Nem olyan, mintha beszélne volna vele, vagy bármi mással, de ha ott lenne, azt jelentené, hogy elkaphat titkos pillantásokat és álmodozást. Kétségtelen, hogy van legalább egy lecke egy héten, amit vele együtt várok. Ha nem jön fel, teljesen elrontja azt …

Crush Idézet # 72

nagy-24

Valószínűleg mindenki elkapta magunkat, hogy pontosan ezt gondoljuk egy ponton. De ő nem? Van benne valami, ami vonzza a szemünket, és arra kényszerít bennünket, hogy bámuljuk.

Crush Idézet # 73

nagy-25

A legtöbb elménk elfelejtett emlékeztetni rengeteg rossz ötletre, de soha többet, mint amikor szeretetről van szó. Amint azonban azt mondják, a szív azt akarja, amit akar. Fontos lenne még akkor is, ha emlékeztetnénk?

Crush Idézet # 74

nagy-26

Ez egy rettenetes érzés, még rosszabb, ha a barátod tudja, hogy érzi magát. Csak remélni lehet, hogy a barátod helyes Önnek.

Crush Idézet # 75

nagy

Bár előbb elmondhattam, hogy esélye van, hogy valaki összetört, fogadok, mert sokan nem hittek nekem. Valószínűleg valószínűleg valami ilyesmit gondolsz!

Crush # 76

nagy

Tehát vallja be, hogy hányan érzed magad a bajtól? Lefogadom, hogy a válasz több olyan ember, aki elismeri.

Crush Idézet # 77

tumblr_mb5h2jeZt41rdfdw6o1_500

Oké, nagyon sajnálom, de nagyon kemény vagyok. Kérlek, vigyázzon jól arra, hogy összetörtél és eldöntsd, hogy valószínűleg nem fog-e valami más, mint a barátság. Ha a válasz valamivel kevesebb, mint egy szilárd, akkor talán itt az ideje, hogy továbblépjen.

Crush Idézet # 78

tumblr_md1rcsSCmN1ri792ko1_500

Ez a szörnyű igazság, ugye? Csak a szövegezés és a beszéd nem elég. Egy csomó dühöt szeretne jobban, mint a zúzódásod. Szeretne egy kapcsolatot, nem barátságot. Még a flörtölés sem elég.

Crush Idézet # 79

tumblr_mst1e6wDx61r4j0amo1_500

A kézfogás olyan egyszerű dolog, mégis, amikor a kapcsolatokról van szó, úgy tűnik, hogy minden. Gyakran csak annyit akarunk, de tudod, mit mondanak az egyszerű dolgokról az életben.

Crush Idézet # 80

tumblr_mwhqvvShqu1sflaj6o1_500

Amikor összetörtél, túl gyakran kapsz magad, és hirtelen megszállod a dalokról, amelyek úgy tűnik, hogy megértik, hogy érzed magad, és ezeket az érzelmeket szóvá tesszük. Ez sokféleképpen kényelmet és átkot jelent.

Crush Idézet # 81

tumblr_n1gfmhlzhW1skfjgoo1_500

Mindig ezt csinálom a menyasszonyommal, és biztos vagyok benne, hogy legtöbben valószínűleg ezt csinálják. Talán nem hiszed, hogy “nagyon szeretlek”, talán “szeretném, ha te vagy az enyém” vagy valami ilyesmi. Megkapod a képet!

Crush Idézet # 82

tumblr_n49q4x65SV1t83r0bo1_500

Van valaki, aki éppúgy összetörte az ex-t? Ha így van, valószínű, hogy ez az idézet Önre vonatkozik. Ne veszítsd el magadat, maradj reménykedve.

Crush Idézet # 83

nagy-2

Ez a lista? Ha megpróbál összpontosítani néhány olyan dolgot, ami őt illeti. Töltse ki az életét másokkal. Ha boldog vagy, nagyon jól eshet a mosolyodra.

Crush Idézet # 84

nagy-3

Ha csak akkor volt bátorsága mondani. Ez egy szörnyű érzés, de próbáld meg ne hagyd, hogy leessen. Fogd be a hölgyeket.

Crush # 85-os idézet

nagy-4

Mindazok számára, akiknek összezúzták, fogadom, hogy mindannyian szeretné küldeni ezt a levelet. Az élet sokkal egyszerűbb lenne, ha tudná.

Crush idézet # 86

nagy-5

Tudom, hogy eddig elmondtam, de azt hiszem, hogy ezt nem szabad elfelejtened. Ne légy kék, csak azért, mert a zümmöged nem észlel téged, valaki ott van, még akkor is, ha még nem tudod.

Crush Idézet # 87

nagy-6

Ez egy könyv, amit akarsz? Ha nem, akkor javaslom, hogy találjon bátorságot, és mondja el, hogyan érzi magát. Nem kapod meg, amit akarsz, hacsak nem kéred.

Crush idézet # 88

nagy-7

Miért kell a vágyainknak olyan egyszerűnek lenniük, mégis annyira reménytelennek érezzük magunkat. Ez egy fájdalom, nem igaz? Ezért álmodozunk, feltételezem …

Crush ajánlat # 89

nagy-8

Ez az, ami úgy érzi, mintha összezúzódnánk, nem? Olyan, mintha csak bejött volna az életünkbe, akkor eltűnt, és reménytelennek érezzük magunkat, és egyszerre ürítünk.

Crush Idézet # 90

nagy-9

Mi a baj, amit szeretsz? Gondolom, a legtöbb ember számára ez a mosoly, valamint más nagy dolgok kombinációja.

Crush Idézet # 91

nagy-10

Hányan érzed magad? Úgy érzed, hogy közben vesztes csatában harcolsz, még mindig nem adhatod fel. Van reményed …

Crush # 92

nagy-11

Próbáld meg, nehogy le, ha ez a helyzet az Ön számára. Ez egy szörnyű érzés, de sajnos ez csak egy része, hogy összetörni.

Crush Idézet # 93

nagy-12

Ez így igaz, ha csak a bántalmazás észre tudja, hogy te vagy az egyetlen ember …

Crush # 94

nagy-13

Tehát mondja meg, hogy hányan vagytok ez. Félelmetlen pillanat sok?

Crush # #

nagy-14

Ez a kis dolgok teszik a nagy dolgokat!

Crush idézet # 96

nagy-15

Ha van egy összetörője, aki szintén az egyik baráti fickó, akkor valószínűleg úgy érzi, nagyon hasonlít. Ha csak a képet kapja …

Crush összeg # 97

nagy-16

Soha ne hagyja figyelmen kívül a potenciális végeredményt. Ne add fel, lehet, hogy hamarosan eljön!

Crush Idézet # 98

nagy-17

Szerző és lelkes olvasó, számomra ez az idézet tiszta tökéletesség! Ez az, ami a szerelem!

Crush idézet # 99

nagy-18

Ha csak bíztatnánk ezt hangosan mondani! Az élet sokkal könnyebb lenne, ha megtennénk.

Crush # 100-as idézet

nagy

Ne légy elcsodálkozva, ha ez te vagy, mint sokszor mondtam, az egyetlen ok, ami nem működik, mert valami még jobb.

Előző2/2Következő