Monday, March 30, 2020

165 ramenski tatui za umiranje

Tetovaže na ramenih so glavno mesto. To je razmeroma veliko območje; izraz "ramo", ki se nanaša na območje od ravnega ramenskega rezila na hrbtni strani do območja tik pod kostno palico. Dve stvari naredijo ramo optimalno mesto za tetovažo. Prvič, to je precej veliko območje, zato so veliki kosi primerni, vključno s stvarmi, kot so portreti. Drugi razlog je dobro mesto, ker je ramena zlahka pokrita, a ravno tako lahko izpostavljena. Zaradi enostavne pokritosti se ljudje počutijo nekoliko bolj ustvarjalni z ramenskimi deli. Vse, kar resnično potrebujete za kritje, je majica s kratkimi rokavi in ​​dobro je iti. Ampak, če iščeš malo utripati, vrzi na vrhnjo posodo in pusti svojo briljantno umetniško delo za ljudi, ki se občudujejo.

NAJVEČJA TATTOA TEKMOVANJA

165 Shoulder Tattoos to Die For

Tetovaže spiderweba se pogosto pojavljajo na komolcih, a delajo precej dobro na rami. Ta del je netradicionalna spletna stran, kjer se iz središča potaplja sladko rdeče tkanine. Zdi se, da tam tudi tamkajšnja deklica. Všeč mi je, kako vključuje mehke barve in daje resničen ženski videz. Dekle je potekala tudi v zelo klasičnem slogu, zaradi česar je to zabavno. Čeprav nekateri izmed vas verjetno pravijo "kaj tatoo?" Na tej točki. S svojo bledo kožo in belimi lasemi se subtilne barve zares popijo.

64. Okrogla o

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ker je ramenski sklep krogelna oblika, je odličen kraj za zaokroženo oblikovanje. To plemensko oblikovanje rakov oklepa okrog dobro desno na mišici tam. Sledi naravnim linijam telesa in ima lep, čist videz. Uničen znak horoja za rak na sredini je res najbolj opazen del. Nisem sram, da sem priznal, da sem si vzel nekaj časa, da sem spoznal, da je podoben podkvejski rakovici. Moral sem skupaj dve in dve skupaj.

63. Besedilo

165 Shoulder Tattoos to Die For

Zaradi široke ploske ravnine na vrhu rame je dobro mesto za drobljenje besedila. Obstaja veliko prostora za pisanje sporočila, ne da bi se počutil zapleten ali da bi moral iti na drug del telesa. Všeč mi je izgled te pisalne pisave in vseh malih črk. Redko se oseba odloči za tako preprosto obliko pisanja. Tu ni nobenih velikih tekočih pisem ali gotske pisave. Samo preprosto sporočilo, naravnost in do točke. To je lep način, da pokažete črto iz vaše najljubše knjige, kot je ta tukaj.

Pridi Brezplačen naramni naramni tatu Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

62. Fun pisav

165 Shoulder Tattoos to Die For

Različne ravnine in oblike ramenskega območja so odlične za ustvarjalno postavitev kosov. Tukaj je beseda "Love Never Fails" napisana v zelo kurzivni pisavi. Sledi okoli kostne kosti in se konča pri oblikovanju kroga zvezd / srca na vrhu rame. Preprosto črno daje čuden videz in majhna področja brez senčenja v črkah jih naredijo resnično izstopa. Všeč mi je, kako izgleda zelo klasično v besedilu, vendar je tudi zelo moderno z abstraktnim dizajnom na ramenski kapici. Kdo pravi, da se ne morete zabavati z ramenskimi tetovažami?

61.

165 Shoulder Tattoos to Die For

Raznolikost plečih tetovaže lahko vidite v tem kosu. Ta čudovita sončnična tetovaža je preprosto lepa. Glava cveta na ramenski kapici sledi krožnemu oblikovanju in zgornji list plava tik pod kostnim kostjo, spet sledi telesu naravne črte. Steblo cvetja se nadaljuje vzdolž dolgega dela roke, ki vključuje tam več sončničnega dizajna. Morda je absolutno najboljši del te tetovaže realna uporaba barve in senčenja. To je popolnoma osupljiv kos, vendar sem morda pristran, saj so sončnice moja najljubša.

60. Mandala

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ta neverjeten del se imenuje mandala. Mandala dobesedno pomeni "krog". Ustvarili smo že krožne ali zaokrožene modele, ki delajo precej dobro kot tetovaže na ramenih. To je dober prikaz tega. Tudi s središčem mandale, ki ni nameščena naravnost na zgornji zaponki, vas še vedno privlači. Ta mandala ima nekakšen cvetlični dizajn, ki dobro deluje s temnimi sivimi in črnimi. Še posebej mi je všeč pikčast, opazujoč videz tega. Omogoča mu voh, brez vsake svetle barve.

59. Neverjeten orel

165 Shoulder Tattoos to Die For

Na zgornji strani pa je tudi nekaj kul neobdelanih modelov. Ta orel je na primer super! Všeč mi je globina in podrobnosti v perjah in krilih je zelo dobro opravljeno. Obuvki resnično izgledajo kot da so pripravljeni na praske nekaj oči. Ta del se zdi, da se ovije okoli celotnega območja ramena, pri čemer je ta kos platna na zelo kul način. Senčenje za orlom mu daje malo podignut videz v nasprotju s samo ravnim dvodimenzionalnim delom. Za bolj zares kul ptičje tetovaže, to preverite.

58. krilo

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ena izmed najbolj priljubljenih plečetih tetovaže je tista krila in ideja, da bi jih lahko odrasli in preprosto odleteli. Zamisel o letu je tista, ki privlači veliko ljudi. Svoboda, da bi se dvignila nad oblake in bila lahka kot pero, bi bil neverjeten občutek. Krila lahko prevzamejo več oblik. Nekateri bi lahko imeli angelska krila, ptičja krila, krilca kril ali celo skeletne krilce.

57. Floral

165 Shoulder Tattoos to Die For

Eden od najbolj priljubljenih plečetih tetovaže za ženske je velik cvet. Tukaj je hibiskus polno cvetel v briljantni fuksiji. Barva na tem se zares pop, še posebej z neokusenimi črnimi rokami za njim. Všeč mi je tudi, kako so v njej pomešane rožnatke in mini cvetovi. Zakaj ustaviti samo cvet. Linije in pike potegnejo vse skupaj in naredijo neverjetno zanimivo tatoo. Tattoo cvetovi so zelo priljubljene za ženske skoraj povsod, zato si oglejte to povezavo, če želite videti več.

56. Go Tribal

165 Shoulder Tattoos to Die For

Plemenske tetovaže so zelo priljubljene na moški strani. To je lahko vračanje starega Maora in Samoanovega izgleda. Plemenski videz z vsemi temnimi črtami in naključnimi pattersi ustvarja zelo moško občutek. Izgleda, da sodi na bojevnika. Ta poseben del sledi celotni scapuli od dna vratu do rege kletke. Za razliko od veliko plemenskih kosov, ta ni napolnjena, kar je res kul videz. To se spremeni in teče z obliži telesa, tako dobro se zdi, da pripada tam. Če si želite ogledati več plemenskih modelov za moške in ženske, kliknite to povezavo.

55. V Memoriumu

165 Shoulder Tattoos to Die For

Včasih sporočilo, ki ga poskušate sporočiti, je preprosto: "Zatekaj me." Moja sestra nosi to tetovažo v čast naše babice. Njena angelska krila in halo natanko opisujejo, kako smo jo v življenju čutili in kako se še naprej počutimo zanjo. Všeč mi je ta kos, ker je tako preprosto s senčenimi krili. Obstaja tudi nekaj bele barve, ki mu daje nekaj globine in majhne barve v halo. Najboljši del tega je ime naše babice, napisano v rdeči barvi, njena najljubša barva. Še vedno te ljubim babica, nič se ne bo spremenilo.

54. Foxy

165 Shoulder Tattoos to Die For

Resnično mi je všeč ta. Zasnova je tako preprosta. Njegova ni gneča s kupom linijskega dela ali barve, ali veliko ničesar resnično. Njegova resnična čist pogled na to. Všeč mi je opisana lisica in globoko temnejše sence za njim. Ta je zabavna in prefinjena!

53. Red Tribal

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ker plemenske tetovaže gredo, je ta resnično čedna. Ima rahlo bitje, ki se mu zdi. Z vsemi konicami in zobmi izgleda kot neverjetno jezen školjk. V njej imam rdečo senco, namesto večine trdnih črncev. To daje globino in teksturo. Všeč mi je dolžina, ki kaže, da se lahko ramena tetovaža zlahka razteza od vratu do komolca.

52. Lepo abstraktne ramena tetovaže

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ta kos je povsem čudovit. Thoreau navajata o sanjah in svetle zračne barve, ki ji daje tako sanjsko privlačnost. Obrisi vrtnic so neverjetno krhke. Všeč mi je, da pokriva toliko stilov, s ponudbo, cvetjem, vodnimi barvami in pointilističnim ozadjem za rožami. To je preprosto čudovito. Sam citat je neverjetno močan.

51. Odpravljanje napak

165 Shoulder Tattoos to Die For

Samo zato, ker ramensko območje predstavlja ogromno platno, ne pomeni nujno, da mora tattoo potovati tam. Tukaj so trije mali bitja, dva metulja in kačji pastir. Pomanjkanje barve ni običajno v večini metuljnih tetovaž, vendar je tukaj lepo malo drugačen od običajnega. Zdi se, da se žarejo na rami. To je srečen majhen tetoviranje, minimalen in srčkan. Za več manjših zabavnih modelov kliknite to povezavo.

50. Prismatično

165 Shoulder Tattoos to Die For

Temna stran Lune pride takoj na pamet, ko jo vidim. Temna neokrnjena trikotna prizma in preliv barve, prekrita skozi to, je tako kul učinek. Svetla mavrica, kot so kremne barve, je tako dobro skupaj. Triangle tetovaže, kot sidra, ponavadi pomenijo, da so ozemljeni, imajo trdno podlago, na kateri stojijo. Temno senčenje za barvami je videti, kot da resnično dosežejo. To je čudovita mešanica temnega in živahnega.

49. lobanje

165 Shoulder Tattoos to Die For

Tetrafo ramena so kot nalašč za lobanje. Ta sedi s čebulami zaokrožen del naravnost na pokrovu ramen, obkrožen z Lei rožami. Lobanja je tako hiperrealistična, da skoraj izgleda resnično. Senčenje je dovolj temno, da izgleda kot stara kost. Druga možnost je, da so cvetje, ki se opravlja samo v branju, lep dotik. Zaradi tega se izstopajo temnejši odtenki v lobanji. Vsekakor je njegov neverjeten kos, želim si, da bi ga lahko videl na drugih straneh in si ogledal celotno sliko.

48. Oreški

165 Shoulder Tattoos to Die For

V zadnjem času postanejo bolj priljubljene tetovaže. Zamisel, da bi se plevel pustil in postal lepši, je eden izmed razlogov za vzpon. Ta preprosta tetovaža črne barve kaže, da se sadra regratov, ki se vrtijo v ptice in letijo proč. Končno so brez svobode in ne bodo več utemeljeni. Ena najlepših stvari o tem delu je senčenje v samem regratu. Izgleda neverjetno, kot je majhna kroglica, ki jo je treba predstaviti.

47. Ali ga lahko vonj?

165 Shoulder Tattoos to Die For

V redu, zato morda tukaj prikažem svojo starost, vendar se spominjam, kdaj je "kaj lahko pišete, kaj Rock kuhanje" dejansko pomenilo nekaj. Ali morda ni. Resnično nisem prepričan. Kar sem prepričan je, da ima človeka eno od najbolj kreativnih tetovaže na ramenih. To je samoanski del, ki označuje njegovo dediščino. Modeli so veličastni. Skoraj ne maram priznati, da ne vem veliko o njihovem pomenu, če pa želite izvedeti več o samoanskih tetovažah, glejte na to stran. Seveda, če ste zgrajeni kot ta človeka, lahko dobite kar koli želite. Lahko bi imel unicorns in rainbows in bi še vedno izgledal kul. Vesel sem, da je šel z Samoanom.

46. ​​Alice?

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ta tetovaža ima temen mucen videz, podobno kot večina Alice in Wonderland, na kateri temelji. Urnik marec Hares je glavna osrednja točka. Predstavljene so tudi poslikane rdeče vrtnice vrta kraljica srca, ki so jih odtrgale od njih, kakor da je bila njihova slika nedavno. Ponudba je mrtev dar o nastanku te ideje. "Vsi smo tukaj jezni," pravi Hatter. Kar najbolj mi je všeč ta tetovaž, je, da ima literarno temo in tudi misel na Disney brez vseh risank, kot so svetle barve in princeske. Odraža nazaj v knjigo, ki je bila resnično temna knjiga branja.

45. Disney Returns

165 Shoulder Tattoos to Die For

In tukaj je malo Alice sama. Tudi očitno ni iz disnejske verzije zgodbe, temveč literarne različice Lewisa Carrolla. To je ena od prvotnih ilustracij iz same knjige, s hladno sketchy videti umetniško delo. Prvotno je bila risba oglja ali grafita in je bila zelo dobro prenesena v črnilo. Malo Alice stoji pripravljena, kot čeka. Čakaš kaj? Morda se je norost končala. Res je imela slabo pot, da je Alice. Prav tako všeč mi je podrobnosti sence na "tleh", kot da je za njimi sonce, sije na njeni majhni plavolaski glavi.

44. Ušesne češnje

165 Shoulder Tattoos to Die For

Eden od mojih najljubših plemenskih tetovaže je to cvetoče drevo. Prvotno sem mislil, da je to češnja, vendar mislim, da to ni prav. Resnično, nič ne vem o drevesih, pišem za tatoo spletno stran. Vsekakor je to čudovito umetniško delo. Vsaj vem, da je azijski navdihnjen! Temni prtljažnik je zasenčen s svetlejšimi rjavimi listi, da bi mu dal fotografsko-realističen videz. Malo cvetočih cvetov je presenetljivo in se je treba vzeti kar nekaj časa, da bi dobili ravno prav. Če pogledate natančno, lahko vidite tudi sence podružnic, ki bi bile za najpomembnejše, kot bi bilo resnično drevo. Toliko življenja in globine v tem delu!

43. Stars

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ta oblika vključuje okrogel slog, ki ga najdemo v številnih tetovažnih ramenih z nekaj več kotnimi oblikami. Obroč plamena (?) Obkroža sedemstransko zvezdo. V kontinuirani sedmi koničasti zvezdi je polmesec luna s štirimi zvezdicami. To je del, ki očitno ima pomen za uporabnika. Izgubil sem se glede tega, za kaj se zavzema, vendar je včasih to, kako tatuiramo.

42. Plezalna plemena

165 Shoulder Tattoos to Die For

Tukaj je primer tipičnega plemenskega dela. Temno je in zaokrožen, prihaja do točk na koncih. To je precej manjša plemenska kot nekatera druga, osredotočena predvsem na zgornji del zgornjega dela.

41. Hindujski slon

165 Shoulder Tattoos to Die For

Kot smo že omenili, je lopa ali lopatica odličen prostor za velike koščke. Ne preseže veliko več kot slon, kajne? Ta eleganten hindujski navdihnjeni slon lepo sedi na ramenskem rezilu. Modeli so neverjetno dobro narejeni in minute podrobnosti o koži slonov so neverjetne. To je res lep del, močan, vendar ženstven.

40. Fly High

165 Shoulder Tattoos to Die For

Vročinski baloni so fascinantne oblike za tetovaže. Ideja samega balona odpre vrata, ki so barvita ali čudna, kot si želite. Videl sem jih v vsem, od sive do briljantne akvarele. Ta se izstopa s svojimi utrujenimi bluesi in rožicami. Ima zelo tradicionalen pogled na to. Oblikovanje vključuje tudi sidro, morda za označevanje, da čeprav ima oseba glavo v oblakih, ne pomeni, da jih tudi ni mogoče utemeljiti. Všeč mi je tudi minimalistično ozadje z majhnimi oblaki in ptiči.

39. Ambigram

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ambigram je slika, ki prikazuje besedo eno smer, a ko jo obrne na glavo, ustvari drugo besedo. V tem primeru je beseda enaka, zaradi česar je palindromsko ambigram. Beseda je potekala v temnem tekočem skriptu in jo je mogoče brati v vsaki smeri. Kdorkoli, ki je Jasmin, mora jo resnično ljubiti, da bi na ramo dobil tako velik temen kos. Za več domiselnih tetovaže ime kliknite tukaj.

38. Gone Batty

165 Shoulder Tattoos to Die For

Živali so zelo priljubljene in se pogosto prikazujejo v plečih tetovažah. Včasih kraljevski levi, sloni ali ... .bat. Ta del ima v ozadju veliko polno lunino, ki jo oblikuje nekaj mojstrskega dela senčenja. Enako velja za nočno nebo. Nato so netopirji, velika je hiper-podrobna, skoraj realistična. Preostala kolonija za njim ima manj podrobnosti, vendar je še vedno jasno opredeljena. Vsekakor se zdi, da na svoji poti obstaja cela skupina netopirjev. Cool, vendar jezno.

37. Double Up

165 Shoulder Tattoos to Die For

Večina plečih tetovaže je omejena le na eno ramo. Tu pa je izbrala majhen dizajn, ki ji je bila všeč, in jo postavila na vsako ramo. Podoba lupine je priljubljena pri ženskah, vendar pa naredijo res cute tetovaže. Vključila je tudi zvezde, eno najbolj priljubljenih oblik v tetovažah. Mali loki so sijajno obarvani v mehkem rdečem, zelo ženstvenem in naravnem videzu.

36. Preprosto zapisano

165 Shoulder Tattoos to Die For

Tukaj je neverjetno preprosta zasnova. Za razliko od večine tetovaže na ramenih, je pokrovček pustil prazen in se je obrabil, pri čemer je razkril okroglo kroglico neokrnjene kože. Preostali del ramena je obložen s pikami v ponavljajočem se patterju, po možnosti označuje sonce. Čeprav so posamezni kosi majhni in postajajo manjši, ko se odmaknejo od kroga, pokriva veliko območje. To se naredi popolnoma v vseh črnih barvah, kar ji daje videz morda pripadnosti starodavni civilizaciji.

35. Morsko življenje

165 Shoulder Tattoos to Die For

Tattoo na ramenih so za skoraj vsakogar. Samo zato, ker nimate roke, ne pomeni, da ne morete krepiti kul in edinstvenega ramenskega tat. Tukaj je tetoviranje delfinov v nosu za steklenico na amputaciji (ali morda se je tako rodil, nimam pojma). Ta tetovaža je res kul ideja in način, kako postati njegov ramenski puh privlačen in se hkrati malo zabavajati. Objemite svoje telo, to je edina, ki jo imate.

34. Roses

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ta vrt je viktorijansko oblikovana in zelo podrobna figura. Drsenje okoli njega je neverjetno dobro opravljeno, kot je tudi vrtnica. Senčenje in podrobnosti so preprosto super, vse do vodnih kapljic na rozi. Običajno, ko so cvetovi v tetovažo, je malo barve, saj so navsezadnje rože pisane. To je nekako njihova stvar. Ta nima vse barve, vendar še vedno uspeva biti neverjetno lepa. To je moč podrobnosti.

33. Klasično

165 Shoulder Tattoos to Die For

Tattoo na ramenih je lahko tudi dobro mesto za predstavitev klasičnega sloga tatoo. Ta izgleda, kot da je bilo storjeno nazaj, ko so tetovaže še vedno tabuji in strogo naval. Z eno besedo je tradicionalna. No, slog je. Lobanje je kul, ker manjkajo nekateri zobje, in zvečer skozi orbitalno luknjo je res lep dotik. Všeč mi je malo akcijskih vrstic okoli samega sebe.

32. Ne bodi Koi

165 Shoulder Tattoos to Die For

Japonska riba Koi je še ena priljubljena slika za tetovaže. Običajno so ribe prikazane v živahnih barvah in obkrožene s še bolj izrazitimi odtenki. Ta je nekaj od tega, ker je riba komaj obarvana, le malo modre barve v nekaterih lestvicah. Barva je prisotna v vodi in lotosovem cvetu, čeprav ima še vedno klasični koi, ki se mu zdi.

31. Color Pop

165 Shoulder Tattoos to Die For

To je nov vzorec za tipično plemensko. Zdi se, da je oblikovanje Maori ali indijskega navdiha. Ta kos v sredini izgleda kot mandala s soncem v središču. V prostorih v dizajnu je zanimivo pogledati in subtilni namigi modre, razporejene po njej, so nepričakovano presenečenje. Vesel sem, da se je odločil, da bo barvo pustil na minimum. Preveč barve bi se resnično oddaljilo od tega.

30. Povzetek Akvarel

165 Shoulder Tattoos to Die For

Če ste v barvi, je to lahko nekaj takega za vas. To je mešano vodno barvo, skupaj s tekočimi barvami. Izgleda, da najdaljši delček barve, ki sledi roki, ustvari steblo za ta nenavaden cvet. Zdi se tudi, da je v njem obdelan list. To je super izvirni kos, ki se nahaja na sprednji strani ramena in se nahaja mimo komolca. Odsotnost trdih linij je tisto, kar naredi to, resnično izgleda kot krtačni udarci.

29. Boondocked

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ljudje ponavadi dobijo tetovaže, ki označujejo stvari, ki jih uživajo. Ta človek je izbral film Boondock Saints. Mislim, to je res dober film! Vzel je tetovirane roke bratov in jih postavil in svoje pištole na prsnem predelu. Lepo je videti tetovažo s tetovažo, kajne? Všeč mi je, da je celo vključil rožnate kroglice. Lepo!

28. Bio-mehanski

165 Shoulder Tattoos to Die For

Bio-mehanske teme so prav tako priljubljene v tetovažah. Slog se mi po mojem mnenju nanaša na plečne tetovaže. Ripping in rending kože, da bi videli robotske elemente pod samo zdi verjetno na sklep. To je eden od enostavnejših bio-mehanskih modelov, z malo barve in podrobnosti, vendar je še vedno zabaven kos.

27. Sweet Dreams

165 Shoulder Tattoos to Die For

Sanjarica hitro postaja ena izmed bolj plodnih tetovaže, zlasti za ženske. Obstaja veliko različnih oblik in stilov za to, zato jih je enostavno prilagoditi uporabnikom, ki jim je všeč. Ta ima v sebi vgrajen sončnic kot mrežni del sanjarjev. Ta kos nima nobene barve, vendar deluje tukaj. Za bolj kul ideje za tatoo dreamcatcher kliknite tukaj.

26. Mandala cvetje

165 Shoulder Tattoos to Die For

Če je barva tisto, kar želite, je težko narobe z kombinacijo mandala / cveta. Ta oblika uporablja simetrijo mandale in privlačne barve večine cvetov. V kombinaciji naredijo nekaj, kar se v resnici pojavlja in privlači oko. To je odličen kos za nekoga, ki ljubi svetle in živahne barve.

25. Pokrajina

165 Shoulder Tattoos to Die For

Vse tetovaže na plečih ne smejo imeti enega elementa. Zakaj ne bi bilo mračne pokrajine? Ta del je znova opravljen v črnih in sivih barvah, pri čemer je luna iz senčenega nočnega neba. Dvorec se raztegne nad celotnim kosom, ne da bi ga premagal. Skupaj z drevesom na drugi strani je res dobra naloga blokiranja tega prizora. Dodajte v nekaj starih naslonih in nekaj netopirjev in imate živahno lepe umetnine.

24.Long in Chunky

165 Shoulder Tattoos to Die For

Tukaj je še en velik plemenski koš Maore / Samoan. Ta se oblikuje v četrtletni rokav, ki se razprostira od vratu, čez loputo in ramensko kapo ter navzdol skoraj do komolca. Ima debel, debel vzorec, pri čemer je linijsko delo opravljeno kot praznine. Izgleda, da ima vsaka malo ločena plošča svojo lastno zasnovo. Obstaja celo ena s celino Afrike v njem.

23. Majhne zvezde

165 Shoulder Tattoos to Die For

Sledenje kosti kosti na ramo, to malo tatoo je tisto, ki si ne morete pogledati proč od. Na majhni poti je nekaj privlačnega, s črtami velikih, temnih zvezd različnih velikosti.

22. Kosmič

165 Shoulder Tattoos to Die For

Kdo potrebuje ves svet v svojih rokah, ko imajo na svoji rami galaksijo? To je res čeden tatoo, storjeno v tem, kar izgleda kot vse pike. Čeprav je vse narejeno v isti barvi, še vedno daje iluzijo vrtinčenja. Resnično mi je všeč, da je bilo belo črnilo uporabljeno za dotik nebesnih teles skozi ves čas.

21. Ljubezen do otroka

165 Shoulder Tattoos to Die For

Če želite prikazati ime svojih najdražjih, kot so vaši otroci, z njim ustvarjate. Ta tetovaža je pravzaprav moji prijatelji in ima cvetočo vinsko trtico, ki je bila iz hrbta ramena okrog sprednje strani roke. Če pogledate natančno, bi morali videti črke imena njenega sina Stephena, skrite v barvitih trtah. To je tako kul kos in vesel sem, da mi je dovolila, da jo delim.

20. Potegne cvetje

165 Shoulder Tattoos to Die For

Drug način uporabe ramenskega območja je kaskadni kos, ki teče od vratu navzdol. Ta kos značilnosti kaskadnih cvetov in je preprost, vendar neverjetno lep.

19. Krogi

165 Shoulder Tattoos to Die For

Tetovke na ramenih niso vedno potrebne za vsakogar. Na primer, nimam pojma, kaj je ta, vendar je v redu. Jasno je, da to nosi nekaj, kar pa me uide. Še vedno je zanimivo.

18. Minimalna podoba Art

165 Shoulder Tattoos to Die For

Veliko in krepko ali majhne in preproste, ramenske tetovaže lahko opravljajo delo. Ta črtasta črnila je tako preprosta, vendar tako zabavna. Majhen oblak, pero in zvezde so preveč srčkani. To je še ena od teh tetovaž, ki jo morate samo ceniti zaradi svoje preprostosti. Tatoo s perjemom včasih postane precej zapleteno. Ne verjemite mi? Poglej te.

17. Lacy Lady

Ko gre za tetovaže, je dober način za dodajanje globine s preprostim teksturiranim vzorcem. Ta je popolnoma spremenjena s čipko, ki podpira cvetje. Kaj bi bilo kul kos, drugače je resnično oživilo s podlogo. Čipka je res kul ideja za tetovažo. Brezčasno in lepo in nikoli ne bo šla iz sloga. Še posebej, če je seznanjen z nekaterimi hladnimi usnjenimi oblačili, prav?

16. Paint It Paisley

165 Shoulder Tattoos to Die For

Drug kul teksturiran videz za ramena tetovaže je paisley Paisley je vzorec, ki se lahko uporablja za številne različne stvari, to ni samo za hankies več! Ta uporablja pajlie, da ima barvito kačo. Barva je resnično pokazala temnejši, preprosto obloženi ozadje. Paisleyu resnično daje malo vsebine.

15. Hibiscus Tribal

165 Shoulder Tattoos to Die For

Kaj se zgodi, ko ženska dobi plemensko tetovažo? Nekaj ​​takega se zgodi in veličastno! To je cvet hibiskusa, ampak namesto svetlih barv, da bi ga pop, je to storjeno v temnem črnilu plemenskega sloga. Praznine v barvi dajejo teksturi in gibanju zaradi česar je zelo zanimiv del.

14. Opombe o lestvici

165 Shoulder Tattoos to Die For

Glasbo lahko vključimo v skoraj vse tatoo in na skoraj vsak del platna. Glasba je resnično univerzalna. Tukaj se prikaže s preprostim obsegom in opombami. Kar mi je najbolj všeč o tem, je to nepopolnost, kot da bi ga vzbudila roka otroške glasbe. To nima čisto, racionaliziranega pogleda. Ta učinek ohranja ta tatoo od navadnega in dolgočasnega in ji daje nekaj posebnega.

13. EEK!

165 Shoulder Tattoos to Die For

Če ste zaploskali živo pamet od vseh, ki jih poznate, je vaš cilj, to je videti za vas. Ta tarantula tarantula ni le zelo strašljivo, temveč tudi živahno realističen videz. Senčenje pod njim daje tridimenzionalni učinek, zaradi katerega je videti, kot da bi lahko prišli ven in hišne živali. Daje iluzijo, da je pripravljen preprosto oditi v vsakem trenutku.

12. Keltski oklep

165 Shoulder Tattoos to Die For

Še ena kristalna ideja za ramenske tetovaže je zamisel, da se oklep spodaj prikazuje. Všeč mi je ta ideja, ker je oklep lahko sam po sebi zapleten in prihaja v veliko neverjetnih slogih. Sposobni ste prilagoditi svoj oklep, da vam ustreza, podobno kot pravi oklep v preteklosti. Ta del prikazuje keltsko ploščo za ramena, vključno s trakovi za pritrditev na prsni koš in zadnje plošče. Ta pozornost do podrobnosti je super.

11. Star ljubezni

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ta tetovaža je ena izmed mojih priljubljenih skupin. Ima zvezdo, čudovite ljubezenske zvezde. Prav tako ima kul učinek, kot da je bila sama koža izdelana iz kamnine in je bila odrezana v obliki zvezde, da bi pokazala resnično pomembne stvari v življenju pod njim. Ljubezen je v rdeči barvi, zaradi česar izstopa kot najpomembnejša življenjska potreba.

10. Ona Robot

165 Shoulder Tattoos to Die For

Bio-mehanske ramenske tetovaže niso samo za moške prepričanje. Tukaj je ženska, ki ziblje zelo urejen bio-mehaničen kos. Zdi se, da je pokrivna koža večinoma odtrgana, kar kaže na vse kul podrobne robotike. Za več bio-mehanskih kosov pojdite na to stran.

9. Globoko in temno

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ta del ramena in prsnega koša ima toliko kul elementov. Ne morem se osredotočiti samo na eno. Temno črno polnilo na rami z lažjimi oblikovalskimi deli je verjetno moj najljubši del. Zdi se, da ima delna mandala, ki izvira iz pod črnino črnino. Listi so polni simbolov miru in razsvetljenja. Nazadnje, sanskritsko pisanje je samo fenomenalen dodatek.

8. Podmorski svet

165 Shoulder Tattoos to Die For

Sočnice, najprej, so čudne. Kot, grobo čudno, toda to je pravzaprav kul tattoo. Všeč mi je tulipani in mehke barve. Čeprav ni tako svetlo in živahno kot nekateri od teh hobotnic tetovaže, je še vedno precej kul.

7. Paintball

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ne vem, zakaj ga najdem tako zanimivo. Dobesedno izgleda, da je nekdo na roko dal velik kroglico črnila in se je raztrgal. Iz nekega razloga ga resnično odkopim. Mislim, da je to lahko zaradi skrbi in pozornosti do detajlov, ki so bili odvzeti, medtem ko je vsak posamezen košček brisal. Zelo je kul. V resnici ne vidiš toliko takšnih.

6. Oblikovanje linije

165 Shoulder Tattoos to Die For

Zdi se, da so tetovaže na soncu in ramenih zelo dobro. Ta je filipinski dizajn in poteka v preprostih, natančnih linijah. Za to sploh ni veliko.

5. Wonderlust

165 Shoulder Tattoos to Die For

Kakšen boljši način, da pokažete svojo ljubezen do potovanja kot z edinstvenim tatoo, kot je ta. Globus in kompas sta naglašena z dejanskimi vzorci potnega lista. Njegova kul način, da shranite spomin, ker vsaka oblika vključuje datum, in mnogi so obiskali državo. Bolje kot foto album!

4. Steampunk

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ta vrsta sloga je gotovo pobral pare ... v redu, to je bilo grozno punco. Vendar pa je ta usmerjena stampunk tattoo odločno ni grozno. Zdi se, da je notranji del ure, kar je kul način, da pogledaš na čas.

3. Stojalo za čipke

165 Shoulder Tattoos to Die For

Ko želite biti slaba rit, vendar še vedno želite ohraniti žensko pritožbo, se morate odločiti za nekaj takega. Ta krojača je lepo zapleten kos z malo geometrijskega oblikovanja, ki se lahko zmeša. Lahko se podvoji kot eleganten pas na tistih oblekah brez rokavov.

2. Fotorealizem

165 Shoulder Tattoos to Die For

Foto-realistične tetovaže so čudovite, saj izgledajo kot da bi nekdo vzel fotografijo in ga vgradil v svoje telo. Ta prikazuje neverjeten pogled na matere in otroške slone.

1. Ime Jezikoslovje

165 Shoulder Tattoos to Die For

To je izjemen del, ker je jasno, "Jennifer," napisano tako, da izgleda kot arabska črka. To je kul način, da spremenite preprosto tatoo v nekaj bajen.

Leave a comment

+ 48 = 57