Monday, March 30, 2020

25 Prosti Ribi Tetovaže | Zodiak tetovaže za moške in ženske

Ta horoskopski znak ima toliko pozitivnih lastnosti, da bi lahko sam izbral eno od teh oblik piščancev za tatoo zase! Poleg bitij artsy ljudi, večina piscev verjame v energijsko moč planetov. Kako je kul?

Nekatere od njih se lahko imenujejo skrivnostne, zato pričakujte globoke pomene, ki vam niti ne prekrivajo. Na primer, nekateri tetovaže za ribe morda ne vsebujejo nobene ribe, temveč cvetice, kot so mak, vodni lilije ali govedoreji. To je zato, ker so pogosto povezane z lastnostmi Ribe.

Klasični simbol za ribe prikazuje dve ribi, ki se nahajajo v položaju, ki me spominja na Yin in Yang. Tako kot so Yin in Yang, so ribe občutljive, sočutne, prijazne, vendar imajo možnost, da so šibki volji, skrivnostni in nejasni včasih. Medtem ko to dvojnost ne upoštevajo nekateri tetovaže za pse, nekateri med njimi poudarjajo razlike. Če govorimo o sorti, morate vedeti, da je tetoviranje astrološkega prikaza vašega znaka tudi možnost. Neptun je vladajoči planet rib, dejstvo, ki pomeni, da se vam ni treba omejevati, da se odločite za obliko rib, če želite tetovažo horoskopa.

Naslednjih 25 tetovirskih piščancev nima pokritih pomenov. Izstopajo po barvah in pogosto so združeni z vodnimi elementi. Ker so ribe vodni znak, boste ugotovili, da so oznake vode odlične ozadje ali povezovalni elementi. Črno-beli modeli so nekateri bolj priljubljeni, vendar daleč niso tako spektakularni kot barvni. Monoton deluje najbolje za zelo podrobne modele rib, ki so med priljubljene ženske.

25. Poglej nebo, da vidiš ribe

25 Proud Pisces Tattoos

Znak rib je tako videti na nebu. Ta tetovaža je del neke vrste oblačil, ki so narejene iz oblačil. Je minimalen, preprost in splahnen. Najbolje se prilega ženskam, vendar mislim, da moški lahko gredo na debelejše pike, linije in zvezde. Pridobivanje te vrste tatoo, ki predstavlja vaš horoskopski znak, je nedavni trend.

24. Visoko okrašene črne ribe

25 Proud Pisces Tattoos

Monotonska tetovaža, ta je tudi žensko. Ribe so okrašene z ukrivljenimi črtami in majhnimi lestvicami. Čeprav je majhna, je ta oblika lahko bolj boleča od drugih, ker kombinacija 3 igle boli več kot kombinacija 12. Vem, da je to paradoks, vendar je res!

23. Velike ribe na teleta

25 Proud Pisces Tattoos

Skoraj plemenski dizajn, ta je moški, zahvaljujoč debelim črtam in preprostemu vzorcu. V bistvu je ista riba, postavljena na glavo na eni nogi in navadno na drugi strani. Njihova velikost je neposredno sorazmerna z velikostjo teletine tega človeka.

Pridi prost Custom Tattoo Design Citiraj:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

22. rdeča in modra riba Koi

25 Proud Pisces Tattoos

Ribi so horoskopski znak, ki ga lahko predstavlja preprost simbol za ribe ali druge vrste rib. Na primer, to so ribe Koi, ki imajo tudi neodvisne pomene. Tudi njihove barve pomenijo nekaj. Rdeča v bistvu govori o ljubezni in skoraj vse, kar je žensko, medtem ko modra predstavlja moškost.

21. Yin in Yang ali moško in žensko

25 Proud Pisces Tattoos

20. Srečne barve se kopajo

25 Proud Pisces Tattoos

Vodne barve in barve prsi imajo moč, da bi vsak tatoo videti srečnejši, svetlejši in bolj pozitivno. Tako ravno s temi dvema. Čeprav ribe, ki gredo navzdol, ne pošljejo zelo optimističnega sporočila, je del večje slike, ki je na splošno dobra. Izgledajo kot Betta ribe, vendar nisem prepričana, da je to tisto, kar so.

19. Označena z očitnim napisom

25 Proud Pisces Tattoos

18. Koi in Lotusov cvet

25 Proud Pisces Tattoos

Cvet Lotus je povezan z ribami Koi zaradi legende, po kateri se je Koi preobrazil v zmaja, prav tako kot cvet Lotus lepo raste iz neplodnih, umazanih ribnikov. Osebno mislim, da modra riba izgleda preveč kot voda, ki jo obkroža, zato bi izbrala različne barve.

17. Zlata riba in ribji skelet

25 Proud Pisces Tattoos

16. Betta ribe prosto plavajo

25 Proud Pisces Tattoos

15. Ribe in simbol zodiaka

25 Proud Pisces Tattoos

Tetovaže za ribe niso vse o ribah. Lahko vključujejo spise ali celo aferenčni horoskopski znak za ribe. Ta tatoo za roke je zelo podroben in realističen. Ima nenavadno ozadje, ki nekako ustreza njegovi edinstvenosti. To bi lahko pomenilo predanost in resnično prepričanje, vendar je istočasno vizualno privlačna. Na koncu imate vse razloge za takšno obliko!

14. Veliki koščki na vratu

25 Proud Pisces Tattoos

13. Dvojnost ima eno skupno stvar

25 Proud Pisces Tattoos

12. vrtinec ognja in vode

25 Proud Pisces Tattoos

11. Sreča in bogastvo sta rumena in oranžna

25 Proud Pisces Tattoos

10. Ne ugrizni moj rep

25 Proud Pisces Tattoos

Humor je v vsakem primeru vedno dobrodošel. Ali rdeča riba ne izgleda tako, da ne želi, da modri ugrizne svoj rep in se namrhti? Mislim, da! Dobra vedno zmaga, tako da se počutim slabo za rdeče tukaj! Barve so odlične in resnično prispevajo k temu občutku, da dobite, da so te ribe dejansko živi kot risanke.

9. Ko se ugriz dejansko zgodi

25 Proud Pisces Tattoos

8. Ne-tradicionalne tetovaže za pse

25 Proud Pisces Tattoos

7. Valovi ne ohranjajo dvojnosti narazen

25 Proud Pisces Tattoos

6. Zgoraj in spodaj v rdeči barvi

25 Proud Pisces Tattoos

5. Mighty Poseidon in ribe

25 Proud Pisces Tattoos

Ribi so vodni znaki, kot že veste. Torej, dodajanje podobe Poseidona, boga morja, na tako tetovažo je povsem smiselna. Njegove funkcije obraza so poenostavljene, vendar to ne pomeni, da je ta oblika manj dragocena.

4. Aquamarine ribe na ženski nogi

25 Proud Pisces Tattoos

3. Znaki moči

25 Proud Pisces Tattoos

Neodvisno od tetovirjev kot tetovaže horoskopa, tetovaže črne ribe pomenijo, da je bila ovira uspešno premagana. Obstaja nešteto situacij, ki jih lahko premagate, zato deluje za mnoge vrste ljudi in težave. Te dve ribi povezujejo krog trikotnikov. To se lahko nanaša na krog Trbkosti.

2. Hiperrealizem z dvema vrstama rib

25 Proud Pisces Tattoos

Ko vidite tatoo, ki je podoben sliki, se ukvarjate s fotorealizmom ali hiperrealizmom. Ta hrbtni del je točen in ima dve vrsti rib, nameščenih drugače kot običajno, vendar še vedno govorijo o ribah. Vodni obliži dejansko izgledajo tekoče in barve me pustijo brez besed!

1. Ribe oči kot podlaktice tetovaže

25 Proud Pisces Tattoos

Leave a comment

8 + 1 =