Saturday, April 18, 2020

33 belih tetovaž za belih črncev

Bele tetovaže so eden najbolj vročih trendov v telesu. To so najljubši tetovaže belih črnil.

Eden od najuspešnejših novih (ish) trendov v telesnem črnilu je bela tetovaža. Belo črnilo lahko naredi tudi najpreprostejši tat izgledati čudovito in edinstveno. Če razmišljate o tem, zagotovo opravite domačo nalogo in poiščete res talentiranega umetnika s tetovažo, ki ima veliko izkušenj z belimi tetovažami. Domnevno delajo bolje na bledi koži, ki se zdi protinutivna, vendar zame, ker imam bledo kožo in hočem eno od teh resnično slabo.

33 belih tetovaže za belih črnil:

1. Tiny Cross

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Všeč mi je prefinjen pristop k tej veri lastnika tetoviranja. Toliko krat vidite resnično velikan, pripravite križne tats, vendar se ta majhna bela tetovaža na notranjem zapestju zdi veliko bolj pobožna. Čeprav je v Svetem pismu nekaj verjetno nekaj, kar opozarja, "ne bo črnila", vendar se ne zdi preveč zaskrbljena.

2. Malo ljubezni

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Vem, vem, še en majhen notranji tattoo zapestje, kakšen dolgočasen seznam je to? Toda to sem moral vključiti, ker ga popolnoma obožujem. Moja prva tetovaža, ko sem bila 19, je bilo preprosto srce na gležnju. Lepe bele tetovaže! Moral sem ga skriti od staršev že dve leti, tako da sem ga pokril z eno od tistih majhnih okroglih pasov. Ne vem, zakaj nikoli niso mislili, da bi bilo čudno, da sem se britje obračal na istem mestu. Ta bela različica bi zagotovo lažje skrivala od mojih neodobravanja staršev.

Pridi Brezplačna bela tetovaža po meri Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

3. Bad Wolf

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Kako naj pišem o belih tetovažih, ne da bi vključil to lepoto "Doctor Who"? Če ste Whovian obseden z Rose Tyler, veste, kako slaba je ta tat. Ampak, če ste, v resnici, Bad Wolf, in so napolnjeni z ves čas vrtinec, res želite skriti svoje čudovito črnilo pod svoj boob? Ni velik fan tega umestitve, a rad imam pisalni stroj.

4. Sluga

33 White Tattoos For White Ink Lovers

S tem sem popolnoma strah. Nadarjeni umetnik za to belo tetovažo je naredil čudovito delo, zaradi česar je to resnično videti kot zlo malo tujec / demona / duha, ki poskuša potisniti svojo pot iz tega fanta (morda skuša pobegniti od tega bradavičastega obroča?). Ne glede na to, kako grozno ga najdem, moram priznati, da je to odlično delo in super ideja.

5. Sternum čipke

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Zdaj je za to izumljalo belo tetovaže! Kako lepo! V tem delu je veliko podrobnosti, in to je čudovito. To si lahko skoraj predstavljate kot mrtvo na mizici svoje babice. Še enkrat, nisem velik oboževalec celotne stvari, ki si jo lahko ogledaš (lahko vidiš samo celotno stvar, ko položiš na hrbet? Oh, čakaj. Mogoče je to točko?), Vendar mi je všeč, da ni Ne tipičen ramenski kos. Tukaj je več belih tetovaž.

6. Angel

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ta del se mi je zares izkazal. Všeč mi je minimalizem, kako je slog skoraj križan med plemenskim in sodobnim. Ne vaš tipičen angel tatoo. Krila so moja fina - skoraj so skeletni, kajne? Zelo edinstven, zelo eleganten. A+.

7. Bejeweled

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Super pameten način uporabe kožnih piercings za izboljšanje tega čudovitega bele tetovaže! To je zanimiv način, kako narediti tisto, kar bi bilo precej subtilno tatoo. Nisem prepričan, če je to notranja roka ali noga - bi bilo noro kul na nogi, ali ne? - vendar mi je všeč to delo mešanih medijev.

8. Minimalna Mandala

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ne boste slišali, da se tukaj pritožim zaradi kulturnih sredstev. Všeč mi je ta tat! Ta zasnova zelo spominja na Zentangle (od katere sem velik oboževalec), in ne morem dobiti dovolj vseh vrtin in kodrov. Mandale naj bi predstavljale vesolje, ali to pomeni, da nosi ves svet na rami? To je bila grozna, grozna šala. Se opravičujem. Kakorkoli, mi je všeč.

9. Crazy Alien Writing?

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Predvidevam, da čudno pisanje, ki vsebuje to belo tetovažo, pomeni nekaj za nekoga nekam. Počutim se, kot da bi imela nekaj opraviti s Hobbitsi. Toda kako je čudno kul? Tudi če ne vedo, kaj to pomeni ali če celo pomeni kaj, izgleda super. Kot da ima nekakšno skrivno kodo na hrbtu vratu. Mogoče kakšen jezik, ki se prevaja na "kot šef"?

10. Besedila pesmi

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ali so Jason Mraz besedila dovolj prepričljiva za usmrtitev? Ah, koga briga! Izgledam super! Ljubezen ljubezen ljubezen! Malo sem zmeden s tem prvim "i", ker nekako izgleda bolj kot "e" s piko nad njo, sicer pa s svojo krasno pisavo. Zelo ročno pisan izgled. Ta tat je lepa, ker bela ni izginila, zato lahko še vedno jasno berete, kaj piše, kar bi rekel, je zelo pomembno pri besedni tetoviranju. Prav tako sem pristran v smeri pesmi lirske tetovaže, ker imam pesem Pearl Jam tattooed na mojem desnem teletu. 10 točk, če lahko uganeš katero pesem.

11. Organ dela

33 White Tattoos For White Ink Lovers

To delo je tako podrobno, ne morem si niti predstavljati, kako dolgo je morala sedeti za to. Kakšen lep kos! Zdi se, da je mešanica cvetnih in morda perja - vidim dno kot dve pavšo perje, kdo drug? Ljubim način, kako teče s krivuljami njenega telesa. To je super žensko, ne da bi bile vse vrtnice in loki.

12. Pero in črnilo

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Obstaja toliko tetovaže belega perja, da je ta resnično skočil na mene. Malo je morbidno, kaj je z "črnilom" rdeče (domnevam, da naj bi bila kri), vendar imam rada postavitev in usmrtitev. Še ena osebna pristranskost, kot sem dobil pero in inkwell na moj gleženj, vendar res ne morete zanikati, to je kul tat. Upam, da je ta oseba levičar.

13. Lepa pomoč

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ta tetovaža je tako lepa, hočem jo odrezati s te roke in jo obesiti na moji steni. V redu, ne res. To bi bilo grobo. Ampak to je popolnoma čudovito umetniško delo! Senčenje daje temu kosu odličen 3-D učinek, in nekako želim doseči in se ga dotakniti. Takšna realna globina tukaj! Zdaj, ko jo natančno skrbno preučim, ne morem povedati, ali uporablja celo belo črnilo ali če je to izjemno dobro opravljena senca. Ne glede na to, to je presenetljiv kos, za katerega bi zagotovo vedno hodil brez rokavov.

14. Cvetlični s scenarijem

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Imamo bleeder! Kakorkoli, ne morem prebrati te tetovaže, vendar se mi zdi, da ima verjetno nekaj kulturnega ali duhovnega pomena za lastnika. Simetričen je, vendar ima vsak kos cvetov drugačen simbol. Težko je povedati namestitev tega tat, vendar se zdi, da je velik kos kosilnice. Mislim, da bi ta bela tetovaža izgledala tudi neverjetno na hrbtu teleta ali celo prsnice. To je preprosto, občutljivo in najbolj verjetno sentimentalno - odličen kandidat za belo črnilo.

15. Infinity Snake

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Moja prva misel, ko sem videl, da je to "Sliterin!" Ampak potem sem spoznal, da niso vsi obsedeni s Harry Potterjem (razen ljudi v # 28). Izkazalo se je, da je to veliko bolj verjetno, da bo prikazoval Ouroboros, ki ima nekaj opraviti s starodavno Grčijo in simbolizira stalno spremembo ali ponovno rojstvo (nekako podoben feniksu. je Povezano z Harryjem Potterjem?). Zdi se, da je ta tetovaža na notranji podlakti, in rad imam to izbiro. To je subtilna tetovaža na subtilni lokaciji in ker si predstavljam, da ima veliko pomena, je še vedno nekaj, kar bi lahko gledali ves čas.

16. Minimalistična cvetlična

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Resno preprost cvetlični dizajn, ki je popolnoma okrepljen zaradi pomanjkanja barve. Če bi bila ta tetovaža v črni barvi, to ne bi bilo tako čudno - videti bi bilo preveč plemensko in sploh ne. Toda v beli barvi, je lepo privlačna ta nadlaket in spominja na toliko slik. Vidim rožo, ženo, neko jezno sovo in model atoma. Vse kar sem povsem prepričan, da so se lotili. Še posebej jezna sova.

17. Ink za obraz

33 White Tattoos For White Ink Lovers

No, če boš črnila obraz, kakšen boljši način, kot bel? Ta tat je precej sveža, tako da, ko se zdravi, bo verjetno veliko manj očitna. Če bi šel tatoo obraza (če bi bil prisiljen na pištolo, resnično), bi zagotovo šel z belim črnilom. V tem vzorcu všeč vse te majhne majhne pike - to naredi nekaj, kar bi lahko bilo razbitje v nekaj mehkega in sladkega. Prav gotovo igra dobro proti ušesu stretchy stvar (LOL. Nimam pojma, kaj se imenujejo).

18. Ali verjamete?

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Kadarkoli naletim na besedo "Verjemi", ki se uporablja na kakršenkoli dekorativni način - kot so bele tetovaže ali lesene tablice, ki visijo v nečiji dnevni sobi - takoj grem v Božiček. Ali sem sam v tem? To je ena izmed mojih najljubših besed iz tega razloga. Beseda me zapolnjuje s slikami Severnega pola in napornih vilenj, Rudolpha, vročega kakava, vasi, polnih majhnih malih elf hiš. Rad imam božič, resnično. Ne na način Jezus-y, samo v času preživljanja z ljubljenimi / dajejo darila / splošno veselje nekako. Tako lepa tattoo skripta mi govori na drugem nivoju (bela je kot snežna! Pisava je tako prazna!), Toda estetsko, z nehumnega vidika, je ta bela tetovaža res dobro opravljena. Napis je popolnoma brezhiben. Kot nekdo z več črkami na njenem telesu lahko rečem, da je težko dobiti resnično tesno črko. Swirly beleži spodaj ne odvzameta od skripte, in umestitev je le ljubka. Vse okoli neverjetno tatoo.

19. Zasenčena ljubezen

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Oh, ta je tako super! To sem povsem enako napisal na mojem prenosnem računalniku v srednji šoli. Toda resno, všeč mi je, kako se črno črnilo uporablja za dano belino črnilo. Ko bo črnilo začelo utripati, bo črna res pomagala popiti. zelo ljubek.

20. Hakuna Matata?

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ne vem, ali naj bi to bilo Simba ali ne, toda ta lev izgleda, kot da se je razjezil iz njene kože in me je rada pojedel. Ampak, v dobrem, lepo končanem tattoo obliki. To je precej velik kos, ki bi bil res opazen, če bi bil v barvi, vendar v beli barvi je skoraj kot "ta lev je moja duhovna žival, ki gleda nad mano." Všeč mi je umestitev - to mora biti zadnji del - ampak mislim, da bi bilo videti neverjetno, če bi bilo neposredno v središču hrbta.

21. Smisel smeri

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Se počutiš izgubljen? No, to belo kompas tattoo verjetno ne bo pomagalo, vendar bo zagotovo videti neverjetno. Všeč mi je lepo notranjo tattoo na podlakti, in to je nekaj, kar ne vidite veliko. Zelo sem radovedna, zakaj (jaz bi rekel, da zaradi dlakave roke, toda to je precej podobno kot moja roka, zato ne bom sodil) izbrali to - ali so končno našli smer v njihovem življenju ? Ali so bili mornarji, ki so bili izgubljeni na morju? Toliko možnih razlogov.

22. Forearm Floral

33 White Tattoos For White Ink Lovers

To je tako lepo! Všeč mi je vse o tem belem tetovažu - rožah, vrtinah (resnično sem velik na vrtinčkih), pikčasto robov vzdolž vinske trte.

23. Nazaj na Grind

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Resno sem samo opazil, da je notranjost teh orodij sestavljanke. To je sijajno! Zaradi tega je manj steampunk, kot sem se prvotno počutil, zato me bolj všeč. Je kdo drug bolan steampunk? Samo jaz? Kakorkoli že. Ta orodja so super srčkan, in res mi je všeč način, kako umetniki povečujejo bele tetovaže s črno senčenje. To samo pretvori v povsem drugačen slog. Če bi bil ta tat bel, ne mislim, da bi imel skoraj tako velik vpliv, kot ga ima. To je povsem še ena tatoo, s katero želim doseči in se dotakniti. Na popolnoma platonski način.

24. Moj mali unicorn

33 White Tattoos For White Ink Lovers

To je tako ljubko. Tako smrdi. Najprej, kdo ne ljubi unicorn? Čarobni so. Drugič, kdo ne bi želel tatoo, ki bi lahko izgledala kot nalepka Lisa Frank? Nihče. Vsakdo želi trajno Lisa Frank nalepko. Ta tatoo mi je všeč na koščke. Poglej enolončkovo gromo vetrovi! Ali ni veličastno? Ali se ne želite dvigniti na hrbet in jo voziti čez mavrico na čarobno vilo zemlje, napolnjeno s bleščicami in Hersheyjevimi poljubi? Ta tetovaža v belem črnilu se zdi, kot da je tajen simbol, ki pridobi nosilec vhod v Oz, ali čudežni ali Neverland, ali kjerkoli iz My Little Ponies. To tatoo razglašam za zmagovalca vsega.

25. Floral Footsie

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ouch. Slišal sem, da so noge tetovaže zelo prizadete. Kot, LOT. In senčenje belega črnila z rdečo, naredi mi, da se potapljam z najtežjim bitjem, ker izgleda, da je bila izkopana iz njene kože. V redu, zdaj ne morem prenehati videti tako. Torej, preden sem se opogumil, sem se odločil, da je to lepa tetovaža in lepa sprememba od tipične tetovaže cvetja na nogi. Umetnik je nori nadarjen, čeprav ti cvetni listi dejansko izgledajo mehko in tekoče.

26. Dramski učinek

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ni veliko primerov tam zunaj belih tetovaže na temni koži, in to mi zdi povsem smešno. Kako lepo je to? Sama zasnova, kot tudi namestitev ovijanja okoli rame, je super, vendar je kontrast med njeno kožo in črnilom videti neverjetno! Ker je to nekaj, kar ne vidite zelo pogosto, je ta kos še bolj razločen in privlačen.

27. Dia de los Dainty

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Še nikoli nisem bil ljubitelj sladkornih lobanj, večinoma zato, ker sem velik wuss, in lobanja me resnično iznudijo. To so tisti velikanski prazni očesni vtiči ... Ne vem ... Počutim se, kot da naenkrat utripajo na mene ali kaj podobnega. In priznal bom, da čeprav je to le majhen tetoviranje na nečem gležnju, ga ne morem preveč gledati. To mi ne preprečuje, da bi cenil dejstvo, da je to lepo, malo, subtilno tetovažo, ki bi bilo super za vsakogar, ki ni jaz. Vendar mi všeč srčne utore. Toda samo zato, ker niso napolnjeni s čisto vseeno. Če vam je bila všeč lobanja, so ti mrtvi tetovaže za vas.

28. Pottermania

Izkazalo se je, da je tam veliko Harry Potterjevih igralcev, ki želijo, da bi jim usmrtili svojo ljubezen do "fanta, ki je živel", s ponovnim nabiranjem mesa z majhno iglo. Tukaj nisem nastopil tattoo pri Deathly Hallows, ker, odkrito, mi je videti, da jih vidim.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Nisem prepričan, zakaj bi si želel tatoo s kaznovanjem, ki jo je izrekel eden Dolores Umbridge, ampak človek, ki je videti super! Umbridge je vsekakor najbolj sovražen hudič v Potterverseu - Voldemort ni mogel privoščiti sveže sadizmu. Ta nepozabna prizorišče (v kateri prisili Harryja, da uporabi čarobni svinčnik, ki boleče vklesuje besede, ki jih piše s seboj v roko) je v beli barvi čudovito spominja. Bele tetovaže se pogosto končajo z brazgotinastim videzom, zato je bela daleč najboljša izbira barve črnila za ta tat.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

"Lumos" je urok, ki prinese svetlobo, zato je prijetno, da bo ta čarobna tat osvetljena pod črno svetlobo.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Zdi se, da je ta zaščitni čaroven tatoo tisti, ki se je zacelil, in vidite, kako ima brazgotinast videz. Toda spet z notranjim zapestjem - to je bilo storjeno do smrti, ljudje!

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Hmm. Ne morem se odločiti, če mi je všeč ta ali ne. Mislim, izgleda super in vsekakor je smiselno uporabiti belo črnilo za to tetovažo. Toda v čarovniškem svetu je blato pogubna beseda. Mogoče se je samo odločil, da ga bo imel? Kot, "pol krvi in ​​ponosni" ali kaj podobnega. Ne glede na to, izgleda precej kul, skoraj tako kot je bilo napisano v izginotju črnila v belih tetovažah.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ah, brazgotina za bombo. Popolnoma se zavedam nepripravljenosti, da to postavim tam, kamor naj bi šel. Za ušesom se zdi dobra alternativa. Harryovo brazgotino ponavadi večinoma skrivajo njegovi lasje, zato ohranja duha, medtem ko ji drži obraz brez tatove. Še en čuden primer izkoriščanja bele barve kakovosti brazgotine.

29. Ptice perja

Že kar nekaj časa želim dobiti ptičje tetovaže, tako da vsakič, ko ga vidim, ga odnesem v prihodnost. Te tri bele tetovaže so neverjetni primeri tega, kar iščem, in vsak ima svoj edinstven videz.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ta je nekakšen klasični tatoo vrača s preobratom. To v beli barvi je tako bolj edinstveno.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Iz nekega razloga me ta tat spominja na božični okraski. Ali ga ne vidite, kot da je bel, čutiti z rdečim šivom? Všeč mi je, da to ni tipično oblikovanje, in ljubim vzorec na trebuhu.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Do zdaj veste, kako se počutim o belih tetovažah, ki so bile v senci črne barve. In to ni izjema - presenetljivo je. Obožujem obraz na tem tipu in globino perja na krilih. Senčenje na tem je resnično fantastično. Na splošno ne verjamem v to, da bi dobili črnilo z nečim, kar je popolnoma identično nekdo drugemu, toda tako želim to zdaj. Pripravljen za več belih tetovaž?

30. Pretty Paisley

  33 White Tattoos For White Ink Lovers

Paisley je neverjeten. Dodajanje cvetov in tetoviranje v belem črnilu? Še bolje. Absolutno imam slog te drevesa, in tanko belo črnilo deluje tako dobro z zasnovo. Skoraj zdi se, da je res kul dudol, ali kaj od tistih odraslih barvnih knjig, ki so zdaj vsi besi. Ampak resnično imam težave pri odločanju, ali je to roka ali noga. Ali je tik nad peto ali tik nad komolcem - kaj mislite? Oooh - Upam, da je nad komolcem. To bi bilo sladko umestitev.

31. Mati naravni odbor White Tattoos

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Geek šik je vroč. To vezje-drevo (vezje? Ga dobite?) Je težko nerdcore. Stavim, da ima ta znanstveni kalkulator in spajkalnik. In morda ogromna bela plošča z izračuni, napisanimi na njem. Všeč mi je ta tat. To je zelo pametno in uporaba belega črnila je skoraj videti, kot da je del njegove kože - za kar se je strinjal,.

33. Amazing Abstract

 

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Mislim, da je primerna, da končam svoj seznam belih tetovaže z eno, ki združuje toliko stvari, ki jih imam rad. Ta oblika je neverjetna. Všeč mi je, da je čipkasta, geometrična in skoraj podobna školjkam. Večje oblike v bližini vrha so lahko tudi žirafe. Kako kul je umestitev? Na rokah se zdi, da je kot čipkasta rokavka ali dolga, oblečena rokavka, toda, ko se premikaš mimo zapestja, potrebuje živalski videz, kot da se ta človeška roka počasi preliva v gepard. Potem je seveda seveda senčenje. Veš, da imam rad senčenje! Ta koža se zdi tako teksturirana, moram še naprej gledati in se spomnim, da je samo črnilo. Tudi jaz se želim dotakniti tega.

 

 

Leave a comment

12 + = 15