Sunday, December 8, 2019

33 Fehér tetoválás a fehér tinta szerelmeseinek

A fehér tetoválás a testzsír egyik legforróbb tendenciája. Ezek a mi kedvenc fehér tinta tetoválásaink.

A testtinta egyik legmenőbb új trendje a fehér tetoválás. A fehér tinta a legegyszerűbb tat megjelenését is lenyűgözővé és egyedülállóvá teszi. Ha figyelembe vesszük az egyiket, mindenképpen tedd meg a házi feladatokat, és találj egy nagyon tehetséges tetováló művészt, aki sok tapasztalattal rendelkezik a fehér tetoválással. Állítólag jobban működnek a sápadt bőrön, ami ellentmondásosnak tűnik, de nekem értem, mert sápadt bőröm van, és ezek közül az egyiket nagyon rosszul akarom.

33 fehér tetoválás a fehér tinta szerelmeseinek:

1. Apró kereszt

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Imádom a finom bólintást e tetováló tulajdonosa hitének. Olyan sokszor látsz igazán óriási, bonyolult keresztszálakat, de ez a kis fehér tetoválás a belső csuklón sokkal jámborabbnak tűnik. Valószínűleg valahol a Bibliában van valami, ami arra figyelmeztet, hogy "nem tinta", de nem túl aggódik.

2. Kis szerelem

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Tudom, tudom, egy másik kis belső csukló tetoválás, milyen unalmas lista ez? De ezt be kellett vonnom, mert teljesen imádom. Az első tetoválásom 19 éves koromban egyszerű szív volt a bokámon. Gyönyörű fehér tetoválás! Két éven át el kellett rejtenem a szüleimtől azáltal, hogy ezt a kis kör alakú segédeszközök egyikével fedték le. Fogalmam sincs, miért nem gondolták, hogy furcsa, hogy a borotválkozás során pontosan ugyanabban a helyiségben maradtam. Ez a fehér változat minden bizonnyal könnyebb lett volna elrejteni a megtagadó szülők közül.

Kap egy Ingyenes Egyedi Fehér Tattoo Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

3. Bad Wolf

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Hogyan írhattam a fehér tetoválásokról, anélkül, hogy ezt az egyszerű "Doctor Who" szépséget be kellene vonnod? Ha egy Whovian megszállottja a Rose Tyler-rel, akkor tudod, milyen rosszul lesz ez a tat. De ha valójában a Bad Wolf, és teljes az örvény, akkor tényleg el szeretné rejteni a fantasztikus tinta a melle alatt? Nem nagy rajongója ennek az elhelyezésnek, de szeretem az írógéptípust.

4. A Creeper

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Teljesen rettegett tőlem. A fehér tetoválás mögött álló tehetséges művész csodálatos munkát végzett, ami valóban úgy tűnik, mintha egy gonosz kis idegen / démon / szellem próbálna kitérni a fiúk mellkasából (talán megpróbálja elhagyni azt a mellbimbó gyűrűt?). Függetlenül attól, hogy mennyire hátborzongatónak találom, el kell ismernem, hogy ez nagyszerű munka, és egy nagyon jó ötlet.

5. Sternum csipke

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Most ez a fehér tetoválás volt feltalálva! Olyan gyönyörű! Annyi részlet van ebben a darabban, és csak gyönyörű. Ezt szinte elképzelheti, mint egy vászon a nagyi asztalánál. Ismét nem vagyok nagy rajongó az egész alsónemű dologban (csak akkor látod az egészet, ha a hátán fekszel?) Várj, talán ez a lényeg?), De szeretem, hogy ez a tipikus vállrész. Itt több fehér tetoválás.

6. Angyal

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ez a darab tényleg kiemelkedett nekem. Szeretem a minimalizmust, hogy a stílus szinte átmenet a törzsi és a modern. Nem a tipikus angyal tetoválásod. A szárnyak az én kedvencem - szinte vázizom, nem? Nagyon egyedi, nagyon elegáns. A+.

7. Bejeweled

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Super ügyes használata dermális piercingek, hogy fokozza ezt a gyönyörű fehér tetoválás! Ez egy érdekes módja annak, hogy mi lesz egy nagyon finom tetoválás kiemelkedik. Nem tudom biztosan, hogy ez egy belső kar vagy egy láb - őrület lenne egy lábán, nem? - de szeretem ezt a vegyes média munkát.

8. Minimális Mandala

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Nem hallod, hogy panaszkodok a kulturális elkötelezettségre. Imádom ezt a tat! Ez a design nagyon hasonlít a Zentangle-ra (amelyből hatalmas rajongó vagyok), és nem tudok elégetni az összes kavarogástól és fürttől. A Mandaláknak a világegyetemet kell képviselniük, szóval azt jelenti, hogy az egész világot a vállára szállítja? Ez borzalmas, rettenetes vicc volt. Bocsánatot kérek. Különben is, tetszik nekem.

9. Őrült idegen írása?

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Fogom azt feltételezni, hogy a furcsa írás, amely magában foglalja ezt a fehér tetoválás valamit valakit valakinek. Úgy érzem, hogy valami köze lehet a hobbitokhoz. De milyen furcsa a hűvös? Még azt sem tudva, hogy mit jelent, vagy ha még valamit is jelent, úgy néz ki, hogy félelmetes. Mintha valami ultra-titkos kód lenne a nyakán. Talán bármilyen nyelv, amely "olyan, mint egy főnök?"

10. Dalszövegek

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Jason Mraz lyrics eléggé megdöbbentő a halhatatlanságért? Ó, ki érdekli? Fantasztikusnak tűnik! Szerelem szerelem szerelem! Egy kicsit összezavarodtam az első "i" -vel, mert ez úgy néz ki, mintha egy "e" -nek tűnne fel rajta, de egyébként egy hűvös betűtípussal. Nagyon kézzel írott. Ez a tat szép, mert a fehér nem elhalványult, így még mindig tisztán olvashatod, mit mond, amit nagyon fontos a szó tetoválásával. Én is elfogultak a dal-szerű tetoválások miatt, mert van egy Pearl Jam dalom tetoválva a jobb boromból. 10 pont, ha meg tudja találni, melyik dal.

11. Munkahelyi testület

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ez a munka annyira részletes, nem is tudom elképzelni, hogy mennyi ideig kellett ülnie. Milyen szép darab! Úgy néz ki, mint egy virág- és esetleg toll keveréke - látom az alját, mint két páva tollat, valaki más? Szeretem, ahogy a test görbületeivel áramlik. Szuper nőies, anélkül, hogy rózsák és íjak lennének.

12. Quill és Ink

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Annyi fehér toll tetoválás van ott, hogy ez nagyon kiugrott rám. Ez egy kicsit morbid, és a "tinta" vörös (feltételezem, hogy vér kell), de imádom az elhelyezést és a végrehajtást. Egy másik személyes előítélet, minthogy a bokámon egy tollat ​​és tintatartót kaptam, de tényleg nem tagadhatja, hogy ez egy hűvös tat. Remélhetőleg ez a személy balkezes.

13. Gyönyörű segély

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ez a tetoválás annyira gyönyörű, hogy ezt a karomat ki akarom húzni, és a falamra akasztani. Rendben, nem igazán. Ez durva lenne. De ez teljesen szép műalkotás! Az árnyékolás ez a darab egy nagy 3-D hatás, és én egyfajta szeretné elérni, és érintse meg. Ilyen reális mélység itt! Most, hogy alaposan alaposan átgondolom, nem tudom megmondani, használ-e még fehér tintát is, vagy csak nagyon jó árnyék. Függetlenül attól, hogy ez egy feltűnő darab, amit feltétlenül mindig mentem ujjatlan.

14. Floral with Script

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Van egy vérző! Különben is, nem tudom elolvasni ezt a tetoválást, de úgy érzem, hogy talán valamilyen kulturális vagy spirituális jelentőséggel bír a tulajdonos számára. Szimmetrikus, de minden virágdarabnak más a szimbóluma. Kemény, hogy elmondja ennek a tatnak az elhelyezését, de úgy tűnik, mintha egy nagy vállcsapdarab lenne. Azt hiszem, ez a fehér tetoválás egy borjú, vagy akár szegycsont hátulján is csodálatosnak tűnne. Ez egyszerű, finom, és ez a legvalószínűbb szentimentális - nagyszerű fehér nyomású jelölt.

15. Végtelen kígyó

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Az első gondolatom, amikor láttam ezt "Mardekár!" De aztán rájöttem, hogy nem mindenki megszállottja Harry Potterrel (kivéve a 28-at). Kiderült, hogy ez sokkal inkább az Ouroboros ábrázolása, amely valami köze van az ókori Görögországhoz, és szimbolizálja a folyamatos változást vagy újjászületést (olyan, mint egy főnix). jelentése Harry Potterrel kapcsolatos?). Úgy tűnik, ez a tetoválás egy belső alkaron van, és én csak szeretem ezt a választást. Egy finom tetoválás egy finom helyszínen, és mivel azt hiszem, ez nagyon sok jelentést hordoz, még mindig olyan, amit bármikor meg tudsz nézni.

16. Minimalista virág

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Komolyan egyszerű virágmintázat, amelyet teljesen megnöveli a szín hiánya. Ha ez a tetoválás fekete volt, akkor nem lenne olyan feltűnő - túl törzsi, és egyáltalán nem különleges. De fehér, finoman kíméli ezt a felkarot, és sok képre emlékeztet. Egy virágot, egy nőt, egy dühös baglyot és egy atommagot látok. Mindannyian teljesen magabiztos vagyok benne, hogy megyek. Különösen a dühös bagoly.

17. Ink tinta

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Nos, ha tintázol az arcodon, akkor milyen jobb módszer, mint a fehér? Ez a tat elég frissnek tűnik, tehát ha gyógyul, akkor valószínűleg sokkal kevésbé lesz látható. Ha tetoválnám az arcomat (ha valóban fegyverrel kényszerítem), biztosan fehér tintával mennék. Szeretem azokat a kis apró pontokat a mintában - ez olyasmit tesz, ami valami lágy és édes lehet. Határozottan jól játszik a fül nyújtható dologjával (LOL, fogalmam sincs, hogy mit hívnak).

Ön hisz?

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Valahányszor találkozom a "Believe" szóval, amit bármilyen díszítő módon használnak - például fehér tetoválásokat vagy fadobozokat, amelyek valaki nappaliban lógnak - azonnal a Mikuláshoz megyek. Egyedül vagyok ebben? Ez egyike a kedvenc kifejezéseimnek. A szó az Északi-sarkról és a szorgalmas elfekről, Rudolph-ról, forró kakaóról, apró kis elf házakkal teli falvakkal tölt el. Szeretem a karácsonyt, igazán. Nem egy Jézus-útban, csak a kedvesekkel való eltöltési időben / ajándékokkal / általános vidámsággal. Tehát ez a gyönyörű szkript tetoválás egy egészen más szintre szól (fehér, mint a hó! A betűtípus olyan ünnepélyes!), De esztétikailag nem hasztikai szempontból ez a fehér tetoválás nagyon jól működik. A betű teljesen hibátlan. Mint valaki, akinek több szöveges szövege van a testén, azt mondhatom, hogy nehéz kipróbálni a nagyon szűk betűket. Az örvénylő virágok nem veszik el a forgatókönyvet, és az elhelyezés csak szép. A csodálatos tetoválás körül.

19. Árnyékos szerelem

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ó, ez annyira jó! Teljesen azt írtam, hogy pontosan ugyanúgy van a notebookom a középiskolában. De komolyan szeretem, ahogy a fekete tintát használják a fehér tinta mélységének megadásához. Ha ez a festék elhalványul, a fekete valóban segíteni fog. szuper aranyos.

20. Hakuna Matata?

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Nem tudom, hogy ez szimba lenne-e vagy sem, de ez az oroszlán úgy néz ki, mintha a bőréből nyúlt és enni akar. De tetszik, jó, szépen tetovált módon. Ez egy elég nagy darab, amely valóban feltűnő lenne, ha színes, de fehér, majdnem olyan, mint "ez az oroszlán az én szellemi állatom, aki rám néz." Szeretem az elhelyezést - ez feltétlenül hátsó darab - de azt hiszem, az is csodálatos lenne, ha közvetlenül a háta közepén lenne.

21. Irányelvérzés

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Elvesztettél? Nos, ez a fehér kompasz tetoválás valószínűleg nem segít, de minden bizonnyal csodálatos lesz. Szeretem egy szép belső alkar tetoválást, és ez egy olyan dolog, amit nem lát sok. Annyira kíváncsi vagyok, hogy miért (azt mondják, hogy a szőrös kar miatt van, de ez eléggé hasonlít a karomra, így nem fogom megítélni) ezt választották - végre találtak irányt az életükben ? vajon tengerész volt-e tengeren elveszett? Olyan sok lehetséges ok.

22. A mellvért virág

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ez olyan szép! Szeretem mindent a fehér tetoválásról - a virágok, a kavarogok (nagyon nagy a kavarogságon), a szőlővesszővel.

23. Vissza a Grind

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Komolyan észrevettem, hogy a fogaskerekek belseje puzzle-darabok. Ez ragyogó! Sokkal kevésbé szenzitív, mint eredetileg, és ez engem jobban tetszik. Bárki más beteg a steampunkban? Csak én? Akárhogyan is. Ezek a fogaskerekek szuper aranyosak, és nagyon tetszik nekem, ahogy a művészek fehér árnyalatú fehér tetoválásokat fejlesztenek. Ez teljesen más stílusba fordítja. Ha ez a tat csak fehér volt, nem hiszem, hogy olyan közel hatna volna hozzá, mint amilyen. Ez teljesen egy másik tetoválás, amelyet ki akarok nyúlni és megérinteni. Teljesen platón módon.

24. Az én kis egyszarvúm

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ez annyira aranyos. Szóval az aranyos. Először is, ki nem szereti az egyszarvút? Mágikusak. Másodszor, ki nem akarja, hogy egy olyan tetoválás, amely úgy néz ki, mint egy Lisa Frank matrica? Um, senki. Mindenki állandó Lisa Frank matricát szeretne. Szeretem ezt a tetoválást darabokra. Nézd meg az egyszarvú szélvihar sörényét! Nem fenséges? Nem akarsz mászni rajta, és egy szivárvány fölé lovagolsz egy varázslatos tündér földre, mely tele van csillogással és Hershey csókjaival? Ez a fehér tintával végzett tetoválás úgy tűnik, mintha ez egy titkos szimbólum, amely a hordozó bejutását Oz-ba, csudaországba vagy Neverlandbe, vagy ahol a My Little Ponyok származnak. Ezt a tetoválást mindent megnyertem.

25. Floral Footsie

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Jaj. Hallottam, hogy a láb tetoválás sokat fájt. Elég sokat. A vörös színű, fehér festék árnyékolja a legdrágábbat, mert úgy tűnik, hogy a bőréből faragott. Rendben, most már nem tudom megállni látni ily módon. Nos, mielõtt bõvítettem magam, úgy döntöttem, hogy ez egy gyönyörû tetoválás, és egy szép változás a tipikus virág-on-foot tetoválással. Bár a művész őrült tehetséges, és ezek a szirmok valóban puha és folyékonyak.

26. Drámai hatás

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Nem sok példa van a fehér tetoválásról a sötét bőrön, és ezt teljesen nevetségesnek találom. Milyen szép ez? Maga a tervezés, valamint a váll körül elhelyezés is félelmetes, de a bőr és a festék közötti kontraszt hihetetlen! Mivel ez valami, amit nem látsz nagyon gyakran, csak még inkább megkülönbözteti és szemet gyönyörködtet.

27. Dia de los Dainty

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Soha nem voltam igazán a cukorkoponyok rajongója, főleg azért, mert hatalmas hülyeség vagyok, és a koponyák valóban megrémítenek. Ezek az óriási üres szemű aljzatok ... Nem tudom ... Úgy érzem, hirtelen rám villognak, vagy valami. És be fogom ismerni, hogy bár ez csak egy tehetséges tetoválás valakinek a bokáján, tényleg nem nézhetek túl sokáig. Ez nem akadályozza meg azt a tényt, hogy ez egy szép, apró, finom tetoválás, amely nagyszerű lenne mindenki számára, aki nem én vagyok. Szeretem a szív alakú szemgödröket. De csak azért, mert nem töltik el az összes fogyasztó feketét. Ha tetszett a koponya, ezek a halott tetoválás napja az Ön számára.

28. Pottermania

Így kiderül, hogy nagyon sok Harry Potter vadász van ott, akik szeretnék halhatatlanná tenni a szeretetüket "a fiú, aki élt", miközben megint szúrta a húsukat egy apró tűvel. Nem voltam itt a halál ereklyéi tetoválás, mert őszintén szólva nem vagyok képes látni őket.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Nem tudom, miért akarnád tetoválni egy büntetést, amelyet egy Dolores Umbridge tett ki, de az ember, aki jól néz ki! Umbridge biztosan a leginkább gyűlölt gazember a Potterverse-ben - Voldemort nem tudott gyertyát tartani a szadizmushoz. Ez az emlékezetes jelenet (amelyben Harryet arra kényszeríti, hogy mágikus tollat ​​használjon, amely fájdalmasan megragadja a szavakat, amelyeket vele együtt ír a kezébe), itt fehér formában emlékeznek ragyogóan. A fehér tetoválás gyakran hegszerű megjelenést eredményez, így a fehér a legjobb választás a tinta színének.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

"Lumos" a varázslat, amely fényt hoz, így illik, hogy ez a varázslatos tat fekete fényben világít.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ez a védelmi tetoválás úgy tűnik, hogy az meggyógyult, és láthatja, hogy van egy hegszerű megjelenése. De újra a belső csuklóval - halálra tették, emberek!

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Hmm. Nem tudom eldönteni, tetszik-e nekem ez vagy sem. Úgy értem, nagyszerűnek tűnik, és határozottan érdemes fehér tintát használni ehhez a tetováláshoz. De a varázsló világban a sárban levő álom pusztító szó. Talán csak úgy döntött, hogy birtokolja? Mint "félvér és büszke" vagy valami. Függetlenül attól, hogy elég hűvösnek tűnik, majdnem olyan volt, mint a fehér tetoválásban eltűnő tinta.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

A villámcsap heg. Teljesen meg tudom érteni a vonakodást, hogy ezt helyezzük el, ahol el kellene mennie. A fül mögött jó alternatíva tűnik. Harry hegét általában főként hajuk rejtik el, így ő tartja a szellemet, miközben az arcát tat-mentesen tartja. Még egy aranyos példa a fehér tinta heg minőségének kihasználására.

29. Toll madarak

Már régóta szeretnék madár tetoválást szerezni, így amikor látok egyet, a jövõbeli referenciáért továbbítják. Ez a három fehér tetoválás csodálatos példa arra, amit keresek, és mindegyiknek megvan a maga egyedi megjelenése.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Ez az a fajta, hogy a klasszikus varázslat tetoválás egy csavar. A fehérben történő festés sokkal egyedülállóbbá teszi.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Valami oknál fogva ez a tat emlékeztet egy karácsonyi díszre. Nem látja úgy, hogy olyan, mint a fehér, vörös öltéssel érezte magát? Szeretem, hogy ez nem a tipikus design, és szeretem a mintát a hasán.

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Mostanra tudod, hogyan érzem magam a fehér tetoválásokról, amelyek fekete árnyékban vannak. És ez sem kivétel - csodálkozik. Imádom a kis arcot ezen a fickón, és a szárnyak mélységét. Az árnyékolás ez igazán fantasztikus. Általában nem hiszek abban, hogy valami pontosan megegyeznek valakivel, de most úgy akarom ezt, mint most. Készen áll a több fehér tetoválásra?

30. Pretty Paisley

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Paisley csodálatos. Virágok hozzáadása és tetoválás fehér tintával? Még jobb. Teljesen szeretem ezt a tat stílusát, és a fehér tinta finomsága olyan jól működik a tervezéssel. Majdnem úgy tűnik, mintha egy igazán hűvös doodle lenne, vagy valami azok közül a felnőtt színező könyvekből, amelyek most már dühösek. De tényleg nem tudom eldönteni, hogy ez egy kar vagy egy láb. Ez vagy egy sarok fölött, vagy csak egy könyök fölött - mit gondolsz? Oooh - remélem, ez egy könyök fölött van. Ez lenne az édes elhelyezés.

31. Anyatermészet tábla Fehér tetoválás

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Geek chic forró. Ez az áramkör (áramkör? Kap?) Hardcore nerdcore. Fogadok, hogy ez a fickó tudományos számológép és forrasztópáka van. És talán egy óriási fehér tábla, számítással rajta. Szeretem ezt a tat. Rendkívül okos, és a fehér tinták használata szinte úgy tűnik, mintha része lenne a bőrének -, ami azt hiszi, hogy elégedett lesz.

33. Csodálatos absztrakt

33 White Tattoos For White Ink Lovers

Azt hiszem, alkalmas arra, hogy befejezzem a fehér tetoválások listáját oly módon, hogy olyan sok dologról van szó, amelyekről szeretem őket. Ez a design hihetetlen. Szeretem, hogy csipkés, geometrikus és szinte kagylószerű. A nagyobb formák a csúcs közelében akár zsiráf foltok is lehetnek. Mennyire jó az elhelyezés? A kéz végén úgy tűnik, mintha csipkesztyű vagy hosszú, csipkés hüvely lenne, de ahogy elmozdol a csukló mellett, az állatszerű megjelenésű, mintha ez az emberi kar lassan gépezetké alakulna. Akkor természetesen ott van az árnyékolás. Tudod, hogy szeretem az árnyékolást! Ez a bőr olyan texturáltnak tűnik, meg kell néznem, és emlékeztetem magam, hogy ez csak tinta. Meg akarom érni ezt is.

Leave a comment

34 − 29 =