62 láb tetoválás, hogy Ön ugorjon az öröm

Csodálatos tetoválások, amelyek ki vannak ebből a világból. 62 fenomenális láb tetoválás, minták és magyarázatok. Élvez! 

Egy nagy területen, ahol alacsony a fájdalom, a legjobb hely a láb. A láb egy hihetetlenül sokoldalú helyet kínál a tetoválásnak. Ez is könnyen fedhető, ha ez aggodalomra ad okot. A nők hajlamosak arra, hogy a tetoválások a boka területére vagy a comb fölé magasodjanak. Sok férfi választja a borjú terület tetoválását, vagy teljes lábú ujjakat. Mivel a fájdalomszint alacsony, valószínűleg annak köszönhetően, hogy a láb húsos terület, nagyon népszerű helyszín mindenféle formatervezéshez. Ez egy nagyszerű hely mind a fényes, élénk tetoválás, mind a fekete-fehér művek.

62 Csodálatos láb tetoválás:

62. Színes indítás

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Elindulni, felajánlom ezt a szép színes vízdarabot. Nem csak a gyönyörű kék ​​hullámok, hanem a nagy lótuszvirág, aranyhal (esetleg koi) és csillagok. A csípőtől a combon, a félig lefelé a borjú. Ez egy szép, nagy darab.

61. Fényes és merész

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A láb tetoválás bámulatos sokoldalúságának része a lehetőségek. Lefedhetik az egész lábat, vagy csak egy részét. Ez itt csak egy kis lábat fed le. Gyönyörű sárgák és narancsok készítik, ingyenes kék bolyhokkal. Imádom, hogy a színek olyan jól keveredjenek össze, és a virágok szépek és fényesek. Ez minden bizonnyal egy nyilatkozat darab. A virágok valóban gyakori tetoválások, és ha érdekel a legjobbak megtekintése, kattintson ide.

Kap egy Ingyenes Custom láb tetoválás Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

60. Koponyák

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Maguk a virágok is sokoldalú tetoválás. Íme néhány szép, világos színű hibiszkusz virág, de ezek párosulnak néhány reálisan látszó koponyával. Ez a darab lefedi a láb felső combját, így több teret ad a csodálatos dizájn terjesztésére. A koponyák szinte reálisnak látszanak, és a vízcseppek kellemes tapintásúak.

59. Emlékezés

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Valószínűleg látta a fekete karszalagokat, amelyek néhány ember bicepszjében viseltek gyászban. A fekete zenekar eredetileg úgy kezdődött, mint egy mélyen érezhető veszteség, és tiszteletet mutat az elhunytnak. A sötét zenekar mint tetoválás ugyanazt jelenti. Természetesen természetesen más jelentést is jelenthetnek. Ez a tetoválás hűvös dolog, bármit is jelenthet, amit a viselő is akar. A design mégis személyes számukra. Azt hiszem, ezek a vastag sávok nagyon édesek, mint láb tetoválás.

58. Fény és Lacy

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez a szép darab nagyon nőies és csinos. Milyen jobb a tetoválás a combon, mint egy csipkés harisnyanadrág? Én, egyért, nagyon szeretem az ötletet. Azt hiszem, ez egy ilyen aranyos darab, és a világos színek extra gyönyörűvé teszik. Valóban úgy tűnik, mintha csipkéből készült volna. Ez egy olyan sodrony, amely a helyén marad, és a könnyű és fehér festékek jó használata. A nagyobb fehér tinta ötletekért nézze meg ezt.

57. Fekete Koi

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A Koi tetoválás népszerű és nagyon bonyolult lehet. A kanyargós vonalakkal és elegáns szögekkel a koi a béke és a szelídség érzését nyújtja. A Koi halakat gyakran szerencsésnek szimbolizálják, de minden színes koi sajátos jelentéssel bír. A fekete koi, mint az itt ábrázolt, gyakran azt jelenti, hogy sikeresen felülkerekedik egy változás vagy kihívás eljutni oda, ahol most vannak. Ez a változás általában egy csapás, amelyen keresztül vívták. Imádom ezt a két koi úszást “upstream” -ként. Talán a legjobb része a hullámtörések és levelek kis színének. Épp elég ahhoz, hogy egy kis életet adjak neki.

56. Mix and Match

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Mikor jön a tetoválás, nincsenek szabályok. Érezd szabadon keveredni annyit, amennyit csak akarsz. Ez a személy csak ezt tette. A két nagy darabban szereplő többféle stílus. Először is vannak olyan virágok, rózsák, amelyek elsősorban a kis pontok tipikus stilusával készültek. Van egy mandala is, amelynek szilárd egyenes vonala és koncentrikus mintája van. Végül a geometriai piramis-mintázat pontokban és üregekben történik. Olyan sok különböző textúrák és patters ezeken a lábakon, az ember azt gondolja, hogy lenézni fog, de minden nagyon jól jön össze.

55. Catty

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A láb tetoválások nagyszerű módja annak, hogy kreatívak legyél és hozd ki a belső macskádat. Ez a hosszú leopárdnyomás nagyon szép koncepció. A csípőtől a boka felé húzódik, csökken a méret, és lefelé halad. Ez is egyedülálló, mert nem a hagyományos fekete és arany leopárd színekben készült, hanem élénk vörös és lila színben. Ez minden bizonnyal másfajta darab, és bár ez nem mindenkinek, nagyon érdekesnek találom.

54. Man Up

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Semmi sem mondja olyan férfiasan, mint egy toothy kígyó, amely átmegy a koponya szemhéjján, mielőtt becsomagolná magát, az állkapcsokat a horgony körül. Ez egy butch darab, vagy mi? A tetoválás legkiemelkedőbb része a kígyók skálájának csodálatos színezése. Ez valójában egy nagyon szép darab, még akkor is, ha nem igazán az én stílusom. A részleteket és színeket fantasztikusan hajtják végre, akár a zúzódás színű hátteréig is, így a többi rész egy kicsit mélységbe kerül. Nagyon sok a dolog folyamatban van, de mindez jól működik együtt.

53. Batman Tribute

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Nagyszerű módja annak, hogy fedezze le a bosszantó üres lábat, hogy egy teljes lábujjhüvelyet helyezzen kedvenc hősök és gazemberek számára. Milyen jobb téma, mint a Batman és a képregényei? Batman és őrnagy nemzete A Joker uralja a comb nagyobb részét, ezt követően a Two Face, a Catwoman, a Riddler, a Penguin és a Robin szereti. Légy őszinte, mindannyian tudjuk, miért Robin alul van. Kíváncsi volnék, vajon Alfred elvégezte-e a vágást.

52. Utazás

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Néhány másik nagyszerű ötlet a láb tetoválásához is tartalmazhat nagy tribute darabokat, mint ez a térkép. Úgy gondolom, az ötlet az, hogy az alján három név olyan emberekről szól, akiket elveszítenek nélküle. Vegye figyelembe, hogy három név, dátum és iránytű van. Talán minden ember egy iránytű, hogy irányítsa oda, ahova megy? Talán túl filozófiai vagyok, és a haver csak a térképeket szereti. Akárhogy is, ez a tetoválásnak nagyon sok apró részlete van benne, és nagyon szép darab.

51. Feeling Musical

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A zene az egyik kedvenc témám, amiről írhatok. Ez és tetoválás nyilvánvalóan. Mi lehetne jobb, mint kombinálni őket? Semmi, ez az. Ez a darab tele van zenei referenciával, nem utolsósorban a nagy, régi iskola mikrofonnal, mint a középpontban. A zeneszámok, a kulcsok és a lencsefájlok csak ezt a darabot adják hozzá, így izgalmasabbá teszik. Akkor természetesen a csillagok. Szeretem a csillagokat. A csillagok és a zene csak kéz a kézben járnak. A hűvös dolog ez a tetoválás a darabok látszólag véletlenszerű elrendezése. Ez ad neked egy kis hangulatot, különösen egy darab színtelen. Ha szereted a zeneszám tetoválásokat annyira, mint én, vagy ha nem, és csak nézni néhány hűvös, nézze meg itt.

50. Pandora dobozában

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ebben a színes dizájnban olyan sok történik, hogy tényleg nem tudom, hol kezdjem. A gomba száj kicsit hátborzongató, de a gitár és a kifordított kazetta nagyon jó. Bevallom, hogy veszteséggel küzdenek a voodoo baba, az idegenek és a furcsa hold miatt. Ez egy olyan dolgot ad, amit valóban meg lehet nézni, és nehéz elnézni. Nyilvánvaló, hogy ezek a két kép a darabok előtt és után, és a hozzáadott árnyékolás és színezés nagyon jó megjelenést kölcsönöz.

49. Helyesen kötött

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A láb tetoválás remek helyek egy kis nőies mystique megosztására. Ez a finom kis szalag tetoválás olyan egyszerű, de olyan szép. Ez egy balettpapucsra utal, amelyet a láb köré sodródnak és a középső borjúhoz kötik. Az elmosódott színek és a finom árnyékolás, amellyel egyes részei valóban átlátszó szalagnak tűnnek, nagyon szép érintés. Mindent összevetve, ez egy nagyon jól elkészült darab.

48. Songbirds

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A treble clef-ban egy érdekes csavarral ez úgy néz ki, mintha fából készült lenne. A gallyakkán ültek két szép vörös madár. Mi teszi ezt a darabot csodálatos a fenomenális használata a tintát, hogy nem csak a valósághű madarak és a valósághű megjelenésű fa és a levelek, hanem egyfajta mélység és dimenzió, hogy sok a tetoválás művészet hiányzik. Ez egy igazán szép, hihetetlenül jól kivitelezett tetoválás, mindkettő bölcs és kivitelezhető.

47. Ősz

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Mindenki szereti az őszet, amikor a levelek színt váltanak, és a táj mágikus megjelenést kölcsönöz aranyszínű sárgákkal és csillogó vörösekkel. A csizmák alatti rothadt levelek, a lendületes szél, a lassítás mindent a hibernációs szezon előkészítésében. Mindez nem más, mint a csodálatos. Ez a tetoválás ad nekünk egy kis ízelítőt. A levelek elképesztően részletesek és valóságosnak tűnnek, és a szőlő, mint a kanyargós fekete vonalak, egy kicsit mozgássá teszik, és szép háttérként hatnak a gyönyörű levelekre.

46. ​​Tökéletes Pachyderm

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A comb nagy területének kihasználása tökéletes olyan darabokra, mint ez a hihetetlenül részletes elefánt tetoválás. A teremtmény törzsi / indiai képe teljesen hihetetlen. Az elefánt tervezetei komolyan bonyolultak, és annyi minden történik itt, anélkül, hogy túlhangsúlyos vagy zsúfolt lenne. Szinte mondhatnád, hogy ez a tetoválás felejthetetlen.

45. Latin Spice

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez a darab egy másik, ami sokat folyik. Úgy néz ki, mint valami a városi szomszédságból, egy kis latinos hangulattal. Ez a design stílusosan hasonlít azokhoz, amelyeket autókon néha festettek, bár az asztalok itt fordultak, és az autó beépült a darabba. Van egy rózsa is a pénzből, a 23-as számú golyó és a becenév Brownie. Nem tudom megvallni, hogy megértem ezt az egész darabot, de csak megmutatja a láb tetoválás sokoldalúságát.

44. Ázsiai hangulat

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Miért ne legyen egy kis mulatság a tetoválásodban? Ez a darab azt mutatja, amit én úgy gondolok, hogy kínai, bár ugyanolyan könnyen lehet japán. Akárhogy is, összekeveredik az ázsiai betűk gyönyörű áramlásával, élénk színű splatterekkel, egy absztrakt háttérben. A színek valamilyen okból emlékeztetnek régebbi ázsiai illusztrációkra és kulturális jelentőséggel bírhatnak.

43.Text Me

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez elképesztő. Ez az egyetlen szó, amit leírnom kell. Úgy néz ki, mintha a bőr papíron készült volna, és elszakadt, hogy felfedje a cirillus szöveget. Lehet, hogy valami származik egy könyvből, vagy talán egy dalból. Ez az orosz nyelv, amely egy ilyen gyönyörű megjelenésű nyelv kezdődik, de hozzáadja a gyűrött papírt, és tényleg valami csodálatos.

42. Mandala

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A mandala és a nap két nagyon népszerű tetoválási lehetőség. Ez azért lehet, mert jelentősége van, vagy egyszerűen azért, mert gyönyörű, lekerekített mintákkal, amelyek jó tetoválásokhoz vezetnek. Itt van a kettő kombinációja. Szeretem, hogy a borjú felső részét a térd alatt találja, ez egy nagy egyedülálló hely egy kis méretű tetoválás számára egy olyan nagy területen, mint a láb.

41. Az élet fája

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Nagy tetoválások, mint ez a fa, annyira jól járnak, mint a láb tetoválás. Ez hihetetlenül színes, hűvös illusztrált hangulattal. A benne szereplő elemek csak szórakoztatóak, bár a “méregfa” üzenete komoly. Azt hiszem, ez a legjobb része ennek a szokatlan vázlata, mivel a fűdarabok olyan üregekben készültek,.

40. Jól földelt

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Az egyre népszerűbb horgony párosul itt egyformán népszerű rózsákkal. A két darab népszerűsége azonban nem veszi el ezt a tetoválást legkevésbé. A horgony és a kötél hagyományos megjelenése lenyűgöző, és a rózsák olyan nagy ellentétben vannak a fémes horgonnyal, hogy nagyon sokat lágyítanak. Ez egy félelmetes kiálló darab, annak ellenére, hogy a tárgy olyan egyszerű. Nem hiszem, hogy annyira csodáltam meg egy horgonyt az életemben.

39. Legenda egy dologja

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A legenda szerint a koi halak felmászhatnak a Sárga-folyó esőjébe és sárkánygá válhatnak. Emiatt általában jó szerencsével és szerencsével társulnak. Ez a darab mutatja a koi-halat, hogy a folyón halad. Szeretem, hogyan történik ez főleg fekete és fehér színű levelekkel és piros jelölésekkel a halon. Csak egy kis pop szín.

38. Akvarell Virágok

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Itt egy nagyon élénk, színes darab. Az akvarell valóban elindítja a cseresznyevirágot és levendulázó virágokat. Az akvarell stílusú tinta szépsége az, hogy a splatters és futtatások egyedi ízét adják hozzá. Szeretem a szabad lábakon és a lábaikon eladott ingyenes színeket, és magam is a színezett színezést. Ez tényleg szép tetoválás.

37.Stylistic

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Fogalmam sincs, mi is ez a stílus, de nagyon tetszik. Talán blokkolni? Szeretem a lótuszvirágot és a madarak színét. Nagyon sok nincs ebben a dologban, amit nem szeret. Ha tudni akarod, hogy mi ez a stílus, kérjük, tudassa velem. A sötét körvonalak hiánya és a színek keveredése olyan öröm, hogy megnézzük. A madarak farka faszerű megjelenése csak félelmetes. Nem tudom eléggé eldönteni, mennyire tetszik ez. További fantasztikus madár tetováláshoz különböző stílusoknál nézd meg ezt a linket.

36. Fény mint toll

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A toll tetoválások, mint ezek, valóban kezdik felvenni a gőzt. Rendkívül elegáns kiegészítője a láb tetoválásnak hihetetlen sokoldalúsága miatt. Ez egy színes tollat ​​ábrázol, amely kis madarakra szakad. Gyönyörű tisztelgés, a végén pedig a színes, kézzel írt aláírás. A darab színei valóban hűvösek, mivel annyira ingyenesek és világosak, de nem szuper élénkek és szeszélyesek. Szinte fémes megjelenésük van.

35. Absztrakt virágok

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Milyen egyedülálló élmény a Calla Lilly-nél! Ez a két csodálatos virág a boka hátsó részéből nő a felső combrészig. Az akvarell, mint a festék, itt nagyon hűvös módon használják, hogy csodálatosan absztrakt megjelenést biztosítson a virágoknak. Fogadok, hogy fáj a pokol hátán, de a végeredmény valóban elképesztő.

34. Ázsiai infúzió

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez a tigris és kígyó darab határozottan ázsiai érzéssel rendelkezik. Ez egy hagyományos stílusban történik, és a színek csak vad. Bár ez még inkább “cartoony” effektust eredményezhet, azt hiszem, egyszerűen csodálatos. Az egyes színek szétválasztása a kígyókon és a színárnyalatok keveredése a tigrisen olyan nagyszerű módon köt össze a darabot.

33. Mr. Buck és Mrs. Owl

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez egy szuper hip mod design. Ezek a láb tetoválás egyedülálló, eredeti és értelmes. Ez minden, ami tetoválásnak kell lennie. A stílus és az osztály. Úgy tűnik, tisztelgés a szülei számára, ezért az “apa tudja a legjobban” és “az anya jobban tudja” az állatok kísérését. A szemüvegek, gyapjas ruhák és pókhálók az agancsokban való hozzáadásával váratlan kis szeszély. Szeretnék rámutatni a tényleg hűvös pasztellvirágra is a bagoly alatt. Ez tényleg más és egyedi színes munka a rózsa.

32. Tiny Tat

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Nem minden láb tetoválásának óriási extravagáns lábhüvelyeknek kell lenni, vagy fényes, hihetetlen színekkel kell rendelkeznie. Néhányan csak egyszerűnek kell lenniük ahhoz, hogy nagy hatással legyenek. Látod ezt a fickót, megvan ez a kis kis tetoválás. Ez az apró horgony a bokája hátán. Ez csak arra van szüksége, hogy emlékeztesse magát, hogy földi maradjon, tartsa a lábadat és a fejét, és erős maradjon. Csak egy kis vonal munka hosszú utat megy.

31. Áramlási vonalak

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Aztán ott van ez a lenyűgöző vonal munkája. Szent varjú, ez egy félelmetes tetoválás. Valójában csak a vonalak. Csak egy sor vonal folyik, átlapolódik, curling és lecsavarja a lábát, hogy létrehoz egy igazán különleges special effekt tetoválás. Nagyon szeretném látni ezt az indítványt. Kíváncsi vagyok, van-e valami különbség? Aki tudta, hogy egy csomó vonal valami olyan félelmetes lehet.

30. Atyánk …

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ha te vagy az, aki csak egy kis hitre akarja mutatni, itt egy nagyszerű rózsafüzér tetoválás. Ez magában foglalja a piros gyöngyöket, a keresztet és a szent medálját. Ami a legjobban szeretem a darabot, az az, hogy valódi bokáig néz ki. Ez elég tisztességes érzést ad, és kétdimenziós társaival szemben áll.

29. Undersea Wonderland

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ha valóban arra törekszel, hogy nyilatkozzon, merész és világos legyen, mint ezek a láb tetoválás. Ez egy hajózási és tengerparti csodaország. A színek felháborítóan fényesek, szinte a neonig. Nagyon szeretném látni ezt fekete fény alatt. Annyi mindent meg kell nézni, a tengeri lényektől a sellőkig, a kocsányokig, a horgonyokig, a hajóroncsokig, a kincsesládákig. Ez tényleg egy tengeri szerelmes álom.

28. Koponyák és csontok

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Kinek van szüksége csipkés harisnyára, amikor létrehozhatja a koponya és csont tetoválás hatását? Imádom, hogy a csontok hogyan készítik a selyem harisnyanadrág hátulján lévő kötéseket. Én is nagyon ásni a reálisan kereső koponyák a felső comb területén. Az a tény, hogy van egy fiú koponya és egy lány koponyája is elég aranyos.

27. Mans Best Friend Leg tetoválás

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Milyen megható tisztelettel a kutya. Szeretem az élénk narancssárga hátteret a kezdőknek. De a kutya és a labda csak félelmetes félelmetes. Mindkettő ilyen reális ábrázolása. A művész megragadta az öröm és a szerelem megjelenését a kutya arcán. Nem tudom, hogyan sikerült a kutyáknak lenézniük, de ez egy csodálatos műalkotás. Ez az ember igazán szereti a kutyáját.

26. Purrfect Panther

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ha egy macskabiztos, mint kutyasember vagy, akkor mindig ilyenekkel mehetsz. Ez a gyengén maratott, törött vázlatos párduc egyszerűen cool. A legkisebb design és a macskák létrehozása a látszólag véletlenszerű formákkal a megfelelő időközönként elegáns. A zöld macska szemei ​​félelmetes minőségűek, és a kis szín nagyon szép.

25. Tiny Dancer

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A tánc és a balett két olyan művészeti forma, amelyek sok szenvedést hoznak létre, mivel mozgásra van szükségük ahhoz, hogy közvetítsék az érzést. Az ilyen stílus és kegyelem táncolása csodálatos számomra. Ez egy balerina illeszkedő tetoválása a ponton, és ez egy csodálatosan egyszerű darab. Teljesen hibátlan.

24. A Ink szerelmére

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Azta. Hűha. Imádom ezeket a félelmetes háromdimenziós darabokat. Ez csak megdöbbentő. A csipke harisnyakötő bonyolult csíkjai olyan jelenségek, amik maguk is látják. Az életszerű megjelenésű tetováló pisztoly hozzáadásával, amely finoman be van építve a harisnyakötőbe, ez az egész dolog hihetetlenül félelmetes. A pisztoly és a kötöző mögötti árnyékolás, amely háromdimenziós hatással bír, csak ….

23. Napsütés

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ha szükséged van egy kicsit, vegyél fel, nézd csak ezt az egyszerű napot a combod tetején. Hogyan lehet egy rossz nap a kis minimalista éljenzéssel? Nem lehet, még csak nem is lehetséges. Néha a legigényesebb ötletek a legegyszerűbbek a tervezésben.

22. Kiömlött tinta

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Egy másik ilyen fröccsenő / akvarell tetoválás. Ezek a dolgok annyira hűvösek. Ez egy tintatartályt ábrázol, amely felborul és kifújja a lefolyó, csöpögő tartalmát. A különböző színek zökkenőmentesen áramlik egymásba, és ez a varázslatos hatás. Nem néz ki teljesen hanyag vagy aluljáró, és ez része a varázsa.

21. Kis hableány láb tetoválás

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez egy szépen elkészített absztrakt darab egy arc nélküli sellő, amely egy virágon, vagy talán egy mandálán ült. Olyan kubisztikus érzés van hozzá, kombinálva a vízzel leeresztett színekkel, amelyek semmilyen tekintetben nem vonatkoznak a határokra. A kitűnő számomra ebben a tetoválásban a bőr több vegyes színe. Milyen csodálatos hatása a különböző húsos hangok összekeverésével.

20. Planetary Mayhem Leg tetoválás

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez egy vad vétel a Jupiter bolygón. A hullámos tekintete furcsa és kissé titokzatos, de még mindig nagyon jó. Miközben a csillagok, a napok és a holdok népszerűek a tintában, a bolygók ritkán teszik a vágást. Jó látni ezt az ábrázolást, de kíváncsi vagyok, hogy miért jelenik meg fodrozódás. Talán van egy olyan sci-fi referencia, amely egyszerűen átment a fejemre. Akárhogy is, ez egyfajta hűvös “ebből a világból” (nyuck nyuck) tetoválás.

19. Bio-mechanikus láb tetoválás

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A láb tetoválások nagyszerű helyek a biokémiai megjelenésnek, hiszen annyi hely van, hogy együtt dolgozhasson, és a láb olyan hely, ahol valóban el tudjuk képzelni a robotika alatta. Talán csak én vagyok. Ez a szín nagyon szuper. A bio-mechanikus tetoválás mindenfajta tervben és színsémában jön, de ez egy kitűnő darab a csodálatos fémalkatrészekhez. Ugyanakkor a bőgés alatt a bőrt aláfedő implikált robotika csöve nagyon szép tapintású! A több bio-mechanikus zseniális, geek ki ezeket.

18. Fázisok

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A holdciklus minden egyes szakaszában saját jelentőségű, de a hold változása számos dolgot jelenthet. Szeretem azt gondolni, hogy ez a tetoválás azt az elképzelést ábrázolja, hogy valaki állandóan változik, de ugyanaz marad, annak ellenére, hogy kívülről jönnek. Végül mindenki visszajön a teljes körbe, és látják, hogy még mindig ugyanaz, mint te.

17. Geometria a legfinomabb

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A láb tetoválás mindenféle jelentést és formát hordozhat. Az ilyen nagy méretű vászonterület, a bőr kontúrjaival kombinálva, valóban megnyitja a zseniális dizájn világát. Itt egy igazán hűvös geometrikus stílusú tetoválás, beépített mandala a lábán. Ez egy összetett fekete-fehér darab, de mélysége, textúrája és mozgása miatt rendkívül érdekes.

16. Keverje össze és illessze a láb tetoválásokat

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Mit szólnál egy kis hodge-podge mixhez és a tetováláshoz? Ezek a kis elemek összegyűlnek, hogy egy ívelt patchwork kinézetet alkossanak. Mindegyiknek egy kicsit hagyományos megjelenése van, de az elemek különböző forrásokból származnak. A leginkább észrevehetőek a vibrálóan színezett virágok és pillangók. Van is egyfajta angyal, félig rejtve a sark elején. A kettő, amik egy kicsit helytelennek tűnnek, a 13-as számú törött kagyló és a Harry Potter pálca a “nevetséges” varázslattal. Annak ellenére, hogy nem tűnnek úgy, mintha a többi darabhoz illeszkednének, valójában nagyon jól összeillenek.

15. Fák

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A fák természetesen jó ötletek a láb tetováláshoz. Ez azért van, mert “gyökerezik” a bokán, a láb közelében. Ezután fel tudnak “nőni” felfelé a lábszár mentén és virágozni bármilyen módon. Ez a növekedés eszméjét adja, és egy a természettel. A szép kis rózsaszín virágok ezen az egy szép érintés, különösen azért, mert úgy tűnik, hogy esik, és összegyűlik a fa alapján, így egy szép színes kezdet.

14. Csipke és Paisley

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Egy jó módja annak, hogy megmutassa női oldalát a tintával, hogy egy masszív girly elemet kap. Ez a tetoválás mindezeket, majd néhányat. Lehet, hogy nem világos és színes, vagy virágot és pillangót tartalmaz, de nem tagadja meg ezt a lányos érintést. A gördülő csipke és a lábszár lecsúszik szépen, de még mindig ilyen rossz szamár.

13. A Zenei Szeretetért

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A zene szerelmesei mindenütt figyelnek. Így történik egy fenomenális zene ihletett tetoválás. Nemcsak fantasztikus, értelmes kifejezéssel dolgozik (inkább szívesen gyűlöltem, ki vagyok, mint szerettem, aki nem vagyok), de van néhány hűvös rockelem is. Ez a burkolt formatervezés olyan dolog, amire nem sok a komikus tetoválásokon kívül, így ez a színtelen, tényleg egyedi ötlet. A térd közelében lévő sziklacsillag sziluettje egy nagyon jó munka. Mindent összevetve, ez csak egy őrült jó tetoválás.

12. Ultra-hagyományos

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez a tetoválás a klasszikus, hagyományos visszahúzó darab csodálatos elemeit tartalmazza. Megvan a hagyományos “Sailor Jerry” stílus és a legnépszerűbb tetováló képek. Vannak pillangók, szívek, kulcstémák és néhány hajózási kép. Mindez olyan jól megy össze, hogy egyfajta tiszteletet alakítson ki a hagyományos tetováláshoz.

11. A Sailors Life

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez a pár láb tetoválás érdekes tükör. A bal láb egy tengerészeti álomvilágot ábrázol, gyönyörű hajóval teljes vitorla mellett, a szél pedig hátul. Van egy szép nyüzsgő rózsa a hajó alatt, egy horgonykötelettel, ami egy gyönyörű sellőt hord. A jobb láb azonban sokkal inkább egy rémálom, másik oldala az érmének. A hajó megsemmisült, a vitorlák megszakadtak, az ég felhős és viharos. A rózsa elvesztette az összes élettartamát, és a horgonykötelet egy rettenetes hátrafelé néző hableány visel, egy hal és a nő lábai fejével és bordáival. Ez határozottan olyan, mint a bal lábszárak szórakoztató házának tükörképe.

10. Tükör tükör

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Az utóbbi kép teljes ellentétében ez a pár láb tetoválás szinte tökéletes tükörképet ábrázol. A tervek maguk is szinte pontosan állnak, míg az elhelyezés hihetetlenül hasonlít a sáv és a láb vonalakat követve. Ők is a láb elején vannak, közvetlenül a csontos csonton, amit elmondhatok a tapasztalatból, olyan hatalmas fájdalmas hely, ahol tintát helyezhetek el. Teljesen befejezett munkájuk elképesztő, és imádom ezt a koncepciót.

9. Fogj meg egy álmot

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Az egyre népszerűbb álomfelfedező a csípő golyóján készül, a combon egy nagyon szép mintán. A tollak reálisan csekély színűek, és az álomfogók bonyolult kialakítása annyira jól sikerült. Még az apró kék gyöngyök is felfüggesztették a tollak közelében, ez ad egy szép részletet. A Dream Catcher tetoválások nem az én személyes kedvenceim, hanem azoknak, akiknek gondolkodniuk kell az egyikről, nézze meg ezeket.

8. Flowery

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Jó módja annak, hogy a láb tetoválásának helyét kihasználjuk, az, hogy meghosszabbítsa a szeretett és időnként elismert designt. Ezt a tetoválást könnyedén körvonalazott virágokkal végezzük, nagyon kevés színt és hosszú, folyékony szőlőt. A középső borjakatól egészen a lábig, egy csavart dizájmban, kis pontokkal és színes levelekkel ékesítve.

7. Freak Show

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez a kép szem előtt tartja azokat a régi idők napjait, ahol a “tetovált ember” olyan dolog volt, hogy az emberek jó pénzt fizettek, hogy elakadjanak. A tetoválás itt is nagyon klasszikus, és hűvös vonzereje van nekik. Szeretem a hátborzongató napokat a térdre. El kell ismernem azonban, hogy a lábán lévõ szeszélyes kis arcok adják a vágyakat.

6. Még nem

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A mély, sötét, titokzatos hollókkal kevert, fényes, gyönyörű színek teszik ki ezt a tetoválást. Ennek az elemei szorosan csomagolva vannak, mindegyik a combra erõsödik. Nem ad az az érzés, hogy túlságosan zsúfolt, mert a színt a tökéletes elhelyezésnél használják, és a madár árnyékolása rengeteg könnyebb területet ad, hogy szünetet tartson a szemnek.

5. Maori

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A Maori stílus új-zélandi törzsekből származik. A hullámzó minták és a geometriai tömések tiszta megjelenést kölcsönöznek. Csodálatosan folyik, de általában nem olyan sötét és nehéz, mint sok más törzsi rajz. Ez még egy pár virággal működött, ami frissítő érzés a tipikus maori viteldíjra. Ha szeretne többet megtudni a maori tetoválásról, akkor van egy link.

4. Ez a Halloween

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Itt van még egy finom holló tetoválás. Vagy talán a rúna-o-lámpa? Majdnem úgy tűnik, mintha valami szegény lélek ragadna a rossz ősszemek közé. Ez a több réteg részletesen ebben a dologban tényleg hűvös hatású. Ez egy nagyon jó ötlet és kép.

3. Samoán

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

A szamoai tetoválás a hawaii tetoválás törzsi formája. A maori tetoválással ellentétben ezt a stílust gyakran egyenes vonalak és minták alkotják, kevés görbülettel. Ez magában foglalja a sötét fekete területek teljesen kitöltött részeit is. Ha a szamoán történetesen inkább a Maori stílusa, akkor itt többféle tervet és történetet találsz a szamoai tetoválásról. Érzem, érdemes megemlíteni, hogy a generikus “törzsi” szó nem is kezd el leírni az összes tetoválás különböző formáit és elemeit, és nem is mond semmit a sok törzs történelméről vagy kultúrájáról, “Törzsi”. Nagyon javaslom, hogy végezzenek kutatást ezekről a dolgokról, mielőtt egy “törzset” keresnék.

2. Polka kuka

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Ez a stílus láthatóan Trash Polka. Fogalmam sincs, miért, de biztosíthatom önöket, hogy nagyon szeretem. A sötét, rágós kerítéssel körülvett nő profilja egy új megjelenés, amelyet valószínűleg nem láttál gyakran. Ez egy nagyon jó darab.

1. Harisnyák

62 Leg Tattoos to Make You Jump With Joy

Egy lány tényleg nem tud rosszat csinálni egy nagy hal hálóval és koponyatetőkével. Igazam van? Valószínűleg rossz vagyok, de itt vannak, aranyos kis szalagok és minden. Néhány kifogásolható oknál fogva a térdre és a nautikus terepről való állomány átveszi, de én tényleg ásni fogok az átmenetben. Szeretem a hajózás színeit, még ha kissé elhalványulnak is, és a harisnyák szexi fellebbezést mutatnak nekik. Talán a gal nem mehet rosszul.