Friday, April 17, 2020

99 Biblija Verse Tattoos za navdih!

Sveto pismo tetovaže. Vsi vaši najljubši biblični verzi na koži ljudi. Te čudovite tetovaže so ravno tisto, kar vas morda želijo navdihniti in častiti Boga. Torej, ti si religiozni tip. Ali pa niste ... Kakorkoli, prepričan sem, da lahko ceniš te tetive in biblijske verzije sporočil ljubezni in milosti, ki jih predstavljajo. Medtem ko se nekateri odločijo, da bi dobili dejanske besede določenega versa tetoviranega, drugi se odločijo za številke, ki predstavljajo njihov najljubši verz. Številke v stiski niso bile vedno del te zgodovinske knjige; Francoski učenjak Robert Estienne je bil prvi, ki je v vsakem poglavju v sredini 16. stoletja navedel posebne fraze. S 66 knjigami, razdeljenimi na stare in nove zaveze, obstaja veliko verzov iz najbolje prodajane knjige na svetu, za ljudi, ki jih navdihuje.

Contents

48. O ironije Bibly verse tetovaže

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Ne prekrižaj telesa za mrtve, ali si postavljaš tetoviranje na sebi. Jaz sem Jahve. "

Hmm ... bodisi ta oseba išče ironijo ali ni vedel, za kaj ta poseben stavek dejansko stoji. Tetovaže Biblijske verzije so zelo močne. Ali morda ta odlomek nima nič opraviti s črnilom in bolj s kultnim verskim čaščenjem. Danes je pridobivanje tetovaže dekorativno sredstvo za samoizražanje in osebno dekoracijo in ne mislim, da bi se Gospod preveč trudil; v resnici mislim, da bi ga povsem laskali vsi ljudje, ki so se odločili, da bodo njegove besede zaživele na svojih telesih. Govorite o trajnem poklonu.

Ali ste pripravljeni na več tattoo nalepk v Bibliji??

47. Ljubezen je tattoo-jev papežev

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Apostol Pavel je napisal prvo knjigo Korintov v približno 56 A.D. Posebni verz, ki ga navajajo številke v tetoviranju, je lahko eden izmed najbolj priljubljenih in prepoznavnih iz Biblije. To je daljši verz, zato je razlog, zakaj večina dobi številke ali določene črte kot davek in ne dejanske besede. Še posebej imam rad podrobnosti sidra, ki držim stavek kot stalni opomnik.

"Ljubezen je potrpežljiva, ljubezen je prijazna. Ne zavidi, se ne ponaša, ni ponosen. Ne sramuje drugih, ni samoumevno, ni zlahka jezno, ne vodi nobenega zapisa o krivicah. Ljubezen ne uživa v zlu, ampak se veseli z resnico. Vedno ščiti, vedno zaupa, vedno upa, vedno vztraja.

Ljubezen nikoli ne uspe. Toda če obstajajo prerokbe, bodo prenehali; tam, kjer so jeziki, se bodo pomirili; kjer je znanje, bo izginil. "

46. ​​Pretty Foot Tribute

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Živimo v veri, ne s pogledom".

Všeč mi je namestitev tega posebnega dela! Nežna in lepa, ta tetovaža je opomnik, da se prepričate z vsakim korakom. Všeč mi je dodajanje križa poleg pete.

Pridi Free Tattoo Sveto pismo Biblija Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

45. Strength & Power

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Vse to lahko storim z njim, ki mi daje moč. "

Pismo Pavla in Timoteja za Filipine, ki se pogosto imenujejo preprosto kot filipinci, je enajsta knjiga v Novi zavezi. Ta tetovaža je postavljena blizu srca, čudovit opomnik, da ima v tem življenju moč in pogum. Prav tako mi je všeč pisava.

44. Timov Dove Tattoo

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Biblijske verzije tetovaže pogosto vključujejo križanja, vendar je golob tudi od antičnih časov služil kot priljubljen simbol krščanstva in Svetega Duha. Ta golob je lepo zasnovan in služi kot odej temu duhovnemu odlomku: "Bog nam ni dal duha strahu, temveč moči, ljubezni in dobrega duha."

Če imate radi ptice in se počutite navdihnili s tem golobom, ampak Biblija ni vaša stvar, si oglejte 90 presenetljivih tetovaže ptic tukaj.

43. Snapshot Verse

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Kako super je ta kos? Vsekakor edinstveno med tetovažami v bible verzih, ta oblika ima super vintage videz kamero, obkrožen s prelepimi modrimi in vijoličnimi cvetovi. Pregovor, ki je bil omenjen tukaj, je "18:16", ki v bistvu prevede v ta stavek: "darilo odpira pot in vnese dajalca v prisotnost velikega."

Super hladen opomnik, da je bolje dati kot prejemati. Večino časa. Tetovaže Biblijske verzije se skrivajo globoko.

42. Jeremiah Dove Bible Verse tetovaže

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

To je preprosto čudovit tetovaž zapestja, ki ima globok pomen. Jeremiah 29-11 stoji za ta stavek: "'Ker poznam načrte, ki jih imam za vas," izjavlja Gospod, "Načrtuje, da vas prebudi in ne škoduje vam, namerava vam dati upanje in prihodnost." "Resnično mi je všeč pomen in postavitev tega verza; življenje je lahko ogromno in se zdi nepošteno včasih, a rad bi verjel, da vse deluje tako, kot bi bilo. To je lepo opozorilo, da se lahko upa in se veselim prihodnosti.

Knjiga Jeremije je bila napisana med 630 in 580 B.C. in beleži končne prerokbe Judu, ki opozarjajo na prihodnje uničenje, če se narod ne pokesa.

41. Zbirateljski koraki Biblija Verse tetovaže

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Veste, da imam rad tiskanega papirja. Dokaz? Na mojo zapestje imam eno tetovažo ... in seveda se je ta tetovažica izkazala za mene! Všeč mi je mešanica tepih in odtisov. To je še ena odziva popularnega filipa 4:13.

Razmišljate o tem, kako pridobiti tatoo odtisa? Vzemite gander na 25 najboljših strani tukaj.

40. Stisnjeni stih

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Jeez, koliko simbolov lahko povežemo v eno samo tetovažo ?! Obožujem to!! To je vsekakor eden najbolj ustvarjalnih neskončnih znakov, ki sem jih kdaj videl. S sidrne pletene vrvi, ki se uporablja kot zanko na križu znotraj sidra, je ta oblika edinstvena in lepa. Podrobnosti in senčenje so popolne, pa tudi pisava, uporabljena za ime in številko verzov. Knjiga Joshua, omenjena v tej tetovaži, je šesta knjiga v Hebrejski Bibliji in krščanska Stara zaveza.

Če imate radi sidro toliko kot mornar, si oglejte 40 drugih čudovitih tetovaže sidra.

39. Barvita perja

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Gospod bo pokril enega z njegovim perjem in pod njegovimi krili bom našel zatočišče".

Zgornji verz izhaja iz Psalma 91: 4. Knjiga psalov je prva knjiga Ketuvima, tretji del Hebrejske biblije in knjiga krščanske stare zaveze. V tem delu najdem drobne barve perja in integracijo kačjega pastirja in ptic. Čudno, a smiselno!

Navdihnilo to lepo pero? Vzemi gangster na teh 35 pero tetovaže, ki vas bo navdihnila, da letite.

38. V ljubečem spominskem biblijskem testu tetovaže

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ta drsnik je lep kos v spomin na ljubljenega. Nekatera najstarejša biblijska besedila so bila dejansko napisana na svitkih iz papirja ali pergamentnega papirja. Umetnik je od senčenja do raztrganih robov naredil čudovito delo, da bi se zdelo bolj realno. Peterovo knjigo, navedeno v zgornjem verzu, je mogoče najti v Novi zavezi.

37. Duhoviti Psalmi

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Vau. Ali lahko vsi vzamemo le trenutek in resnično občudujemo ta del? Preveč lepo. Od njenih nohtov do tetovaže, ta ženska ziblje v življenju. Umetnikova linija dela tukaj je tako, tako dobro opravljena. Ta zasnova naj bi predstavljala Psalmi 148: 3, ki označuje naslednji verz:

"Hvalite ga, sonce in luna; hvalite ga, vse sijoče zvezde. "

Svetleči kot diamant. Ah, govorimo o diamantih - preverite 30 lepih diamantnih modelov tatoo tukaj.

36. Ljubezen in upanje

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Toliko se dogaja v obeh teh tetovažah zapestja in vse to imam rad. Od uporabe srca v besedah ​​do glasbeno navdihnjenega srca, so te tetovaže drzne in lepe ... kot mila opera. Ampak manj dramatično.

Pomen za 1. John 4:19 je: "Mi ljubimo, ker nas je prvi ljubil." John apostol je bil eden izmed dvanajstih apostolov Jezusa po Novi zavezi. (P.s. Če srce glasbeno noto, si oglejte 15 modelov tatoo, ki vam bodo peli hvalnice.)

Pomen Hebrews 6:19 je: "To upanje imamo kot sidro za dušo, trdno in varno. Vstopi v notranjost svetišča za zaveso, kjer je naš naš predhodnik, Jezus, vstopil v našem imenu. " 

Ne glede na vere, lahko in vsekakor bi morali vsi stati za sporočila ljubezni in upanja.

35. Psalmi 3: 5 tetovaže Biblijskega stiha

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Za razliko od nekaterih drugih tatvanov v zvezi z biblijskim verzom, citat, ki je neposredno nad referenčno številko, ne ustreza natančno. Prevod Psalma 3: 5 je: "Ležim in spim; Ponovno se zbudim, za Gospod me vzdržuje. «Torej, morda je to sklicevanje na Gospodovo potrebo po nadaljnjem zbujanju vsak dan. Kakorkoli, res mi je všeč pisava in postavitev tega dela!

34. Hand Tattoo

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Kdo potrebuje medeninaste zglobe, ko imaš John ob strani? Všeč mi je uporaba križanj namesto kolonij za referenčno številko tukaj. Pomen tega je tudi super kul: "Ne sodi po videzu, temveč sodi pravičnost". Da! To je nekaj, kar lahko vsi dobimo, kajne? Ocenimo na podlagi značaja in dejanj, saj je lepota resnično na notranji strani. Hvala za opomnik, John!

Inspired, da zdaj prst tatoo? Oglejte si 28 najtočnejših tetovaže prstov tukaj.

33. Od trpljenja do slave

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Ker menim, da trpljenja tega današnjega časa niso vredna primerjave s slavo, ki se nam bo razkrila." Kaj je boljši simbol, ki bi se lahko povezoval s to črto kot cvet? Cvetovi lahko rastejo v najbolj grozljivih krajih; pravi znak lepote in življenja, tudi po nesreči. Obožujem barvito rožo v tem delu in linija deluje v pisavi.

Morda iščete tattoo sans biblijske verzije? Ali imate radi enako kot jaz? No, imaš srečo! Preverite 40 resno lepih modrih regratov tukaj.

32. Akvarel Biblija Verse tetovaže

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Obožujem tetovaže akvarela! Besede Jeremije 17: 9 so resnično univerzalne, saj je srce resnično skrivnostna sila, s katero se vsi podlegemo. Gospod ve, da ne razumem vedno svojega srca, vendar je pomembno, da ga spremljam. Hvala, ker si razumel boj, Jeremiah! Biblijske verzije tetovaže za zmago.

31. Moj dragi jelen

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Od številnih tetov v Bibliji, ki sem jih srečal, je to vsekakor ena izmed mojih najljubših. Jelen je tako lepa bitja in umetnik je zagotovo storil pravično s tem čudovitim dizajnom. In ta cvet! Svetel in lep, dodaja popoln pop na ta kos. Resnično ljubim tudi pisavo "Matthew 19:16", ki označuje naslednji verz:

 "Takoj je prišel človek k Jezusu in vprašal: »Učitelj, kako dobro moram storiti, da bi dobil večno življenje?«

Morda lahko odgovorimo na večno življenje, če pogledamo na jelena? Obstajajo dejansko biblični verzi, ki se nanašajo na belorepečene živali, kot je na primer Psalm 18:33: "Noge mi naredijo kot noge jelena; povzroči, da stojim na višini. "

30. Enostavna opomba o potrjujem Biblijskem stihu

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Tako veliko tatoo mi je všeč. Pisava je popolnoma nepopolna in namestitev deluje tako dobro. Linija je del tega verza iz Knjige Psalmov:

"Čeprav hodim
    skozi najtemnejšo dolino,
Ne bom se bojil zla,
    ker si z mano;
vašo palico in vaše osebje,
    Uživajo me. "

Lepi opomnik, da ni nikoli resnično sam.

Psalmi 31: 5

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Lepo oblikovan, ta tetovaža je še ena odziva knjige Psalma. V tem delu mi je všeč pisana pisava in dodatni križi.

28. Beskrajne možnosti

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Postavitev te tetovaže je tako čedna! Matej 19:26 nas spominja, da Bog vidi možnost v vsem ... zato se ne obupajte! Evangelij po Matthewu je v prvi knjigi Nove zaveze. Sveto pismo tetovaže.

27. Sweet Hummingbird Biblio Verse Tattoos

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Drugo pismo Korinčanom je osma knjiga Nove zavete Svetega pisma in ta poseben stavek pomeni: »Sem se mu hvalil z vami in nisi me sramoval. Toda, kot je bilo vse, kar smo vam rekli, resnično, zato se tudi naša hvalnica o Titu izkazala za resnično. "

Kolibri so tako čiste majhne ptice in ta je lepa v obeh podrobnostih in barvanju. Tattoo umetnik zagotovo ni nesramen stranka v tem primeru.

26. Odletite

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Pozabil sem, kako ljubim zmaje, dokler nisem naletel na to čudovito tetoviranje nog. Odlomek, ki ga predstavlja ta zmaj, je: »Ker nas Duh, ki nam je Bog dal, ne postane plašen, temveč nam daje moč, ljubezen in samo disciplino.« Ta tetovaža je zabavna, muhasta in ustvarjalna.

25. Ljubezen vedno zmaga

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Še posebej imam rad pisavo, uporabljeno v tem delu, ki se nanaša na celoten verz: »Predvsem se globoko ljubite, ker ljubezen pokriva več množic grehov.« Ljubezen je lepa stvar.

24. Beskrajne veroizpovedi Biblijskega stiha

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Tukaj je več tetovirjev v stilu biblija: rad imam neskončnost simbol v tem dizajnu tatoo, ki stoji za naslednji verz:

"Zdaj je vera zaupanje v to, za kar upamo, in zagotovilo o tem, kar ne vidimo."

Ah, biti sposoben slepe vere je neverjetno, kajne? Življenje lahko težko zaupa, da se bodo stvari izdejale, toda to lepo zapestje za zapestje je odličen opomin.

23. Psalmi 23: 6

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Tvoja dobrota in nedolžna ljubezen me bosta zasledovala v vseh dneh svojega življenja in živela bom v hiši Jahvini vekomaj." Vsakič, ko vidim tatoo, se srečujem, ker mislim, da mora toliko raniti, ampak, kot ta kos, vedno izgleda tako vredno. Pisava tukaj je prav lepa.

22. Preprost križni tattoo

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Ampak on mi je rekel:"Moja milost je zadostna za vas, ker je moja moč popolna v slabosti. " Zato se bom še bolj pohvalil s svojimi slabostmi, da bi se Kristusova moč počiva na meni. "

Všeč mi je ta drzna, a preprosta tattoo biblija.

21. Endless Love Bible Verse Tattoos

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Knjiga pregovorov je druga knjiga tretjega poglavja Hebrejske biblije in knjiga krščanske stare zaveze. Pregovori 31:25 stoji za ta stavek: »Oblečena je z močjo in dostojanstvom in se smeje brez strahu pred prihodnostjo.« Resnično mi je všeč, kako je ta verzija vključena v oblikovanje srca.

20. Moč in dostojanstvo

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Hrabri ode do Knjige Pregovorov, ta oseba ni sramežljiva glede njene vere. Zanimivo je, kako se ljudje odločijo, da predstavljajo iste verze na različne načine, z različnimi poudarki, kot so metulj in trak, ki se uporabljajo v tem delu. Pravkar ste videli to verz zgoraj v # 21, vendar v popolnoma edinstveni rendering iz tatoo na sliki tukaj. Obužujem to! Biblijske verzije tetovaže za zmago.

19. Beautiful Tattoo Back

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Kakšna lepa tetovaža! In stoji za naslednji verz:

"Prepričan sem, da nas nič ne more ločiti od Božje ljubezni. Niti smrt niti življenje, niti angeli niti demoni, niti naši strahovi za danes niti naše skrbi za jutri - niti moči v peklu nas ne morejo ločiti od Božje ljubezni. Nobene moči na nebu nad ali na zemlji pod ničlo v vsem stvarstvu nam ne bo nikoli uspelo ločiti od ljubezni do Boga, ki se razodeva v Kristusu Jezusu, našem Gospodu. "

18. Bodite svobodni biblijski stihi tetovaže

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Zaljubljen sem v oblikovanje ptičje kletke v tem tattoou v Bibliji. Tudi tukaj je 17 ptic in upam, da je bilo to storjeno namerno v povezavi s številko verze, Rimljanom 8: 1-17. Kako kul je to? Ta odlomek je malo dolg, a tukaj je delček tega, kar pomeni:

"Zato zdaj ni nobene obsodbe za tiste, ki so v Kristusu Jezusu, kajti po Kristusu Jezusu zakon o Duhu, ki daje življenje, vas je osvobodil zakona o grehu in smrti."

17. Umetniški križ

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Obožujem tetovaže, za katere se zdi, da so bili narejeni s potezami čopiča, kot je prikazan križ na sliki. To je lep odmik od standardnih, bolj togih križanj, ki sem jih videl v drugih tetovažah v Bibliji.

"Jaz sem bil križan s Kristusom in ne živim več, ampak Kristus živi v meni. Življenje, v katerem zdaj živim v telesu, živim z vero v Božjega Sina, ki me je ljubil in se mi je dal zame. "

16. Tattoo nalepke z zapestno zapestnico

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ta preprost zapestja za zapestje stoji za naslednji verz: "The Gospod se bo boril za vas; samo še moraš biti. "

Knjiga iztrebka se začne več kot 400 let po tem, ko so umrli Jožef, njegovi bratje in faraon, ki jim je nekoč služil. To je druga knjiga Tore in Hebrejske Biblije.

15. Korinčanov stavek

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Všeč mi je pisava tega posebnega tatujega zapestja, ki stoji za zelo dobro znani verz spodaj:

"Ljubezen je potrpežljiva, ljubezen je prijazna. Ne zavidi, se ne ponaša, ni ponosen. Ne sramuje drugih, ni samoumevno, ni zlahka jezno, ne vodi nobenega zapisa o krivicah. Ljubezen ne uživa v zlu, ampak se veseli z resnico. Vedno ščiti, vedno zaupa, vedno upa, vedno vztraja. Ljubezen nikoli ne uspe. Toda če obstajajo prerokbe, bodo prenehali; tam, kjer so jeziki, se bodo pomirili; kjer je znanje, bo izginil. "

14. Loopy Love

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Sposobnost umetnika, da oblikuje besede v obliki večje besede, vedno piha moj um. Ta tetovaža je tako čeden ode besede iz Jn 3:16. Če imate omotico, ki poskuša dekodirati besede, sem jih vključil spodaj:

»Bog je tako ljubil svet, da je dal svojega edinega in edinega Sina, da kdor veruje vanj, ne bo poginil, temveč bo imel večno življenje.«

13. Malo opomnik Biblije Verse Tattoos

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Čeprav se zdi, da je ta tetovaža nekemu (ali nečemu ljubimcu), ki se imenuje "Izzi", je to dejansko majhen opomnik o verzi iz Rimljanske knjige, 12:21.

"Ne premagajte se zlo, temveč premagajte zlo z dobro."

Mislim, da bi svet lahko uporabil več od tega. Ali lahko vsi dobijo to tetovažo kot stalni opomin, da delajo dobro? Sliši mi kot dobra ideja.

12. Pisani Biblijski stavek

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Yay, še ena lepa akvarelna tetovaža! Znanstveniki verjamejo, da je Knjiga filipincev, na katero se sklicuje v tem delu, napisal sv. Pavel do cerkve Philippi, zgodnjega središča krščanstva v Grčiji okoli 62. leta.

11. Veselite se izzivov

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Pro tip: če ste zaskrbljeni, ko ste v javnosti brez telefona in se bojite, da boste dejansko morali pogledati v okolico ali se * pogovarjati z nekom, preprosto dobite prijeten, dolg Biblijski verz, tetoviran na podlakti, kot je ta oseba naredil! Nikoli več ne boste več imeli kaj prebrati! Prav tako pomaga, ko dobite lepo, lahko berljivo pisavo, tako kot zgoraj. Malo "NIV", ki sledi številom verz, tukaj pomeni "novo mednarodno različico", ki je najbolj razširjena prevedba Biblije v sodobnem angleškem jeziku.

10. Ljubite svoje sovražnike Sveto pismo Verse tetovaže

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ta krepki odlomek prihaja iz Luke 6:35. Evangelij iz Luke je tretji in najdaljši od štirih evangelijev. Govori o izvoru, rojstvu, službi, smrti, vstajenju in vzponu Jezusa Kristusa.

9. Tattoo Psalm

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Veselite se tudi v Gospodu; in mi bo dal moje želje v srcu. "

8. Ljubezen je prijazen

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Še ena izročitev popularnega 1 Korinčanom 13: 4-8 verz. Zanimivo je videti, kako se nekateri odločijo, da jih bomo spominjali s preprosto številkami verzov, medtem ko se drugi odločijo, da bodo za življenje vkopali velike odseke odlomkov. Obe sta lepa spoštovanja do besed Biblije.

7. Gobova zgodba o biblijskih Verse tetovažih

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Vsi vreteni v tej tetovaži so me imeli: "Počakajte, kaj to pravijo?" Žal, to pravijo:

"Tvoja beseda je svetilka mojim nogam in svetloba na mojo pot."

Smiselno je, da se je ta oseba odločila, da bo te besede tatoo na podnožju vseh krajev. Všeč mi je zasnova goloba, ki se zdi, da so besede skupaj z trakom narezale.

6. Božji duh

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Te drzne besede so poklon Genesis 1: 1. Knjiga Geneza je prva knjiga Hebrejske Biblije in krščanske stare zaveze. Njegova pripoved razlaga Božjo stvaritev sveta, pa tudi prvega moža in žene (Adam in Eva, y'all).

5. Željo tvojega srca

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Ta čudovita tattoo je predstavitev Psalm 37: 4. Ta kos zagotovo zavzame malo nepremičnine na tej osebi, vendar mi res všeč občutljiva pisava, povezana z velikanskimi, barvitimi cvetovi.

4. Simple Tattoos iz Biblije

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Vse to lahko storim preko njega, ki mi daje moč."

3. Vera nas vodi

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Mi hodimo z vero, ne s pogledom" (2. Korinčanom 5: 7)

Ljubite to dobro postavljeno kos (in to klinično peto).

2. Beautiful Tattooi iz Biblije

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

Všeč mi je pisana pisava pisave in križna zasnova na tej tetovaži zapestja. Številka verz je naslednja:

"Ker poznam načrte, ki jih imam za vas," izjavlja Gospod, "Načrtuje, da te prebudi in ne škoduje, načrtuje, da ti dam upanje in prihodnost." Bog.

Kdo ne bi želel hladnega opomina, da vedno obstaja upanje in prihodnost? Ah, OK, zato raje najdete življenjski pomen skozi Disneyove filme (kot sem jaz), ne pa skozi biblijske verzije? No, potem preverite 38 čudovitih Disney tetovažev tukaj.

1. Matthew's Dove

99 Bible Verse Tattoos to Inspire!

"Prihaja tvoje kraljestvo, Tvoja volja bo na zemlji, kot je v nebesih".

Ta ljubek golob je obdan z zabavno roza avro, ko leti skupaj z oljčno vejo v vleki. Kristjani v Rimu so v svojo pogrebno umetnost vključevali podobo goloba, ki nosi oljčno vejo. Golob in oljčna veja sta se pojavila tudi v krščanskih podobah Noahove skrinje.

Želite več Tattoo Quotes? Klikni tukaj.

Leave a comment

62 − 53 =