Monday, March 30, 2020

Angelina Jolie tetoválás – fotók és magyarázat

Angelina Jolie az egyik generáció egyik legjobb színésznője. Az intelligens, feminista és veszélyes szexi, Angelina mindent megtesz. Ő is ismert, hogy szerelmes a tetoválás. Ennek egyik bizonyítéka, hogy több mint egy tucat tetoválás van a testén, a lábujjai felől. Annak érdekében, hogy egy pillantást vetjünk arra, hogy mit értünk, a 12 legjobb Angelina Jolie tetoválással jöttünk össze, és elkészítettük őket, fotókkal és magyarázatokkal együtt.

Angelina Jolie Tetoválás:

1. Imádság a vadak számára; ketrecekben tartják. Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Van egy Angelina Jolie tetoválás a bal karján, amely azt mondja: "Imádság a vadon élő vadak számára, ketrecben tartva", Tennessee Williams. A tetoválás anyja jelenlétében jött létre. Az idézet azt jelenti, hogy Angelina vad és szabad akar lenni, de a társadalom és a világ nem hagyja őket.

2. Koordináció

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Készen áll a további Angelina Jolie tetoválásokra? Ezek a koordináták jelzik az örökbefogadott gyermekek születési helyeit az egész világon. Az első koordináta a Kambodzsában található, ahol ő született Maddox legidősebb fia. A második a lánya, Zahara Etiópiában született. A harmadik Namíbiában található, ahol Szilohot, biológiai lányát hozta életre. A negyedik Vietnamban van, ahol született Angelina fia Plax. A hatodik hely Franciaországban, ahol az ikrek születtek. Az utolsó sor Brad Pitt születési koordinátái Oklahomában. Ez a tetoválás kiterjed egy korábbi sárkány tetoválásra és egy ex férjének nevére is.

3. Cross

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

A kereszt az "idézi nekem táplálja a vágyam" kifejezést, ami azt jelenti, hogy "ami táplál engem, és elpusztít", a dereka tetoválva van. Angelina Jolie megkapta a tetoválást, mielőtt feleségül vette volna ex férjét, Johnny Lee Millert 1995-ben. A tetoválás Amszterdamban készült, és a sárkány korábbi tetoválását is kék nyelvvel.

Kap egy Ingyenes Custom Tattoo Design Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

4. Halál szimbólum

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Ez a japán szimbólum a halálra a bal vállánál volt az első tetoválás. Azt mondta, hogy a tetoválás emlékezteti rá, hogy ebben a pillanatban meg kell élnie, mert holnap nincs garancia. Mivel ez a fotó készült, Angelina már eltávolította, és helyettesíti ezt a tetoválást a Khmer forgatókönyvvel.

5. Billy Bob és a sárkány

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Ez a tetoválás a második ex-férje, Billy Bob Thornton nevét viseli. Elszakadt, amikor felbomlottak.

6. Khmer Script

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

A Khmer forgatókönyvet a bal vállpánttal végezték Kambodzsában. Kíváncsi volt megvédeni őt és az általa elfogadott fia, Maddox (kambodzsai származású) ártatlanságát. Ez a forgatókönyv fordítása: "Legyen az ellenségeid távol tartson tőle. Ha gazdagodást szerez, maradhat mindig a tiéd. A szépséged az Apsaraé lesz. Bárhová is megy, sokan részt vesznek, szolgálnak és megvédenek, körülvéve mindenfelé. "

Ismerd meg jogaidat

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Ez a tetoválás a kedvenc zenekarának, a The Clash-nak a dala. A tetoválás a köpenyen és a gótikus stílusban.

8. Rune Tattoo

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Ez a rún tetoválás a H betű szimbóluma. A tetoválásnak nincs határozott magyarázata, de a pletyka az, hogy Angelina megkapta a tetoválást, miközben társa volt Timothy Hutton.

9. A Will erőssége - Angelina Jolie tetoválás

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Ez a tetoválás azért készült, hogy felborítsa az előző tetoválást, amit ő és ex férje, Billy Bob Thornton tett. A design egy arab szkript, amely azt mondja: A Will ereje.

10. Absztrakt vonal

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

Ez volt a tetoválás, amit Billy Bob és Angelina készített. Ez a jobb karján volt, de most egy iszlám szkriptet kapott.

11. Bengáli tigris tetoválás

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

A 12 hüvelykes, 8 hüvelykes széles tigris tetoválás a hátán helyezkedik el. 2004-ben készült, ugyanaz a tetováló, aki a khmer forgatókönyv tetoválásával készült. A tetoválás közben a művész egy varázsigét énekelte Angelina megáldására. Ezt a tetoválást is választották egy ünneplés részeként, hogy Kambodzsa állampolgára lett.

12. XIII

Angelina Jolie Tattoos – Photos and Explanation

A XIII decimális szám azt a tényt jelzi, hogy Angelina nem hisz a babonákban. Később hozzáadta a V MCMXL-et: 1940. május 13-án. Ezek a számok emlékeztetnek Winston Churchill beszédeire: "Nincs mit kínálnom, csak vér, fáradtság, könnyek és verejtékezés".

Szóval Angelina Jolie tetoválásáról van szó fényképekkel és magyarázatokkal. Reméljük, hogy összeállításaink segítenek az égő kérdések megválaszolásában. A rajongók mindig megcsodálják Angelina Jolie-t nagyszerű színészi készségeiért és vonzó tetoválásáért.

Ha élvezted ezeket az Angelina Jolie tetoválásokat, nézd meg a Rihanna tetoválásokat.

Leave a comment

− 2 = 8