Thursday, December 12, 2019

Az Egyesült Államok tetoválásainak múltbeli és jövőbeni elnökei

Will Donald Trump lesz elnök? Will Hilary? A válasz a tetováláson van! Az Egyesült Államok múltbeli és jövőbeni elnökeinek tetoválása.

Eddig 44 elnöke volt Amerika, köztük Barack Obama is. 19 portréja az emberek bőrén végződött. Néhányan azok közül, akik szeretik a tetoválásokat, a bőr felszínének egy részét elkötelezték az elnöknek, akit tetszettek és csodáltak. Vannak olyan emberek is, akik tetoválással rendelkeznek az elnökség idején működő nyilvános személyek számára.

Mind a 44 elnököt illetően ismert tény, hogy közülük tetováltak. James K. Polk, Andrew Jackson és Theodore Roosevelt írták be! Úgy tűnik, hogy James K. Polk, akinek portréja senki sem tetovált a bőrén, kanji szimbólumok rajongója volt. Valahogy azt jelentette mohó.

Az Egyesült Államok múltbeli és jövőbeni elnökeinek tetoválása:

Az Egyesült Államok múltbeli és jövőbeni elnökeinek tetoválásai nem mind komoly portrék. Amint az következik, James Buchanan arca tetoválva lesz egy nagyon szokatlan helyen, Abraham Lincoln legjobb arcrajzában valaha, és Donald Trump, mint egy csecsemő! A Millard Fillmore ritka portréját is megtalálja.

Azok az emberek, akik az elnökök portrékat választották tetoválásnak, nem feltétlenül nacionalisták, de lehetnek is. Az Egyesült Államok elnökei, akik a kollektív emlékezetben maradtak, a hatalom és a demokrácia igazi szimbólumai. Néhányan különleges politikai vezetők voltak, míg mások emlékeztek tettükre és globális hatásukra.

22. George Washington, az első amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Mivel George Washington volt az Egyesült Államok első elnöke, teljesen megértem, miért szeretne bárki amerikai tetoválással. Más néven az ország apja,George Washington egyhangúlag megválasztották, 1789-ben, miután legyőzték a briteket. Megalapította az elnökség intézményét. Még akkor is, ha az arca úgy néz ki, mintha ez a kép kifogyott volna, ő szépen és pontosan képviseltette magát. Végtére is élénk tetoválás lett volna hátborzongató.

21. Thomas Jefferson, a 3. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Thomas Jefferson a Függetlenségi Nyilatkozat egyik szerzője és az USA egyik legbefolyásosabb alapító atyja. Az arca megjelenik a 2 dolláros számlán és az illető testén. Nem nagyon népszerű az olyan emberek körében, akik portrék tetoválással rendelkeznek, még akkor is, ha az ő elnöki fontosságát nagyra értékelik. Van egy bizonyos mélység a tetováló művész által, aki ezt a reális portrét írták, nem gondolod?

Kap egy Ingyenes Custom Tattoo Design Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

20. Andrew Jackson, a hetedik amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Ez kissé Andrew Jackson karikatúrája. Úgy ítélve, hogy úgy tűnik, nem régen írt. Jó tudni, hogy valaki még mindig emlékszik rá, tekintve, hogy valóban küzdött, hogy elnökké váljon. Ez a rajz szürke hajú és bozontos szemöldökű öregemberként mutatja. Az arckifejezése bölcsességet sugall, nem érinti, ahogy a legtöbb portrékban ábrázolja. Az egyik vicces tény, hogy ő volt egy tetoválás egy őslakos amerikai tomahawk. Ez mindent ellene, amiben hitt, de azt hiszem, tetszett a tinta!

19. Martin Van Buren, a nyolcadik amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Kiváló portré, ez a tetoválás az Egyesült Államok múltbeli és jövőbeni elnökeinek tetoválásai közé tartozik. Martin Van Buren-t ábrázolja, aki az első elnök született amerikai állampolgár. Elődei brit állampolgárok voltak. Bár feketenek tűnik, tudnia kell, hogy nem. A tetoválóművésznek sötétebb árnyalatokat kellett használnia, hogy kiemelje az igazán fehér haját.

18. Millard Fillmore, a 13. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Ez a Millard Fillmore tetoválása egyike azoknak a kevésnek, amelyek léteznek. A portréját nem reális módon készítették el, de még mindig nagyon hasonlít rá. Elmondható, hogy ez egy rajzfilm vonalas portré. Ez a módszer naiv, és nem naprakész, így ez a tetoválás lehet öreg! Egy érdekes dolog, hogy Millard Fillmore-ról tudni kell, hogy tetszett neki a luxus cucc. Felesége volt az első kád a folyó vízzel a Fehér Házból.

17. James Buchanan, a 15. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Ez a James Buchanan tetoválás nem gyakori. Ha azonban arra gondolsz, hogy homoszexuális, akkor a dolgok elkezdenek értelmet nyerni. Ő volt az első amerikai elnök, aki nem házasodott meg, de a pletyka arról szól, hogy hosszú távú kapcsolatban áll William R. King-rel. Ez a tetoválás tiszteletben tartotta az első meleg amerikai elnököt, vagy egyszerűen csak csodálattal tölti el munkáját, megkísérli felszólítani mind az északra, mind a délre.

16. Abraham Lincoln, a 16. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Ez az igazán jól elkészített Abraham Lincoln portré az Egyesült Államok múltbeli és jövőbeni elnökeinek 20 legjobb tetoválásának része. Legnagyobb elnöki teljesítménye az volt, amikor kiadta az Emancipáció Nyilatkozatot, amely örökre szabadon nyilatkozott a rabszolgákról a Konföderációban. Egy keveset társított egy bárban Springfieldben, Saloon néven. Abraham Lincoln felépítette útját, miután küzd, hogy túlélje szülei halálát, ezért élete inspiráló.

15. Ulysses S. Grant, a 18. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Ulysses S. Grant harcos és hős volt. Ábrahám Lincoln közvetlen felügyelete alatt sok csatában harcolt és vezette a hadsereg munkatársait győzelemre. Elnökként csak irányította a dolgokat, és közbelépett, amikor valami rosszul ment. A rák miatt halt meg, de néhány évig luxusban élt. Egyszer kapta meg a jegyet, hogy túl gyorsan lovagoljon. Igen, ez volt az 1860-as években! Ez a tetoválás egy valóságos portré, névjegyzékkel együtt.

14. William McKinley, a 25. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

William McKinley vezette a nemzetet a spanyol-amerikai háború győzelméhez. Jogot tanulmányozott, és tisztelték személyiségének és hírszerzésének. Azt mondják, hogy vörös színű szegfűjét viselte a kabátján. Mielőtt meggyilkolták volna, átadta a szegfűjét egy kislánynak. Ez a portré tetoválás tükrözi McKinley érintett és elfoglalt személyiségét. A piros szegfű hozzáadásával ez a tetoválás teljes lett volna. Egyébként ez a tetováló technika kiemelkedő.

13. Theodore Roosevelt, a 26. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Theodore Roosevelt nem volt tipikus elnök. Ez a funky-kinézetű férfi volt a legfiatalabb amerikai elnök, aki hitt a progresszív reformjaiban, és erős külpolitikával rendelkezett. Ráadásul nagyon szenvedélyes volt a tetoválással kapcsolatban! A mellkasa tetoválódott a családi törzsének képével. A családról beszélve mind a felesége, mind az édesanyja ugyanazon a napon halt meg, a Valentin-napi napon. Úgy gondolom, hogy személyesen, elnökként és hűvös tetoválásként ismerhető fel!

12. Woodrow Wilson, a 28. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Bár ez a tetoválás még nem fejeződött be teljesen, világosan látja, hogy Woodrow Wilson arca 100 000 dolláros számlára néz ki. A megbízatása alatt az arca valójában egy ilyen törvényjavaslaton jelent meg. Ezeket a számlákat azonban csak a bankok használhatják jelentős tranzakciók esetén. Ő volt a Progresszív Mozgalom vezetője, és Amerikát vezette az I. világháborúban. Bár ez nem a legjobb ábrázolása, ez egy tetoválás, amely sokat mond.

11. Harry S. Truman, a 33. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

A srác egyik borjával a Harry S. Truman portréja része az Egyesült Államok korábbi és jövőbeli elnökeinek néhány tetoválásának. Demokrata volt, és a neve gyakran társul Hirosimához és Nagasakihoz. A tetováláshoz kapcsolódó felirat arra utalhat, hogy intenzív részt vesz a katonai konfliktusokban. Az egyik hűvös tény körülötte, hogy Harrynek nem volt más neve, csak a kezdeti S helyette. Ez nem reális tetoválás, hanem az egykori elnök portréjának értelmezése. Úgy néz ki kicsit, mint az első Superman, ha megkérsz.

10. John F. Kennedy, a 35. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

John F. Kennedy a legfiatalabb amerikai elnök, aki meghalt. A halála tragikus volt, mert meggyilkolták, így ez a tetoválás egyszerre ad csodálat és gyász. Harvardhoz, a Haditengerészethez ment, és kongresszusi volt. Tény, hogy apja ígéretes felvételi levelet írt neki, de ez nem akadályozta meg, hogy magasabbra érjen. Tisztelet vagy sem, ez a tetoválás nagyon jól néz ki! Figyelembe véve Kennedy híres szavaitNe kérdezd meg, mit tehet az országod az Ön számára - kérdezze meg, mit tehet az országában,Azt hiszem, biztos lehet mondani, hogy ez a fickó hazafi.

9. Richard Nixon, a 37. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Az első olyan elnök, aki az amerikai 50 államot látogatta, Richard Nixon elég kicsi, kék hajjal néz ki! Nemcsak azért, mert elnökként, hanem köszönhetően is népszerű Futurama. Animált sitcom, Futurama Richard Nixont bemutatja egy vicces fényben, emlékeztetve lemondását a Watergate botrány és jellegzetes gesztusa miatt. Ez a modern értelmezése jellemzői és személyisége nagyon jól néz ki!

8. Jimmy Carter, a 39. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Nem Jimmy Carter legjobb rajza, ez a tetoválás egyszerű. A mandátuma alatt jobb fogakkal rendelkezett, mint ez a kép, de az ő szándékai mindig először jöttek elő. Demokrata és pacifista volt, szóval ki nem akarja, hogy portréja tintázzon? Valószínűleg nem a legjóképűbb elnök, Jimmy Carter az emberi jogok iránt érdeklődött, és küzdött, hogy békés megoldásokat találjon mindennek. Hitt az idegenekben, és 1973-ban meg volt győződve arról, hogy lát egy UFO-t. Megosztja hiteit?

7. Ronald Reagan, a 40. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Nemcsak politikus, hanem színész, Ronald Reagan is elnyerteA legtöbb közel tökéletes hím figura díjat1940-ben. Liberális volt, majd konzervatív, de a foglalkoztatás növelésére és a nemzeti védelem erősítésére összpontosított. Mivel ez a portré tetoválás már elhaladt az ifjúságában, nem volt jó színész, hanem azért, mert jó elnök volt. Alapul véve a béke megszerzéseerő,a képét valaki bőrére halhatatlanná tették.

6. Bill Clinton, a 42. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Boldogan és mosolyogva, Bill Clinton tetoválása azt mondja, hogy ez a visszafogott hozzáállás. Kedves és figyelemreméltó volt, megpróbálta megtartani a foglalkoztatási arányt és az inflációt. A faji megkülönböztetés nem volt olyan, amit elviselhetett, és mindennel támogatta a demokráciát. Bill Clinton példaként szolgálhat sok ember számára, ahogy azt a személyénél is, aki a testén testet ölelte.

5. George W. Bush, a 43. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

George W. Bush nem volt könnyű elnökként, mint az apja. Nem tudta megtenni, amit váratlan és pusztító események miatt ígért. Az a helyzet, ahogyan kezelte a helyzetet, kellemes és elfogadható olyan személyeknek, mint aki megkapta tetoválását. A portré maga nem mestermű, de elég kifejező. Ez egy kis tetoválás, ezért nehéz beolvasztani túl sok részletet. Tudtad, hogy a gimnáziumból egy pompító csapat kapitánya volt??

4. Barack Obama, a 44. amerikai elnök

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Az első afrikai-amerikai elnök, Barack Obama szereti az amerikaiak többsége. Tipikus középosztálybeli ember, aki keményen dolgozott, hogy ott legyen, ahol van. Ez a tetoválás vidám és nagyon jól sikerült. Különösen szeretem a színeket, a nyakkendőt, a kis amerikai zászlót és a mosolyát. Ez lehet egy tetoválás, amely pontosan úgy néz ki, mint egy kép róla. Manapság mindössze annyit kell tennie, hogy készítsen egy képet egy tetováló művésznek, és ugyanazt kapja a bőrére.

3. Donald Trump jelöltek az amerikai elnökséghez

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Az ok, amiért valaki szeretne egy testvérből Donald Trumpot, titokzatos nekem. Azonban ez a tetoválás aranyos, nagyon furcsa módon. Trump arca mellett van a dollárjel is, amely teljesen illeszkedik a jelenlegi helyzetéhez. Ő republikánus és az Egyesült Államok következő lehetséges elnöke. Ez csak egy a lehetséges jövőbeli elnökök tetoválásainak, akiket az emberek már nem vettek figyelembe.

2. Hillary Clinton jelöltek az amerikai elnökséghez

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Most ez Hillary Clinton nagy mosollyal az arcán és kacsintó! Az amerikai zászló hátterében az arcképe úgy néz ki, mintha kampánya lenne. Azonban hosszú ideig politikus volt. Nem csak az Egyesült Államok első hölgye, Hillary Clinton 8 éve szenátor volt. Valaki hisz benne, és annyira csodálja a minőséget, hogy neki tetovált!

1. Bernie Sanders jelölt az amerikai elnökséghez

Múlt and Future Presidents of the United States Tattoos

Nemrég egy demokratikus, Bernie Sanders volt a leghosszabb szolgálatot ellátó független az Egyesült Államok kongresszusi történetében. Ismert, hogy ellenzi az iraki háborút és a tömegfelügyeleti politikát. Bernie helyet kapott ezen a nő combján, így valami jó dolgot kellett tennie! Sokkal többet tehet, de ez csak a jövő évi választásokon múlik. Jövő elnöke vagy sem, a tetoválást egy módon, vagy a másikban szerzett!

Leave a comment

45 − = 43