Thursday, December 12, 2019

Celoten vodnik po Samoan tetovažih. Kaj je in kako ga dobiti?

Samoanski tatu ali tatau, kot je znano tradicionalno, je globoko vezan na kulturo Samoe. To je storjeno kot vir ponosa v svoji dediščini in kulturi. Da bi bila ponujena priložnost, da se tetovirajo za mlade Samoane, je zelo čast. Mnogi mladi moški morajo najti sorodnika, ki je vreden hkrati tetovirati. V Ameriki so samoanske tetovaže pogosto znane kot plemenske tetovaže. Plemenske tetovaže so postale vse bolj priljubljene v zadnjih nekaj letih. Toda verodostojne samoanske tetovaže niso čisto običajne.

Dokončati Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Celoten vodnik po Samoan tetovažih:

Kaj je in kako ga dobiti

Samoan tetovaže so tetovaže, ki so zelo globoko v smislu in kulturi. Preprosto všeč, kako izgledajo, ni dovolj dober razlog za izbiro te vrste tatoo. Častiti sta kulturo in zgodovino te vrste tatoo. Te vrste tetovaže so zelo boleče, tudi če uporabljate tattoo pištole ali stroje zaradi količine podrobnosti, ki je vključena. To še posebej velja za suhe ljudi, ki nimajo veliko blazine pod kožo. Iz tega razloga boste želeli dolgo in težko razmišljati o vaši odločitvi, da dobite samoan tatu.

Kaj je to?

Dokončati Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Prvotno objavil
Ross Blackman

Samoan tetovaže se tradicionalno izvaja s tetovažnim glavkom. Ameriške tetovaže se ponavadi izvajajo s pištolami za tetoviranje, ki uporabljajo iglo za prebadanje kože in vstavljanje črnila. Samoanske tetovaže se naredijo tako, da na koncu palice postavimo čašo za tetovažo, potopimo palico v črnilo za tetovažo, postavimo glavnik na kožo in udarimo palico s palico, da s črnilom nalepimo v kožo. To se naredi večkrat in zato namesto da bi slišali zvok običajne pištole za tetovažo, boste slišali ponavljajoče se dotikanje dveh koščkov lesa. Tapnite, tapnite, tapnite, lahko ga slišim v glavi.

Pridi Free Samoan Tattoo po meri Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

Samoanski simbolizem

Dokončati Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Prvotno objavil
John vode

Samoanci uporabljajo iste plemenske simbole za tetoviranje, kot to počnejo v nekaterih njihovih lokalnih umetniških delih. Ti simboli so povsod v ameriški kulturi. Veliko izkrivljenih linij in pikčastih modelov, ki jih najdemo na današnjih priljubljenih majicah, izvirajo iz tatau iz Samoe. Tapnite srajce, ki jih nosijo ljubitelji profesionalnega rokoborbiranja, je eden izmed najpomembnejših krajev, kjer boste videli plemenske simbole te tradicionalne oblike tetoviranja. Te simbole boste našli tudi v vzorcih tkanin in ozadij.

Kaj to pomeni?

Dokončati Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Prvotno objavil
Michele Wilson

Vsak samoan tatu ima drugačen pomen. To je zato, ker imajo vsi simboli, ki se uporabljajo pri tetoviranju v Samoanu, drugačen pomen. Imajo veliko plemenskih simbolov, kot so voditelji, kuščarji, ribe, ocean in sonce. Turtle lupine so eden izmed najpogostejših simbolov, najdenih v tej vrsti tatoo. Vsak simbol ima lahko 4 ali 5 različnih pomenov. Polinezijski ljudje želve lahko pomenijo plodnost, mir, dolgoživost ali dobro počutje. To pomeni, da čeprav imate iste simbole kot nekoga drugega z samoansko tetovažo, morda nimate enakega pomena. To praktično zagotavlja, da bo vaša tetovaža edinstvena.

Ali mora kaj pomeniti?

Skratka, ne. Vaša tetovaža ne sme imeti posebnega simboličnega pomena, ampak biti pripravljena, da ljudem pripoveduje dobro zgodbo, če vprašajo. Nič ni močnejše kot videti nekoga z neverjetno tetovažo, hoditi do njih in spraševati pomen za svojo tetovažo samo, da bi slišali, da so zamrli idejo nekoga drugega in nima trajnega pomena za njih. Sedaj ne izgledate samo kot bedak, če pa to pravite napačni osebi, je lahko več kot le žaljivo. Te tetovaže imajo zgodovino in kulturo za njimi. Če niste pripravljeni pokazati spoštovanja do tega, naredite si uslugo in izberite drugo vrsto tatoo.

Težaven način za pridobitev avtentičnega samoanskega tatuiranja

Dokončati Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Prvotno objavil
Amber L.

Da bi dobili pristno, tradicionalno samoansko tatoo, morate biti del svoje skupnosti. Morate si prizadevati, da postanete sprejeti kot eden od njih, kar ni lahka naloga. Pomislite, da vzamete smeti svojega soseda, kosite svoje dvorišče, vse, kar lahko storite, da jim pokažete, da želite biti del njih. Morate dokazati, da si zaupanja vreden in zavezan zanje in njihovim načinom življenja. Ta vrsta sprejemanja je edini način, da dobite tatoo iz prave skupnosti Samoanov. To lahko traja leta, da se sprejme v eno od njihovih skupnosti, vendar ko ste sprejeti, bo tattoo bo vetrič.

Enostaven način za pridobitev Samoan Tattoo

Veliko tradicionalnih trgovin za tatoo na Havajih in na Floridi je ljudi, ki so bili usposobljeni na stare načine samoanskih tetovaže. Lahko bi šel k njima in dobili enako vrsto tatoo brez vsega trdo delo, ki izhaja iz priprave sebe v svojo skupnost in kulturo. Uporabljajo isto plemensko simboliko in metode, vendar lahko dobite tatoo, ne da bi porabili leta svojega življenja, ki živijo v drugi regiji. To ne pomeni, da vaš lokalni umetnik za tetovaže ne more narediti prehodnega Samoan tatu. Vsak dostojni umetnik za tetovaže lahko replicira simboliko, ki se uporablja v samoanskih tetovažah.

Samoan tatoo po negi

Tradicionalno samoansko tetovažo, ki je narejeno s čopiči za tetoviranje, bo potrebno masirati trikrat na dan. Masaža s tetovažo ustvari kakršno koli okužbo, nečistoče ali gnoj, zbrane pod kožo. Prav tako je dobra ideja, da dnevno sperete tetovažo. To se najbolje opravi s slano vodo. Dezinfekcijske lastnosti slane vode zmanjšujejo bolečine in otekline. Želite ohraniti vašo tetovažo proč od neposredne sončne svetlobe in jo ohraniti, kar zmanjša možnosti okužbe. Bodite previdni, da ne premešate tetovaže, ker preveč vode počasnejši proces zdravljenja. Ne pozabite, da je vsaka sveže tetovirana koža v bistvu odprta rana. Poskrbite, da boste ustrezno ravnali.

Samoanske tetovaže so ena izmed najbolj zapletenih umetnosti telesa, ki jo boste kdaj videli. Pomen za vsako tetovažo je oseben in na koncu mora tattoo povedati zgodbo. Če ste pripravljeni in sposobni iti skozi tradicionalen ali sodoben način pridobivanja te tetovaže, bi morali biti ponosni, da ga nosite.

Leave a comment

+ 83 = 93