Pomembne tetovaže in zgodbe za njimi

Vsakdo dobi tatoo zaradi drugega razloga. Pomembne tetovaže. Nekatere naše prijatelje smo prosili, naj nam razložijo, kaj jim tatoo pomeni. Njihove zgodbe so lepe, žalostne, upanje in vredne branja!

Medtem ko gledam na tetovaže na spletu, sem se pogosto spraševala, zakaj se je nekdo odločil, da bi dobil določeno tetovažo. Kot, zakaj slon? Zakaj luna? Kaj pomenijo te številke? Vem, da v svojih osebnih izkušnjah skoraj vsak tatoo, ki ga imam, ima zelo specifičen pomen. Priznala bom, da moja prva tetovaža, majhno srce na gležnju, ni imela posebnega pomena, in to je bilo vse, kar sem si mislil na kraju samem. Imam tudi še eno tetovažo, ki sem jo ravno izbral, ker je bilo lepo. Ugani kaj? Na to sem bolj pohvalen kot kateri koli od mojih drugih.

Nameravam najti pomene in zgodbe za tetovažami, začenši s prijatelji in družino. Tukaj je njihovo črnilo in njihove zgodbe z lastnimi besedami. Komentarji v oklepaju so lastni.

Pomembne tetovaže in njihove zgodbe:

1.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Imam objemi obeh mojih zapestij ala Frankenstein / nevesta Frankensteina. Desni zapestje ima pajek, ki zaključuje šivanje z dejanskim spletom.Rada imam pajke in stara grozota, zato je bil dober način združiti dve svoji najljubši stvar v en kos. Želim si, da bi lahko rekel, da je nekaj globlje od tega, vendar ni! «* Amber J.

2.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Moja tetovaža je za Autism Speaks v čast svojega 12-letnega vnuka, Riley.” * Debbie P.

Za več informacij o Autizmu obiščite autismspeaks.org.

Pridi Brezplačen značilen tattoo po meri Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

3.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Moja edina misel v tistem času je bila:” Prihranite nekaj dolarjev, daj si tetovažo! “” (PRED PICTURE)

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Naslednji dan sem vstopil in ga profesionalno naredil in pokril je moj mali stvar. Izkazalo se je, da je boljše od vsega, kar bi lahko sanjal. Tattoo umetniki imajo darilo in vredno vsakega penija. “(PO NAROČILU) * Rachael H. (Ta tattoo pravi” živi močan “v španščini.)

(Tu so otroci, otroci. Nikoli ne poskušajte tatoo, razen če ste v resnici profesionalni umetnik za tetovažo.) Oglejte si članek o tem, kako najti najboljšega izvajalca.)

4.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Žepna ura je zato, ker je moj tat vedno imel enega, cvetovi (vijolična) so za mojo mamo, ki so ljubili vijolično. Ura ima čas in datum, ko se je rodila Madison (moja hči). Ima tudi njeno ime. “* Melissa K.

5.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Ptice sem naredil v Južni Koreji (moj mož je bil tam nameščen) in niso se izkazali za to, kar sem hotel. Resnično mi je všeč tradicionalni stil tatoo. Hotel sem dodati pticam, ker so pravkar gledali tam zunaj in hotel sem nekaj dodati. Z mojim dekliškim imenom (Locke) sem šla s tradicionalno ključavnico in pustila, da se tatoo umetnik zmehča z ostalimi, da bi jih skupaj povezal. «* Tara G.

6.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“To je moja prva tetovaža. To je blizu mojega srca, ker je Portugalska postala moje srce, moj dom. Učenje v Lizboni za mojo mojstrovino v ustvarjalnem pisanju je prišlo v času, ko sem se počutil izgubljeno, ko sem vse, kar sem hotel storiti, oddaljil od doma, v katerem sem se več ne vrnil v države. Spoznal sem prijatelja v tujini, ki mi je odprl svoj dom v Lizboni, in ta tetovaža je v njegovem rokastu. Izhajala je iz citira: “Niso vsi tisti, ki tavajo izgubljeni,” ampak portugalščina je težek jezik za prevajanje. Preden so našli besedo, ki ustreza jeziku, so potrebovali veliko stavkov. Trudili smo se, da bi se sprehajali, da bi bili doma, toda to ni bilo prevedeno. On je skupaj z drugo lokalno lizbonsko stranjo izrazil frazo: »Izgubiti se je, da se znajdem«, kar pomeni »Perder-me para me encontrar«. To jedkanje v svoji koži me bo vedno spominjalo, da če se odločim spet izgubil, vedno bom na koncu našel nove in boljše dele sebe in sveta. “* Anonymous

7.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Vedno sem se počutil tetoviran. To pomeni, da katoliški otrok lahko dobesedno vzame “neizbrisne oznake na duši”, ki smo jim bili obljubljeni s krstom. Predstavil sem jih kot podplutbe na jabolčno-fogbound in islandish. Ožji so bili laserski štrleti stigmata, ki so samo svetniki zaslužili žareče žarke skozi zrak. Kako se bolečine materializirajo. Kasneje tudi prek Cupid-jev napačno puščane puščice, seveda, in imena izklesana v drevesa. Dokumentirane modrice. Dolga brazgotina na vratu. Pomislite na to, da je zgodba o vašem življenju napisana na vašem telesu, en ljubitelj utihnil.

“Nisem tako avtobiografski kot pisatelj, čeprav-tako, medtem ko je eden od mojih otrok partnerjev lep tatoo umetnik (Ron Nelson je lastnik misije Street Tattoo v Santa Cruzu) in moji otroci so dobro in lepo potiskan (tatoo kot družinski gifting, stalno in brezplačno), in mi je vzel dolgo časa, da razmišljam o dobesedni tatoi zase. Biti pesnik je bil neposredno nemogoč. Tudi jaz sem bil prefiksiran s številnimi “izgubljenimi” tetovažami – Budo na rokah ljubljenega samomora, fauna “pokrita” v scarab. Ta zgodnja oprema Rona je rjavila v poplavljeni Louisiana shop post-Katrina. Te tetovaže oba usmerijo pogled na telo in delajo nekako kot oklep.

“Bil sem v drugo desetletje tatvine domišljije, ko moj prijatelj in sodelavec, brazilski vizualni umetnik Cyriaco Lopes, mi je posodil pesmi v portugalščini, ki jih je poslušal Fernando Pessoa’s beguiling heteronyms. Kmalu pridobil: knjigo, ki je nemogoče resnično izničiti, Pessoa je odlična O Livro do Desassossego / Knjiga razočaranja. Branje Pessoa je sovpadlo s čudovitim izumom mednarodne konference Disquiet International v Lizboni na Portugalskem, v drugem letu pa sem bil povabljen, da vodim igro Fernando Pessoa, verbalno / vizualno delavnico. Cyriaco in jaz zdaj gremo v Pessoino ljubljeno domačo hišo vsako julijo in vsako novo srečanje v naši igri se začne s prehodom v naših dveh jezikih iz peerlessove “brezobzirne avtobiografije”.

Ne spim. Medsebojno obstajam.

“Ki smo našli, tako da smo odprli knjigo brez misli, kot sem pravkar storil. Pisatelj in njihove besede zdijo preprosto vključeni med druge, državo, ki se počuti radikalno znana. Tudi sveže in čudno – sem že kdaj prebral to stran? V zadnjem času je Pessoa lastno ime razkrila pot. V portugalščini in ne kapitaliziran, kot v mojem morebitnem tetovažiranju, pessoa pomeni preprosto “osebo”. Če bi se z žigom “oseba”, kot sem končno postal pod izdelanim tetovažnim pištolo mojega zeta, morda ni preveč zahtevati. Vsaj tako me boste lahko našli na poti do izgubljene prtljage na koncu sveta. “* Terri W.

8.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Pravkar sem dobil to spomin tatoo za moje starše. Umrli so v letih 2004 in 2005, 6 mesecev narazen. Moja mama je ljubila race. Imela je keramične race z rožnatimi luknjami (njeno najljubšo barvo) po vsem stanovanju. Moj oče je ljubil peti. Ko je z Nat King Cole poje pesem “Unforgettable”. Ime sem poimenovala Carrie Okey v čast moje ljubezni do karaoke! “* Kris Y.

(Mislim, da je to morda moja najljubša! Če niste vedeli zgodbe za to smiselno tetovažo, bi si všeč: “Zakaj je raca petje Nat King Cole?”)

9.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Ta tetovaža, čeprav nisem najvišje kakovosti, ki sem jo kdajkoli dobil, je daleč najbolj pomemben. Že dolgo, preden sem se rodila, je moja družina (na moji strani) začela tradicijo serviranja testenin in ocvrtih kozic za večerjo na božični večer. Moj dedek bi lupil nekaj kilogramov kozic (ki so se v zadnjih nekaj letih povečali za več kot 10 kilogramov), jih plaščali v moko in jih skuhali v skrivni kombinaciji olj. Dobil bi jim lepo črto soli takoj, ko so prišli iz ponve, in vsi bi se zbrali okrog in preveč, kolikor bi lahko, preden pride naslednja serija. Moj dedek je umrl leta 2007, vendar še vedno nadaljujemo to tradicijo. Čeprav so se nekatere družine odselile, vsi še vedno praznujemo božični večer z Grampinimi kozicami. Tako sem imel te kozice tatoo na nogo v obliki srca, da bi se spominjali naše ljubljene tradicije in spomin na moj neverjeten Grampa. Morda boste opazili, da ima vsaka kozica na njej nabor valov. Mesec pred 21-letnim rojstnim dnevom mojega bratranca Matta je ubil v prometni nesreči. V moje tatoo sem vključil valove, ki so predstavljali njegovo ljubezen do ribarjenja in so bili na vodi. “* Jennifer Heuertz (to je prav, avtor tega članka.)

10.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

“Torej ta tatoo. To je bilo iz zadnjega pisma, ki me je moja babica poslal preden je umrla. To je njen rokopis in to sem si želel na roki, da bi jo vsak dan lahko spominjal nanj. Tako je živela z njo – z ljubeznijo in s tem, kako poskušam živeti tudi moje. «- Kelly O’Mara.

11.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them

Ta tetovažica je navdihnila najstarejši prijatelj in mačji spremljevalec, ki je bil v tem življenju že 20 let. To čudovito črnilo sem dobil v čast svojega časa s Samom, ki je bila čudovita črna mačka s staro dušo in zrak modrosti okrog njega, ki je pogosto pustil ljudi, da se počutijo bodisi prestrašeni ali zaničeni. Tetoviranje je značilno za ribiško simboliko oblečenega obeska, ki ga oba nosimo, obkrožena z rdečim, valovitim krogom, ki predstavlja krvno vez med nama, ki se nikoli ne konča. V koščici od repa do glave se bere “vedno” prepleteno s kostmi, ki se še bolj potopijo v pomenu, na nekoliko skriti skrivni ravni. Zelo sem ponosen na to obliko in ga nosim kot častno znamenje, ker sem imel srečo, da sem vedel in si vzel čas z eno najlepših bitij,.

Hvala tistim, ki so nam poslali svoje slike in zgodbe.

Če imate tetovažo, prosimo, da komentarite in vsem sporočite, zakaj je to za vas posebno.

Pomembno Tattoos and the Stories Behind Them