Monday, March 30, 2020

Teljes útmutató a Henna Tattoo számára

Henna tetoválás. Ez a teljes útmutató a henna tetováláshoz. Mehndi, más néven henna tetoválás, minden düh most. Henna tetoválások mindenhol megtalálhatók a bevásárlóközpontoktól a strandokig Madonna keze és homlokáig. A részleteket, amelyeket a művészek a hagyományos henna tetoválásokba raknak, nem más, mint csodálatos. Ha valamit keresel, ami megkülönbözteti egymástól, ez az út. Olvassa el az olvasást, hogy megkapja az összes kérdésedet az indiai testtemplom e csodálatos formájáról.

Teljes útmutató a Henna Tattoo számára. Mit és hol szerezni őket:

Mi a Henna Tattoo??

teljes Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Eredetileg kifüggesztette
Hannu Muthu

Henna tetoválás egyedülálló a tetováló világban. Ez azért van így, mert a henna átmeneti barna színezék a bőrön, nem pedig a tollal vagy fésüllyel ellátott tinta. Tehát ezek a lenyűgöző indiai tetoválások átmenetiek, de olyan feltűnőek, hogy örömmel szeretné, ha állandóak lennének. A hennát tetoválás hagyományosan rituálékra, például esküvőkre használták, és szent gyakorlat volt. Azt hitték, hogy jó szerencsét hoz a párnak, és a párok számára fontos képeket fogják használni. Az amerikaiak alkalmazkodtak a henna-tetováláshoz, és egyszerűen használják az ideiglenes alkotásokat különleges alkalmakra.

A henna tetoválás gazdag és hosszú története. Mindazonáltal az utóbbi időkig a henna tetoválás létrehozása szinte kizárólag indiai művészet volt. Nem több. A Henna az utóbbi években népszerűsége miatt - a tetoválás népszerűsége miatt - felrobbant. A Body art bibliai jelentőséggel bír Észak-Amerikában és Európában. A body art népszerűbbé vált, Henna az állandó tetoválóművészet hátulján lovagolt.

Természetesen a kettő egyedülállóan különbözik egymástól. Mivel a henna ideiglenes, sokan próbálnak néhány henna-tetoválást, mielőtt az első állandó tetoválásukra merülnének. A Henna tetováló művészet szintén lehetővé teszi a személy számára, hogy kipróbálja a pontos tetoválást - vagy legalább egy vázlatot, amelyről a testükben való tintázásról van szó.

Reméljük, hogy élvezni fogja ezt a cikket. Sok szeretetet tettünk bele.

Hogyan működik

teljes Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Eredetileg kifüggesztette
Stephanie McCullough

Azok számára, akiknek alacsony a fájdalomcsillapításuk, ha egy henna-tetoválás tűnik az istenek ajándékáért. A festék, mint a henna keveréke és a paszta, a bőrön egy adott formában kerül. Engedélyezi a paszta száradását, és néhány órára érintetlen marad. Ha 24 órán át zavartalanul hagyja, sötétebb és tartósabb tetoválást eredményez. Miután a paszta megszáradt, elrepül. A paszta ezután kb. 3 hétig barna foltot hagy a bőrön. A tetoválás elhalványul, ahogy a bőre lehúzza a külső rétegeket.

Kap egy Ingyenes Custom Tattoo Design Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

A test helye

teljes Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Eredetileg kifüggesztette
Indiai smink és szépség blog

A henna tetoválás általában a kézen, a lábakon és az alkyán történik. Ez nem egy kemény és gyors szabály, ha olyan emberek lennének, mint Madonna, egyébként is. Úgy tűnik, hogy a kezek a henné tetoválás legkedveltebb helye, a lába kevésbé népszerű. Vannak olyan emberek, akik henna-tetoválásokkal rendelkeznek a vállakon és hátul. Ez a két helyszín nem hagyományos helyszínek a henna tetováláshoz. Tehát, ha igazolni szeretnéd a művészeti űrlapot, akkor elkerülheted a henna tetoválást ezen a helyen. Ne felejtsük el, hogy a henna tetoválás elhalványul, ahogy a bőre exfoliates, így a gyorsabb lerakódások miatt a tetoválás gyorsabban elhalványul.

Mennyibe kerül?

Legtöbbször a henna tetoválás költsége zsebváltozás, mint egy azonos méretű állandó tetoválás. Gyakran megkaphatja őket akár öt dollárért a vásárokon és kézműves bemutatókon. Nagyobb darabok és bonyolultabb tervek esetén érdemes megfontolni egy saját hennel való művészetet. Ez természetesen növeli a költségeket, de megéri. Ha a semmi közepén élsz, és nincs henna művész, akkor van henna stencil és más anyag online. Ezek a $ 5-tól 10 $ -ig terjednek, csak a paszta, és a stencilek is körül ez az ár pont is.

Miért kap egy henna tetoválást??

teljes Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Eredetileg kifüggesztette
Hannu Muthu

Valójában van néhány jó oka annak, hogy egy henna tetoválást akarsz kapni. Ennek egyik oka szigorúan a tetoválás szűz. Ha úgy gondolja, hogy szeretne tetoválni, de nem biztos benne, hogy élni tudsz valami állandóan maratott a test, henna tetoválások ad egy jó ötlet, hogy milyen érzés tetoválás nézni minden egyes nap. Egy másik ok egyszerűen a mulatság. Az emberek megkapják ezeket a tetoválásokat olyan ünnepségekre, mint esküvők, születésnapok és más fontos események az életükben.

Ki kaphat egyet?

A legtöbb szakértő azt tanácsolja, hogy terhesség alatt ne kapjon tetoválást, és tényleg nem tetszik, amikor tetoválja a gyermekeit. A henna tetoválás különböző. Biztonságosak a terhes nők számára, mert a használt paszta teljesen természetes. A henna-tetoválás a gyermek számára olyan elfogadható, mint a $ .50-es tetoválások a gomball gépekből, és sokkal klasszikusabbak. Több száz éve a keleti kultúrák tetoválják a hennát. A gyermekeknek és a terhes nőknek, akiknek érzékeny bőrük van, különös figyelmet kell fordítaniuk a tetoválásuk során alkalmazott olajokra. A szegfűszeg, a Mustármag és a Teatree csak néhányat kell elkerülni.

Meddig tart?

Sok tennivalót tehetünk, hogy a henna tetoválását tovább tartsuk, de végül eltűnnek, mivel a henna tetoválás egyszerűen megfesteli a bőr külső rétegeit. A tetoválás alkalmazásának első két napja lesz a legerősebb szín. Várható, hogy a henna tetoválás 10-15 napig erős színt tart. A test minden 3-4 héten át pótolja a bőr külső rétegét. Miután a bőr elkezd cserélni a külső réteget, észre fogja venni, hogy a tetoválás elhalványodni kezd. A tetoválás lefedése, amikor megvédi a vizet és megvédi a vizet, segít megőrizni a szín erősségét és lelassítani a halványodást.

Mit kell tudnom a Henna tetoválásról??

Ha professzionális lesz a tetoválásod, győződjön meg róla, hogy olyan ruhát visel, amely nem vonatkozik a henna paszta után. Ha a lábadra helyezett henna tetoválást viselsz, flip-flopot viseljen. Jó ötlet, hogy a tetoválás időpontját megelőzően 3-4 nappal teljesen lerázza bőrét. Mivel a henna festék aktív marad, jó ötlet, hogy a tetoválás meleg legyen. Ez sötétebb színt ad. Ha kapsz egy professzionális tetoválást a kezedre, akkor emlékezni fogsz arra, hogy valaki veled van, ami hazavezethet. A kormánykerék megfogása elkenheti a pasztát, és tönkreteszi a tetoválását.

A Henna tetoválás a hagyományos tetoválás szórakoztató alternatívája. Az érdekes történelem mögöttük jó pártbeszélgetést tesz lehetővé. Nem kell indiai, hogy értékelje a henna szépségét a szokásaikban. A henna szépsége az, hogy lehetővé teszi a tetoválás szüzek, hogy ha valóban elkötelezik magukat egy állandó tetoválás.

Leave a comment

73 + = 80