Monday, March 30, 2020

Teljes útmutató a szamoai tetováláshoz. Mi az, és hogyan szerezhetsz egyet?

A szamoai tetoválás, vagy hagyományosan ismert "tatau" mélyen kapcsolódik Szamoa kultúrájához. Ez a büszkeség forrása a kulturális örökségükben és kultúrájukban. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy felajánlják a lehetőséget arra, hogy tetoválják a fiatal szamoai férfiakat. Sokszor a fiatal férfiaknak olyan rokont kell találniuk, aki méltó egyszerre tetoválni. Amerikában a szamoai tetoválásokat gyakran török ​​tetoválásnak nevezik. A törzsi tetoválás az elmúlt években egyre népszerűbbé vált. Azonban a hiteles szamoai tetoválás nem elég általános.

teljes Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Teljes útmutató a szamoai tetováláshoz:

Mi az, és hogyan szerezhetsz egyet

A szamoai tetoválás olyan tetoválás, amely nagyon mély jelentése és kultúrája. Egyszerűen tetszeni, ahogyan néznek ki, nem elég jó ok arra, hogy kiválasszák ezt a fajta tetoválást. Az ilyen típusú tetoválás mögött meghúzódó kultúra és történelem elengedhetetlen. Ezek a típusok tetoválások nagyon fájdalmasak, ha tetováló fegyvereket vagy gépeket használnak a beépített részletesség miatt. Ez különösen igaz a vékony emberekre, akiknek nincs sok párna a bőr alatt. Éppen ezért hosszú és kemény gondolkodásra akarsz gondolni arról a döntéséről, hogy szamoai tetoválást kap.

Mi az?

teljes Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Eredetileg kifüggesztette
Ross Blackman

A szamoai tetoválás hagyományosan tetováló fésűvel történik. Az amerikai tetoválások általában olyan tetováló pisztolyokkal készültek, amelyek tűt használnak a bőr kiszűrésére és a tinta behelyezésére. A szamoai tetoválásokat úgy végzik el, hogy egy tetováló fésűt helyeznek a bot végére, a botot a tetováló tintába merítik, a fésűt a bőrhöz helyezzük, és a botot ütés közben egy tollal kényszerítjük, hogy a tintát a bőrbe kényszerítsük. Ez többször is megtörténik, így a hagyományos tetováló pisztoly zümmögése helyett két darab fa ismétlődő megérintését hallja. Érintse meg, érintse meg, érintse meg, hallom a fejemben.

Kap egy Ingyenes Egyéni Szamoán Tattoo Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

Szamoai szimbolizmus

teljes Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Eredetileg kifüggesztette
john waters

A szamoák ugyanazokat a törzsi szimbólumokat használják a tetoválásra, mint a helyi művészeti munkájuk során. Ezek a szimbólumok mindenhol az amerikai kultúrában vannak. A mai népszerű pólókon talált sok görbe vonal és tüskés mintázat Szamoa tatau-ból származik. A professzionális birkózás rajongói által viselt kesztyűs pólók az egyik legjelentősebb hely, ahol a hagyományos tetoválási formák törzsi szimbólumát láthatja. Ezeket a szimbólumokat is megtalálhatja szövetmintákban, valamint háttérképként.

Mit jelent?

teljes Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Eredetileg kifüggesztette
Michele Wilson

Minden szamoai tetoválásnak más jelentése van. Ez azért van, mert a szamoai tetoválásban alkalmazott szimbólumoknak különböző jelentéseik vannak. Számos törzsi szimbólum van, mint a lándzsafeje, a gyík, a hal, az óceán és a nap. A teknős kagyló az egyik leggyakoribb szimbólum, amely az ilyen típusú tetoválásban megtalálható. Minden egyes szimbólumnak 4 vagy 5 különböző jelentése lehet. A polinéz emberek számára a teknős héjak termékenységet, békét, élettartamot vagy wellnesst jelentenek. Ez azt jelenti, hogy bár ugyanazok a szimbólumok vannak, mint a szamoai tetoválással rendelkezők, lehet, hogy nem ugyanaz a jelentése. Ez gyakorlatilag biztosítja, hogy tetoválásod egyike lehet.

Valamit jelentenie kell?

Röviden, nem. A tetoválásnak nem kell különleges szimbolikus jelentéssel rendelkeznie, de készen áll arra, hogy jó sztorit mondjon az embereknek, ha megkérdezik. Nincs semmi lamer, mint látni valakit egy csodálatos tetoválással, felmászni őket, és megkérdezni a tetoválás mögött rejlő jelentést, csak azt, hogy hallotta, hogy elvesztették az ötletet valaki másra, és nincs tartós jelentése számukra. Most nem csak úgy nézel ki, mint egy hülye, de ha azt mondod, hogy a rossz ember lehet több, mint egy kicsit sértő. Ezek a tetoválások mögöttük történelem és kultúra van. Ha nem hajlandó megmutatni tiszteletet, akkor tegye meg magának egy szívességet és válasszon másik típusú tetoválást.

A kemény út, hogy egy autentikus szamoai tetoválást kapj

teljes Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Eredetileg kifüggesztette
Amber L.

Ahhoz, hogy autentikus, hagyományos szaámi tetoválást kapj, közösséged részévé kell válnod. Meg kell dolgoznia, hogy elfogadható legyen az egyik, ami nem könnyű feladat. Gondold át a szomszédod szemétdombját, kaszálni az udvarodat, mindent, amit megtehetsz, hogy megmutasd nekik, hogy részesei akarsz lenni. Meg kell bizonyítanod magadnak megbízhatónak és elkötelezettnek kell lenni nekik és az életmódjuknak. Ez a fajta átvétel az egyetlen módja annak, hogy tetoválást szerezzünk egy igazi szamoai közösségből. Vannak évekig, hogy elfogadják az egyik közösségüket, de ha elfogadják, hogy megkapják a tetoválást, akkor szellő lesz.

Az egyszerű módja annak, hogy egy szamoai tetoválást

Sok hagyományos tetováló üzlet Hawaiban és Floridában olyan emberekkel rendelkezik, akiket a szamoai tetoválás régi módszereire képeztek ki. Képes leszel hozzájutni hozzájuk, és ugyanolyan tetoválást kapni, anélkül, hogy minden kemény munkát el fognak vetni a közösségük és a kultúrájuk iránt. Ugyanazt a törzsi szimbolizmust és módszereket alkalmazzák, de tetoválás nélkül is el lehet tölteni, anélkül, hogy élete éveit egy másik régióban élned. Ez nem jelenti azt, hogy a helyi tetoválóművész nem képes elfogadható szamoai tetoválást csinálni. Minden tisztességes tetoválóművész replikálhatja a szamoán tetoválás szimbólumát.

Szamoai tetováló utánpótlás

A hagyományos szamoai tetoválást tetoválás fésűvel kell naponta háromszor masszírozni. A tetoválás masszírozza a bőr alatt összegyűjtött fertőzéseket, szennyeződéseket vagy gombákat. Szintén jó ötlet a napi tetoválás mossa. Ez a legjobb a sós vízzel. A sós víz fertőtlenítő tulajdonságai csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot. Meg szeretné tartani a tetoválásodat a közvetlen napsugárzástól, és tartsa hidegben, ezáltal csökkentve a fertőzés esélyét. Ügyeljen arra, hogy ne áztassa a tetoválást, mert túl sok víz lassítja a gyógyulást. Ne feledje, hogy a frissen tetovált bőr lényegében nyitott seb. Győződjön meg róla, hogy megfelelően kezeli.

A szamoai tetoválás a legösszetettebb testmûvészet, amelyet valaha látni fog. Az egyes tetoválás mögött rejlő jelentések személyesek, és végül a tetoválásnak meg kell mondania egy történetet. Ha hajlandó és képes átvenni a hagyományos vagy modern módon a szerzés ez a tetoválás akkor büszke kell viselni.

Leave a comment

54 − = 49