TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

65 Hottest Pin Up Girl Tattoo Designs. Ali ste pripravljeni, da vidite najbolj seksi pin-dekle tetovaže, ki jih je svet kdaj videl? Seveda si, ti poredni prasec �� Začnimo s to vizualno avanturo …

Contents

Pin Up Girl Tattoo Designs: Vse, kar morate vedeti

Eden od najstarejših, najbolj prepoznavnih oblik tatoo je tisti, ki je priklenjen dekle. Spodaj je ženska, ki jo najdete tako privlačna, da jo želite samo pritrditi na steno, da jo lahko vidiš ves čas. Tradicionalna ženska tattoo art dekleta ima lepo žensko, ki se navadno sedi ali leži, pri tem pa ji pride privlačen pogled na obraz. Te tetovaže so bile skoraj tako dolgo, kot je tetovaža umetnost. Slog se je spremenil s časom, vendar je tattoo pin up dekle še vedno rezana v skoraj vsaki trgovini. Zdaj lahko nosi manj in pride v različnih stilov, vendar je kljub temu klasična brezčasna lepota.

65. Tradicionalno

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Tradicionalna tattoo dekle za dekle navadno vključuje vojaško temo, saj so te tetovaže nosili vojaki in jadralci daleč od doma. Želijo imeti lepo damo, da jih spremljajo, zato so šli z najlepšo žensko, ki bi jo lahko našli. Ta lepota je prikazana v klasični pozi, roke za glavo, prsni koš. Nosi morsko korpično kapo in telo iz morskega telesa. To je odličen primer klasične pin dekle tetovaže.

64. Lepa latina

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta ljubka dama je sodobnejša različica pin-up dekle. Ona gleda navzdol, kar ni značilno za večino iger. Ponavadi dekleta gledajo neposredno v oči tistih, ki gledajo njo. Poveča njihovo pritožbo. Toda ta je tako čudovito opravljen, da ni pomembno. Naglašena je s čudovito rožo, čudno čebelo in nekaj čudovitega rdečega poudarka tako na telesu kot tudi po njej. Rdeča stvar resnično daje temu kosu nekaj bleščanja.

63. Living Dead Girl

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Rob Zombie bi lahko bil na nekaj, kaj? Ta neobičajna tetovažica za dekle je še vedno neverjetno privlačna, kljub dejstvu, da se zdi, da je undead. Še vedno ima ta petdesetletni slog šarm in jo pogleda, tudi do srčkanega mladička v rokah. Niso vsa dekleta, ki so navadne, navadne hotties, zato je v redu, da se z njimi super ustvarjate.

Pridi Brezplačna torta po meri Design Quote:
Ponudba za omejeno časovno obdobje (klikni fotografijo)
Kliknite here to get your free custom tattoo design quote.

62. Queen Bettie

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Morda najbolj prepoznavna od vseh priklanja dekleta v Betty Page. Umetnost je prevzela umetnost na celo drugo raven in je bila neverjetno kritična za njen čas. Prepričana sem, da je bila na stenah mnogih mladeniča. Kot taka je odlična tema za tattoo dekle, ki je prikazana tukaj v tem rdečem usnjenem usnjenem videzu.

61. Velika, plavuša in lepa

 

Privezne deklice pridejo v vse oblike in velikosti, tako kot prave ženske. To veliko dekle je ena od redkih, ki kažejo dejansko “goloto” v obliki popolnoma izpostavljenih prsi. Tudi s svojo večjo velikostjo, se prilega vsem osnovnim zaslonom, s svojo zapeljivim videzom in seksi obleko.

60. Snip in Clip

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta ljubka dama je še en tradicionalni kos. Resnično mi je všeč modro ozadje, da ga izklopim, barve pa so neverjetne. To je vsekakor neverjetno rebro. Takšne neverjetne podrobnosti! Za bolj čudovite tetovaže na rebru kliknite tukaj.

  40 eredeti pitypang tattoo design

59. Profil

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta privlačna osvetlitev se opravi v celoti in brez barve. Še vedno je neverjetno zanimiva in maska ​​ji daje skrivnosten zrak. To je lepo podrobno, neverjetno dobro potrjeno tetovažo in ona dela naslov pin up dekle ponosni.

58. Indijska princesa

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta Native American lepota prihaja skupaj z usnja mokasinami, perja in tomahawk. Tudi z vsemi oblačili in smrtonosnim orožjem še vedno privlači vašo pozornost, da ne morete pogledati proč!

57. Glasbena deklica

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta pištola tattoo značilnosti nekonvencionalna poza, leži na hrbtu z njo pušča v zraku. Ozadje v tem je neverjetno, z velikimi cvetnimi in glasbenimi notami. Obstaja zelo majhna barva, samo toliko, da je pop. Če vam je glasba všeč najboljša, obiščite te čudovite tetovaže za glasbene note.

56. Snežna kraljica

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Kaj je bolje, kot lepa dama, da te prinese skozi hladne zime v Severni Dakoti? Lepa dama s hladnim pivom, seveda. Ta tradicionalno oblikovan kos ima vse, tudi do modrih tetovaže na sliki sami. To je za vse vas Yuppers.

55. Mrtva glava

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Dan mrtvih, ali Dia de los Muertos, je mehiški praznik v čast tistim, ki so minili. Običajno vključuje sladkorne lobanje in dekorativno barvanje obraza ali make up. Ta ljubka dama jasno praznuje ta praznik. Tattoo lobanja na rami je lep dotik, kot tudi dekoracija sladkorne lobanje na obrazu. Celotna stran je namenjena neverjetnemu dnevu mrtvih tetovaž.

54. Obešanje

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Za vsako sezono je tattoo za dekle in tema, ki si jo lahko predstavljate. Ta lepota je očitno čarovnica, ne pa tudi zla zelene vrste. Opravljena je v čudovitih temnih vijoličnih barvah in črncih, ki je na temnem, vrtelem nočnem nebu spravila svojo metlo. To je čudovito izdelana tetovaža z veliko detajlnimi senčili in ozadjem!

53. Skozi steklo

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Tukaj je prikazana Betty Page, v redu, polovica upodobljena tukaj. Drži kozarec, ki se po pregledu zdi, da kaže spodnji okostnjak. V tej tetovaži je veliko skeletnih elementov in ima res kul videz. To je precej zanimivo vzemite na pin.

52. Vroče iz pečice

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Dobro je, da je lepa. Ni definitivno homoseksualec. Spalila je piškotke, vendar jo vseeno ljubim. Kako ne bi bilo? Najboljši del tega celotnega tatoo je rdeča obleka in pete. Kakšno neverjetno barvno delo.

51. Tukaj je visok

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

50-letni slog in glamur pogosto najdemo v pin-up dekletih tetovaže umetnosti. To je zato, ker je to tako ikonična doba, ko so ženske začele segati preko svojih udobnih con. Nekatere petdesete letnice spravljajo v ta prostor v obliki klasičnega nihanja mikrofona. Všeč mi je, kako je vse delal v dizajnu trofeja.

50. Rockabilly Chic

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Rockabillyjev slog je bolj neo-mod petdesetih vrnil pogled, ko so ženske imele otroške čepe in moški so pomazali pompadours. Danes je zanimiva subkultura. Večina teh ljudi je tudi ljubitelje tetoviranja, zaradi česar je ta ljubka dama dvakrat zabavna.

49. Ultra tradicionalna

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ne postane precej bolj tradicionalna od klasično oblikovanega pin-dekle tetovaže s klasično oblikovanimi tetovažami.

48. Dvoprek

 

Se ne moreš odločiti med plavušo in brunico? Ne! Ta kos prikazuje dvosmerni zatič, z enim pogledom na roko. Ona je čudovito storjena, in kot sem že rekel, je nekaj za vsakogar, v katerem se ukvarjajo s pištolami.

47. Precej v pašnikih

 

V preteklih letih so se upsovi postajali manj in manj skromni. Tukaj je še ena izpostavljena prsa, pravzaprav je ta dama popolnoma gola. Ostala je le z nekaj svetlo obarvanimi pticami, da jo zaščiti pred radovednimi očmi. Če pavze niso res vaš slog, si lahko ogledate še kakšne druge fine pernate prijatelje tukaj.

46. ​​Za prestavne roke

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Avto fantje bodo všeč ta klasična dama, ki sedi na boku. Ženske in avtomobili so dve stvari, ki jih večina moških resnično uživa, zato zakaj ne vključite tako v nepozabno tetovažo?

45. Snake Charmer

 

V redu, morda sem pogrešal o količini izpostavljenih prsi v umetnosti pripisovanja deklet tetovaže. Vendar pa je to tako neumno, kot je to. Zakaj jo kača pogoltne? Počutim se, kot da obstaja nekakšen iniciendo, ki mi manjka tukaj. Kakorkoli, ta del je narejen v neverjetnih barvah, ki resnično pop. Všeč mi je slog in ta čudovita rdeča spodnjica kake. Kako čudovito tatoo.

44. Zaspana lepota

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta punca v črtasto pižamo je še en čudovit primer pištole. Ona je sultry in omamljanje, ne da bi preveč spolno. Obstaja nekaj povsem zabavnega in zabavnega, vključno s srčkanim blazino, na katero je klečala.

43. Močan in lep

 

Rosie the Riveter je klasična ikona iz obdobja druge svetovne vojne, ženske pa so ji predstavljale svoj položaj, saj so njeni oglasi postavljeni. Ta gospa udari isto Rosiejevo predstavo z vsemi užitkom in prepričanjem, ki jo je Rosie naredila v svojem dnevu. Všeč mi je dodajanje polka pikčastih šal in velikih modrih oči!

42. Classic Hollywood

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

To je tako spominja na klasično hollywoodsko dobo! Všeč mi je črno-bela in zapeljiva poza. Prepričan sem, da je to pravzaprav ena od klasičnih hollywoodskih igralk, ki so v tistem času ustvarjale filme, pravkar ne vem njenega imena. Neverjetno je lepa, navzven do lizbonske negligeja in garters. To je zelo realistično vzeti na tanko za dekle tiča in mi je všeč.

  Army Tattoos - Show your Respect for the Defenders of Freedom

41. Pozdravljena sestra

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Podoba seksi medicinske sestre je še ena, za katero se zdi, da smo obsedeni. Ta medicinska sestra ima vse; iz rdečih pete in cevi, počistite do vrha njene majhne medicinske sestre. Ne vem, kaj je to, da je ideja seksi medicinske sestre tako privlačna, toda karkoli je, ima jo v lopah.

40. Sock Hop

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Za mene, najboljši del tega ni niti dekle, čeprav je čudovito prikazana v polnem akcijskem plesu. Izstopajoče zame je barva in podrobnosti na jukeboxu. Od neona do lesnega zrnja, se ta samo pojavlja. Skoraj izgleda kot slika Normana Rockwella. To je zabavno in visoko energijsko, ne vaš tipičen pin gor, vendar še vedno seksi dovolj, da bi rez.

39. Windswept

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Čakal je, da se njen mornariški človek vrne, ta lepota je visoka, pri čemer ji spravi klobuk iz vetra v hrbet. Narejene barve na njeni koži in obleki so čudovito izvedene. Pogled z učinkom krila je prijeten dotik, kot so majhni poudarki drobnih zvezd okoli nje.

38. Howdy Pardner

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ženska dekleta so vedno imela močan poziv. Obstaja samo nekaj o jean kratkih hlače in škornji, kajne? Ta nima absolutno nobene barve in je narejena popolnoma v sivi lestvici, vendar še vedno prihaja briljantno. Pogled na njenem obrazu je bolj zapečen kot zapeljiv, podrobnosti in senčenje v njenih oblekah pa je čudovito. Vedno ne potrebujete svetlih, živahnih barv, da bi se tatoo iztisnil.

37. Ring Queen

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ideja težke ženske je vedno dobra. Ta gospa vzame lise in nadaljuje utripanje, če lahko sodimo po lepi shinerji, da je športna. Znak za njo, ki je izjavil, da je “življenje udaril težko sem udaril težje”, je lepo ozadje tega slabega rit babe.

36. Vroče za učitelja

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Vsakdo prikriva fantazijo za tiste super nerdy, dobro sestane damo. Ob vsem tem poliranem šiku mora biti nekaj nora. To, bolj kot karkoli, je tisto, kar naredi ta tako zanimivo. Oblečena je kot vaš povprečni knjižničar, a ta pogled v njene oči pripoveduje drugo zgodbo. Ta je čudovito izvedel umetnik, je realističen in zelo podroben. Skoraj izgleda kot dejanska slika!

35. Bio Hazard Babe

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Vojna je pekel. Vendar pa je vedno mogoče dobiti nekaj takega. Prva rdeča glava na tem seznamu se zdi, da sedi na “velikem nuklearki”, ki je padel z neba. Njena srajca je dovolj kratka, da bi razkrila malo pod boobo, in njeno krilo zadosti, da bi vam domišljija prevzela.

34. Smrt postane njena

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Zdi se, da je tukaj prikazana teorija dualnosti. Zunaj je lepa, druga polovica pa je groteskna. Nisem prepričan, kakšna je ustreznost, ampak res mi je všeč ta slog in kako je to storjeno v temnejših odtenkih. Globoko blues cvetov naredi svoje ustnice res pop up ostanek senčenja.

33. Devilish

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Gospa Page se pojavlja na vidnem mestu zato, ker se ji sprijaznimo, to je njena domena. Tam nikoli ne bo boljši predmet za pin up dekle tatoo, kot stran sovražnika Betty.

32. Tank

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta tetovaža je zelo stilizirana različica avstralskega stripovskega znaka Tank Girl in nisem mogel upreti, da bi jo dal tu. Navsezadnje je moja najljubša. Ta del jo prikazuje kot bolj cutesy kot običajno izgleda, vendar ima vse klasične elemente Tank Girl, in to resnično naredi, da izstopajo. To je zabaven del, kajti kako naj bi bilo Tank Girl in ne biti zabavno?

31. Obesiti na svoje klobuke

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ni nujno, da so vsi tanki za dekleta tatoo večji. Tukaj je nekaj privlačnega za to majhno skrivališče, ki je visoko na stegno. To je srčkan, in modro resnično izstopa. Všeč mi je dejstvo, da je ne bo videla, če nosilec resnično želi, da bi bila. To samo po sebi je malo zapeljivo. Če razmišljate o stegnu, si oglejte nekatere od teh idej, tako da kliknete to povezavo.

30. Všeč mi je Big Bows

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

To zapeljivo nad ramenskim videzom je prijeten dotik na tanko za dekle. Všeč mi je ideja o velikem loku in njenih velikih viharnih očeh, ki nas prosijo, da sledimo skupaj.

29. Noge

 

Izraz “noge, ki gredo do konca” je prikazano v najboljših tukaj. Skoraj kot dve tretjini noge je noga. Lahko bi obokala brez drog. Vemo, kaj ta moški ima, ali imam prav?

28. Pripovedovalec

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

To je tista vrsta, ki jo postavite za dekle za tatoo. To je osupljivo delo. Ozadje kolesne rulete je resnično nastavljeno in pometanje pod kožo je res lep dotik. Ne vidiš toliko takšnih, z debelimi črtami in podrobno senčenjem. To je mojstrovina s črnilom.

27. Hot Cross Buns

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

“Moral bi biti v kuhinji” razglaša ta barvit majhen žrebec. S svojim zapeljivim mirom in minimalno garderobo mislim, da bi lahko spadala v drugo sobo. Če je to tipična kuhalna obleka, mora biti v kuhinji precej vroča. Ljubim te barve najbolj, svetlo roza je neverjeten kontrast tile za njo. In pisanje, opravljeno z rdečo, ne pa črno, je res dobra ideja. Kdo se lahko upreti tistemu navadnemu pomešanju.

  130 Cat Tattoos That Are Simply the Best Thing Ever

26. Zeleno z zavisti

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Zavodljivi plesalci in izvajalci so odlični za visoko barvne kose. Njena vijolična steza in rokavice sta čudovito usklajena z zelenimi perjem njenega velikanskega oboževalca. Vsaj mislim, da je velikan oboževalec. Karkoli že je, barva je neverjetno dobro storiti.

25. Poškodovana lepota

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta deklica izgleda, kot da je vse to videla. To je ženska z veliko dirkanja, toda ne glede na to, kaj je skozi, je borec. To lahko vidite v njenih očeh. To je še ena nenavadna pištola za dekle tetovažo, vendar je nekaj neverjetno čudno glede tega.

24. Aye Matey

 

V zavoju na navtični temi, tukaj imamo pištolo pin skupaj s kavelj za roko. Uporaba barv v tem je tisto, kar v resnici naredi pop, to je neverjetno kos z veliko dogaja. Vse o njej je tako odlično, da se zdi, da je vse, in da je to resnično angažiranje tatoo.

23. Pokliči me Mogoče

 

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

To je super zabava vzemite na pin gor dekle tetovaže. Leži, govori po telefonu z velikim nasmehom na obrazu. Večina punčk deklet je preveč resno ali poskušajo biti neverjetno zapeljivo in ponavadi nimajo takega nasmeha. Mogoče je to vzelo bolj nedolžno vibracijo. Ona je čudovito storjena in je samo zabavno gledati. Ne morem se nasmejati, ko jo vidim.

22. Mehurčki

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Rumeno ozadje in čudovit modri mehurček sta resnično prva stvar, ki mi je ujela tukaj. Ženska je tudi čudovito storjena, z velikimi detajli, kot so smeri svetlobe na njeni sijoči koži. To je odličen dodatek. Prav tako je videti v njeni boudoir rutini, curlers v njenih laseh, dajanje na make-up je lepa sprememba od polne na spolnost mucka videz veliko pin ups.

21. Scena Girl

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nikoli ne morete narobe s scensko / punk princeso. Živahne barve od njenih las do njenih nogavic resnično naredijo to knock out kos. Tudi zvezde imajo edinstven pogled na njih. Vsaka stvar v zvezi s to tetovažo je živahna in zabavna, celo do srca v rokah.

20. Narobe

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ni res, da bi se lahko pogovorili s to resnično videti nerodno šolo dekle. To je klasična seksualna fantazija in se prevede tako v tattoo art. To je res lep del.

19. Gypsy Appeal

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta ljubka ciganska dama je neverjetno zapeljiva, z njenim šalom in pogledom navzdol!

18. Čekan

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Država je na ograji. Vsak kavbojci sanjajo dekle.

17. Magic Lady

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Zdi se, da je to čarovniški vajenec, ki sedi pred besnim plamenom. Resnično mi je všeč barva in implicitna nagnjenost trsa, ki jo uporablja. S svojim klobukom, ki je zasukana z tako velikim kotom, daje vtis, da je deklica, s katero se ne želite zmešavati.

16. Izpuščeni

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Težko je upreti Anime dekle v komaj tam bikini. Še posebej je težko, če pakira resno toploto.

15. Pomoč Wanted

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Še en ponavljajoči se aspekt tattoo-ja za dekle pin je zamisel dekle v stiski. Tukaj poskuša spremeniti svojo pnevmatiko, z neobremenjenim videzom na njenem obrazu, njeno krilo se nezdravno dvigne. To je tatoo, ki ne potrebuje barve, je v vsakem pogledu v popolnosti kot tak.

14. Skupna dominacija

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Dominatrix je prijeten twist na tiči, ki je na vrhu. Tukaj je postavljena z nasilno fucijsko ozadje, ki je neverjetno zastrašujoča z vsem tem črnim usnjem in jaharskim pridelkom.

13. Laid Out

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ta ima zanimiv položaj za to, z njo se je vsrkal. Meni je videti neverjetno neprijetno, toda, kaj vem o tem, da sem punčka?

12. Sidra potisni

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

V oboževalu navtičnega izvora tetovaž, je ta pin-up dekle postavljena z velikim sidrom. Sidro ima veliko pomenov, ko gre za tetovaže, in če želite izvedeti več, ali pa samo preverite še več super tetovaže sidra, si oglejte to stran.

11. Plaža zajček

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Kopalne obleke so najboljši način za prikaz pin-up dekle. To je delno zato, ker je kopalka način za prikaz veliko kože, ne da bi bilo preveč zaskrbljujoče.

10. Napačna princesa

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Zdi se, da je ta princesa v škrlatu imela ugriz iz nje.

9. Hranite na tovornjaku Pin Up Girl Tattoo

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

To mora biti dama tovornjaka. Zdi se, da nosi Leroyovo srajco in je verjetno s sedeža iz svojega tovornjaka. Absolutno najboljša stvar pri tem delu je barve, roke navzdol. Obožujem vsak centimeter barve v tem. Tukaj je kraj za nakup pin oblačenja za dekle tatoo.

8. Green Eyed Girl

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Obstaja samo nekaj neverjetno seksi o zeleni očesni deklici v nič, kot predpasnik. Ta posebna tetovaža je neverjetno izvedena v svetlih, svetlejših barvah, kar je nekaj, kar ne vidite pogosto. Všeč mi je, da ni preveč svetla, vendar je še vedno barvita.

7. Moja vrsta norih

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Vsi vemo, da je Harley Quinn malo orehov, vendar smo vsi vsi radi zanjo, kajne? Seveda. Ta ljubka majhna izročitev Harleyja je tako dobro končana, vse do dima, ki prihaja iz njene srečne bombo.

6. Ali me kličete Fett?

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nobena kolekcija ne bi bila popolna, ne da bi pri nas vsaj ena Star Wars igrala za ultra vesoljskega nerd. Pričakovali bi skoraj golo verzijo Leia ali Queen Amidalla, vendar je ta oseba šla z najhujšo ritjo vseh lovcev na glave v galaksiji. Upajmo, da bo ta ženska izročitev Bobe Fett lahko živela do imena svojega moškega kolega. Za več iz te galaksije Star Wars tematske tats, preverite to galerijo.

5. Pit Crew

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Zamisel o ženi, ki pozna pot okoli avtomobila, je neverjetno privlačna. Ta ženska ima vse. Logotip Nascar na njenem stegnu lepo zaključi ta celoten tematski del.

4. Mad Bomber

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Zdi se, da so ženske v herojskih vlogah tema s pištolo za dekle tetovaže. Ta ljubek rdeči baron je v bitki v vojni, obkrožen z dimom vojne, ki se vrti okoli nje. Stari časovni izgled letala je neverjetno zabavno, zato je zanimiv kos.

3. Mrtvo morje

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Zdi se, da je ta zelena boginja izgubljena na morju. Bila je očitno del piratske ladje, zdaj pa je zelena s smrtjo, imela je dober velik kos, vzet iz nje, in je obkrožena s krvjo. Jasno je, da je videla boljše dni.

2. Prsni LaRue

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Večina pin-dekle tetovaže se pojavlja na rokah ali nogah, vendar se je ta čudovita majhna številka našla sama po srcu. Dobro je, da je tako ljubljena, ker očitno ne bo daleč kot služkinja. Zdi se, da je več nereda, kot jo čisti. Sodeč po videzu njenega obraza pa mislim, da je čiščenje zadnja stvar na misel.

1. Poker vsakdo

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Vse to ne bi nasprotovala tej gospe, očitno je držala vse karte. Z njeno sesalno podmnožico in topless demure pozira, to dekle vzame torto za čustveno pin up dekle. Ona je čudovito dobro opravljena brez barve in je preprosto preveč srčkan za besede.