Thursday, February 27, 2020

TOP 65 Pin Up Girl tetováló szexi design

65 Legvékonyabb Pin Up Girl Tattoo Designs. Készen állsz arra, hogy megtekinthesse a legszexisebb pin-up lány tetoválásokat, amit a világ valaha látott? Természetesen te vagy, te szemtelen fattyú �� Kezdjük el ezt a vizuális kalandot ...

Contents

Pin Up Girl Tattoo Designs: Minden, amit tudnod kell

Az egyik legrégebbi, leginkább felismerhető tetováló mintája a pin up lány. A pin-up egy olyan nő, akit olyan csábítónak találsz, hogy csak a falához ragassza a képét, hogy mindig láthassa őt. A hagyományos pin-up lány tetováló művészete egy gyönyörű nő, aki általában ül vagy fekszik le, és olyan csábító pillantást vet az arcára. Ezek a tetoválások már majdnem olyan közel vannak, ameddig a tetoválás művészet. A stílus megváltozott az időkben, de a pin up lány tetoválás még mindig vágott szinte minden üzletben. Most kevésbé viselhet, és sokféle stílusban jön, de klasszikus, időtlen szépség.

65. Hagyományos

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A hagyományos pin up girl tetoválás általában egy katonai témát foglal magában, mivel ezeket a tetoválásokat a katonák és a tengerészek távol tartották otthonuktól. Szerették volna egy csinos hölgyet elkísérni őket, így elmentek a legszebb nővel, akit találtak. Ez a szépség klasszikus pózban jelenik meg, kezét a fej mögött, mellkasát. Ő visel egy tengeri corp kalapot és egy tengeri témájú testöltözetet. Ez egy tökéletes példa a klasszikus pin up lány tetoválásra.

64. Lovely Latina

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a kedves hölgy a pin up lány korszerűbb verziója. Lefelé néz, ami nem jellemző a legtöbb pin-upban. Általában a pin-up lányok közvetlenül a szemébe néznek. Megnöveli a fellebbezést. Ez azonban olyan csodálatosan jól működik, hogy nem számít. Ő ékezetes egy szép virág, egy zümmögő méh és néhány csodálatos vörös kiemeli mind a testén és mögötte. A piros tényleg megjavítja ezt a darabot.

63. Élő halott lány

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Rob Zombie talán valami miatt volt, mi? Ez az atipikus pin up lány tetoválás még mindig hihetetlenül vonzó, annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy élőhalott. Még mindig az ötvenes évek stílusos varázsa van, és nézzen rá, még az aranyos kiskutya is a karjában. Nem minden pin up lány van a rendszeres hotties, így rendben van, hogy szuper kreatív velük.

Kap egy Ingyenes Egyéni Pin-Up-Girl Tattoo Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

62. Bettie királynő

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Talán a leginkább felismerhető minden pin up lány Betty Page. A művészetet egészen más szintre emelte, és hihetetlenül veszélyes volt az idejéhez. Biztos vagyok benne, hogy sok fiatalember falát szorongatta. Mint ilyen, ő tökéletes téma egy pin up lány tetoválás, ábrázolt itt ebben a vörös szabad bőr felkelni.

61. Nagy, szőke és gyönyörű

A pin-up lányok minden formában és méretben jönnek, mint a valódi nők. Ez a nagylány egyike azoknak a kevéseknek, akik a tényleges "meztelenséget" mutatják teljesen kitéve mellek formájában. Még nagyobb méretével is, a csábító kinézetével és szexi ruhájával minden pin up lány alapjait illeti.

60. Snip és Clip

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a kedves hölgy egy másik hagyományos darab. Nagyon szeretem a kék hátteret, hogy leállítsam, és a színek fenomenálisak. Ez minden bizonnyal egy csodálatos bordaszelet. Ez a csodálatos részlet! További félelmetes bordás tetováláshoz kattintson ide.

59. Profil

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a vonzó lass teljes profilú és színtelen. Még mindig hihetetlenül érdekes és a maszk egy rejtélyt ad neki. Ez egy gyönyörű részletességű, hihetetlenül jól elvégzett tetoválás, és ő a címét pin up lány büszke.

58. Indiai hercegnő

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a natív amerikai szépség bőr mokaszinokkal, tollal és tomahawkkal együtt. Még az összes ruhával és a halálos fegyverrel is, még mindig megragadja a figyelmét, hogy ne nézzen el!

57. Zenei kislány

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a taps tetoválás jellemző egy nem szokványos póz, fekve a hátán vele lehetővé teszi, hogy a levegőben. A háttérben végzett munka csodálatos, nagy virágokkal és zenével. Nagyon kevés szín van ehhez, elég ahhoz, hogy elcsípje. Ha jobban szereted a zenét, nézd meg ezeket a félelmetes zenei tetoválásokat.

56. hó királynő

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Mi a jobb, mint egy gyönyörű hölgy, hogy átjusson a hideg télen Észak-Dakotában? Természetesen egy gyönyörű hölgy hideg sörrel. Ez a hagyományosan stílusos darab mindent magába foglal, még a kék tetováláson is. Ez mindenki számára, akinek Yuppers.

55. Halott fej

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A halottak napja, vagy a Dia de los Muertos, egy mexikói ünnep, amely tiszteletben tartja azokat, akik átmentek. Rendszerint cukorkoponyákat és díszítő arcfestményeket tartalmaz. Ez a kedves hölgy nyilvánvalóan ünnepli a nyaralást. A koponya tetoválás a vállán egy szép érintés, valamint a cukor koponya dekoráció az arcán. Van egy egész oldal, amely a halott tetoválás csodálatos napjának szentelt.

54. Bewitching

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Van egy pin up lány tetoválás minden szezonban és téma, amit el tud képzelni. Ez a szépség nyilvánvalóan boszorkány, de nem a gonosz zöld faj. Gyönyörű, sötét lila és fekete színű, a sötét, nyüzsgő éjszakai égbolton a seprűvel. Ez egy csodálatosan elvégzett tetoválás, amelynek részlete az árnyékolásnak és a háttérnek!

53. Üvegen keresztül

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Itt látható Betty Page, jól van itt, itt fele látható. Egy pohárral rendelkezik, amely úgy néz ki, mintha a csontváz alatt lenne. Van egy csomó csontváz eleme ebben a tetoválásban, és nagyon jó megjelenésű. Nagyon érdekes a felvételen.

52. Forró a kályhából

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Jó dolog, hogy szép. Ő biztosan nem háziasszony. Megégette a sütit, de még mindig szeretjük őt. Hogy nem tudnánk? A legjobb része az egész tetoválásnak a piros ruha és a sarkú. Milyen csodálatos színes munka.

51. Itt Comes Treble

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Az ötvenes évek stílusa és csillaga gyakran megtalálható a pin up girl tetoválás művészetben. Ez azért van, mert ez egy olyan ikonikus korszak, amikor a nők elkezdték elérni a kényelmes zónájukat. Az ötvenes évek emléktáblái ezúttal a klasszikus mikrofon-swing alakjává válnak. Imádom, hogy mindez a treble clef design-ban dolgozott.

50. Rockabilly Chic

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A rockabilly stílus több, mint egy ötvenes évekbeli neo-mod visszaverődés, amikor a nők babapermeteket és a férfiak megnedvesítették a pompadourt. Ma érdekes szubkultúra. Ezeknek az embereknek többsége tetováló szerelmesei is, ami kétségkívül szórakoztatja ezt a kedves hölgyet.

49. Ultra hagyományos

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nem sokkal hagyományos, mint egy klasszikus stílusú pin up lány tetoválás klasszikus stílusú tetoválás a saját.

48. Dupla hiba

Nem tud eldönteni egy szőke és egy barna között? Ne! Ez a darab egy kétfejű csíptetőt mutat be, egy szempillantás alatt. Csodálatosan kész, és ahogy mondtam, van egy kis dolog mindenki számára, ahol a pin up lányok érintettek.

47. Csinos a Pávákban

Az évek során a pin-upok egyre kevésbé voltak szerények. Itt van egy másik kitett mell, sőt, ez a hölgy teljesen meztelen. Csak néhány élénk színű madár maradt meg, hogy megvédje őt a kíváncsiskodó szemektől. Ha a pávák nem igazán a stílusod, akkor nézd meg néhány más finom, tollas barátot itt.

46. ​​A fogaskerekekhez

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Az autós srácok szeretni fogják ezt a klasszikus hölgyet, aki egy dugattyún ül. A nők és az autók két dolog, amire a legtöbb ember valóban élvezi, ezért ne vegye be mindegyiket egy emlékezetes tetoválásba?

45. Snake Charmer

Oké, talán hiányoztam a kitűnő mellek mennyiségéről a pin up girl tetoválás művészetében. Ugyanakkor irreleváns egy ilyen őrült darabra. Miért lenyeli egy kígyó? Úgy érzem, mintha valamiféle elképzelés lenne itt hiányozva. Akárhogy is, ez a darab olyan csodálatos színekben készül, amelyek valóban pop. Szeretem a stílust és a kígyó csodálatos vörös aláburkolatát. Milyen csodálatos tetoválás.

44. álmos szépség

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a csíkos pizsamában lévő lány egy újabb csodálatos példa a tapsra. Szép és lenyűgöző, anélkül, hogy túlságosan szexuális lenne. Vannak valami dühös és szórakoztató dolgok, mint például az aranyos kis párna, amelyen térdelt.

43. Erős és gyönyörű

Rosie the Riveter egy klasszikus ikon a második világháború korszakából, és a nők már régóta szembeszálltak a posztjáról, mióta hirdetéseit felhozták. Ez a hölgy ugyanazt a Rosie pózot érinti, minden Rosie-nek a nappal a gyöngédségével és meggyőződésével. Imádom a polka pontozott fej sállal és a nagy kék szemekkel!

42. Klasszikus Hollywood

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez annyira emlékeztet a klasszikus hollywoodi korszakra! Szeretem a fekete-fehér, és a csábító póz. Biztos vagyok benne, hogy ez valójában az egyik klasszikus hollywoodi színésznő, aki akkoriban nagyszerű filmeket készített, nem ismerem a nevét. Hihetetlenül gyönyörű, a csipkés gondatlanságig és a nyakkendőkig. Ez egy nagyon reális felvenni a pin up lány tetoválás, és szeretem.

41. Hello nővér

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A szexi nővér képe egy másik, amit úgy tűnik, megszállott. Ez a nővér mindent; a piros sarkából és a tömlõjébõl, a kis ápolói kalap csúcsán. Nem tudom, hogy ez milyen hatással van a szexi nővér gondolatára, de bármi is az,.

40. Sock Hop

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Számomra ez a legjobb dolog nem is a lány, bár csodálatosan ábrázolja egy teljes táncos lövés. Ami számomra kiemelkedik, a szín és a részlet a zenegépen. A neonról a faanyagra, ez csak felbukkan. Majdnem úgy néz ki, mint egy Norman Rockwell festmény. Móka és nagy energia, nem a tipikus pin-up, de még mindig szexi ahhoz, hogy a vágást.

39. Szélszag

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Várakozás, hogy a haditengerészetének visszatérjen, ez a szépség magas, a kalapját a hátán lévő széltől takarítva. A bőrre és a ruhára mutatott színek csodálatosan készek. A szoknyája hatása egy szép érintés, valamint a kis csillagok kis hangjai.

38. Howdy Pardner

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Az országos lányok mindig is erős fellebbezéssel rendelkeztek. Csak valami a farmer nadrágja és csizma. Ez egyáltalán nem színes, és teljesen szürke léptékben készült, de még mindig brilliánsan jön. Az arckifejezése jobban elszomorodik, mint csábító, és a ruhájában a részletek és az árnyékolás csodálatos. Nem mindig van szükség fényes, élénk színekre, hogy a tetoválás kiemelkedjen.

37. Ring Queen

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A kemény nő ötlete mindig jó. Ez a hölgy elkapja a nyakát, és továbbra is ketyeg, ha meg tudjuk ítélni a szép shiner által, aki sportol. A zászló mögött, hogy kijelenti, hogy "az élet keményen találja meg a keményebb ütést" jó hátteret nyújt ez a rossz szamár babának.

36. Forró tanár

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Mindenki egy fantáziát rejt magában a szuper hülyeségért. Valami őrültnek kell lennie a csiszolt elegancia alatt. Ez több, mint bármi, ami teszi ezt az érdekeset. Úgy öltözött, mint az átlagos könyvtáros, de a szemében a szeme más történetet mesél. Ezt csodálatosan végzi a művész, reális és nagyon részletes. Majdnem úgy néz ki, mint egy tényleges festmény!

35. Bio Hazard Babe

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A háború pokol. Azonban mindig ilyen effektekkel lehet szórni. Az első vörös fej látható ezen a listán, és úgy tűnik, hogy egy "nagy nuke" ül az égből. A pólója elég rövid ahhoz, hogy egy kicsit lehessen felfedni a melle alatt, és a szoknyája eléggé elrejti, hogy a képzelet helyiségét átvehesse.

34. A halál lesz ő

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Úgy tűnik, a dualitás elméletét itt ábrázolják. Kívülről szép, de a másik fele groteszk. Nem vagyok biztos benne, mi a relevancia, de nagyon szeretem ezt a stílust, és hogy mindezt sötétebb árnyalatokban csinálják. A virágok mély kékje az ajkaknak valóban az árnyékolás többi részéhez nyúl.

33. Ördög

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Mrs. Page nem feltétlenül jelen van itt, mert szembe kell nézni vele, ez az ő domainje. Soha nem lesz jobb téma a pin-up lány tetoválásához, mint az ördögi Betty oldal.

32. Tankolt

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a tetoválás az ausztrál rajzfilm tartalma, a Tank Girl nagyon stilizált verziója, és nem tudtam ellenállni. Végül is a kedvencem. Ez a darab sokkal jobban ábrázolja, mint általában, de klasszikus Tank Girl elemekkel rendelkezik, és ez tényleg kiemeli. Ez egy szórakoztató darab, mert, hogy lehet Tank Girl, és nem lehet szórakoztató?

31. Ragaszkodjon a kalapjaira

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nem minden pin up lány tetoválás munkát kell nagy darab. Van valami vonzó a kis rejtekhelyről a combon. Ez aranyos, és a kék igazán kiemelkedik. Tetszik az a tény, hogy nem fogják látni, ha a viselő tényleg azt akarja, hogy legyen. Ez önmagában kicsit csábító. Ha mérlegelsz egy combszalagot, nézd meg ezeket az ötleteket, ha rákattintasz erre a linkre.

30. I Like Big Bows

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a csábító a váll nézni egy szép érintse meg a pin-up lány tetoválás. Szeretem a nagy orr és a nagy flirty szeme elképzelését, hogy könyöröljenek minket, hogy kövessük.

29. Lábak

A "lába, amely egészen felfelé" kifejezést ábrázolja a legszebb itt. Mintha csak kétharmada lenne a lábának. Lehetett oszlopok nélkül. Tudjuk, hogy ez a srác szereti, igazam van?

28. Szobalány a rendeléshez

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez az a fajta póz pin up lány tetoválás művészet készült. Ez egy lenyűgöző munka. A rulettkerék háttere valóban leállítja, és a bőr alá söpörni egy nagyon szép érintés. Nem sok ilyenet lát, a vastag körvonalakkal és a részletes árnyalattal. Ez egy mestermű a tintában.

27. Hot Cross Buns

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

"A konyhában kell lennem" ezt a színes kis göcsöt hirdeti. Csábító kacsintásával és minimális szekrényével azt hiszem, hogy egy másik szobába tartozik. Ha ez tipikus főzési öltözék, elég melegnek kell lennie abban a konyhában. Szeretem ezeket a színeket a legjobban, a fényes rózsaszín csodálatos kontraszt a mögötte levő pálcával. És az írás piros, nem fekete, nagyon jó ötlet. Ki tud ellenállni ennek a kegyetlenségnek.

26. Zöld az irigységgel

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A csábító színpadi táncosok és előadók tökéletesek a nagy színű darabokhoz. A lila fűzője és kesztyűje csodálatosan illeszkedik hatalmas rajongójának zöld tolljához. Legalábbis azt hiszem, ez óriási rajongó. Bármi is az, a szín hihetetlenül jól sikerült.

25. Sérült szépség

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a lány úgy néz ki, mintha mindent látott volna. Ez egy olyan nő, akinek sok a dolog, de bármi is történt vele, harcos. Láthatjátok a szemében. Ez egy másik szokatlan pin up lány tetoválás, de van valami hihetetlenül csodálatos róla.

24. Aye Matey

A hajózási téma egyik csavarja, itt van egy kalóz tűzés, egy kézzel horgokkal. A szín használata ebben az egyben az, ami valóban teszi a pop, ez csak egy hihetetlen darab, sok mindent. Minden ami annyira tökéletes, hogy mindössze úgy tűnik, hogy tartozik, és ez teszi egy igazán vonzó tetoválás.

23. Hívjam talán

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez egy szuper szórakozás, hogy a pin up lány tetoválás. Lefekszik, beszél a telefonon, hatalmas vigyorral az arcán. A legtöbb pin up lány túl komoly vagy próbál hihetetlenül csábító és általában nem ilyen mosoly. Talán ez egy ártatlan vibráció. Csodálatosan csinált, és csak szórakoztató nézni. Nem tudok mosolyogni, amikor meglátom.

22. Buborékok

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A sárga háttér és a lenyűgöző kék buborék őszintén szólva az első dolog, ami elkapta a szemem itt. A nő is csodálatosan készen áll, nagy részletekkel, mint a fényes vonalak fényes bőrén. Ez egy nagyszerű kiegészítő. Szintén a boudoir-rutinnal való találkozása, a hajában a hajcsavarók és a sminkelés helyes változása a teljes szex kiscicák megjelenéséért sok pin-up.

21. Jelenet lány

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Soha nem mehetsz rosszra egy jelenet / punk hercegnővel. Az élénk színek a hajából a harisnyájára valóban ez egy kopogtató darab. Még a csillagok is egyedülálló kinézetük. A tetoválás minden dolog élénk és szórakoztató, még a szívében is.

20. Naughty

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nem igazán sokat kell beszélnünk ezzel a valósághű, szemtelen iskolai lánygal. Ez egy klasszikus szex fantasy, és olyan jól fordul a tetováló művészetbe. Ez egy igazán szép darab.

19. Cigány fellebbezés

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a gyönyörű cigány hölgy hihetetlenül csábító, a sálával és oldalnézetével!

18. Kockás

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ország lass egy kerítésen. Minden cowboy álom lány.

17. Mágikus Hölgy

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez egy varázsló tanítvány, aki egy dühöngő láng előtt ül. Nagyon szeretem a botját és a hallgatólagos csalóságot. Ha a kalapja olyan nyájas szögben áll, olyan benyomást kelt, mintha egy lány lenne, akivel nem akart elrontani.

16. Elhagyott

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nehéz ellenállni egy Anime lánynak egy alig bikiniben. Különösen nehéz, ha komoly hőt rak.

15. Súgó keresett

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A tapintó lány tetoválásának másik ismétlődő aspektusa a szenvedő lány ötlete. Itt megpróbálja megváltoztatni a gumiabroncsot, az arca elgondolatlan arccal, a szoknyája szenvtelenül lovagol. Ez az a fajta tetoválás, amely nem igényel színeket, tökéletesen minden tekintetben tökéletesen.

14. Teljes Domination

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A dominatrix egy szép csavar a pin-up lány tetoválás. Az erőszakos fukszia hátteret körülölelő, hihetetlenül megfélemlíti az összes fekete bőr és a lovagló.

13. Kibocsátva

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez egy érdekes póz, és mindannyian összezavarodik. Számomra hihetetlenül kényelmetlenül néz ki, de mit tudok arról, hogy pin-up lány vagyok?

12. Horgonyok távozása

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A tetoválás tengerészeti eredetének tiszteletére ez a pin-up lány egy nagy horgonyt jelent. A horgonynak sok értelme van, amikor tetoválásokról van szó, és ha többet szeretne megtudni, vagy csak nézze meg a félelmetes horgony tetoválásokat, nézze meg ezt az oldalt.

11. Tengeri nyuszi

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A fürdőruhák a legjobb módja annak, hogy ábrázolják a pin-up lányt. Ez részben azért van így, mert a fürdőruha olyan módja annak, hogy sok bőrt mutasson anélkül, hogy túlságosan veszélyes lenne.

10. Hibás hercegnő

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a lilás hercegnő úgy tűnik, hogy egy harapást vett ki tőle.

9. Tartsa a Trucking Pin Up Girl Tattoo-t

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez egy kamionos hölgy lehet. Úgy tűnik, Leroy ingét viseli, és feltehetően a teherautójából ül. Az abszolút legjobb dolog ez a darab a színek, kezek le. Szeretem az ezüst színét. Itt van egy hely vásárolni pin up lány tetoválás ruha.

8. Zöld szemű lány

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Csak egy hihetetlenül szexi a zöld szemű lány, csak egy kötény. Ez a tetoválás csodálatosan világos, sápadt színekkel készült, ami gyakran nem látszik. Szeretem, hogy nem túl fényes, de még mindig színes.

7. Az én fajom őrült

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Mindannyian tudjuk, hogy Harley Quinn egy kicsit dió, de mindannyian szeretjük őt, ugye? Természetesen mi is. Ez az aranyos kis kiadás nagyon jól sikerült, egészen a boldog kis bombájából származó füsttől.

6. Felhívsz engem Fettnek?

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A Pin-up gyűjtemény nem lenne teljes, anélkül, hogy legalább egy Csillagok háborúja felbukkanna az ultra-űr-négerre mindannyiunk számára. A Leia vagy az Amidalla királynő majdnem meztelen változatát várná, de ez a fickó a galaxisban lévő összes fejvadász legrosszabb embere volt. Mindannyian reméljük, hogy Boba Fettnek ez a női kiadása a férfinak nevét viseli. Ha többet szeretne kilépni ebből a galaxisból a Star Wars témájú tatákból, nézze meg ezt a galériát.

5. Pit Crew

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Hihetetlenül vonzó az a gondolat, hogy egy nő, aki ismeri az autót. Ez a nőnek van minden. A combján a Nascar logó szépen kiegészíti ezt az egész tematikus darabot.

4. Mad Bomber

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A hősies szerepű nők tűnik a tinédzser lány tetoválásával. Ez a gyönyörű vörös báró háborús hadjáratot hajt végre a csatában, körülvéve a háború füstje körül. A gép idõbeli kinézete hihetetlenül szórakoztató, és érdekes darabot jelent.

3. Holt-tenger

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Ez a zöld istennő elveszett a tengeren. Nyilvánvalóan egy kalózhajó része volt, de most már zöld a halállal, jó méretű darabja van az oldaláról, és vér veszi körül. Nyilvánvalóan jobb napokat látott.

2. Chesty LaRue

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

A leggyakrabban használt lány tetoválások megjelenik a karokon vagy a lábakon, de ez a gyönyörű kis szám megtalálta magát a szív fölött. Jó dolog, hogy annyira szereti, mert nyilvánvalóan nem lesz annyira szobalány. Úgy tűnik, sokkal több rendetlenséget okoz, mint amit tisztít. Az arckifejezés alapján azonban úgy gondolom, hogy a tisztítás az utolsó dolog az elméjében.

1. Póker bárkit

TOP 65 Pin Up Girl Tattoo Sexy Designs

Nem fogok mindent ellenezni a hölgy ellen, ő egyértelműen mindegyik kártyát tartja. Paszatos kacsintásával és topless megőrzött pózával ez a lány a tortát érzi az érzéki pin-up lánynak. Csodálatosan jól csinált szín nélkül, és egyszerűen túl aranyos a szavakhoz.

Leave a comment

77 + = 86