30+ Par Tattoo Ideje

skupaj forever couple tattoo

Resnično srčkana in smiselna tetovažica za par. To je verjetno ena izmed najbolj priljubljenih vrst tetovaže, kjer so besede napisane na parovih. Svoje najljubše besede ali besedne zveze lahko uporabite in jih ločite, da pokažete, kako popolni izgledajo, ko se združi skupaj

Ko ste v razmerju, ki bi želeli deliti svojo ljubezen s svojim partnerjem na več načinov. Obstaja veliko trendov, ki se vrtijo v pari in kako lahko delijo svojo ljubezen do vsakega vidra, ena izmed najbolj priljubljenih pa bi bila par majic, nekaj zapestnic, par ogrlice in par čare. Kaj pa, če hočete nekaj drugega, ki bo trajalo dolgo? Par tetovaže so vsekakor tisto, kar potrebujete. Tetovaže so večne in ostanejo na vas, ne glede na to, kje ste. Če želite na koži črnilo nekaj trajnega, bi bila najboljša stvar simbol vaše zvestobe do vaše ljubezni. Ne samo, da se počuti kot vez, ima tudi pomen in je tudi odlična modna izjava.

Kaj naredi nekaj tetovaže lepo?

Čeprav nekateri morda mislijo, da je nekaj tetovaže preveč, bi bilo odvisno od dojemanja ljudi in tistega, kar želite, da se pokažejo pomen vaših tetovaž. Obstaja veliko načinov, kako uživati ​​par tetovaže in biti bolj subtilen o tem, obstajajo ljudje, ki ne bi želeli, da jih vidijo, vendar jih lahko obdržite preprosto hkrati smiselno in lahko dokaže, da oba praznujeta svoj odnos.

Najboljša pot za nekaj tetovaže je, da jih prilagodite. Prilagojena tetovaža je ena od najboljših stvari, ki jih lahko dobite za prvo črno črnilo. To lahko pomeni, da oba pripadata drug drugemu in imate lahko svobodo izbrati, kateri slog je treba uporabiti pri oblikovanju. Obstaja veliko vnaprej izdelanih modelov za par tetovaže tam in jih lahko poskusite združiti skupaj, da oblikujejo nekaj, kar bi vi in ​​vaš partner oba radi imeli.

Kako najti osebno par tetovaže

Težaven del začenja razmišljati o tem, kaj bo tatoo dobil. Brainstorming je tisto, zaradi česar proces traja dlje, tako da se bolje prepričajte, da imate trdno načrt o tem, s kakšnim načrtom želite delati, preden greste v tattoo salon. Nekateri ljudje potrebujejo nekaj mesecev ali let, da načrtujejo, ker želijo dobiti nekaj, kar bi jim najbolj pomenilo največ. Moral bi premisliti tudi s svojim partnerjem. Prepričajte se, da se oba strinjata z oblikovanjem in da ste dodali vse pomembne podrobnosti, ki jih morate dodati, da bi tetovaže naredili par in imeli v njih eno ali eno od vaših imen.

Bodite ustvarjalni in edinstveni. Tetovci bodo na telesu že dolgo časa in bi se želeli držati nekaj, kar ne boste sčasoma sovražili. Pomislite na to, kar vam in vašemu partnerju najbolj ustreza. To bi lahko bilo posebno spominjanje ali celo mesto, ki bi pomenilo največ za vas. Lahko bi bila beseda, ki sta oba zelo seznanjena in lahko ustvarite modele iz tega. Lahko celo uporabite sliko svojih idolov ali ljudi, ki vaši ljubezni navdihujejo, kar potrebuje. Izberete lahko tudi hišne ljubljenčke ali mitična bitja, ki jih vi in ​​vaš partner ljubite. Lahko celo vključite svoje najljubše izmišljene znake iz knjig in filmov, da pokažete povezavo med vami in vašim ljubljenim.

Druga možnost je pogled na različne tatoo modelov in združevanje skupaj. Lahko greste in obiščete tattoo prostore, da si ogledate modele ali jih preprosto iščete na spletu. Natisnite slike slik, ki jih želite, in poizkusite tatoo, ki si ga želite izbrati, če on ali ona lahko dela po načrtu, ki ga želite. Rezultat oblikovanja bo zelo odvisen od sposobnosti vaših umetnikov za tetovaže, kot tudi tisto, kar pričakujete končni videz. Vedno bodite pripravljeni za varnostne kopije načrtov ali varnostnih kopij, če celotnega zaslona ni mogoče upoštevati. S tem se prepričate, da boste dobili želeni dizajn, tudi če vaših začetnih modelov ni mogoče narediti, prav tako je to, da imate načrt B primeren.

Obstajajo tudi parovi, ki uporabljajo brezplačne tetovaže. Tukaj je eden od partnerjev, ki ima prvo polovico tetovaže na njem ali njo, drugi pa dobi drugo polovico. Tatoo se nato zaključi, ko je par skupaj. To lahko pomeni tudi, da ena ni popolna brez druge, kar pomeni, da se počutijo najbolj popolne, ko so skupaj. To je zelo edinstven način, da svojemu partnerju poveste, da vas dopolnijo in obratno. Ko si lahko zamislite oblikovanje, ki ga je mogoče prepolniti na dva in še vedno videti kot stoječe tetovaže za vsakega od vas, potem bi morali iti po tem konceptu.

Izberete lahko tudi še eno trendovsko in čudovito videti tetovažo za tatu, ki je obročasta tetovaža. Namesto, da bi dobili pravi prstan, lahko oba prstani prstani na prste, tako da vam ne bo motilo, da jih boste vzeli in izklopili; tudi vam ne skrbi, da jih izgubite, saj so z vami za celo življenje. To je tudi dobro za ljudi, ki nimajo radi obročev, lahko pa to storijo, saj bodo na njihovi koži. Tattoo obroč je tudi čudovit simbol, ki je v dolgem času skupaj v globokem in privlačnem odnosu. Obroči so bili simboli zavezanosti in dolgoživosti, zato bo odličen dizajn, če imate globoko in resno razmerje s svojim partnerjem.

Druga odlična ideja tatoo je ujemanje tatoo. Za razliko od brezplačne tetovaže, ima ta cela slika na obeh partnerjih. Lahko delate s popolnoma enakim tatoo za oba ali pa lahko izberete znake, ki so tudi pari in tattoo za vsakega od vas. Karkoli počutite, bo delalo za vas in vašega partnerja. To je tudi ljubek in preprost način, da svetujemo, da ste vi in ​​vaš partner namenjeni.

Pojdite s tem, kar oba želite

Vaš par tetovaže ne bi smel biti najbolj trending ali kaj drugi ljudje želijo videti na vas, pomembna stvar je, da si tako vi in ​​ti partner to želita. Tetovaža mora imeti globok pomen med obema in da ima pomemben vpliv na vaš odnos.

barvno crown couple tattoo

Par roza kron za par tetovaže. Eleganten in lep. Če se želite počutiti kot vladarji svojega lastnega sveta, potem je to idealno za vas.

Povezovanje Arrow Couple Tattoo

Ločen par tetovaže. Zasnova je linijska umetnost puščice, ki jo je mogoče povezati, če sta obe tetovaži postavljeni skupaj. Preprosta in subtilna tetovaža, ki ima velik pomen.

Par tattoo, love infinity with the date in Roman numerals on wrist

Beskonažni par tetovaže na zapestju. Eden izmed najbolj priljubljenih modelov za simbol zavezanosti in združenosti za dolgo časa. Zapestje je tudi idealen kraj za to, da se ta tetovaža vtisne, saj je zlahka vidna.

par tattoo

Tatoo obročka za par. Še en priljubljen stil tatuiranja za pare, kjer se namesto obročev uporabljajo tetovaže. To je še boljše, saj bodo tetovaže tam in ne morejo biti izgubljeni, kot so prstani.

Par With Matching Infinity Hearts Tattoo On Wrist

Lepe neskončne oblike par tetovaže. Simbol z neskončnim zankom spremlja tudi srčni odtis, zaradi česar je oblikovanje še bolj personalizirano.

Lepo Mr. and Mrs. Tattoos for Perfect Couples

Tattoo s puščico in puščico. To je še ena brezplačna tetovaža za par, kjer sta lok in puščica ločeno tetovirana in bo videti skupaj, ko sta par skupaj.

EKG tattoo for couple

Tattoo pri srcu. Tako kot dva srca, ki bata drug za drugega, je ta tattoo design preprosto kot nalašč za pare. Prav tako so majhne in preproste, zaradi česar so lažje priti.

King and Queen Hand Tattoos

Druga kraljevska naloga je navdihnila par tetovaže. Namesto krone so besede kralja in kraljice neposredno napisane na rokah s preprostim izrisom kron.

Zakleni puzzle couple tattoo

Čudovit videz tatu v puzzle obliki. Tako kot sestavljane sestavljanke so sestavljani sestavljanke, ki se bodo skupaj pritrdili na obe roki. V notranjosti sestavljanke sta ključ in ključavnica, ki označujeta, da sta obe kosi skupaj povezani.

ljubezen couple tattoo

Tipografija je navdihnila par tetovaže. Beseda ljubezen je ločena v dveh in je potiskana na rokah para. Ko držijo roke, se beseda potem oblikuje popolnoma.

Ljubezen feather infinity couple tattoo

Personalized tattoo v neskončnem paru. Obe tetovaži imata enak slog in obliko, edina razlika je v tem,.

Ljubezen forever meaningful couple matching tattoo

Precej zapestne zapestnice na roki in zapestju. Obeski, ki visijo od zapestnic, nosijo ime pari.

Ljubezen her, Respect him tattoo couple tattoo

Druga tipografija je navdihnila par tetovaže. Enostavno in zelo smiselno, saj so besede vtisnjene med seboj v zapestje, pa tudi ime partnerja.

Ujemanje Skull Tattoos On Couple Wris

Skull je navdihnil par tetovaže. Sivke tetovaže so potiskane na zapestjih, ki označujejo, da je moški, drugi pa ženski okostje z rdečo trakom na glavi. Izgleda komično in hkrati edinstven.

ujemanje tattoos for couples

Tattoo na sidro in palice. Ker sta ti dve skupaj, sta odlično primerna za par tetovaže. Obstajajo pa tudi besede, ki so na e-zapestih govorile citate, ki odražajo tudi simboli.

Jaz and my loves couple tattoo we created. Her Guardian His Angel

Resnično srčkan par tetovaže. Tetovaže delujejo z modeli, saj vsak model simbolizira, kako je drugi partner drugemu partnerju. Resnično sladek in srčkan dizajn.

Moon and sun couple tattoo

Mikro par tetovaže. Tetovaže kažejo na sonce in luna na obeh rokah, ki označujeta, da je eden partner sonce, drugi pa je luna. Oba delata v popolnem ravnotežju med seboj.

Puzzle-Pieces

Puzzle tetovažo tematskih par. Zasnova prikazuje sestavne dele za sestavljanke, za katere se zdi, da se združi, ko so združeni. Svetle barve kažejo tudi, da en kos sestavljanke kaže vrtnico, drugi pa uro.

mavrica hart couple tattoo

Čudovito tatoo v obliki srca. Srce in njeno ozadje sta razdeljeni na dva, saj je notranjost srca v roki ene partnerice, medtem ko je ozadje s prazno obliko srca na drugi strani.

sonce and moon couple tattoos

Še en tattoo za sonce in lune, sonce in luna sta imeli obraza in se zdi, da njihove barve kapljajo celotno linijo umetnosti. Izgleda skrivnostno in hkrati mistično.

akvarel couple tattoo

Flamingo par tetovaže. Tetovaže so pokazale, da so enake, razen barv, ki se uporabljajo na flamingo, ko ima drugi gradient, ki se začne rdeče, drugi flamingo se začne z modro.

ying yang couple tattoo

Beautiful yin in yang navdih nekaj tetovaže. En del simbola je na eni strani, drugi pa na drugem. Ko je kombiniran simbol yin in yang bo popoln.

1 Couples tattoos I love him I love her

Navadna tipografija je navdihnila par tetovaže. Besede, ki jih imam rad in njo, sta na rokah par, ki označujeta svojo ljubezen do svojega partnerja.

2 Q and K couple tattoo

Kartica, ki je navdihnila par tetovaže. Z navdihom kralja in kraljice srca, simboli potegnejo na prstih, ki kažejo, da naj bi bili skupaj zaljubljeni.

3 crown couple tattoo

Crown tematskih par tetovaže. Krona kralja in kraljice sta na vrhu tipografije, ki prikazuje frazo, v katero verjamejo pari.

4 Love Lock couple tattoo

Čudovit videz laskavega para tetovaže. Pokazalo se je, da verigo, ki povezuje srčni obesek in ključ, je povezana, ko sta oba partnerja skupaj. To kaže, da so lahko popolni le, če so med seboj.

5 couple tattoo

Minimalistična tematska para tetovaže. Črke X in O so vidne tone obema rokama in jih preprosto natisnete na zapestja. Izgleda lepo in zdi se, da ima globlji pomen.

6 couple tattoo

Še ena lepa tetovaža. Vsaka roka je natisnjena v obliki praproti in kjer je ena v beli barvi, druga pa v kontrastnih barvah.

7 flower and bee couple tattoo

Tattoo čebelji in sončnični par. To simbolizira, kako se oba ljubitelja potrebata drug za drugega, da ljubijo, da cvetijo. Čebela in cvetje sta med seboj odvisna od proizvodnje in to simboli pomenijo.

9 couple tattoo

Še ena puščica je navdihnila nekaj tetoviranja. Puščice so potegnjene v tanke in preproste črte, saj kažejo v različnih smereh. Pomen postane jasnejši z dodanimi besedami poleg puščic.

Angel Winged Heart Couple Tattoo

Čudovito videti tetovaže za par. Zasnova je srce s krili. Ko se združi skupaj, simbol zdi, da implicira, da sta oba srca v porastu v ljubezni.

Odlično 3D couple tattoo on arm and back

Brezplačno tetovaže na roki in na hrbtu. Resnično ustvarjalno videti tetovažo, kjer je cvet dokončan, ko se par drži drug drugega.