55 + neverjetno tatoo prikrivati ​​pred in po

Vojnik cover up sleeve tattoo-55

Pred: Izgleda kot tiger v težavah. AFTER? 3D Samuraj, ki je pripravljen prinesti hišo. Ni še nobenega znaka starega tetovaža; zahvaljujoč senčenju in sencam, ki so potrebovali, da bi se življenje povzpel samuraj.

Previdno izberite svojega Tats in Tattoo izvajalca

Kadarkoli dobiš tetovažo, moraš res dobro razmišljati o tem, kakšna bi bila zasnova; kaj bi si prikril na svoje telo. To je zelo pomembno, saj za razliko od umetniških del na papirju tetovaže niso zelo enostavne za brisanje ali vzlet. Pravzaprav je nemogoče. Lahko ga laseriramo, vendar verjemite mi, končni rezultati ne bodo resnično dobri, kot bi dejansko mislili. Torej, še enkrat, bodite previdni, kaj boste izbrali kot vašo tetovažo.

Seveda bi bila vaša izbira tattoo umetnika tudi eden od načinov za zmanjšanje tveganj, da bi govorili o mestu; kaj s napačno napisano tetovažo ali v bistvu samo grozno zasnovo, ki ji ne bi mogli nikogar pokazati. Vaš umetnik za tatoo bi moral biti nekdo, ki ga poznate ali vam je prijetno delo. Če poznate njihovo delo, bi bilo veliko bolje. In preprosto rečeno, dober umetnik za tetovažo bi vedel, kako se potruditi po slabih modelih in poskušati izboljšati. Skratka, imajo spretnosti in talente, ki jih naredijo najboljše po mestu.

… ampak v primeru slabih tat …

Toda v primeru, ko ste dobili tat, ki naj bi bil najstrašnejši tattoo na svetu, na milejši seznam tetovaž, s katerim se boste smejali, izgubite svoje upanje. Še vedno obstaja način, kako ga narediti v galeriji najbolj zabavnih tetovaže. Kako? No, tako, da ga pokrijete … z drugo tetovažo!

Da, dobro si prebral. Pokritje starega tetovaža z novim je precej izziv; razmišljam o tem, kako obesiti prejšnjo tetovažo na novo, bi potrebovali domišljijo in spretnosti, še posebej, če je prejšnja tetovaža velika. Vendar to ni nemogoče. Pravzaprav je večina teh kritičnih tetovaže zgodbe o uspehu. Če bi dobro izvedli veliko idejo in ga naredil velik umetnik, bi bilo tako, kot da v teh novih tetovažah sploh ni nič skrito.

Pridobite to zgodbo o uspehu ZDAJ!

Torej, če imate tatoo, ki jo zdaj resnično želite spremeniti, kaj lahko vidite o vašem umetniku za tatoo in začnete ustvarjati načrt za najboljši možni dizajn. Da bi vam pomagali in navdihnili, tukaj so najboljše tattoo kritje, ki jih boste kdaj videli.

Vrana cover up tattoo-29

Vrana pokriva tatoo

Od opaznega plemenskega tatoa do realistične vrane. Celotna prejšnja tetovaža ni bila pokrita, preostali deli pa so bili videti kot del novega.

Dragonfly cover up tattoo-10

Dragonfly pokriva tatoo

Prejšnja tetovaža je nekoliko manjša, zato je lažje pokriti. Izziv bi bil, da ga pokrije z nekaj veliko boljšim od zadnjega. Odgovor? Lepa in barvita kačji pastir; prejšnja tetovaža izgubljena v svojih oblikah in barvah.

Cvet cover up tattoo-11

Flower pokrivajo tatoo

Stara tetovaža so kitajski znaki, vendar so videti, ker niso tako temne, kot bi jih nekoč lahko bilo, bi jih bilo lahko enostavno pokriti brez uporabe preveč odtenkov in senc. Temnejši deli novih tetovaže so strateško postavljeni v linije, ki jih je težko prikriti. Rezultat je pravzaprav precej impresiven.

Akvarel bird cover up tattoo-13

Akvarel ptica pokriva tatoo

Če pogledamo resnično previdno, si lahko vidimo dele telesa pajka, ki so popolnoma zamegljeni v glavo in vrat nove tetovaže, ki je ptica. Kljub temu pa se ne bi zdelo resnično, če ga ne iščete. In popping barve nove tat bi res počutili, kot da vam ni treba.

Portret cover up sleeve tattoo-40

Portret pokrivajo tatoo rokava

Mislite, da je vaša stara tetovaža rahlo dolgočasna? Nato ponovno ustvarite temo tako, da dodate nove elemente in izpostavite svoji stari zasnovi. Portret bi bil zdaj v središču pozornosti in bi očmi padel stran od pokritega tatoa.

Cvet wrist cover up tattoo-38

Cvetna zapestnica pokriva tatoo

To je veliko lažje za pokrivanje tetovaže, ki so izgubljene s časom in imajo manj odtenkov v njih; tako kot ta. Od izbledele ptice do preprostega in še lepega oblikovanja bi bilo celo varno reči, da je edina tatoo tam.

ženske tattoos designs for cover up before and after-57

Tukaj je še en dokaz, da lahko pokrijete stare tetovaže in jih spremenite v čudovite. Stari tatovi, ki se tresljajo, so zdaj skriti v senci in senci zdaj spektakularne oblike.

3_days_back_cover_up_grave_stone_heart_roses_by_2face_tattoo-28

Nazaj Pokrijte grobe kamnite srce vrtnice

Tukaj si lahko ogledamo načrt, ki je sledil za kritje obstoječe tetovaže. Namesto, da bi jo vse pokrila, se je umetnik odločil, da bo boljši, tako da ga bo kamuflažil in postal del nove tatoo. Poleg tega je umetnik naredil, da izgleda bolj polirani, tako da dodaja globlje sence, da bi se izšlo.

3D dragonfly cover up tattoo-6

3D Dragonfly pokriva tatoo

Besede so veliko lažje zajemati, vendar je problem večinoma časa, da ti potrebujejo veliko več prostora, zlasti kadar so v stavkih. Torej, najboljši način je, da bi vaš novi tattoo večji. Tukaj je nova tattoo hiperrealistična zmaja.

3D lily cover up tattoo-42

Nobenih znakov otroka, hudiča z vilico, kajne? Nova tetovaža je prekrita z ustvarjanjem lilij v odtenkih črne, rdeče in oranžne barve, ki je dovolj temno, da prikrije prejšnji dizajn.

3D Skull cover up tattoo-34

3D Skull pokrivajo tatoo

Sence preko lobanj so omogočile, da bi prikrili prejšnjo zasnovo. Najboljši del o novem tatuu je, da je veliko hladnejši od prejšnjega dizajna, ki vam ne bi obžaloval,.

3D Rose cover up tattoo-5

3D Rose pokriva tattoo

Skrivanje teh 5 zvezdic ni tako težko; zahvaljujoč zelo preprosti zasnovi. Temnejše barve in sence bi jo lahko zlahka prikrili in ravno to je storil umetnik. Toda oblikovanje nove tatoo je daleč od preproste in dolgočasne.

3D Skull with watch cover up tattoo-8

3D lobanja z uro zajema tatoo

Pred tem je škorpijonsko bitje. Zdaj je 3D nadrealistična ura in čreva, ki v celoti skrijejo prejšnjo tetovažo. Tudi če sedaj preučite tatoo, ne bi mogli najti tega bitja, ki je verjetno dobra stvar, da vidite svojo novo kamenje.

A before and after picture showing the amount of work Nathan Mould put on a sleeve-47

Zdaj težje: kako skrijete tatoo z rokavom, ki je večinoma v črni barvi? Morda se zdi nemogoče, ampak zgolj dodajanje modelov in malo več barv in beljakov, da bi dodali 3D učinek.

Neverjetno cover up tattoo-43

Tukaj je še en načrt, ki v celoti pokriva tetovažo z veliko večjo in jo napolni z barvami; še posebej na delih oblikovanja, kjer prikazuje stara tatoo.

batman_tattoo_cover_up_by_remistattoo-33

Batman Tattoo Cover Up

Od Spideyja do Batmana; in prehod nikoli ni bil boljši. S pomočjo načrta smo lahko videli, kje je bila skrita stara tetovaža in seveda, kjer so temnejši odtenki.

Slab Tattoos Brilliantly Covered Up-44

Ali imate to sramotno izjavo o tatu, ki ste jo dobili, ko ste mlajši? Ne skrbi več, saj ga lahko zdaj pokrijete s črnilom. Tako kot res pokrivajo s črnilom, vendar na lep in umetniški način. Dodajte nekaj elementov, da bo izgledal kot abstraktna mojstrovina.

Čoln cover up tattoo-46

Še en tip pri maskiranju prejšnje tetovaže je, da gredo z barvo. Če ste stari tatoo modro, kot v tem primeru, bi bilo dobro, da ga pokrijete z nekaj modrega, prav tako kot morje in nebo. Druge dele lahko pokrijejo silhuete in sence.

Sanj Catcher Cover Up Tattoo-50

Prejšnji model tatoo z svetlejšimi barvami bi lahko prikrili temnejše sence ali bolj barvite modele, kot na primer v tem. Od dolgočasne zvezde do briljantnega lovilca sanje, ni bilo boljše.

Mačka cover up tattoo-3

Pokrij svojo staro obliko tatoo z veliko boljšo, kot hiperrealistična mačka tattoo z popping barve neverjetno podrobnosti. Barve, čeprav niso povsem temne, lahko zagotovo pokrivajo prejšnjo.

Barvno full sleeve cover up tattoo-17

Obarvan poln rokav pokrivati ​​tatoo

Pri tem se prejšnja tetovaža nahaja tik ob sredi roke, v komolcu. Če bi to pokrilo, bi potrebovali večji tattoo, vendar bi nekako zaradi postavitve to bilo nekako nerodno. Rešitev? Pokrij celoten rokav in prejšnja tetovaža bi bila skrita za barvami in lepimi modeli.

Cover before & afte bird tattoo-49

Tukaj je še en načrt, ki prikazuje, kako snemati tatoo. Vi in vaš umetnik bi lahko dobili navdih za to, kako bi se vaš novi dizajn dobro ujemal s prejšnjim.

Cover up tattoo-48

Naredite dizajn, ki ne bo preprosto pokrival tatoo, ampak nekaj, s katerim boste ponosni, da se prikaže. Tukaj je dober dizajn, ki bi lahko prikrival stare tetovaže precej dobro in izgleda super.

prikrivanje-cvetje-25

Pokrijte nove Flowers TaT

Če resnično ne želite pokriti svoje stare tetovaže s sencami in temnejšimi barvami, lahko to še vedno naredite z lažjimi odtenki in mehkimi kapi. Vendar z nadaljnjim inšpekcijskim pregledom še vedno vidite starejšo predstavo za tatoo. Toda z novim dizajnom tattoo je to res odlično delo.

Hibiskus and butterfly cover up tattoo-37

Stara tetovaža je precej preprosta za kritje, vendar jo dobite, da jo pokrijete in naredite veliko lepši dizajn. Tukaj se stara tetovaža pretvori v realističen in lep Hibiskus cvet in metulj.

Diamond cover up tattoo-20

Diamond pokriva tatoo Sile Sande

Crtani znaki niso samo za otroke, ampak včasih, saj imajo kot tatoo res ne dela. Ta tetovaža Tweety Bird je zdaj pokrita s sijočim rdečim draguljem, ki je stokrat bolj lepa.

Sanj Catcher Cover Up Tattoo Before & After-51

Tukaj je še en dizajn, kjer prejšnja tetovaža ni bila popolnoma skrita za drugo tetovažo. Namesto tega se je zmešalo v novo. Tukaj je malo metulj spremljalo več metuljev, vrtnic in čarobnega lovilca sanje.

Pero cover up wrist tattoo-52

Stvari o zapestnih tetovažah so, da so te manjše, zato bi bilo lažje pokriti. Prejšnja tetovaža je bila malo krilo in ime. Nato so bili pokriti z dvema peresama, ki so temnejši, da bi v celoti pokrili prvo tetovažo.

cvet cover up tattoo by Andrey Grimmy-1

Flower pokrivajo tatoo Andrey Grimmy

Ker lavirja tatoo bledi, je veliko lažje, da ga pokrijete z barvnimi tetovažami ali tistimi s temnejšimi odtenki. Ženske običajno gredo s cvetnimi vzorci, saj obstaja izgovor, da uporabite ves prostor za barvanje in senčenje. In to so zelo lepe.

Cvet cvoer up side tattoo-39

Cvetni pokrivajo stransko tatoo

Tukaj je cvet in roka oblikovana v oblike nove tetovaže, da skrijejo vsako stran, ne da bi morali pokrivati ​​veliko več prostora, saj je prvotni malo rahlo. Lahko si ogledate predstavitev nove tatoje na sliki Pred.

Portret cover tattoo-36

Hibiskus in metulj pokrivajo tatoo

Enostavne tetovaže so bile v resnici prej, vendar zdaj, saj so se umetniki in tehnike razvili, modeli so bili bolj podrobni in zapleteni. Tukaj je pred in po pokrivanju tatoo, ki prikazuje veliko razliko na modelih.

Koi fish tattoo cover up-27

Koi ribe tattoo pokrivajo

Obrnite malo luskavega prijatelja na večjega luskavega prijatelja; tetovažni umetnik je prikril kačo v veliko črno koi ribe z majhnimi elementi rdeče barve. Nova tetovaža je veliko večja, zato je bila stara preprosto skrita spodaj.

Lily cover up tattoo-31

Lily prikriti tatoo

Lily’s so zelo lepa in tudi smiselna, zato ni presenetljivo, da je ta izbrana kot tattoo prikrivanje. Izvirna tatoo je bil dejansko manjši in ima manj odtenkov, zato ni bilo nobenega problema, ki bi ga pokril. Nova tetovaža je imela tudi površine kože, zato ni bilo očitno, da je bilo uporabljeno za skrivanje drugega dizajna.

črno-rokav-tetovaža-prikrivanje-45

Tukaj je še en načrt, ki pokriva plemensko tatoo z večjo in temnejšo starodavno maskirno vojsko. Načrt kaže, kateri deli bi bili temnejši, da bi prikrili tatoo.

Sirena cover up back tattoo-58

Svetlejše barve tetovaže so precej težko skriti, vendar tukaj, so našli način, da bo to delovalo. Ker je starejša tetovaža bolj na bluesu, je nova tattoo sestavljena iz iste barve, še posebej na delu, kjer je bil stari tatoo.

Moth cover up nack tattoo-14

Moth pokrivajo tatoo vratu

Tetovaže vratu so precej majhne, ​​tako da je prva tetovaža, ki je križ, bolj na lažjih tetovažah, ki jih lahko prikrijejo. Tatoo za kritje je bil moli, ki je kot nalašč, saj ima svoje poštene dele temnih in senčenih površin, pa tudi majhne. Toda podrobnosti na njem vsekakor ovirajo kritje.

peacock_cover_up_tattoo_by_jackie_rabbit-32

Peacock Pokrij tattoo Jackie Rabbit

Majhne in preproste tetovaže so precej dober kup tetovaže, da bi prikrili, saj skoraj ni omejitev, kako ga pokriti, tako kot ta čudovit pavšek prikriva dizajn, da takoj skrijete preprosto tatoo.

Portret pokrov tetovaža

Portret cover up tattoo-4

Če je težko prikriti tetovažo (še posebej, če je vse črno) na novi tattoo, potem je najboljši način, da skrijete tatoo za temnejšimi sencami in premaknete glavno temo nekje, ki ne bo pokazala starega tetovaža.

Portret pokrijte tatoo

Rose cover up tattoo by Matt Jordan-2

Rose pokriva tetovažo Matt Jordan

Še en način, kako zagotoviti, da je tatoo popolnoma pokrit, je slediti njegovemu oblikovanju. Morda ne bo enostavno, še posebej, če gre za plemenske ali abstraktne načrte. Toda s tem je precej enostavno izbrati vrtnice, saj je na vrhu precej okrogle in steblo je manjše, kar je kot nalašč za kritje kitaro tetovaže.

Portret cover up tattoo-30

Portret pokriva tatoo

Swirls ali plemenski modeli so veliko bolje skriti v senci, če želite, da je preprost način ali celo abstraktni dizajn, ki bi lahko bil bolj zahtevno.

Rose and butterfly cover up tattoo-21

Obstajajo tudi primeri, da vam res ne bo treba zajeti tatoo z novim. Včasih lahko preprosto naredite veliko bolje in tukaj je primer.

Rose cover up back tattoo-41

Pred: precej luštna tetovaža cvetov in vinske trte ter lobanje. Potem: Skrij tatoo pod čudovitim cvetnim tatoo s sencami, da skrijete prvotno zasnovo.

Rose pokriva nazaj tatoo

Rose cover up tattoo-7

Rose pokriva tatoo

Nazaj tattoo tiger je sedaj skrit pod čudovito 3D vrt z neverjetno podrobnostmi.

Lobanja with chrysanthemum cover up tattoo-18

Lobanje s krizantemom zajema tatoo

Pred tatoo je morda bil poskus pokrivati ​​še eno tetovažo, vendar kljub temu izgleda, da je treba pokriti. Na starih tetovažah ni veliko barve, zato bi lahko bila lobanja (z odtenki za dele starih tetovaž, ki se dejansko skrivajo) s krizantemo najboljši pokrov.

Rose cover up tattoo-9

Rose pokriva tatoo

Roses so precej preprosti, vendar z nekaterimi barvnimi tehnikami, bi bilo super za oči in tudi odličen način za pokritje starega tetovaža z enako velikostjo in obliko, kakršna je.

Lobanja cover up tattoos-53

Še en načrt, da pokažete, kateri deli najbolje delujejo, da bi pokrili tatoo pod njim.

Rose new Cover up Tattoo-26

Rose nova pokrivajo tatoo

Plemenske zasnove so precej težje pokriti, kot je oblikovanje starega tetovaža v tem. Vendar pa je precej prikrito z vrtnicami, ki so bile poravnane in oblikovane dobro, da bi skrile robove starejše tetovaže.

Lobanja with cherry blossoms cover up tattoo-15

Lobanje s cvetovi češnje pokriva tatoo

Dobra stvar pri tem, da bi morali prikriti hrbet tetovaže je, da bi imeli več prostora za zasedbo, tako da se lahko stara tetovaža dobro pokrije.

Vesolje cover up tattoo-16

Večji, temnejši in lepši modeli tatoo so resnično potrebni za prikrivanje manjših tetovaže, še posebej na hrbtni strani.

Steampunk cover up tattoo-22

Steampunk pokriva tatoo

Želite spremeniti le del starega tetovaža? No, tu je bil edini kritičen del tetovaža Cheshire mačke; zamenjal s kul 3D tattoo orodja. Citat je ostal za sabo in se je izboljšal z nekaj oblikami.

tattoo_flower_coverup_by_tattoo_j-24

Tattoo pokrovček cvetja

Ko pogledate slike pred in po, je očitno, kje je bila stara tatoo. Toda za nekoga, ki je pravkar videl novo, bi verjetno mislili, da ni nič, kar bi prikrilo ničesar.

Tetovaže by Rodney Eckenberger-54

To ne pomeni, da morate skriti tetovažo za drugim, se lahko strinjate s temnejšimi odtenki in oblikami. Vedno lahko imate čudovito umetniško delo kot kritje za tetovažo.

Tiger cover up tattoo-35

Tiger pokriva tatoo

Tetovaža je skoraj bleda in več kot slaba oblika, ta potrebuje bolj skrivnost. Na srečo ni težko storiti. Imate skoraj kakšen dizajn, ki ga želite.

Biokemijski soldier cover up tattoo-12

Biokemijski vojak pokriva tatoo

Če je precej težko preglasiti barve starega tetovaža, ga lahko dobite na svojem novem. Morda ni tako očitna, a nekatere od modrih odtenkov starih tetovaže še vedno vidimo na novem. Nekako enostavno dobro kombinira z novim dizajnom.

Akvarel flower cover up tattoo-19

Ker so ptice na prvi tetovaži precej daleč, jih je mogoče preprosto skriti na cvetni obliki. Pravzaprav bi bilo videti, da ni nič pod novim tatoo.

Akvarel rose tattoo cover up-56

Tukaj je še en primer, ki dokazuje, da ne potrebujete temnejših barv, da bi skrili staro tetovažo. Vendar pa je stara bleda, zato je precej lažje narediti novo.

Akvarel with mandala cover up tattoo-23

Akvarel z mandalo zajema tatoo

Stara tetovaža je precej preprosta, vendar to ne pomeni, da morate iti z vsemi modeli. Tukaj mandala v slogu akvarela je več kot le pokrovček. Prav tako je odlična tetovaža.