Ce tatuaje ar trebui să primesc? Un ghid pentru cele mai bune tatuaje

Deciderea a ceea ce tatuaje ar trebui să obțineți nu este niciodată o sarcină ușoară! Dacă, ca și mine, aveți prieteni cu niște tatuaje minunate, atunci, ca mine, probabil că doriți să obțineți unul singur. Dar, ca mine, te uiti la toate desenele fantastice si ideile nebune pe care le au colegii tai si te gandesti "Care ar trebui sa primesc?" Nu-ti face griji ca ai ajuns in locul potrivit si vom incerca sa te ajutam.

Ce tatuaj ar trebui să obțin?

Există literalmente milioane de tatuaje diferite acolo. Probabil mai mult, dar pe cine vreți? În cursul ultimelor luni, am dezvoltat, la modelele Tattoo, o listă destul de uimitoare de cele mai bune tatuaje de acolo. Am adunat mai mult de 500 de tatuaje diferite pentru a vă ajuta să determinați ce tatuaj ar trebui să obțineți! Iată câteva dintre listele noastre:

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

40 Modele minunate de tatuaje cu maneci

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 cele mai bune tatuaje de cerneală albă

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

30 Tatuaj frumos Diamond

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

100 cele mai bune modele Tattoo tribal pentru bărbați și femei

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

20 Tatuaj răcoros coloanei vertebrale

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

Cupluri Tatuaje - Top 25

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

100 Citate cele mai bune Tattoo

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 tatuaje pentru bărbați

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 idei creative de tatuaje pentru femei

Ce Tattoo Should I Get? A Guide to the Best Tattoos

50 tatuaje pentru femei

Unele alte idei de tatuaje

Pe langa listele noastre de mai sus, aici sunt cateva modele populare pe care le-ati putea dori sau care ar putea sa va ofere o idee proprie.

Lettering / cuvinte

Fie în limba engleză, fie în limbi exotice, scrierea lucrurilor pe corpul dvs. este o modalitate excelentă de a face un punct. Dacă iubiți pe cineva sau ceva, atunci aveți dreptul să spuneți lumii. De ce să nu încercați ceva patriotic; "Născut în SUA", "Scotland Forever", "Nu e mult, dar e Milwaukee"? Împărtășește-ți o glumă cu colegii tăi de fiecare dată când văd cuvintele "Working Stiff" scrise peste linia taliei. Scrieți dragostea în cerneală care va dura pentru totdeauna; "Stacie", "Johnny", "Buttercup" sau doar "o mamă bună". Dacă vreți să obțineți ceva în chineză, asigurați-vă că știți sigur ce înseamnă, nu sfârșiți ca un tip care a mers în jurul valorii de "Sunt plin de prostii" tatuat pe piept.

Obtine o Gratuit Custom Tattoo Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

Echipă de sport

Dacă sunteți un mare fan al sportului atunci, obținerea unui tatuaj al echipei preferate ar putea fi o opțiune bună pentru dumneavoastră. Evident, obtinerea unui tatuaj cu numele unui jucator este rareori o idee buna (nu sunt tranzactionate tot timpul?), Insa obtinerea logo-ului echipei si a culorilor ar putea crea aspectul pe care il cautati si te va duce la televizor data viitoare cand te duci la un joc dacă îl arăți!

animale

Un alt favorit; nimic nu spune că mă respectați mai bine decât să aveți un strut de dimensiuni mari, pictat în spate. Dar alegerea animalului trebuie să vă reflecte; s-ar putea sa te simti ca o strutiera intr-o zi dar sa-ti dai seama ca adevaratul tau sine e mai mult de un emu in urmatorul. O mulțime de oameni merg cu păsări, pentru că sunt mici și ușor de stil; înghițirea înghinală este obișnuită, la fel ca și șoimul pe umăr, dar amintiți-vă, dacă nu vă place păsările, este și în regulă. Nimeni nu te va judeca dacă ai o rață de cauciuc galben!

Simboluri politice

Pielea ta este o modalitate foarte cool de a-ți exprima opinia într-un mod care nu necesită cuvinte. Picteze vechile stele și dungi peste bicepul tău și nu vei fi întrebat de unde ești din nou. Exprimați-vă partea spirituală cu o cruce sau partea pirată cu un craniu și oase încrucișate. Doar asigurați-vă că tattooistul știe ce vreți; altfel s-ar putea să ajungeți mai degrabă cu un stejar decât cu o frunză de arțar.

Oase și biți de corp

Un craniu. Nu sună dulce? Să vă zâmbiți de încheietura mâinii? Sau ce zici de o mână scheletică în jurul taliei, dă-i doamna cu moartea, nu-i așa? Părțile corpului și oasele au în special un impact real; ceea ce ar putea fi mai terifiant decât un craniu cu un șarpe înfășurat în jurul lui?

Pe care o vei obține?

Acestea acoperă cu greu toate posibilitățile atunci când alegi primul tău tatuaj. Dar sperăm că ți-au dat niște idei; ai putea combina două idei pentru ceva cu adevărat unic? Un struț anarhist? Cineva a ales numele oaselor? Nu există limite la locul în care ar putea să vă ia imaginația pe măsură ce descoperiți tatuaje. Obțineți-vă prietenii să gândească idei, verificați online pentru idei reci sau îndrăznețe, trebuie doar să vă uitați în jur înainte de a merge mai departe și de a face-o. Aceste lucruri nu se freacă de tine știi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =