133 cele mai populare tatuaje arabe

Tatuajele arabe sunt printre cele mai vechi. și frumoase Aceste tatuaje vin înfundate în sensul. Multe celebrități aleg să obțină tatuaje arabe și pentru un bun sens. Bucurați-vă de această listă cu cele mai populare tatuaje arabe.

Când vine vorba de tatuaje, cel mai simplu mod de a ajunge peste ceea ce vrei este cu scenariul. Cu toate acestea, uneori, doriți, de asemenea, ceva mai frumos, sau mai rece, decât doar cuvintele în stilul gotic pe corpul vostru. Unii oameni folosesc această ocazie pentru a avea mesajul scris într-o limbă străină. Indiferent dacă limba are legătură cu moștenirea persoanelor, sau poate că ei cred că ei destul de mulți oameni s-au adresat arabilor pentru a-și transmite mesajele. Scrierea în arabă este pur și simplu frumoasă și, asociată cu o vorbă semnificativă, poate crea o piesă incredibilă de artă. Iată câteva dintre cele mai bune tatuaje arabe care există.

Iată tatuajele noastre arabe:

33. Tattoo Arabă Selena Gomez

133 Most Popular Arabic Tattoos

Actrita si cantareata Selena Gomez este, de asemenea, sportiva o bucata mica de araba formularea chiar sub lama ei de umar dreapta. Citește “te iubesc”. Acesta este un alt exemplu al modului în care o astfel de lucrare mică poate avea un impact mare. Indiferent ce spun paparazzii sau oricine altcineva despre ea, ea va avea această amintire constantă pentru sine. Întotdeauna te iubesc mai întâi.

32. Tattoo arabă Angelina Jolie

133 Most Popular Arabic Tattoos

Tatuajele arabe sunt atât de populare încât chiar și celebritățile intră în joc. Angelina Jolie are un tatuaj în limba arabă pe brațul drept care spune “determinare”. Tatuajul în sine este o acoperire a unei piese abstracte pe care a primit-o cu fostul soț Billy Bob Thornton. Pentru mai multe informații despre acest și alte tatuaje pe care Angelina Jolie le are, vizitați acest articol.

Obtine o Tatuaj gratuit Arabă particulară Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

31. Un cuvânt pentru a le descrie pe toate

133 Most Popular Arabic Tattoos

În loc de un simbol chinez aleatoriu de semnificație, de ce nu un script de un cuvânt arab? Citește mai specific “Călătorul”. Tatuajul are sens deoarece se referă la acest tip de tânăr care călătoresc în natură și la incapacitatea sa de a rămâne în continuare. Tatuajele arabe pot fi atât frumoase, cât și incredibil de semnificative, chiar dacă limba arabă nu este o limbă pe care o cunoașteți. În cazul în care limba arabă nu este limba dvs. maternă, vă sugerez să găsiți un vorbitor nativ arab pentru a vă asigura că ortografia și gramatica tatuajului sunt corecte. Nimeni nu vrea jabber fără sens gravat pe ele permanent.

30. Poetic Brilliance

133 Most Popular Arabic Tattoos

Dacă aveți nevoie de mai mult de un cuvânt pentru a transmite cine sunteți, puteți alege întotdeauna o poezie întreagă. Chiar dacă nimeni nu o poate citi, este absolut uimitor, în special pus pe lama de umăr așa cum este acesta. Fluxul și curlingul limbii este unul dintre lucrurile care fac din tatuajele arabe o alegere populară.

29. INFIDEL

133 Most Popular Arabic Tattoos

Unul pentru jokerul din tine. Această piesă, subliniată în mod simplu, strigă destul de mult “Infidel”. Poate că este un fan al unui maestru de marionetă și ventriloc, sau poate se simte ca un infidel sau rebel în rândul oamenilor. Indiferent de caz, el vrea să fie sigur că toți îl pot vedea pe acesta. Un pic de umbrire sau culori adiționale ar putea chiar să-l tragă împreună și să-i dea un aspect mai profesionist.

  Tatuaje tradiționale - 100 de tatuaje tradiționale tot timpul cele mai vechi

28. Frumos

133 Most Popular Arabic Tattoos

Limba arabă este atât de versatilă și curge atât de frumos încât poate fi utilizată o serie de moduri în tatuaje. Aici este asociat cu o floare frumoasă și cu stele. Ea are mai mult de un apel feminin la ea, dar eu iubesc absolut plasarea în jos cuștii și pe talie. Scenariul este atât de flexibil încât poate fi întors și ajustat pentru a se încadra în locul unde trebuie să meargă, oferindu-i un efect căderic (sau în cazul arabilor, alpinismului). Tatuajele arabe pot fi potrivite pentru această regiune, dar aici sunt câteva tatuaje mai reci, cu adevărat reci, pentru femei.

27. Accent cu culoarea

133 Most Popular Arabic Tattoos

Scrisorile folosite pentru a exprima din punct de vedere fonetic ceva într-o limbă străină sunt o idee destul de curată. Nu am nici o idee despre ceea ce spune, dar văd că există câteva scrisori recurente, deci poate că este un nume. Îmi place accentul pe roșu, din orice motiv. Chiar dă un pic de mister acestei piese.

26. Continuați să luptați

133 Most Popular Arabic Tattoos

Acesta spune “luptător”. Nu este deloc o dovadă a faptului că îi place să tremure, ci mai degrabă un simbol al puterii sale de a depăși toate obstacolele. Acesta este un memento pentru a nu se întoarce în jos și lupta pentru ceea ce crezi în, indiferent de ce ar putea veni în calea ta. Îmi place asta, care este pus pe piept, peste inimă. Inima puternică, corpul puternic, mintea puternică. Deoarece majoritatea tatuajelor arabe sunt scripturi, ele ocupă un spațiu relativ redus pe panza corporală. Dacă sunteți în căutarea pentru o idee mare, îndrăzneață pentru un tatuaj în piept, aruncați o privire la acestea.

25. Pacea și dragostea

133 Most Popular Arabic Tattoos

Aspectul artistic al scriptului arab înseamnă că poate fi adesea îndoit și format pentru a încorpora alte modele. Aceasta particulară prezintă cuvintele păcii și iubirii legate între ele pentru a forma corpul și capul unui porumbel. Porumbelul simbolizează în general atât pace, cât și dragoste, astfel încât acest tatuaj mic poartă un mesaj uriaș. Dacă sunteți în tatuaje de păsări, dar nu într-adevăr în tatuaje arabe, puteți verifica aici pentru unele mai uimitoare idei de tatuaje pasăre.

24. Madness collar bone

133 Most Popular Arabic Tattoos

Oasele de guler devin rapid un loc popular pentru a pune tatuaje, in special cele care sunt lungi si subtiri, cum ar fi tatuajele arabe. Cel de pe această frumoasă tânără doamnă este echivalentul arabic al “My Only Sunshine”. Este o expresie drăguță, dar gravată într-un stil care o face deosebită și nu arăta atât de copilăroasă ca doar expresia în sine a apărut. Cred că tatuajul ar putea fi puțin umbrit de acel păr minunat de roz, totuși!

23. Talie nu ….

133 Most Popular Arabic Tattoos

Un alt loc din ce în ce mai popular pentru femei este chiar sub linia de sutien pe coastele cu nervuri, de-a lungul taliei. Acesta este un loc minunat pentru a pune tatuaj citat, cum ar fi versuri semnificative de cuvinte sau cântece. De asemenea, este potrivit pentru tatuajele arabe, după cum puteți vedea aici. Această frază scurtă folosește mai multe bucăți umplute în bucăți și arată puțin mai puternic decât scrierea fragilă, durificată, a unor tatuaje arabe.

22. Îndepărtați-o

133 Most Popular Arabic Tattoos

“Am suferit, am învățat, am schimbat” este o relativ populară arabă. Este descris aici pe partea interioară a bicepsului de pe braț. Acesta este un alt loc cu adevarat popular pentru tatuajele arabe, tatuajele sanskrite si orice alt design care este mai lung decat sunt inalti. Este un loc elegant pentru a pune un tatuaj deoarece este foarte vizibil pentru purtător, ceea ce ei pot vedea pentru a le reaminti zilnic despre ce este vorba despre acest tatuaj. Când ai nevoie de un pick me up, doar să-l flexi!

21. Arătați-vă partea mai puternică

133 Most Popular Arabic Tattoos

Acesta spune “puterea”. Pot să văd recursul într-o astfel de bucată și, din nou, partea din spate a gâtului este un loc popular pentru aceste mici. Liniile mai intense, mai îndrăznețe și “dots” dau acestei piese o putere proprie. Este cu mult mai mult decât liniile subțiri care curg în majoritatea tatuajelor arabe.

20. Dragostea

133 Most Popular Arabic Tattoos

Cu un script mai liber, abstract, acest tatuaj are încă o arabă distinctă simțită în linii netede și accente puțin punctate. Acesta spune “dragoste” pe braț și “viață” pe coaste. Îmi place cum sunt amândouă atât de incredibil de diferiți și pe două părți complet diferite ale corpului, dar ei încă merg atât de bine împreună.

19. Amestecați-o

133 Most Popular Arabic Tattoos

Nu toate tatuajele arabe trebuie să fie separate. Acest tatuaj mare, colorat spune “Prințesa”. Este asociat cu ceea ce pare a fi o cruce în stil celtic și soare chiar în spatele ei. Două culturi și stiluri diferite s-au combinat pentru a face o piesă cu adevărat rece. Scenariul se face în portocaliu și galben strălucitor, probabil cu referire la soarele dedesubt. Aceasta este o lucrare îndrăzneață, strălucitoare, dar este, de asemenea, frumoasă.

  Alegeți Tattoo-ul dvs. preferat de Star Wars din această linie

18. White Out

133 Most Popular Arabic Tattoos

Dacă culoarea nu este pentru dvs., puteți obține întotdeauna un tatuaj de cerneală albă. Aceste lucrări dau un aspect incredibil de unic. Ar fi, bineînțeles, să apară mai bine pe tonul pielii tăbăcite, dar dacă vrei un tatuaj discret și frumos, albul ar putea fi pentru tine. Dacă petreceți mult timp în aer liber în timpul verii, aceste tatuaje vor apărea într-adevăr pe pielea înnegrită de soare, dar vor fi mai puțin vizibile în iernile palide. Liniile albe fine îi conferă aspectul curat și curat. Este foarte subțire și drăguță. Pentru mai multe idei de cerneală albă, puteți să verificați linkurile aici și aici. Tatuajele de cerneală albă ar putea fi foarte bine în creștere, deoarece capacitatea lor de a fi acoperită cu ușurință și faptul că nu se înregistrează ca cele mai multe piese super-strălucitoare, colorate sau adânci negre ar.

17. Non-script

133 Most Popular Arabic Tattoos

 

În timp ce cele mai multe tatuaje arabe sunt scenariu, nu toate sunt. Există multe modele reci care au un fler arab pentru ei. Un stil este Henna, pe care îl puteți vedea mai mult de aici. O altă modalitate de a valorifica atmosfera arabă este obținerea unor desene bine concepute, cum ar fi cele văzute aici. Lucrul cool despre tatuajele stilului Henna este că Henna este predominant temporar, deci dacă nu sunteți sigur că vreți să vă angajați pe deplin încă, verificați această alternativă. Henna tinde să fie foarte detaliată și incredibil de versatilă. Henna este adesea plasată pe mâini, brațe, picioare și glezne, dar poate fi pus oriunde ți-ar fi impus imaginația, fără durerea acelor în piele.

16. Întotdeauna puternică

133 Most Popular Arabic Tattoos

Forța este o temă comună în tatuajele arabe. Ar putea fi pentru că scenariul pentru cuvântul “putere” este atât de frumos scris, sau doar pentru că este o temă comună în cultura arabă. Acest lucru specific spune “puterea minții”. Conștientizarea și gândirea mentală sunt cu siguranță importante pentru acest tip.

15. Adăugați un fundal

133 Most Popular Arabic Tattoos

Un loc incredibil de popular pentru tatuaje este antebrațul. Este o mare parte a corpului cu o mulțime de pânze vizibile pentru a lucra la. În scopul de a aroma unele tatuaje arabe, un fundal poate fi adăugat. În acest caz, fundalul este o parcurgere. Scrolul are o senzație realistă și veche, care face ca această piesă să fie interesantă. Chiar arată ca o bucată dintr-un vechi manuscris. Pentru mai multe tatuaje antiefracție interesante, verificați link-ul de aici.

14. Lotus

133 Most Popular Arabic Tattoos

Multe spiritualități pot fi transmise într-o simplă piesă de artă. Floarea de lotus și scenariul de aici sunt menite să simbolizeze căutarea adevărului și a iluminării. Floarea este adesea asociată cu credințele orientale, cum ar fi budismul și hinduismul. Este o modalitate foarte subevaluată și minunată de a vă arăta partea spirituală. Floarea adaugă, de asemenea, o calitate mai feminină, astfel încât, chiar dacă nu este exactă, este ceva mai “girală”.

13. Urmați Stream

133 Most Popular Arabic Tattoos

Un script ușor aliniat este, din nou, o modalitate frumoasă de a transmite un mesaj. Această persoană particulară este un pasionat de apă. Scenariul de aici citește “Îmi plac râul pentru totdeauna și întotdeauna”. Fie această persoană se află într-adevăr în sporturi fluviale, fie ideea râului îți convine ceva care are un înțeles mai profund pentru ei. Ideea de a pune sentimentul în scriptul arab este o idee bună pentru persoanele care, de fapt, nu-și doresc să-și împărtășească dragostea cu alții. Tatuajele sunt, la urma urmei, pentru tatuaje.

12. Te iubesc

133 Most Popular Arabic Tattoos

Dacă nu sunteți în numele unui altcineva tatuat pe tine, chiar și într-o altă limbă, încă mai puteți să vă bucurați de tatuajele arabe. De ce să nu obțineți propriul nume? Cu siguranță că nu te vei despărți de tine. Această persoană a ales spatele gâtului pentru a plasa această piesă elegantă. Cred că oamenii din spatele lui îl pot cunoaște numele fără a întreba? În orice caz, fluxul acestui script special face pentru un tatuaj destul de rece, cu literele repetate pe fiecare parte a piesei de mijloc. Poate numele lui este Peter?

11. Viața dulce

133 Most Popular Arabic Tattoos

Scriptul arabe citește spre deosebire de majoritatea celorlalte limbi, deoarece este citit de la dreapta la stânga sau, în acest caz, de la șold la armpit. Această proclamație afirmă că “viața mea este dulce ca scorțișoară”. Tatuajul pe toată lungimea trunchiului are un aspect cu adevărat curat și îngrijit. Îmi place foarte mult plasarea acestei persoane. Ea are un simt foarte masculin, fiecare prin aspectul celor mai multe tatuaje arabe par mai feminine. El a reușit să ia cuvintele moi și să-i facă să lucreze în favoarea lui cu linii profunde îndrăznețe.

  101 cele mai sexy tatuaje pentru fete pentru fete

10. Nici o defecțiune în aceste stele

133 Most Popular Arabic Tattoos

“Nu există o cale ușoară de la Pământ la stele” este ceea ce citește această bucată lungă de coloană vertebrală. Coloana vertebrală este un loc incredibil de sensibil pentru a obține un tatuaj lung, dar efectul este atât de uimitor când ați terminat. Îmi place asta pentru că liniile curbe ale scriptului curg atât de frumos pe coloana vertebrală. Este aspect foarte curat, structurat. Există atât de multe tatuaje reci, care pot curge pe coloana vertebrală, de fapt, du-te aici pentru a verifica încă 20.

9. Doar păstrați înotul

133 Most Popular Arabic Tattoos

Ocazional, există un pic de ironie într-un tatuaj de persoane. În acest caz, folosind o limbă hindusă pentru a preciza o frază biblică. “Și acest lucru va trece” este un memento că, indiferent de cât de rău se întâmplă lucrurile, puteți obține deși ei. Nu veți fi blocați în rutină și veți continua, de asemenea. În locul cărții și versului din acel pasaj biblic, folosirea scriptului arabic îi dă o atingere unică.

8. Accept Life

133 Most Popular Arabic Tattoos

Veți observa că acest tatuaj spinal diferă de cel de mai devreme, deoarece citește invers. Acesta ar fi citit de la baza gâtului până la partea inferioară a spatelui, unde, ca cel anterior, ar fi citit din partea inferioară a spatelui în sus. Deși tatuajele sunt similare, schimbarea direcției citatului, în acest caz “acceptați ceea ce este, eliberați ceea ce a fost și credeți în ceea ce va fi”, arată versatilitatea acestor tatuaje arabe. Dacă aveți un ochi pentru artă, veți putea observa diferența imediat.

7. Pacea

133 Most Popular Arabic Tattoos

Al Salaam este cuvântul arab pentru “pace”. Acesta este prezentat aici în acest design frumos pe încheietura mâinii. Partea care mi se pare cel mai mult este sfârșitul lung al ultimei litere. Îmi place modul în care se mișcă pe încheietura mâinii pe braț, ca și când pacea însăși ar putea fi extinsă. Aspectul compact al celorlalte litere împreună este, de asemenea, foarte minunat. Peste tot, îmi place acest tatuaj al lui Al Salaam.

6. Scoateți-o

133 Most Popular Arabic Tattoos

Acest parcurgere este unic în culorile pergamentului. Această maro adâncă și umbrirea, sau lipsa ei în jurul textului face cu adevărat cuvintele pop. Îmi place mărimea acestui pe brațul de sus și modul în care dă efectul de a fi derulat pentru a fi citit.

5. Medalion

133 Most Popular Arabic Tattoos

Combinând scenariul în tatuajele arabe cu un design mare, îndrăzneț, colorat creează o piesă originală. Medalionul de aici, în mijlocul spatelui, este prea mic, dar nu atât de gigantic încât să se ia de la scrisul mai mic de dedesubt. Folosirea bluesului și purpurii în această piesă este absolut minunată. Are o simetrie care se calmează și îi dă un sentiment de pace atunci când o privește.

4. Scurt și Sassy

133 Most Popular Arabic Tattoos

Versiunea prescurtată a tatuajului coloanei vertebrale îi conferă un aspect mai compact. Literele și cuvintele sunt strâns legate între ele. Cerneala neagră și neagră întunecată din acest lucru este, într-un cuvânt, minunată. Acesta este unul dintre preferatele mele din grup, și nu am nici o idee despre ceea ce spune. Îmi place mai ales cum se află între lamele umărului, dar nu merge tot drumul în spate. În acest fel, totul este vizibil într-un top ca acesta.

3. Un spectacol de dragoste

133 Most Popular Arabic Tattoos

Sa spus că un nume de persoană tatuat pe tine este o idee proastă, cu excepția cazului în care persoana respectivă este un copil sau decedat. Cu toate acestea, unii oameni încă vor să-și arate dragostea cu o gravură permanentă. Acest om a ales să aibă numele soției sale tatuat în arabă pe încheietura mâinii. În cazul relației mergând spre sud, el mai are încă un tatuaj destul de răcoros, iar vorbitorii limbi arabi limitați în jur, sunt sigur că poate spune oamenilor că înseamnă mai multe lucruri. Desigur, relația ar putea înflori. Poate că soția lui va avea același lucru făcut cu numele său ca o modalitate de a forma o legătură de durată. Pentru o privire la idei de tatuaje mai cool cupluri, a verifica acest link.

 

2. Limba sau dragostea

133 Most Popular Arabic Tattoos

Se spune că muzica este o limbă universală. Nimic nu face ca acest lucru să pară mai mult decât prevalența tatuajelor inspirate din muzică. Tatuajele arabe pot fi, de asemenea, încorporate în teme muzicale, cum ar fi cu clef-ul înalte și scrisul arabic de mai sus. Cleful de înălțime pare a fi un tatuaj popular în care se referă muzica, probabil pentru că este instantaneu recunoscută. Modul în care acesta se rostogolește și se estompează în spatele spatelui în care textul se ridică este un efect foarte răcoros și îmi place că se face mai ales în nuanțe în loc de linii tari. Pentru mai multe tatuaje uimitoare de muzică inspirată, verificați acest link.

1. Luați-l la limită

133 Most Popular Arabic Tattoos

O pasiune pentru ceva de multe ori se traduce într-o temă de tatuaj foarte bun. Aici este o abundență de scrieri arabe, unele în bucăți deconectate și unele strânse împreună în grupuri de rulare de litere cursive. Liniile alungite pe biceps sunt interesante și, fiindcă nu vorbesc arabă, nu știu dacă sunt părți ale cuvintelor sau nu. Întreaga dedicare acestei colecții în inspirația de a vedea și îmi place cum este făcut totul în negru, cu niște desene și modele mai mici, au lucrat în cuștile cu coaste.