50 cele mai bune tatuaje de cuplu EVER

Să recunoaștem, tatuajele cuplu sunt adorabile! Iubitorii din întreaga lume aleg să-și cernească corpurile ca un simbol al unității lor. Unii aleg tatuajele potrivite, în timp ce altele se stabilesc pentru tatuaje de cuplu care nu au o legătură evidentă. Depinde de dvs. dacă alegeți un design grafic simplu, plin de semnificație sau un model mai elaborat.

Obținerea de tatuaje în loc de inele de nuntă ar putea părea o opțiune clasică. Totuși, varietatea de modele pe care le puteți alege este atât de largă încât puteți găsi o caracteristică semnificativă pentru tipul de dragoste pe care îl împărțiți. Deși sunt populare, regina și coroana regelui nu sunt singurele modele care pot înlocui inelele de nuntă.

Posibilitățile sunt practic nelimitate în cazul tatuajelor de cuplu și cred că puteți găsi inspirație în următoarele exemple. Aceste păsări dragoste au creat și transpuse biții sentimentelor lor în modele uimitoare, cu semnificație profundă!

Contents

Cele mai bune tatuaje pentru cuplu:

50 Best Couple Tattoos EVER

Trebuie sa recunosc ca obtinerea de tatuaje avocado ca tatuaje de cuplu este un pic nebun! Aceste două păsări iubite au cu siguranță personalități distractive! Dacă te uiți atent, femeia este cea care are jumătate din avocado cu miezul în ea. Aceasta ar putea fi pentru că ea este cea care poate rămâne însărcinată și procreată. Oricare ar fi motivul real, l-au retras cu această alegere amuzantă!

49. Dragostea este veșnică

50 Best Couple Tattoos EVER

Familia Kelly, Craig David și Pink sunt doar câțiva cântăreți care și-au numit piesele "Key to my heart". Vorbesc despre modul în care inima unei persoane trebuie să fie deschisă pentru a primi dragoste. Aceste tatuaje cuplu se bazează pe același principiu. Îmi place modul în care au introdus un cuvânt în desenele lor! Ei au încercat să adauge veșnicia nu doar prin cernelul permanent în piele, ci și prin punerea în aplicare a semnificației sale puternice.

Un videoclip huligan pe care tocmai l-am împărtășit! Totul se referă la cupluri care își dau reciproc tatuaje:

48. Iubirea este siguranța, prosperitatea și adăpostul

50 Best Couple Tattoos EVER

Simbolurile alese de acești doi oameni reprezintă siguranță, prosperitate și adăpost. Acesta este de fapt simbolul piesei de cerb, care merge tot drumul inapoi la triburile indiene indigene. Observi cum a personalizat-o pe a ei, obținând-o în culoarea roz? Așa aș personaliza și un simbol clasic! Știați că acest cerb mic este văzut ca un animal puternic? Nici eu!

Obtine o Tatuaj gratuit pentru cupluri personalizate Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

47. Dragostea este râsul

50 Best Couple Tattoos EVER

Aceste tatuaje cuplu prezintă un sentiment serios de umor! Problemele duble sunt cu siguranta mai bune decat problemele unice, deci de ce nu s-ar fi intalnit si nu s-ar dubla distractia? Nu cred că săgețile sunt orientate într-o anumită direcție, dar sunt cu siguranță menite să trimită un mesaj: Dragostea este distractivă! Sentimentul de complicitate este foarte motivațional pentru fiecare dintre noi! După cum puteți vedea, nu au făcut cerneală aceeași parte a corpului lor.

46. ​​Dragostea este viața și dincolo

50 Best Couple Tattoos EVER

Se spune că dragostea durează pentru totdeauna, dar un tatuaj durează 6 luni mai mult! Un mic umor negru nu a rănit niciodată pe nimeni, mai ales pe cei doi iubiți. Ei au ales două schelete, ceea ce înseamnă că ei cred în supraviețuirea dragostei lor delicioase. Dincolo de carne și oase, există două suflete înrudite. Bowtie și floare sunt și adiții plăcute! Scheletul scheletului se întâlnește cu gentlemanul la modă în timpul vieții și dincolo! Prea drăguț să se ocupe!

45. Dragostea împarte hrana

50 Best Couple Tattoos EVER

Atunci când tatuajele cuplu sunt totul despre ideea de a împărtăși, lucrurile sunt mai mult decât grave! Unii oameni nu sunt prea generoși când vine vorba să-și împărtășească hrana. Acest tip a împărțit în mod evident o bucată de pizza cu jumătatea lui mai bună! Ce altă dovadă a dragostei este necesară? Cred că această idee rezumă tipul modern de dragoste care nu este descris de Shakespeare, dar este profund în felul său. Nu te mai face foame!

44. Dragostea umple goluri

50 Best Couple Tattoos EVER

Găsirea unui suflet suferă de a găsi o piesă lipsă din puzzle din inima ta. Aceste tatuaje cuplu exprima doar asta. Piesa care lipseste din inima ta apartine celuilalt. Împreună, ele formează combinația perfectă. Semnificația acestor desene este puțin subtilă, dar puterea pe care o au atunci când sunt împreună este veșnică.

43. Dragostea este un basm

50 Best Couple Tattoos EVER

Frumusețea și fiara sunt un basm francez clasic. Scrisă de Jeanne-Marie Leprince de Beaumont acum 300 de ani, este încă de mare importanță când vine vorba de dragostea adevărată. Aceste tatuaje ar putea să nu aibă nici o legătură cu basmul real, dar ele se implică în ideea iubirii adevărate. Printre modelele complexe de tatuaje, aceste portrete nu numai ca arata misto, ci si mult mai mult. Romanticii fără speranță ar trebui să se simtă inspirați chiar acum!

42. Dragostea este tot felul de pasiuni

50 Best Couple Tattoos EVER

Pasiunea este unul dintre cele mai importante lucruri dintr-o relație. Fie că este pasiune între parteneri sau pasiune pentru același, să spunem, film, nu ar trebui să pierdeți! Aceste tatuaje înseamnă ceva separat, precum și împreună. Supermanul nu este un simbol al iubirii, ci este o poveste care a adus împreună acești doi indivizi! Aș spune că acești doi îndrăgostiți au jucat-o în siguranță!

41. Dragostea este fără sfârșit

50 Best Couple Tattoos EVER

Puteți vedea cum acest cuplu a personalizat semnul infinitului? Tatuajul ei arată feminin datorită inserțiilor de flori, în timp ce tatuajul său evidențiază masculinitatea datorită detaliilor tribale. Adăugările suplimentare sunt menite să sublinieze diferența dintre ele. Cu toate acestea, ele sunt unite de iubirea pe care o împărtășesc și care este infinită. Conceptul de infinit poate defini relația dintre două persoane.

40. Dragostea este un joc

50 Best Couple Tattoos EVER

Toți jucăm jocul de seducție când întâlnim pe cineva care ne interesează. Acești doi indivizi au găsit piesa lipsă din jocul Tetris între ei. Similar tatuajelor puzzle, aceste tatuaje cuplu exprima aceeasi idee. Trebuie să fie o potrivire perfectă pentru fiecare dintre noi! Ele sunt dovada vie!

39. Dragostea face mișcarea corectă

50 Best Couple Tattoos EVER

Deși regina nu este pionul cel mai important într-un joc de șah, ea este cea care poate să rătăcească liber pe tabla de șah. Scopul ei este să ajungă la rege și să nu lase nimic să stea în calea ei. Alegerea acestui tânăr de tatuaje este plină de înțeles și arată prea bine! Partea antebrațului este un loc minunat pentru a fi tatuat! Check out aceste impresionante tatuaje antebraț pentru bărbați http://www.tattoo-models.net/101-impressive-forearm-tattoos-for-men/!

38. Dragostea este încheiată

50 Best Couple Tattoos EVER

O inimă cu o săgeată prin ea mă face să mă gândesc la Cupidon. Cu toate acestea, acest cuplu a avut o idee diferită în legătură cu aceasta. Săgeata care străpunge inima este pusă pe jumătate pe corpul ei și jumătate pe el. De asemenea, este inima străpunsă. Designul lor are sens numai atunci când se îmbrățișează reciproc, subliniind ideea de finalizare. Simplu și eficient aș putea spune!

37. Dragostea este complicitate

50 Best Couple Tattoos EVER

Nu este cel mai pozitiv personaj, Harlequin a reușit să aducă împreună acești doi iubiți. Partenerii în crimă sau nu, au găsit o modalitate de a exprima nu numai iubirea și angajamentul, ci și complicitatea. Nivelul lor de implicare este în mod clar ridicat, deoarece au optat pentru astfel de tatuaje complexe și mari de cuplu. Lucru de umbrire excelentă!

36. Iubirea este viața

50 Best Couple Tattoos EVER

Ideea din spatele acestor două roboți drăguți este că dragostea este viața. Roboții nu ar trebui să aibă sentimente, cel puțin nu așa cum le percepem în aceste zile. Chiar și așa, robotul mister a surprins robotul dorit cu un trandafir roșu; simbolul pasiunii și al iubirii. În ciuda simplității acestui design, artistul tatuator care a reușit să-și exprime o mulțime de emoții!

35. Iubirea este uneori proastă

50 Best Couple Tattoos EVER

Desene animate, șoareci și o mulțime de culoare! Aceste tatuaje cuplu arata totul, dar grave! Mi-ar fi cu siguranta merge pentru un design distractiv ca acest cuplu a făcut, mai degrabă decât să se joace în siguranță și alegerea ceva clasic. Copiii lor interiori sunt prezenți în viața lor mai mult decât în ​​alții ". Îndrăznesc să nu zâmbești!

34. Iubirea merită să lupte pentru

50 Best Couple Tattoos EVER

Aceste benzi de picior au semnificații diferite. Mulțumită serialelor TV Teen Wolf, ele sunt foarte populare. În majoritate tatuate ca mementouri, pot exprima o gamă largă de sentimente. De asemenea, numite trupe de război, aceste tatuaje arată misterios și cumva familiare. Efectul vizual este impresionant!

33. Dragostea este o poveste minunată

50 Best Couple Tattoos EVER

doamna si Vagabondul! Îți amintești de prima dată când ai văzut acești doi cuti mancând din același bol de spaghete și sărutându-te accidental? Walt Disney a lansat acest muzical in 1955 si a facut un astfel de impact emotional ca oamenii inca primesc tatuaje de cuplu cu personajele create de el! Aceasta este considerată una dintre cele mai bune povești de dragoste ale tuturor timpurilor! Acum este o alegere inspirată de tatuaj!

32. Dragostea este independentă de moarte

50 Best Couple Tattoos EVER

O producție mai recentă de filme, Coșmarul dinaintea Crăciunului  este o altă poveste de dragoste de succes. Jack și Sally sunt personajele principale ale producției lui Tim Burton. Iubirea lor merge dincolo de moarte, ceea ce speră exact acest cuplu! Alegerea lor este, de asemenea, romantică și extrem de inspirată!

31. Dragostea este o explozie de culoare

50 Best Couple Tattoos EVER

Tehnica acuarelă utilizată de artistul tatuator care a imprimat aceste două iubite a câștigat popularitate. Rezultatul final este destul de dezordonat, dar arată atât de bine încât tot mai mulți oameni o cer. Inimi și curcubeu sunt, probabil, suficiente pentru a exprima fericirea și un efect vizual foarte rece!

30. Dragostea este o bătăi inimii anormale

50 Best Couple Tattoos EVER

Bataile inimii noastre sunt arătate frumos de o electrocardiogramă. Atâta timp cât linia oscilează, suntem în viață. Unii oameni văd iubirea ca declanșator al bătăilor inimii lor. Sentimentele intense sunt capabile să facă o bataie constantă a inimii și să o transforme în palpitații. Aceste tatuaje pentru cuplu reprezintă o reprezentare a răspunsului nostru fizic la dragoste. O idee frumoasă și înțelegătoare!

29. Dragostea este frumusețea și groaza

50 Best Couple Tattoos EVER

Uneori emoțiile adânci sunt singurele care ne pot transforma de la monștri în ființe iubitoare. Aceste mâini verde, goale, care arată mai mult decât înfiorătoare, formează o inimă când sunt una lângă cealaltă. În caz contrar, ei doar descompun membrele fără speranță pentru mai bine. Poate că dragostea este doar că și aceste tatuaje cuplu exprima cel mai bine! Sau, poate acești doi iubiți sunt fani ai oroarei!

28. Dragostea este o pură fericire 50 Best Couple Tattoos EVER

Această pereche de potențiali geeki au ales să cernească o formulă chimică pe corpurile lor. Pur și simplu, reprezintă o substanță responsabilă de fericire. Vederea lor ar putea fi destul de tehnică, dar cel puțin nu neagă sentimentele care le-au adus laolaltă. Legătura lor este la fel de puternică ca și chestiile chimice din tatuaje! Cât de frumoasă este asta?

27. Dragostea este evlavioasă

50 Best Couple Tattoos EVER

De asemenea, cunoscut sub numele de Zeita și Dumnezeu, aceste două simboluri sunt folosite în principal în Wicca. Acesta din urmă este o religie neo-păgână care se închină naturii și elementelor ei. Adepții lui cred în doi zei care sunt buni și răi în același timp. Cred că este zeița lui și este dumnezeul ei. Este interesant cum diferiți oameni găsesc atât de multe modalități de a exprima același sentiment!

26. Dragostea este conținut sigilat

50 Best Couple Tattoos EVER

Prin aspectul acestor tatuaje de cuplu, există un înțeles ascuns, care nu este disponibil pentru spectatorul mediu. Plicurile sigilate s-ar putea referi la modul în care s-au întâlnit. Poate că au schimbat scrisorile înainte de a se întâlni personal și așa a început povestea lor de dragoste. După cum puteți vedea, au ales și tehnica acuarelă pentru semnele de sigilare.

25. Dragostea este dublă

50 Best Couple Tattoos EVER

Soarele și luna, cerul clar și stelele, ziua și noaptea; cum poetic! Cuplurile simt de multe ori că se completează reciproc și se îmbunătățesc reciproc prin a fi diferiți. Se poate aduce cele mai bune și cele mai rele în celălalt. Aspectul important în această ecuație este menținerea unui echilibru în dualitate. Aceste tatuaje sunt simple și grafice, dar fac un punct bun.

24. Dragostea este picantă

50 Best Couple Tattoos EVER

Un alt cuplu cu un mare simț al umorului! Una este muștarul, iar cealaltă este ketchupul! Trebuie să fiți de acord că combinarea acestor două pe un hamburger are ca rezultat un sandwich cu aromă de gust! Zaharul alimentar este aici și are ketchup și muștar în el! Ei nu au mers mai mult pentru a alege proiecte complicate. Cu toate acestea, ideea lor este evidentă și eu, pentru una, o apreciez!

23. Dragostea este plină de fructe

50 Best Couple Tattoos EVER

Două bucăți de banane coapte! O.K! Dacă aceste tatuaje lucrează pentru ei, ei lucrează și pentru mine! Este greu de înțeles ce avea acest cuplu când au tatuat bananele potrivite pe corpurile lor. Dar cine știe? Au întâlnit când au cumpărat banane sau care este fructele lor preferate? Indiferent de răspuns, dragostea lor este fructuoasă și adorabilă!

22. Dragostea este jucausă

50 Best Couple Tattoos EVER

Drăguți, fericiți, oameni mici care se apropie unul de celălalt! Nu-i dulce? Acești oameni mici au mâinile ridicate ca și cum ar fi entuziasmați de ceva. Este vorba despre dragoste, deoarece au mici inimi roșii atrase de ele! Nici feminin sau masculin, acest design face o alegere excelentă pentru tatuaje cuplu.

21. Dragostea este 2 in 1

50 Best Couple Tattoos EVER

Aceste păsări au folosit un simbol în locul literei A. Simbolul pe care l-au ales înseamnă împreună suntem una. Dacă ești un fan al lui Harry Potter, ai fi auzit de asta deja. Aș spune că au gândit mult și au reușit să vină cu o idee foarte interesantă. Pe langa faptul ca sunt unul, ei sunt, de asemenea, unul pentru totdeauna. Mereu si intotdeauna!

20. Dragostea este ceașcă de ceai a tuturor

50 Best Couple Tattoos EVER

Nu puteți face ceai numai cu o pungă de ceai, așa cum nu puteți face ceai numai cu apă fierbinte. Cele două ingrediente necesare pentru prepararea ceaiului sunt, evident, o pungă de ceai și apă fierbinte! În cazul în care ați avut vreo îndoială, aceasta este cu adevărat o pungă de ceai, deoarece este bine marcată cu majuscule. Aș spune că sunt un cuplu incredibil de creativ! Poate britanic?

19. Dragostea este motivul pentru a zâmbi

50 Best Couple Tattoos EVER

De vreme ce trăim în epoca emoticonilor, pare natural să le folosim pentru a exprima emoții. Câteva fețe zâmbitoare, cu ochi în formă de inimi, sunt suficiente pentru a rezuma ceea ce se simt unul de celălalt. Aceasta este ideea este simplă, dar nu lipsește factorul wow care este foarte necesar într-o relație.

18. Dragostea este înălțătoare

50 Best Couple Tattoos EVER

Păsările au fost folosite ca mesageri timp de secole. Aceste tatuaje sunt identice și reprezintă două păsări care poartă două chei. Acest lucru ar putea fi modul în care își găsesc calea reciproc. Poziționarea desenelor nu a fost cu siguranță o alegere ușoară. Flying away nu este o opțiune!

17. Dragostea este un stil potrivit

50 Best Couple Tattoos EVER

Judecand dupa coafura tatuajului masculin, acesti oameni sunt fanii punk. Mohawk-ul roșu se potrivește frumos cu trandafirii roșii din părul ei. Au adăugat o dată scrisă în numere romane, care marchează un timp necesar pentru a-și aminti. Pe lângă alegerea modelelor care reprezintă ambele, probabil au dorit să preia și o notă și cerneală specifică.

16. Dragostea petrece timpul împreună

50 Best Couple Tattoos EVER

Cuplurile petrec timp împreună făcând diferite lucruri. Unii au ales să joace jocuri video și cerneală pasiunea lor! Nu pot spune cu adevărat cine este jucătorul 1 și care este cel de-al doilea jucător, dar asta nu este important. Ceea ce este important este pasiunea lor comună și timpul prețios petrecut împreună cu un scop comun. Ai observat cum se transformă firul în scriere? Asta eo atingere grozavă!

15. Dragostea este un tatuaj subtil

50 Best Couple Tattoos EVER

Nu cu mult timp în urmă, oamenii au folosit pentru a gravura data când s-au căsătorit pe inelele lor de nuntă. Tatuajele sunt un mod mult mai permanent de gravare a aceluiași lucru în piele! Ei au decis să meargă cu cifre romane pentru asta. Partea degetelor inelului a fost o alegere excelentă pentru locație, nu crezi?

14. Dragostea este electrică

50 Best Couple Tattoos EVER

Aceste tatuaje cuplu arata ca becuri. Cu toate acestea, ele ar putea fi pline de alte simboluri care nu pot fi identificate de cineva care nu le cunoaște. Cred că designul captează ideea sustenabilității. Cu toate acestea, ei ar putea fi, de asemenea, vampiri energici, hrănindu-se "energia celuilalt"!

13. Dragostea este uneori înțeleaptă

50 Best Couple Tattoos EVER

Primul lucru care îți vine în minte când vezi aceste tatuaje sunt dinții de înțelepciune, nu? Acest cuplu ar fi putut ajunge la un anumit nivel de înțelepciune împreună și nu au vrut să lase acea diapoziție. Aceasta este cu siguranță o idee originală! Tatuajul mărcilor pentru mușcături ale cuiva poate fi distractiv!

12. Dragostea este un delicios tratament

50 Best Couple Tattoos EVER

Bonfire și marshmallows! Ce combinație delicioasă! Nu puteți să aveți una fără cealaltă, așa că acestea două au nevoie unul de celălalt pentru a găti un astfel de deliciu! El aduce o bucată de marshmallow pe un baston și își aprinde focul. Literalmente! O slujbă plăcută de a obține și ingredientele!

11. Dragostea este vechea scoala

50 Best Couple Tattoos EVER

Se pare că Anna și Luke au decis să obțină tatuaje de școală vechi. Au optat pentru combinațiile obișnuite de nume și flori. Nu am nimic împotriva asta! Tatu-urile arata grozav, iar fonturile folosite pentru incalzirea numelor lor sunt diferite, adaugand un pic de personalitate in aceste mici lucrari de arta. Locul de muncă excelent, Anna și Luke!

10. Dragostea este două ca un tatuaj cuplu

50 Best Couple Tattoos EVER

Pe baza aceluiași simbol menționat anterior, acest cuplu a ales să-și arate iubirea unii altora într-un mod permanent. Ca un memento, acest simbol înseamnă împreună suntem una. Cred că sunt mulți fanii lui Harry Potter acolo! Ei au fost generoși și cu dimensionarea! Îmi place cât de precise sunt liniile. Trebuie să fi fost un talentat artist de tatuaj!

9. Dragostea este plină de har

50 Best Couple Tattoos EVER

Modul în care avioanele de hârtie zboară prin aer sunt grațioase. Chiar dacă sunt făcute din hârtie, fragilă, sunt capabile să călătorească prin aer și pământ, fără a se rupe. Crashing nu este inevitabil, dar cine are grijă atâta timp cât sunteți în măsură să obțineți din nou înapoi și să fie grațios din nou?

8. Dragostea este multiculturala

50 Best Couple Tattoos EVER

Indiferent de rasa, cultura, sexul sau vârsta noastră, dragostea este aceeași pentru toată lumea. Acest cuplu ar putea fi conectat cumva cu americanii nativi. Sau, poate ei sunt admiratori ai culturii lor. Nu vom afla niciodată motivul real, dar acest lucru nu ne va împiedica să luăm o clipă pentru a admira opera de artă!

7. Iubirea este etichetarea

50 Best Couple Tattoos EVER

Când ne întâlnim pe cineva nou, toți vrem să știm ce fel de relație împărtășim. Am putea vorbi despre prietenii, iubitorii sau colegii de suflet. Etichetarea interacțiunilor noastre se poate transforma cu ușurință în colorarea pielii noastre cu un cod de bare și o declarație. Este dragostea adevărată între aceste două!

6. Iubirea este făcută de sărutări

50 Best Couple Tattoos EVER

În cazul în care tatuaje marca muscatura nu este o idee bună, atunci tatuajul forma buzele iubitului tau este cu siguranta! Se pare că acest cuplu sa sărutat unul pe altul cu ruj și apoi a făcut-o permanentă! Acesta este un tip foarte personal și unic de tatuaj. Buzele sunt ca amprentele digitale. Nu există 100% la fel!

5. Iubirea este gustoasă

50 Best Couple Tattoos EVER

Noțiunea de bun gust nu se referă la aceleași aspecte pentru toată lumea. Acest celebru cuplu din familia Addams, Morticia și Gomez, este destul de neobișnuit. În ciuda gustului lor întunecat, ei împărtășesc o iubire cinstită care a fost testul timpului. Aceste tatuaje cuplu sunt dovada că negru este o culoare fericită în rândul iubitorilor, de asemenea.

4. Dragostea este guvernată de stele

50 Best Couple Tattoos EVER

Împreună cu perechea cosmică a lui Venus și a lui Marte, Soarele și Luna sunt adesea văzute ca fiind opuse și dependente una de cealaltă. Unul luminează ziua, în timp ce celălalt aduce lumină în noapte. Pun pariu că modelele minunate din cadrul conturului au și ele un înțeles frumos!

3. Dragostea este cea mai mare imagine tatuaje cuplu imagine

50 Best Couple Tattoos EVER

Este acesta un peisaj simplu sau este mult mai mult? Aceste doamne superbe au ales tatuaje de cuplu care s-au răspândit peste brațe. Dimensiunea tatuajelor lor este impresionantă, la fel ca culorile folosite pentru a le cernea. Nu știu despre tine, dar văd multă seninătate și fericire în acest desen!

2. Dragostea este despre momentul

50 Best Couple Tattoos EVER

Un ceas în formă de inimă și un mesaj sunt elementele perfecte ale oricărui cuplu de tatuaj. Ei ar dori ca dragostea lor să dureze până la sfârșitul timpului, dar când a început a fost importantă. Dragostea este deasemenea si despre momentul perfect. Nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a exprima asta decât un ceas, o inimă și acuarelă!

1. Dragostea este o stropire de bucurie

50 Best Couple Tattoos EVER

Cireșele simbolizează fertilitatea, fericirea și celebrarea. Ele sunt caracteristice Japoniei și există de peste 1.000 de ani. Japonezii se referă la orice floare care folosește numele florilor de cireșe. Sunt flori delicate care nu trăiesc mai mult de 3 zile. Sperăm că dragostea pe care o vor avea aceste cupluri va dura pentru totdeauna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 39