Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Acestea sunt cele mai bune modele de tatuaje de pește koi și fotografii pe care le-ați văzut vreodată. Un design foarte popular, japonez inspirat de tatuaj, acestea sunt uimitoare.

Simboluri de noroc, avere, dragoste și prietenie, peștele koi sunt adesea descoperite în grădinile de apă japoneze și se pot distinge prin culorile lor unice și pe scalele modelate. Cuvantul "koi" inseamna crap in japoneza, dar este si un omofon pentru un alt cuvant care inseamna "afectiune" si "dragoste". Sunt multe varietati de koi care fac usor pentru un artist de tatuaje sa se distreze cu designul si sa faca un adevarat unic de artă pentru purtător. Aceste pești pot atinge, de asemenea, lungimi de până la trei picioare în funcție de condițiile lor de viață. Koi pește împărtășesc un strămoș cu goldfish (nu, nu delicioase fel de cracker) și în timp ce acestea ar putea fi similare în aparență, veți observa din tatuajele de mai jos că koi au barbels (acele lucruri funky aspect ciudat).

Cele mai bune modele de tatuaje pește Koi:

Aceste barbeli sunt de fapt acoperite cu muguri de gust, permițând acestor pești intelectuali să fure pentru nutrienți de-a lungul celor mai murdari iazuri. Nu este neobișnuit să găsiți tatuajele koi care sunt, de asemenea, reprezentative pentru semnul zodiac Pesti (simbolizat de o pereche de pești), pe care veți vedea, de asemenea, exemple de mai jos.

33. Blue Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Uită-te la această bucată de umăr! Acest tatuaj de pește koi este frumos albastru, dar ghici ce? Este o descriere realistă, de asemenea, pentru că, da !, albastru koi poate fi găsit în natură. Nu glumesc! La fel de adevărat ca și cerul albastru, aceste crap japoneze vin și în albastru. Linia de lucru aici este cu adevărat fantastic, cu toate detaliile scalei, precum și aripioarele. Și aruncați o privire la acel ochi! Cu biți de aur și verde, acest tip în amonte nu vrea să fie încurcat cu ... dar admirat de departe, va face bine. Un simbol al puterii, puterii și longevității, acest tatuaj de pește koi este o piesă de artă puternică.

32. Două suflete pierdute

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Scrisul din acest tatuaj spune: "Suntem doar două suflete pierdute, înotând într-un castron de pește, an de an." Îmi place peștele koi formând un simbol yin-yang în această piesă în jurul acestor cuvinte. Este semnificativ și frumos făcut cu culori strălucitoare, îndrăznețe și minunate.

Obtine o Gratuit Custom Koi Fish Tattoo Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

31. Koi încoronat

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Acest tatuaj este atât de rece și poate fi cu siguranță interpretat ca un număr mare de lucruri. Îmi place să mă gândesc la asta ca pe un rege al dragonului tuturor koi-ului, poate chiar în parte (cum se crede că koi se transformă în - mai târziu, mai târziu). Îmi place simțul tatuajului de mistică și capricioasă. Coroana este o atingere drăguță, deoarece simbolizează și mai mult puterea și puterea peștilor care stau deja pentru aceste lucruri. Îmi plac tatuajele care sunt cu adevărat unice, deoarece ne oferă o mai bună înțelegere a personalității persoanei care o poartă. Tatuajele nu sunt doar opere de artă, ci extensions ale experiențelor, ideilor și valorilor noastre.

30. Elegant Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Îmi place atât de mult acest tatuaj de pește koi. Este distractiv și capricios, dar elegant și drăguț. Plasarea este perfectă pentru această pereche armonioasă. Reminiscendu-se de un simbol yin-yang, o pereche de koi este adesea folosită ca un simbol al norocului pentru o căsnicie fericită, pe măsură ce peștele koi este sinonim cu fericirea și armonia. Indiferent de ceea ce reprezintă acești koi speciali pentru această persoană, cred că sunt doar minunați și mi-ar fi mândru să îmbrăcesc pentru totdeauna tocurile din spate pentru a arăta această piesă.

29. Koi gratuit

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Plasat pe mușchiul vițelului, acest koi în amonte este un simbol îndrăzneț al forței și al succesului. Îmi place modul în care detaliile liniei din această piesă arată ca o schiță (dar ca o schiță foarte minunată, de fapt o piesă fină frumoasă). Domnul știe că nu am putut schimba o schiță pentru a salva viața unei băieți. Adăugarea florii roz de lotus face pentru un accent frumos în această piesă, având în vedere dimensiunea și locația. Lotus flori sunt adesea asociate cu pește koi, deoarece acestea cresc din tipurile de iazuri în cazul în care koi sunt de obicei găsite. Așa cum koi a început ca un pește mic și sa transformat într-un dragon puternic (conform legendelor ... deși dacă ați fost martori la asta, aș vrea să aud despre asta), lotusul începe într-un iaz noroios și încă înfloreste frumos.

28. Tatuaj de pe umeri Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Amintiți-vă când am spus că koi și goldfish împărtășesc un strămoș? Ei bine, dacă această redare colorată nu dovedește că atunci nu știu ce face. Atât luminos și frumos, goldfish sunt, în general, mai mici decât koi și vin într-o varietate de forme de corp și coadă. Efectul distractiv: koi și goldfish pot într-adevăr să crească împreună, dar descendenții lor sunt întotdeauna sterili. Știți ce ar trebui să fie întotdeauna steril? Ace tatuaj. Bam! Voi fi aici toată ziua, oameni buni.

27. Koi Outline

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Ahoy, am găsit un koi! Acest design arată cu adevărat ca un pește koi, de la barbeli până la balanța de semnătură și fluxul corpului. Lucrarea de linie este perfectă, iar decizia de a nu culoarea acestei piese face ca lucrarea să se evidențieze și mai mult. Chiar îmi place această piesă pentru că e la fel de distractivă și de funky.

26. Ebb și fluxul

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Nu sunt sigur ce înseamnă simbolul în mijlocul acestui design, dar peștii koi aici sunt realizați cu arta și bogați în culoare. Curgând chiar în spatele acestei femei, acest tatuaj de pește koi se evidențiază ca o piesă unică și jucăușă. Sunteți interesat de cultura japoneză? Verificați mai multe modele de tatuaj în stil japonez chiar aici.

25. Aurul peștelui Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Uită-te la goldfish cu mușchi! Er ... Vreau să spun coi pește! Luminos și plin de culoare, acest design se află vesel pe umărul acestei femei, unde este sigur că nu va fi ratată. Îmi place contrastul portocaliu și blues cu acele frumoase flori de lotus roz de pe ambele părți ale koi. (Preferati floarea-soarelui la lotus? Luati un gand la aceste 25 tatuaje de floarea-soarelui!) Acest pui de Koi pare sa inoate in amonte intr-o cascada; legenda spune ca, odata ce pestii koi ajung in varful cascadelor, se transforma in dragoni! Aceste pești de apă rece își câștigă forța în timp ce înotau în amonte și se pare că au fost răsplătiți pentru luptele lor prin transformarea lor în dragoni. Dacă numai cea descrisă mai sus a mers mai departe, poate am vedea un dragon!

24. Dark Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Acest koi ar putea fi pe drumul spre dragon, dacă expresia facială nu este o indicație ... sau poate că peștele e nebun, pentru că a urcat într-o cascadă și nu sa transformat într-un dragon. Lumea nu poate ști niciodată. Cu toate acestea, știu că scalele de pe acest tatuaj descriu perfect cele ale unui koi din viața reală, iar utilizarea culorilor și a umbririi face ca această piesă să fie popă ca și alta. Undele întunecate care înconjoară peștele dau acestui tatuaj o senzație ciudată, cum ar fi o furtună foarte proastă și se izbucnește (uitați-vă la aceste locuri!) Datorită stresului. Sau poate e doar un super-dur tip koi și are un caz clasic de RBF. Se întâmplă și cu cele mai bune pești.

23. Fish Fish Fantastic

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Este uimitor cum același pește poate fi atât de drastic descris într-un tatuaj. Un total de 180 de la # 24, acest tatuaj pește koi strigă culoare și distracție. Îmi plac accentele capricioase, florale în acest koi în amonte. Culorile de aici transportă privitorul la niște basme magice koi și nu pot ajunge destul. Atât cât îmi place simplu toate tatuajele negre, bucăți ca asta îmi amintesc cât de frumoasă poate fi culoarea minunată. Căutați un tatuaj super-rece, creat de mare, dar nu simțiți koi? Check out 20 de tatuaje de caracatite minunate aici.

22. Inspirația japoneză

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Flori de cireș japonez sunt una dintre cele mai frumoase flori în opinia mea, așa că îmi place că artistul le-a inclus în acest tatuaj de pește koi. Cireșele, în general, simbolizează speranța, nevinovăția și noile începuturi. Îmi place foarte mult și peștele koi și în această piesă; culorile lor sunt super realiste și îmi amintesc de cele pe care le-am văzut în jurul valorii de în jurul valorii de în Gradina Portland Japoneză. Dragoste grădini și flori? Uitați-vă la 88 dintre cele mai bune tatuaje de flori de aici.

21. Koi Sleeve

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Acest tatuaje îndrăznețe de pește koi este o operă de artă totală și îmi place foarte mult să folosesc roșu aici! Red koi sunt adesea asociate cu o iubire intensa si deseori servesc ca un simbol pentru mama (sau alte figurine feminine) a familiei. Puterea și curajul sunt, de asemenea, descrise în mod obișnuit de un koi în roșu. Scalele detaliate și florile din această piesă sunt magnifice. Îl iubesc mai ales pe ochiul lui koi, în timp ce într-adevăr apare împotriva restului piesei.

20. Tatuaj frumos Hip

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Dumnezeule. Iubesc, iubesc, iubesc acest tatuaj! Culorile sunt perfecte și frumoase, iar designul este superb! Cuvânt care vine în minte? "Flux." Și ghici ce? Nu este un cuvânt real. Dar asta mă gândesc la acest tatuaj. Am adorat acest tatuaj de pește, inspirat de yin-yang și acum vreau unul. Plasarea este perfectă. Totul este perfect. Oy, am nevoie de niște koi.

19. Koi realist

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Îmi imaginez că acest pește merge "glurp, glurp" chiar în fața mea. Acest tatuaj îmi amintește, de asemenea, de peștele pe care l-am văzut în grădina japoneză Portland, deoarece acesta a fost un model foarte comun printre koi. Este ca un pește care a vrut să fie o vacă, dar a adăugat în câteva pete portocalii, aripioare și barbeli și a fost ca și gol, cred că va trebui să fiu un koi în schimb. Îmi place situația contur albastru / verde care se întâmplă aici, deoarece face ca culoarea koi să iasă în evidență și mai mult.

18. Tiny Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Deci, amintiți-vă că timp de două fotografii în urmă, când am fost obsedat peste "flowi" koi? Ei bine ... acum vreau aceste prețioase koi în schimb (sau, în plus). Desigur, m-am gândit la sardinele de la Spongebob când am văzut acest tatuaj. Dreapta? Nici o idee despre ce vorbesc? Google! Există ceva de desene animate despre aceste mici koi, făcându-le cu atât mai fermecătoare și mai adorabile. Acest tatuaj ar arăta grozav și într-o varietate de locuri, de la șold până la spate.

17. Fun Foot Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

V-ați uita la acest drăguț koi! E ca un cartoon printesa koi tatuaj de pește și-l iubesc. Purpuriu și portocaliu funcționează minunat împreună, ca un apus de soare !, în timp ce ochiul verde al lui koi iese în evidență. Chiar admir liniile din jurul gurii în această piesă, oferind koi un aspect mai feminin. Îmi place, de asemenea, barbeli (aka whisker-cautati lucruri) în acest tatuaj în timp ce curge în direcții diferite, oferindu-i în continuare iluzia de a fi în mișcare.

16. Lucky Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Cât de frumoase sunt aceste tatuaje koi? Observ un model de culoare în perechi de koi ... violet și albastru. Culorile merg împreună atât de perfect și oferă o imagine mai magică a acestor pești, care sunt atât de des găsite în culori portocalii, roșii și negre. Artistul a făcut o treabă minunată aici; se pare ca acestea au fost mângâiate cu perii, mai degrabă decât ace. Sunt întotdeauna atât de impresionat de piese ca asta. Această doamnă norocoasă ajunge la sport aceste tatuaje de pește koi pentru totdeauna, întotdeauna să fie admirat pentru frumusețea și puterea lor.

15. Koi complicat

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Acesta este un design foarte frumos tatuaj koi pe umăr. Lucrările de linie sunt frumoase și încorporează mai multe flori și aspectul lor pare a fi valuri, împreună cu koi în sine. Cred că această piesă ar arăta grozavă doar cu puțină strălucire de culoare; poate niște umbre albastre în valuri sau doar un mic pop în flori. În orice caz, este un design super cool și cred că ar putea fi întotdeauna doar să ia un marker la ea pentru a jazz-o un pic într-o formă de plictiseală. Nu fi atât de "koi" despre oamenii de culoare!

14. Koi puternic

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Acest koi roșu și portocaliu pare să treacă prin ape cu forță maximă la fiecare pas pe care această persoană îl are. Imi place foarte mult detaliile de aici, de la scari pana la stropi de apa, care arata ca si cum ar putea varsa piciorul persoanei cu un robinet. Și ai văzut ochii pe acest tatuaj de pește koi? Arată așa real! Aștept doar ca acest pește să vină la viață și să fie ca și cum, ai crezut că sunt un tatuaj? ce este asta? "* inoata inota

13. Koi infinit

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Cât de cool este asta ?! Un semn clasic infinit re-imaginat cu un super-drăguț pește koi! Cu fiecare design de tatuaj pe care îl găsesc, îmi place să văd dacă într-un fel a transformat-o într-un simbol infinit. Este un astfel de tatuaj popular în zilele noastre, așa că este bine să vedem cum oamenii au pus un spin unic pe ea. Îmi place mai ales această reprezentare, deoarece koi sunt atât de reprezentativi pentru iubire, forță și determinare; asociat cu simbolul infinit, persoana este amintită de aceste trăsături pentru totdeauna și în vecii vecilor. De asemenea, imi place foarte mult fata de koi aici pentru ca ceva despre ea arata intr-adevar adorabil si inocent, ca un copil dragut dragut koi.

12. Koi și Lotus

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Dragoste această piesă! Este foarte strălucitoare și îndrăzneață, curgând pe spatele acestei femei. Acest tatuaj de pește koi arată ca și cum tocmai s-a înfipt în acest curent; e minunat. Din nou, vedem o floare de lotus drăguță și roz, asociată cu koi care pare să aibă o umbra albastră în balanțele sale. Nu sunt sigur dacă albastrul din cântare este menit să fie stropi de apă pe pește sau culoarea reală a cântarelor sale. În orice caz, îmi place cum se adaugă la piesa de ansamblu, care este mare în dimensiune și scară (pun în totalitate destinat).

11. Debit în sus

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Acest tatuaj masiv în spate afișează într-adevăr enormitatea la care un koi poate crește în viața reală. O altă operă de artă frumoasă, îmi place acest tatuaj special pește pentru koi, deoarece se pare că a fost făcut cu o bucată de cărbune. Umbrirea este realizată magnific. Știați că cele mai multe pești koi supraviețuiesc proprietarilor lor? Unii pot trăi până la 200 de ani! Nebun. Din moment ce trăiesc atât de mult, peștii koi sunt adesea transmiși din generație în generație în Japonia.

10. Pestii Koi Fish

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Uită-te la acești drăguți micuți care sunt toți koi! O altă pereche în purpuriu și albastru, tipii ăștia reprezintă semnul zodiac Pesti care aparțin celor născuți între 19 februarie și 20 martie. Cel de-al doisprezecele semn al zodiacului, Pestii, este fluid și ușor de făcut, plin de compasiune și caritate. S-ar putea spune chiar că acești oameni au tendința de a "merge cu fluxul", la fel ca acele pești koi.

9. Matching Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Îmi plac tatuajele de coordonare ca acest yin și yang unul, dar culorile adânci și bogate sunt ceea ce mi-a ieșit cu adevărat. Plasarea este cu adevărat unică și se răcește, spre deosebire de orice alt tatuaj de pește koi pe care l-am întâlnit. Sper că această persoană le-a aruncat toate șosetele, pentru că ar fi un bummer vreodată să acopere aceste pești.

8. Tribal Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Cât de răcoros este acest koi tribal care curge de-a lungul gleznei acestei persoane în picior? Îmi place designul îndrăzneț și interpretarea unică a koi în această piesă. Dacă vă place desenele tribale la fel de mult ca mine, dar sunteți ca ehhh despre partea de pește, a verifica afară 100 de alte tatuaje inspirat tribal aici.

7. Decoy Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Sunt doar eu sau ... seamănă cu un fel de pește mutant care încearcă să se treacă ca un koi pentru a intra într-un iaz secret sau ceva? Uită-te la acea față! Acestea fiind spuse, iubesc contrastul florilor frumoase din această piesă. Nu arată ca și cum ar fi, dar tocmai de aceea lucrează. Poate că acest koi se transformă într-un dragon și de aceea balanțele nu sunt coerente și colorate în mod obișnuit în maro. Sau poate e un koi mort? E un fel de cadavre. Este cu siguranță o piesă interesantă și deschisă pentru interpretare și toate acestea sunt motivele pentru care l-am inclus pe această listă. Lasă-mă să știu ce crezi când te uiți la fața asta.

6. umăr tatuat cu pește Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Frumoasa! Un alt exemplu de cât de talentați sunt artiștii de tatuaj! De la linia de lucru până la umbrirea și plasarea acestui tatuaj de pește koi, este o piesă care trebuie admirată de ani de zile și de ani și de ani de acum încolo. Înotând împotriva curentului, în timp ce se îndreaptă în amonte, acest koi este o amintire puternică că putem să suporte (și voința) ceva ce ne dă viață.

5. Coy Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Îmi place această minunată bijuterie de un koi este ascunsă sub urechea acestei femei. Un mic memento de tărie și depășire a adversității, acest tatuaj de pește koi este pur și simplu frumos. Căutați alte idei de design pentru tatuaje mici, care nu sunt atât de pești? Nu mai căuta! Check out 88 de tatuaje uimitor de perfect și mici aici.

4. Înotarea în amonte

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Un simplu, dar complicat design de pește koi, acest tatuaj coapsei este doar într-adevăr destul de frumos. Un pește koi poate deține înțelesuri diferite bazate pe direcția în care se află înotul. În acest caz, imaginea din amonte ar putea însemna că persoana a depășit obstacolele și a câștigat puterea necesară pentru a continua împotriva curentului. Viața poate fi o bătălie înnebunită, dar dacă acest koi poate persista, așa puteți face! În tatuajele coapsei, dar koi nu atât de mult? Check out 101 dintre cele mai sexy tatuaj coapsă aici.

3. Pesti Piesa

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Nu sunt un Pesti, dar acest tatuaj ma face sa ma doresc. Îmi place absolut alegerile de culoare aici și afișajul yin și yang al koi-ului. Peștele albastru koi se spune că reprezintă pace, liniște și calm, în timp ce purpuriu a simbolizat dintotdeauna regalitatea și bogăția. În Taoism, yin și yang simbolizează părțile duelitoare ale tuturor lucrurilor și echilibrul perfect și armonie dintre ele. Mișcarea circulară a koi reprezintă convingerea că toate lucrurile sunt legate. O bucată frumoasă cu minunat sens, acest tatuaj de pește koi este o bucurie.

2. Koi subtil

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Uau! Acest design este o minunată interpretare a peștilor koi. Îmbătrânind pe spatele acestei femei, această piesă este îndrăzneață și frumoasă în toată cerneala neagră. Lucrările de linie fac într-adevăr să pară că acest pește se scurge în timp real.

1. Trei tatuaje de pește Koi

Cele mai tari modele de tatuaje de pește Koi pe care le-ați văzut

Aceste trei pesti koi par sa curga de-a lungul a ceea ce pare a fi spatele acestei persoane. Îmi plac bulele de aer adăugate, pe care le-am întâlnit mai întâi pentru pistrui și designul general al piesei. Cozile arata ca pene, destul de moale pentru a atinge! Vorbind despre pene, vizitează 35 de tatuaje de pene uimitoare aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1