Ghid complet pentru tatuaje Samoan. Ce este și cum să obțineți unul?

Tatuajul samoan, sau "tatau" așa cum este cunoscut în mod tradițional, este profund legat de cultura Samoa. Se face ca o sursă de mândrie în patrimoniul și cultura lor. Să li se ofere șansa de a fi tatuat pentru tinerii bărbați samoan este o onoare foarte mare. De multe ori, tinerii trebuie să găsească o rudă care merită să fie tatuată în același timp. În America, tatuajele samoan sunt adesea cunoscute ca tatuaje tribale. Tatuajul tribal a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani. Cu toate acestea, tatuajele autentice Samoan nu sunt la fel de obișnuite.

Complet Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Ghid complet pentru tatuaje samoan:

Ce este și cum să obțineți unul

Tatuajele samoan sunt tatuaje care sunt foarte adânci în sensul și cultura. Pur și simplu plac modul în care acestea arata nu este un motiv suficient de bun pentru a alege acest tip de tatuaj. Onorarea culturii și a istoriei în spatele acestui tip de tatuaj este esențială. Aceste tipuri de tatuaje sunt foarte dureroase, chiar și atunci când se utilizează tunete sau mașini, din cauza cantității de detaliu care este încorporat. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele slabe care nu au o mulțime de perne sub piele. Din acest motiv, veți dori să vă gândiți mult și mult la decizia dvs. de a obține un tatuaj samoan.

Ce este?

Complet Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Inițial postat de
Ross Blackman

Un tatuaj samoan este în mod tradițional realizat cu un pieptene de tatuaj. Tatuajele americane sunt de obicei realizate cu pistoale de tatuaj care folosesc un ac pentru a pătrunde în piele și a introduce cerneala. Tatuajele samoan se fac prin plasarea unui pieptene de tatuaj pe capătul bastonului, prin înmuierea bastonașului în cerneala tatuajelor, prin plasarea pieptenei pe piele și prin lovirea bățului cu un ciocan pentru a forța cerneala în piele. Acest lucru se face în mod repetat și astfel, în loc să auziți zgomotul unui pistol normal de tatuaj, ați auzit atingerea repetată a două bucăți de lemn. Apăsați, atingeți, atingeți, o aud în cap.

Obtine o Tatuaj gratuit Samoan personalizat Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

Simbolismul Samoan

Complet Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Inițial postat de
john waters

Samoans utilizează aceleași simboluri tribale în tatuare ca și în unele dintre lucrările lor locale de artă. Aceste simboluri sunt peste tot în cultura americană. Multe dintre liniile curbate și desenele desenate de pe tricourile populare de astăzi au provenit din tatau-ul Samoa. Tap Out cămăși purtate de fanii luptei profesionale este unul dintre cele mai proeminente locuri pe care le veți vedea simbolurile tribale ale acestei forme tradiționale de tatuare. Veți găsi, de asemenea, aceste simboluri în modele de țesături, precum și tapet.

Ce înseamnă?

Complet Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Inițial postat de
Michele Wilson

Fiecare tatuaj samoan are un sens diferit. Acest lucru se datorează faptului că toate simbolurile folosite în tatuarea samoan au înțelesuri diferite. Ei au multe simboluri tribale, cum ar fi vârfuri de lance, șopârle, pești, ocean și soare. Cojile de țestoase sunt unul dintre cele mai comune simboluri găsite în acest tip de tatuaj. Fiecare simbol poate avea 4 sau 5 semnificații diferite. Pentru polinezieni, cochilii de țestoase pot însemna fertilitate, pace, longevitate sau wellness. Acest lucru înseamnă că, deși aveți aceleași simboluri ca și altcineva cu tatuaj samoan, este posibil să nu aveți exact același înțeles. Acest lucru vă asigură practic că tatuajul dvs. va fi unic.

Trebuie să însemne ceva?

Pe scurt, nu. Tatuajul tău nu trebuie să aibă un înțeles simbolic special, dar fii pregătit să spui oamenilor o poveste bună dacă o întreabă. Nu este nimic mai lazer decât să vezi pe cineva cu un tatuaj uimitor, mergând până la ele și întrebând ce înseamnă în spatele tatuajului, doar pentru a auzi că au rupt ideea de pe altcineva și că nu are nici un înțeles pentru ei. Acum nu numai că arăți ca un moron, dar dacă îl spui unei persoane greșite, poate fi mai mult decât puțin ofensiv. Aceste tatuaje au istorie și cultură în spatele lor. Dacă nu sunteți dispus să vă arătați respect, faceți-vă o favoare și alegeți un alt tip de tatuaj.

Calea tare pentru a obține un tatuaj autentic Samoan

Complet Guide to Samoan Tattoos. What is it and how to get one?

Inițial postat de
Amber L.

Pentru a obține un tatuaj autentic, tradițional, trebuie să fii o parte a comunității lor. Trebuie să lucrați pentru a deveni unul dintre ei, ceea ce nu este o sarcină ușoară. Gândește scoaterea gunoiului vecinului tău, tunderea curții, orice poți să-i arăți că vrei să fii o parte din ele. Trebuie să-ți dovedești încrederea și angajamentul față de ei și modul lor de viață. Acest tip de acceptare este singura modalitate de a obține un tatuaj dintr-o adevărată comunitate Samoan. Poate dura ani de zile pentru a fi acceptat într-una dintre comunitățile lor, dar odată ce sunteți acceptat obținerea tatuajului va fi o briză.

Calea simplă de a obține un tatuaj samoan

Multe magazine tradiționale de tatuaj din Hawaii și Florida au oameni care au fost instruiți în modurile vechi de tatuaj samoan. Ai putea să te duci la ei și să obțineți același tip de tatuaj fără toată munca grea care vine de la încorporarea în comunitatea și cultura lor. Aceștia utilizează același simbolism și metode tribale, dar puteți obține tatuajul fără a petrece ani de viață din viața voastră într-o altă regiune. Acest lucru nu înseamnă că artistul tău local de tatuaj nu poate face un tatuaj Samoan acceptabil. Orice artist de tatuaj decent poate replica simbolismul folosit în tatuajul samoan.

Samoan tatuaj aftercare

Un tatuaj tradițional samone făcut cu piepteni de tatuaj va trebui să fie masat de trei ori pe zi. Masarea tatuajului elimină orice infecție, impurități sau puroi colectați sub piele. Este, de asemenea, o idee bună să spălați tatuajul zilnic. Acest lucru este facut cel mai bine cu apa sarata. Proprietățile dezinfectante ale apei sărate reduc durerea și umflarea. Doriți să vă păstrați tatuajul departe de lumina directă a soarelui și să îl păstrați la rece, reducând astfel șansele de infectare. Aveți grijă să nu înmuiați tatuajul deoarece prea multă apă face procesul de vindecare mai lent. Rețineți că orice piele proaspăt tatuată este, în esență, o rană deschisă. Asigurați-vă că îl tratezi corespunzător.

Tatuajele samoan sunt unele dintre cele mai complicate artă de corp pe care le veți vedea vreodată. Semnificația din spatele fiecărui tatuaj este personală și, în final, tatuajul ar trebui să spună o poveste. Dacă sunteți dispus și capabil să treacă prin mod tradițional sau modern de a obține acest tatuaj ar trebui să fiți mândri să-l poarte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 68