Ghid complet pentru tatuajul Henna

Tatuaje Henna. Acesta este ghidul nostru complet pentru tatuajul henna. Mehndi, cunoscută și sub numele de henna tattooing, este tocmai furia chiar acum. Puteți găsi tatuaje de henna de pretutindeni, de la mall-uri până la plaje cu mâinile și fruntea Madonei. Cantitatea de detalii pe care artiștii le-au pus în tatuajul tradițional de henna nu este nimic mai puțin decât uimitor. Dacă sunteți în căutarea unor lucruri care să vă distingă, aceasta este calea de urmat. Deci, continuați să citiți pentru a vă răspunde la toate întrebările despre această formă uimitoare de artă corporală indiană.

Ghid complet pentru tatuajul Henna. Ce sunt și unde să le obții:

Ce este un tatuaj Henna?

Complet Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Inițial postat de
Hannu Muthu

Tatuajele Henna sunt unice în lumea tatuajelor. Acest lucru se datorează faptului că henna este un colorant temporar maro aplicat pe piele, nu cerneală plasată sub piele cu un ac tatuaj sau pieptene. Deci, aceste uimitoare tatuaje indiene sunt temporare dar sunt atât de frapante încât veți dori să fie permanente. În mod tradițional, tatuarea cu henna a fost folosită pentru ritualuri precum nunți și a fost o practică sacră. Se credea că aduce noroc cuplului și că vor fi folosite imagini importante pentru cuplu. Americanii au adaptat tatuajul henna și pur și simplu folosesc lucrările de artă temporară pentru ocazii speciale.

Tatuajul henna are o istorie bogată și lungă. Cu toate acestea, până în prezent, crearea de tatuaj henna era aproape exclusiv o artă indiană. Nu mai. Henna a explodat în popularitate în ultimii ani datorită popularității tatuajelor. Arta corporală a luat importanță biblică în America de Nord și Europa. Deoarece arta corporală a devenit mai populară, Henna a călătorit pe spatele unei arte permanente de tatuaj.

Desigur, cele două sunt unice diferite. Deoarece henna este temporară, mulți oameni încearcă câteva tatuaje de henna înainte de a face plonjour pentru primul lor tatuaj permanent. Arta tatuajului Henna îi permite, de asemenea, persoanei să încerce tatuajul exact - sau, cel puțin o schiță, să se gândească să se îmbine pe corpul lor.

Sperăm că vă place acest articol. Am pus o mulțime de dragoste în ea.

Cum functioneaza

Complet Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Inițial postat de
Stephanie McCullough

Pentru cei cu toleranță scăzută la durere, obținerea unui tatuaj de henna va părea un cadou de la zei. Luând vopsea ca amestec de henna și pastă, este plasată pe piele într-un design specific. Lăsați pasta să se usuce și lăsați-o neatinsă timp de câteva ore. Lăsându-l neîntrerupt timp de 24 de ore va duce la un tatuaj mai întunecat și mai durabil. Odată ce pasta a fost uscată, se va îndepărta. Pasta va lăsa în urmă o pată maronie pe piele, care durează aproximativ 3 săptămâni. Tatuajul se estompează pe măsură ce pielea varsă straturile exterioare.

Obtine o Gratuit Custom Tattoo Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

Locația corpului

Complet Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Inițial postat de
Machiaj și blog frumusete indian

Tatuajul Henna se face de obicei pe mâini, picioare și antebraț. Aceasta nu este o regulă tare și rapidă, dacă ar fi fost ca Madonna să-l fi spart oricum. Mâinile par a fi cea mai populară locație pentru tatuarea henna, cu picioarele fiind mai puțin populare. Există oameni care obțin tatuaje de henna pe umeri și spate. Aceste două locații nu sunt locații tradiționale pentru tatuarea henna. Deci, dacă doriți să fiți fideli formularului de artă, veți evita obținerea unui tatuaj de henna în aceste locații. Rețineți că tatuajele henna se estompează pe măsură ce pielea se exfoliază, astfel încât locațiile care se exfoliate mai repede vor face tatuajul să se estompeze mai repede.

Cat costa?

De cele mai multe ori, costul unui tatuaj henna este schimbarea buzunarului în comparație cu obținerea unui tatuaj permanent de aceeași mărime. Le puteți obține adesea pentru cât mai puțin de cinci dolari la târguri și spectacole artizanale. Pentru piese mai mari și modele mai complexe, vă recomandăm să mergeți la un artist de henna cu magazinul propriu. Acest lucru va crește în mod evident costul, dar merită. Dacă locuiți în mijlocul nicăieri și nu există artiști de henna, ei au hanna stencil și alte materiale disponibile online. Acestea variază de la $ 5- $ 10 doar pentru pastă, iar șabloanele se află în jurul acelui punct de preț.

De ce să obțineți un tatuaj de henna?

Complet Guide to Henna Tattoo: Epic Photos, Designs, Info

Inițial postat de
Hannu Muthu

Există de fapt câteva motive bune pentru care doriți să obțineți un tatuaj de henna. Un motiv este strict pentru tatuaje virgine. Dacă credeți că doriți să tatuați, dar nu sunteți sigur că puteți trăi cu ceva gravat permanent pe corpul dvs., tatuajele henna vă dau o idee bună despre cum ați simți că vă uitați la un tatuaj în fiecare zi. Un alt motiv este pur și simplu pentru distracția. Oamenii primesc aceste tatuaje pentru sărbători, cum ar fi nunți, zile de naștere și alte evenimente importante din viața lor.

Cine poate obține unul?

Majoritatea experților vă sfătuiește să nu obțineți un tatuaj în timp ce sunteți însărcinată și nu vă place când vă tatuați copiii. Tatuajele Henna sunt diferite. Acestea sunt sigure pentru femeile însărcinate, deoarece pasta folosită este naturală. Un tatuaj de henna pe un copil este la fel de acceptabil ca tatuajele de $ .50 din mașinile de gumball și mult mai clasic. De sute de ani, culturile orientale au tatuat copiii cu henna. Copiii și femeile gravide care au pielea sensibilă ar trebui să acorde o atenție deosebită uleiurilor utilizate în aplicarea tatuajului lor. Clove, Semințe de muștar și Teatree sunt doar câteva dintre cele pe care trebuie să le eviți.

Cat a durat?

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a face ca tatuajul dvs. henna să dureze mai mult, dar în cele din urmă ele vor dispărea, deoarece tatuajul henna pur și simplu patează straturile exterioare ale pielii. Veți avea cea mai puternică culoare în primele două zile după aplicarea tatuajului. Vă puteți aștepta ca tatuajul dvs. henna să păstreze o culoare puternică timp de 10 până la 15 zile. Corpul își înlocuiește stratul exterior de piele la fiecare 3 până la 4 săptămâni. Odată ce pielea începe să înlocuiască stratul exterior veți observa că tatuajul dvs. începe să dispară. Acoperirea tatuajului atunci când șamponul și păstrarea acestuia din apă va ajuta la menținerea culorii puternice și încetinește procesul de estompare.

Ce altceva ar trebui să știu despre un tatuaj Henna?

Dacă aveți de gând să aveți un profesionist face tatuaje vă asigurați-vă că purtați haine care nu acoperă pasta de henna după ce este aplicat. Dacă aveți un tatuaj de henna așezat pe picioare, purtați flip-flops. Este o idee bună să vă exfoliați complet pielea timp de 3 până la 4 zile înaintea numirii tatuajului. Deoarece colorantul de henna rămâne activ, este o idee bună să țineți tatuajul cald. Acest lucru vă va oferi o culoare fină mai închisă. Când obțineți un tatuaj profesionist făcut pe mâinile dvs., doriți să vă amintiți să aveți pe cineva cu dvs. care să conducă acasă. Prinderea volanului poate smulge pasta și vă poate distruge tatuajul.

 

Tatuajul Henna este o alternativă distractivă la tatuajul tradițional. Istoria interesantă din spatele lor face o conversație bună de partid. Nu trebuie să fiți indieni pentru a aprecia frumusețea hennei în obiceiurile lor. Frumusețea henna este că permite fecioarelor de tatuaj să vadă dacă se pot angaja într-adevăr într-un tatuaj permanent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 28